10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Taranov
    Én a Nokiát preferálom, de a K750 szebb.
  • Nadi
    PPCOM-on 92000HUF
  • Nadi
    Na bassza meg. A héten vagy a jövő héten akarok telefont venni. Eddig biztos volt a 6630-ban, de ma megláttam a K750i-t. Hát most nehéz lessz választani
    Szerintetek melyik a jobb?
  • Stann
    K750-es mikor érkezik már kis országunkba? És az ára hányezer HUF körül várható?
  • Vegas
    SE K508i jó telefon???
    Megéri az árát??
  • Tufa
    nm
  • Vegas
    aham..köffi!
  • Tufa
    Talán itt kérdezd meg.
  • Vegas
    Hi!
    Lehet még kapni újonnan nokia N-Gage-t?
    ha igen hol?? merrre?
    Inkább ilyen online boltokat irjatok..htx
  • OptimusPrime
    Ezen az alapon bármelyik új Samsung megfelelne neked! :-))

6230i - valóban a Nokia egyetlen olyan telefonja, mi elég jól össze lett rakva. Számomra viszont ugyanaz a baja, mint az előd (6230) esetében. Elég jó árban van, és hetente esik 1-2 ezret a beszerzési ár, így elég sokan megengedik maguknak, mert az árához képest igen is jó telefon, csakhát, ennek az a hátránya, hogy lépten-nyomon ugyanazt látom (a 6230-ast is többek köztt azért nem vettem meg anno, mert a Westel-nél...ööö...T-mobil, 0 (!!!) forintért lehetett venni előfizetéssel, meg meglévő előfizetéseseknek, ami akkora mennyiséget engedett ki az utcákra, hogy megjelent a néptelefon effektus, utoljára a 3310-es volt ilyen...). A 6230i-nek az az előnye, hogy egyelőre nincs belőle nagyon sok, és bízzunk benne, hogy egyik szolgáltató sem adja 0 forintért! Mert, ha ez is néptelefon lesz, akkor egy normális telefonja nem marad a Nokianak, amit érdemes lenne megvenni!

Üdv!

Prime
  • mícs
    6230i
    most vettem az ocsemnek, nem annyira rossz, mint a nokiak altalaban!
    jo a formaja, kezbeallo!
  • Zetorg
    igazából bármelyik érdekelne, amelyik kisebb a P910-nél. :)
    nokiát, vagy samsungot vennék szivesen, de nokiából talán a 6230i az egyetlen, ami normális.SE-t nem szeretem, kivéve a P sorozatot, a többi gyártó meg szóba se jöhet. :)
  • OptimusPrime
    Konkrétan melyik új Samsungokra gondolsz?
    Amiket a közelmúltban mutattak be, azokról egyelőre semmi hír, már ami a hazai forgalmazást illeti. Pedig az elforgatható kijelzős Z130 igazán érdekelne! :-)), de a P860 messze jobban mozgatja a fantáziámat! :-P

A D600 _elméletileg_ 2005 első negyedében jelent meg..., hogy idehaza miért is nem jutnak el olyan gyorsan a telefonok, azt sűrű homály fedi, hiszen mondjuk a NOKIA 6680 - 81 villámgyorsan jöttek át, jóformán egy időben az európai premierrel. Érthetetlen. De az tény: a D600 egyelőre nem kapható idehaza, hacsak nem szürkeimportból, de akkor is csak Ausztriából lehet beszerezni, ha lehet...

Üdv!

Prime
  • Zetorg
    ja.
    meg könnyebben leesik :D
    150gramm nem gyerekjáték
  • Taranov
    A rövidgatyádnak kisebb a zsebe? :)
  • Zetorg
    az új samsungokról tudtok valamit?
    D600 meg ezek, amiket most mutattak be.
    mikor jönnek hozzánk?
    nyárra kell egy kisebb telefon :)
  • Tufa
    jobban jársz vele sztem. Én is azt választanám
  • Nadi
    Gondoltam.....
    Sztem a 6630 marad
  • Tufa
    egy okosabb, ujjabb telefon valószinüleg nem olcsóbb...
  • Nadi
    De csak tudásban, vagy az árában is jobban megéri?
    6260most 60k kártyafüggetlenben
  • Tufa
    utóbbi. 6630
  • Nadi
    6260 vagy 6630?
  • DirtyPio
    Udv mindenkinek! van valakinek Motorola V547 ese? Mit szoltok hozza, megeri megvenni?
  • Fboy
    hoppá, samsung
  • Fboy
    nokia 3120 vagy samsing x480? melyiket válasszam szerintetek és miért?
  • Tufa
    nekem csak ezek tetszennek amiket írtam... A 7610 egy kicsit amúgy lassúcskának tünt nekem
  • Nadi
    7270?
    Nekem tettszenek ezek a fajta telefonok(7270,6260) Egyik haveromnak 7270-e van és hiába nagy ugyanúgy elfér a zsebébe mint pl: egy k700i
  • Nadi
    7610?
  • Tufa
    7280,6230i,6630 esetleg majd ami jön 8880as amit én megvennék. egy nemrég nyilt 6260as topicban láthatod hogy nekem nem tartozik a kedvenceim közé, igy azt nem tenném a vásárlási listámhoz :)
  • Nadi
    És ha az összes Nokiát nézzük?
  • Tufa
    ha a kettő közül kellene választani, én mindenféleképpen a 6630ast venném a mérete,kijelzője és a kamerája miatt... Azt nem mondom hogy tudásra is, elvégre ugyanaz majdnem a kettő
  • Nadi
    És te melyiket ajánlod? Mindenképpen Nokiát akarok. A 6260-ast néztem még ki.
  • Tufa
    júniusig már nem nagyon fog esni, az elmult 1 hónapban esett sokat az áruk a telefonoknak, kb 30 új telefont adtak ki majdhogynem egyszerre...
  • Nadi
    Hi! Nem nagyon értek a telefonokhoz, de a Nokia 6630 tettszik és sokat is tud. A T-Mobilenál 40000FT-ba kerül most 1 év törlessztéssel. Mit gondoltok június közepére(ballagás) ez mennyire fog leesni?
  • RelakSfromhome
    ráadásul az mmf és az amr formátumot ismerő mobilok le vannak sajnálva
  • Mike
    tudod az én egyedi csngőhangomat letőltöm pc-ről a telefonomba.
    az ilyen emberkék mint te meg forduljanak föl éhen nyugodtan
  • Mike
  • Dj Révész
    A te csengőhangod, legyen csak a te csengőhangod!
    WWW.egyedicsengo.fw.hu
  • RelakS
    Nah, lecserélném a telómat, mert egy életre kiábrándultam a siemens-ből, de dilemma előtt állok.

Vegyek egy Sharp gx-30-at a Vodánál 60-ért, akkor számhordozás, stb, vagy egy Samsung SGH-E330-at 42-ért a t-mobile-nál?

Követelmény lenne, hogy tudjon előre felvett hangokat csörgésként használni, amit pl mmf formában kapna.

(mondjuk a sharp-nál a kamera, kijelző, kártyaolvasó hármas igen nyomós érv lenne)
  • Eltergo
    Képen nekem se tetszett de élőben igen is helyes....