Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Ezek közül a T20e volt a legjobb, és a legelsõ!
Régóta vágyom egy hasonló Ericssonra, T39eset szerettem volna, de sehol sem kapható...
Viszont rengeteg T28asat találtam 5K-10K ig...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Elég rizikós ez a T28 -as vásárlás, 1ik fórumon olyat olvastam, hogy srácot átverték, vett egy rosszat, de nem szart be, vett még egy rosszat és összerakott egy jót, amivel semmi gondja nincsen...hát nem tudom...
Mindenféle mítosz is kering, miszerint az Angliában gyártott T28-asok PLATINÁBÓL (!!!) készülnek, míg a svég gyártmányokban sosem ment tönkre a végfok...
Nektek nincs vmi tapasztalatotok a telefonról?
És ez már áfával van.
Tehát nem járok rosszul.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Nekem sokáig volt T20 -asom, de nem volt ilyen baja, viszont az 1ik ismerõsömnek a T39-ese a 2. napon elvérzett a szokásos Ericsson vészben...
nem feltétlenül jelent ez ráfizetést.
én a westeltõl így veszek 50 ezer forinttal olcsóbban egy telcsit, mintha a fotextõl rendeltem volna, vagy a media markban vettem volna meg.
(kezdõ részlet + összes többi részlet összegével számolva)
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Mi az hogy "végfokos"?
Miért kell egy összegben megvenni egy telefont?
Nem tudom megérteni.
Viszont tudtommal a telcsit a "flippel" (v hogy hivjak e model eseten) osszekoto folia hamar megtorik, es a csereje nem olcso...
Néztem néhány GSM boltot, de mindenhol csak használtan volt, vagy 8910i volt úgy 140 ezerért.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szerintetek lehet még valahol újonnan venni sima, monokróm kijelzõjû Nokia 8910-est?
Mert nekem külsõleg marhára tetszik, de a 8910i drága is, meg nem tudja azt, ami nekem kéne (rádió, mp3, esetleg diktafon, hangtárcsázás) szóval csak a sima 8910 jöhetne szóba.
Nem tudjátok véletlenül, hogy legegyszerûbben hogyan lehet megállapíani, hogy egy telefon végfokos-e?
Mert vételre kínáltak Ericsson T28ast, ám tudom hogy ennek a típusnak betegsége a végfok hibája...
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
szerintetek a baloldali melyik telefon lehet )amin a gördeszkás gyerök van)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Hát ez szopás...
kössz
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
APróhirdetés nem az igazi, mert ott nem számítják be a régit, én pedig úgy szeretném...
Dregelyvárban azt mondták 13kilóért beszámítják az ALcatel 525-öst, de nem vott nekik T39...😞
Nem tudja vki hogy hol lehet kapni?
myt610-en kivül tud valaki mondani olyan oldalakat ahonnan játékokat lehet rá letölteni?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ericssonban nincs?
Mert adódott egy lehetõség hogy elcseréljem az Alcatelt egy Ericssonra, abban nincs?
Lenne egy nagy problémám!
Az a helyzet, hogy a volt barátnõm barátnõi állandóan zaklatnak és hivogatnak!
Percre sem nyugosznak!
Az lenne a kérdésem hogy nem lehetne-e valahogy letiltatni a számukat, hogy ne tudjanak hívni?
Tudjátok, úgy mint az e-maileknél?
Lécci segítsetek, megõrülök!!!
Sajnos semmiféle cuccom nincs. Még az én Sony J7-es, sõt még a Samsung C100-as telefonomra sem tudok semmit se felrakni, nem hogy egy Motorola V600-ra!
Meg nem tudom, hogy egyáltalán kivitelezhetõ lenne-e a dolog, mert én Sopron mellett lakok...
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425