10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Zetorg
    ja :(
    és még hátra van 64 rongy részlet...
    gondoltam, hogy eladom, befizetem a maradék részletet egyben és a maradékból befizetem az új kezdőjét.de a 80 még arra se elég :(
  • Taranov
    Mindennek lemegy az ára :(
  • Zetorg
    igen, csak azt nem értem, hogy az enyémnek mitöl megy le ennyire az ára, amikor nem is jött ki hasnló...legalább is én nem láttam ilyet.
  • Tufa
    hát igen, sajna(illetve annyira nem sajna) most sokat mentek le az árak. Közel 40 új telefon jött ki nyárra... :S
  • Zetorg
    igen
  • Tufa
    ja és kevesled az árát?
  • Zetorg
    mert le akarom cserélni és el kéne adnom.
  • Tufa
    miért?
  • Zetorg
    hát ez szomorú...
  • izb
    Szar a menüje .............. he he
    nem vagy semmi csávó
    Se kéz se szem ez vagy..........
  • OptimusPrime
    Jah, hogy az! ;-))

Na nem, azért ez a Samsung élből jobbnak ígérkezik, mivel a 7050-nek csak a számlapja csúszik le, míg a P860-asnak a belseje jön fel, mondom, mint a Mátrix 2-ben! :-)) Nagyon más osztály az az LG! :-))

Üdv!

Prime
  • OptimusPrime
    Reménykedjünk! :-))

Ha eljut hozzánk akkor fontolóra fogom nagyon venni, mert ha olyan jól össze lesz rakva, mint mondjuk a G7100-asom volt, akkor érdemes, és ez már ránézésre jóval többet tud annál, szóval nagy favoritnak ígérkezik! :-))

Üdv!

Prime
  • Taranov
    Úgy értette, hogy egy új márkát meg kell szokni, ha eddig nem SE-d volt, akkor is megszokhatod 2 nap alatt.
  • Taranov
    Mert eddig a GPRS nagyon lassú volt, gondolom árban az EDGE sem lesz kedvezőbb, de sebességben legalább megfelel.
    Szóval én egy okból vennék új telefont, hogy laptopra rányomhassam bluetoothon, és tudjak netezni.
  • Johnny23
    1ébkénmt nem utsó szempont nekem ,hogy hogyan(szaggatásmentes?),mennyi és milyen játékok futnak rajtuk!!
  • Johnny23
    hmm ,hát eléggé kiegyenlített a dolog, nemvagyok teljesen meggyőzve !

...ezt hogy érted hogy 2napig? azért ahhoz picit drágák ezek a dologok.....szóval jó darabig ez (vmelyik) lesz a telom...de melyik?
  • mícs
    az ocsinek most kuldtem haza egy 6230i-t, es meglepodtem, hogy tenyleg nem annyira rossz az osszeszereles, nem recseg annyire, viszonyt a menuje tobb mint sz@r!
    a k750i gynyoru, es ha SE-s voltal akkor nem lesz gondod, amugy meg senkinek, aki hasznalja 2 napig!
    (kb olyan ez, mint a Windows vs. MAC)
  • mícs
    nalad miert fontos az edge??
    (nem kotekedesbol!)
  • CsuTi
    Igen, sőt 2GB is :P
  • Johnny23
    hát mondjuk érdekel a kijelző minősége, kezelhetőség, konstrukció amblokk +mondjuk a multimédiás,audio lehetőségek (pl. ha jol olvastam a Sony Ericsson hangja nem vmi erőteljes, mono? ; viszont a 256k szinű a kijelzője)

...illetőleg nemtom a SonyE memóriája bővithető -e mondjuk 512MB ra?
  • izb
    Annyit a 6230i Nokiához,hogy már nem az a recsegős mint régen volt.
    Egyébként értékállóságban,mindenképpen a nokia a jobb.
  • Taranov
    Én Nokia-párti vagyok, de vedd azt, amelyik jobban tetszik.
    Nem tudom mely funkciókat használnád ki rajta stb.
    Talán összeillesztési minőséget tekintve a Sony Ericsson jobb, de úgy látom csak a Nokiában van EDGE, így pl. nálam csak az jönne szóba.

