10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#4668 ja :(
és még hátra van 64 rongy részlet...
gondoltam, hogy eladom, befizetem a maradék részletet egyben és a maradékból befizetem az új kezdőjét.de a 80 még arra se elég :( -
#4667 Mindennek lemegy az ára :( -
#4666 igen, csak azt nem értem, hogy az enyémnek mitöl megy le ennyire az ára, amikor nem is jött ki hasnló...legalább is én nem láttam ilyet. -
#4665 hát igen, sajna(illetve annyira nem sajna) most sokat mentek le az árak. Közel 40 új telefon jött ki nyárra... :S -
#4664 igen -
#4663 ja és kevesled az árát? -
#4662 mert le akarom cserélni és el kéne adnom. -
#4661 miért? -
#4660 hát ez szomorú... -
izb #4659 Szar a menüje .............. he he
nem vagy semmi csávó
Se kéz se szem ez vagy.......... -
#4658 Jah, hogy az! ;-))
Na nem, azért ez a Samsung élből jobbnak ígérkezik, mivel a 7050-nek csak a számlapja csúszik le, míg a P860-asnak a belseje jön fel, mondom, mint a Mátrix 2-ben! :-)) Nagyon más osztály az az LG! :-))
Üdv!
Prime -
#4657 Reménykedjünk! :-))
Ha eljut hozzánk akkor fontolóra fogom nagyon venni, mert ha olyan jól össze lesz rakva, mint mondjuk a G7100-asom volt, akkor érdemes, és ez már ránézésre jóval többet tud annál, szóval nagy favoritnak ígérkezik! :-))
Üdv!
Prime -
#4656 Úgy értette, hogy egy új márkát meg kell szokni, ha eddig nem SE-d volt, akkor is megszokhatod 2 nap alatt. -
#4655 Mert eddig a GPRS nagyon lassú volt, gondolom árban az EDGE sem lesz kedvezőbb, de sebességben legalább megfelel.
Szóval én egy okból vennék új telefont, hogy laptopra rányomhassam bluetoothon, és tudjak netezni. -
#4654 1ébkénmt nem utsó szempont nekem ,hogy hogyan(szaggatásmentes?),mennyi és milyen játékok futnak rajtuk!! -
#4653 hmm ,hát eléggé kiegyenlített a dolog, nemvagyok teljesen meggyőzve !
...ezt hogy érted hogy 2napig? azért ahhoz picit drágák ezek a dologok.....szóval jó darabig ez (vmelyik) lesz a telom...de melyik? -
#4652 az ocsinek most kuldtem haza egy 6230i-t, es meglepodtem, hogy tenyleg nem annyira rossz az osszeszereles, nem recseg annyire, viszonyt a menuje tobb mint sz@r!
a k750i gynyoru, es ha SE-s voltal akkor nem lesz gondod, amugy meg senkinek, aki hasznalja 2 napig!
(kb olyan ez, mint a Windows vs. MAC)
-
#4651 nalad miert fontos az edge??
(nem kotekedesbol!)
-
#4650 Igen, sőt 2GB is :P
-
#4649 hát mondjuk érdekel a kijelző minősége, kezelhetőség, konstrukció amblokk +mondjuk a multimédiás,audio lehetőségek (pl. ha jol olvastam a Sony Ericsson hangja nem vmi erőteljes, mono? ; viszont a 256k szinű a kijelzője)
...illetőleg nemtom a SonyE memóriája bővithető -e mondjuk 512MB ra? -
izb #4648 Annyit a 6230i Nokiához,hogy már nem az a recsegős mint régen volt.
Egyébként értékállóságban,mindenképpen a nokia a jobb. -
#4647 Én Nokia-párti vagyok, de vedd azt, amelyik jobban tetszik.
Nem tudom mely funkciókat használnád ki rajta stb.
Talán összeillesztési minőséget tekintve a Sony Ericsson jobb, de úgy látom csak a Nokiában van EDGE, így pl. nálam csak az jönne szóba.
