10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • barna94
    Siemens C70 vagy CT65????
  • barna94
    Sziasztok venni akarok egy siemens ct65, az a kérdés, hogy mennyit adnának a fél éves siemens c62-es emért???

• Tufa
    végülis nem d500 koppintás, mi?
  • Tufa
    akarok venni valami érdekességet, és e606om volt már, tetszett, szerettem. Ez már állítólag kisebb is, ami elég előnyös lenne számomra. Esetleg ha belebotlasz, néhány az e616V vel készített képbe, szúrd már be lécci. köszi :)
  • Taranov
    Semmi rosszat, csak olyanokat, hogy "nagyon jó, csak nem tudom hol lehet függetleníteni" stb. (Prohardver fórumon)
    Szóval lényegében jókat hallottam.
  • Tufa
    nem hallottál róla semmi rosszat, vagy semmit?
  • Taranov
    Még nem hallottam róla semmi rosszat :)
  • Tufa
    jó akkor úgy kérdezem, hallot-e valaki valami rosszat erről a szériáról?
  • Tufa
    Nincs valakinek egy NEC E616V tipusú mobilja?
  • Davidus
    Van valakinek tapasztalata Samsung E720al? Le kéne már cserélni a 4 éves Alcatelt és kinézetre ez jött be a legjobban:)
  • Tufa
    jó, a nokiában kb 3 hónapja a 9210i került 230ezerbe :D
  • Taranov
    Megjelent egyébként a 8800, a 8910 utódja, 235k-ért láttam, ennyiért valószínűleg nem fog szembejönni az utcán :)
  • Taranov
    A 250k a Nokia boltban volt, de biztos csak rövid ideig.
  • Tufa
    az csak a mamutban és egyébb ilyen drágább helyeken volt. Azok akik hozzájutottak az első szálítmányhoz, borzasztó árakat kérhetek, mert megvették őket. Ahogy végre a nagykerbe is érkezett belőle, azon lement az ára kb 100-120ra nagykerben(ez boltban változó volt, 140tól egészen 160ezerig)
  • Taranov
    Mikor megjelent a 8910i, akkor kereken 250.000 volt.
    Én 40k-ért vettem előfizetéssel.
  • OptimusPrime
    Valóban, ott a pont, nem tudja a Black V3 sem, de furcsa, mert a V620 meg igen, döbbenet, hogy pont a Motocsúcs nem viszi. Kevertem a D500-al, mert abban meg van. ;-))

Ezt az áresés dolgot majd meglátjuk, szeptembert lőttem be, majd akkor visszatérünk rá! :-))

A 8910i nem rossz telefon, főleg az anyagválasztása miatt és újonnan 60.000? Ahhoz képest, hogy bőven 100.000 felett volt, mikor megjelent nem is rossz! :-)) Ennél kimagaslóbb csak a 6310-es volt, ami szerintem minden idők legértékállóbb telefonja! :-)) Újabban ilyeneket nem csinálnak... :-((

Üdv!

Prime
  • Tufa
    A minap hoztak be egy V3ast hozzánk, de én ugy emléxem hogy abban nincs video felvevő, csak simán lejátszó. Akárcsak a V600ban.
    Egyébként a V3 elérte azt az árat, ami alá egy jóóóódarabig nem fog esni. Ugyanez volt a 8910ivel is. Ha jól számolom, majdnem másfél év alatt érte el a mostani árát. Sőt, újonan még mindig látni 60fölött egyes nagykerekben.
  • OptimusPrime
    Nem is baj, ha kiadnak 40 telefont, lesz majd újabb áresés! Tobzódhatunk! :-))

De hidd el, Én nem lennék meglepve, ha a V3 átlépné belátható időn belül az 50.000 forintos lélektani határt! Nem Karácsonyra gondolok, meglövöm mondjuk szeptemberi időszakot! Borítékolom, hogy 50-60 közé esik, de inkább 50.000, mint 60.000! :-))

Amúgy a V600 közel sem egyenlő a V3-al, tudásban sem, sokkal inkább a V620-al közös a nevező, mivel abban már benne van a videofelvevő funkció, míg a V600ból ez kimaradt!

[nem kötekedik, így tudja] :-))

Üdv!

Prime
  • Tufa
    hátde pont ezt mondom hogy a V3as amikor kijött, került 160-170be, nagyon sokáig csak minimálisan ment az ára, és az utóbbi 2 hónapban pokolian lement az ára. Namost, ilyen áresés a következő nyárig, vagy karácsonyig biztosan nem lesz. Ne felejtsük el hogy most nyárra majdnem 40telefont adtak ki, nem véletlenül estek az árak :)

Egyébként a V600as egyazegyben ugyanaz mint a V3, csak más designal.
  • OptimusPrime
    Cserébe most hetente esik ezret az ára! :-))

De a Motorola az értékálló telefonok közé tartozik, jobbára azért, mert amerikai cég, így nincs akkora tobzódás, mint a NOKIA-ból, de ha egyszer a széria kifut, akkor nagyon hamar süllyesztőbe kerülnek. Ékes példa erre a V3, ami ma is remek telefon, a Black Edition még zorallul is néz ki, ám már messze nem 100.000 felett van, sőt, most már 70 is alig. De mondhatnánk a V600-at is, ami ma már 50.000 forint alatt van, a V620-as pedig megfelel a V3-nak (tudásban, persze), csak a méretek mások és az is alig van már csak 60.000! :-))

Ez is csak azt mutatja, hogy nem kell elkapkodni a telefonvásárlást! :-)) Abból a 120-150K-s saccból pedig fél év, és a fele lesz, de azt ne feledjük, hogy ez a telefon még akkor is nagyon-nagyon zsír lesz! :-))

Üdv!