Ahogy nézem kb. ugyanolyan szar fényképeket csinálnak :)
  • Johnny23
    Sziasztok!
    mostanság tervezek uj telot venni és kettő között nemtudok dönteni !

Sztetek: Nokia 6230i v. SonyEricsson K750i ????? Miért?

• Tufa
    Újjonan 115 körül(ahol ennél drágábban adják, nem éri meg megvenni), használtan 80körül is megkapod.
  • izb
    120 körül lehet
  • Zetorg
    mennyit érhet most egy P910i, 128-as MS kártyával?
    hibátlan, mindene megvan, januárban vettem.
  • grebber
    Kiváncsi leszek most hogy a Siemens mobilrészét megvette a BenQ milyen telcsik kerülnek majd a piacra.
  • izb
    Ámen füstös barátom....
  • mícs
    ez a kiraly!
    nezzetek meg az operacios rendszeret! Symbian! hoho!
    itt a akvetkezo kedves!
    Samsung D730
  • mícs
    racseg ropog, szarok az illesztesek!
    nokia!
    a fustjelek hasznalhatoak lennenek, de a nokiasok nem ertnek!
    :)
  • Taranov
    A Samsung tetszetős.
  • Tufa
    LG 7050
    Keress rá ;)
  • izb
    Az Lg szuperül néz ki,kérdés hogy lesz e nálunk.......
  • OptimusPrime
    Nem láttam olyat! :-(( Marad a Samsung! :-)) Az úgy egyben tetszik! :-)) Pont össze van rakva! :-))

Más : Fogalmam sincs, Nekem még 50.000-be volt kártyafüggetlenül, zsír újonnan. A magam részéről elégedett voltam vele : tartós készenlét (4 napig beszélgetéssel is vígan ment), szép forma és a fő : nem jött Velem szembe az utcán. Fél évig volt meg, két embernél láttam ugyanolyat, míg mondjuk az akkori csúcs a 6230-et minden harmadik embernél! :-)) De a kamera az nagyon szar benne, életlen képek, még rendes fényiszonyokban is, az a forgatható kijelző pedig poén volt, de gyakorlatilag kétkezessé tette a telefont, szóval voltak hibái, de Én azért bírtam, persze most már nem vennék olyat, mert már ismerem, de amúgy jó telefon! :-)) Mondjuk a 1,3 MB-os memória viccnek is rossz volt, de tényleg annyi volt benne! :-))

Üdv!

Prime

• Tufa
    Van egy LG ami olyan mint a P860. Nem tudom pontosan mi a számozása, de ugyanezen az elven müködik az is.

Más: G7100esnek vajon miért ment le ennyire az ára? Én akárhogy gondolkoztam, nem tudtam megmagyarázni hirtelen mitől lett 30 alatt az ára...
  • OptimusPrime
    Nem azért, hogy ajnározzam itt magam, de új kedvence(i)m akadt(ak)! :-))

Sajnos egyikről sincs semmi különösebb információ (megjelenés, ár), ám valahogy elnyerték a tetszésemet!

Samsung P860 Döbbenetes megjelenés, a kamerát nem nézem, annyira nem lényeg, de az a mechanika van benne, ami a Matrix telefonba, tudjátok az a speckó Samsung, amiből alig pár ezer darab készült csak a film miatt, néha látni az eBay-en egyet-egyet elég drágán!

Míg a másik LG M4410, ez meg azért tetszik, mert egyészt LG (volt egy G7100-asom, de baleset érte...), azóta tudom, hogy az LG nem egy rossz márka, még ha nem is olyan felkapott, de egy-egy jobb készülékük azért van, mint például ez itt. Tudom, hogy kicsit E720-as, de ez Nekem mégis jobban tetszik. Csakhát az ár majd itt is döntő lesz, remélem LG-hez mérten nem lesz 6 számjegyű! :-))

Üdv!

Prime
  • OptimusPrime
    Az a galamb, az zsííír! :-))
  • izb
    Na ez nagyon elmés kijelentés volt.
    Ezek után ajánlom a füstjeleket,annak jó a márkája.
  • mícs
    egy baj van csak, a markaja!
  • izb
    Nokia 6680 telo a best és itt van egy vele készített kép is.