Ahogy nézem kb. ugyanolyan szar fényképeket csinálnak :) -
#4646 Sziasztok!
mostanság tervezek uj telot venni és kettő között nemtudok dönteni !
Sztetek: Nokia 6230i v. SonyEricsson K750i ????? Miért?
-
#4645 Újjonan 115 körül(ahol ennél drágábban adják, nem éri meg megvenni), használtan 80körül is megkapod. -
izb #4644 120 körül lehet -
#4643 mennyit érhet most egy P910i, 128-as MS kártyával?
hibátlan, mindene megvan, januárban vettem. -
#4642 Kiváncsi leszek most hogy a Siemens mobilrészét megvette a BenQ milyen telcsik kerülnek majd a piacra. -
izb #4641 Ámen füstös barátom.... -
#4640 ez a kiraly!
nezzetek meg az operacios rendszeret! Symbian! hoho!
itt a akvetkezo kedves!
Samsung D730 -
#4639 racseg ropog, szarok az illesztesek!
nokia!
a fustjelek hasznalhatoak lennenek, de a nokiasok nem ertnek!
:) -
#4638 A Samsung tetszetős. -
#4637 LG 7050
Keress rá ;) -
izb #4636 Az Lg szuperül néz ki,kérdés hogy lesz e nálunk....... -
#4635 Nem láttam olyat! :-(( Marad a Samsung! :-)) Az úgy egyben tetszik! :-)) Pont össze van rakva! :-))
Más : Fogalmam sincs, Nekem még 50.000-be volt kártyafüggetlenül, zsír újonnan. A magam részéről elégedett voltam vele : tartós készenlét (4 napig beszélgetéssel is vígan ment), szép forma és a fő : nem jött Velem szembe az utcán. Fél évig volt meg, két embernél láttam ugyanolyat, míg mondjuk az akkori csúcs a 6230-et minden harmadik embernél! :-)) De a kamera az nagyon szar benne, életlen képek, még rendes fényiszonyokban is, az a forgatható kijelző pedig poén volt, de gyakorlatilag kétkezessé tette a telefont, szóval voltak hibái, de Én azért bírtam, persze most már nem vennék olyat, mert már ismerem, de amúgy jó telefon! :-)) Mondjuk a 1,3 MB-os memória viccnek is rossz volt, de tényleg annyi volt benne! :-))
Üdv!
Prime
-
#4634 Van egy LG ami olyan mint a P860. Nem tudom pontosan mi a számozása, de ugyanezen az elven müködik az is.
Más: G7100esnek vajon miért ment le ennyire az ára? Én akárhogy gondolkoztam, nem tudtam megmagyarázni hirtelen mitől lett 30 alatt az ára... -
#4633 Nem azért, hogy ajnározzam itt magam, de új kedvence(i)m akadt(ak)! :-))
Sajnos egyikről sincs semmi különösebb információ (megjelenés, ár), ám valahogy elnyerték a tetszésemet!
Samsung P860 Döbbenetes megjelenés, a kamerát nem nézem, annyira nem lényeg, de az a mechanika van benne, ami a Matrix telefonba, tudjátok az a speckó Samsung, amiből alig pár ezer darab készült csak a film miatt, néha látni az eBay-en egyet-egyet elég drágán!
Míg a másik LG M4410, ez meg azért tetszik, mert egyészt LG (volt egy G7100-asom, de baleset érte...), azóta tudom, hogy az LG nem egy rossz márka, még ha nem is olyan felkapott, de egy-egy jobb készülékük azért van, mint például ez itt. Tudom, hogy kicsit E720-as, de ez Nekem mégis jobban tetszik. Csakhát az ár majd itt is döntő lesz, remélem LG-hez mérten nem lesz 6 számjegyű! :-))
Üdv!
Prime -
#4632 Az a galamb, az zsííír! :-)) -
izb #4631 Na ez nagyon elmés kijelentés volt.
Ezek után ajánlom a füstjeleket,annak jó a márkája.
-
#4630 egy baj van csak, a markaja!
-
izb #4629 Nokia 6680 telo a best és itt van egy vele készített kép is.