Prime
  • OptimusPrime
    Ezt már Én is nézegettem egy ideje, bár kissé nagynak tűnik, ezért a magam részéről a V1000 marad a favorit, az valahogy megfogott, de ez is nagyon zsír! Hogy mennyibe fáj, azt nem tudni, egyelőre még az amerikai piacon sincs kint, ha lesz, majd lesz mihez iszonyítani! :-))

Üdv!

Prime
  • OptimusPrime
    ...esetleg még azt, hogy Vodafone-os szoftver fut benne, amúgy biztos jó, csak hát milyen dolog már, hogy a megvétel után vinni kell azonnal heréltetni?! :-))

Üdv!

Prime
  • Tufa
    képzelem milyen ára lesz majd. Ha a V3as ilyen sokáig tartotta az árát 100fölött, ezt nem hiszem hogy egyhamar 120-150alatt meglehet venni
  • Zetorg
    ultrabrutál kinézete van!
  • Taranov
    Ez csinos darab.
  • PeeTeR
    mennyi penzt kostal?

Motorola V1150
  • PeeTeR
    van azaz idiota uj egyuttes, hogy B.W.O. (asszem szlovakok)
    lenyeg az hogy kerdeztem, milyen telefon van benne. a klip vegen lehet latni par masodpercre... megtalaltam

ez fullosan jo telcsi, csak kar hogy lesporoltak a kulso kijelzot rola. ha meg az is lenne akkor tulzottan mas kivetni valot nem mondanek rola
  • Zetorg
    aki megteheti... :)
  • mícs
    en inkabb veszek melle egy K750i-t, igy amikor olyan helyre megyek, ahol csiki a nagy telo, akkor az viszem magammal:)
  • Zetorg
    ezért akarom lecserélni.
    amúgy nincs vele semmi bajom.
  • mícs
    IGEN! IMadom, de neha egy picit nagy, nem mindig tudom eltenni a furdogatyomba!
  • Zetorg
    SE P910i :)
  • mícs
    en inkabbb SE K750!
    jobb a formaja mint a nokianak, jobb a kidolgozasa, es a minosege is jobb, egy picivel!
  • OptimusPrime
    Milyen telefonod van? :-))

NOKIA 6680 : A NOKIA új zászlóshajója, döbbenetes tudással és rugalmassággal!
    GSM és UMTS hálózaton működik, 256.000 színű kijelzővel, bővíthető memóriával, Symbian OP rendszerrel és két kamerával látták el, amiből a fő kamera 1.3MPixel, míg a másik VGA, ami videóbeszélgetésekre használható!
    A többi "apróságról" inkább említést sem teszek, maradjunk annyiban, hogy egy nagyon jó telefon! :-))

Hamarosan az N sorozaton belül debütál az N70-es, ami dettő ugyanez, csak már 2Mpixeles kamerával!

Üdv!

Prime
  • Zetorg
    valamelyik nap nézegettem a media markt-ban a nokia 6680-at.
    újonnan 10 rugóval olcsóbb, mint az enyém, de az is batár nagy :(

tudtok róla valamit?
  • Nadi
    Nem is baj, hogy nagyobb a Nokia, mert a K700i szinte eltűnt a kezemben, viszont a 6630 már nem nagyon fog
  • Stann
    Szivesen lecserélném a k700-asomat k750-re, de jelenleg nincs annyi kesem! Nembaj, majd talán fél év múlva! :(
  • OptimusPrime
    Attól függ! Ha márkahűséged van, akkor itt nem lehet eldönteni, ha a tudás érdekel és a szolgáltatás (röviden ár/érék arány), akkor sok helyen kell mérlegelni!

Vázlatosan (zárójelben az SE tulajdonságok)

110 x 60 x 21 mm (100 x 46 x 20.5 mm)
    127 g (99 g)
    TFT 65.000 176x208 (TFT 262.000 176x220)
    10 MB + RS-DV-MMC (38 MB + Memory Stick Duo Pro)
    Symbian OS v8.0, Series 60 v2.0 (n/a)
    1.3 MP, 1280x960 pixels, QCIF video (2 MP, 1632x1224 pixels, autofókusz, video, vaku)

Ezek a lényeges paraméterek, az SE-ben kicsit több a multimédiás dolog, de a NOKIA viszi a szélessávú mobil internetet (+ a Symbian megléte, itt el is fogyott az SE).

Üdv!

Prime
  • Taranov
    Hát, azért nem olyan nagy szám az.
    Az optika minősége a döntő, az meg úgyis minden telefonban szar.
  • Nadi
    Én is Nokia párti vagyok és ráadául nekem jobban is tettszik.
    De a K750 2megapixeles kamerájával odabasz