Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Üdv!
Ki ismeri kicsit mélyebben a 6800-ás nokiát?Lehet hozzá mmc kareszt csatlakoztatni?Milyen tapasztalataitok vannak vele kapcsolatban?
Köszi
Taranov
Sziasztok! Lenne egy kérdésem:

Tudtok olyan telefonról, amiben van GPRS, infraport, bluetooth, mp3 lejátszó, FM rádió és színes kijelzõs?

Telefonkeresõkben sajna nem nagyon találtam.

Thx:

Taranov

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Gabesz amd64
Vegyél Samsung V200-ast az jó? :-))

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
Hát ez gáz!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Help
olyan problémám lenne hogy van T610+ egy adatkábelem, és bár a telefonra rátudok minden szart pakolni,de a telefonrol képet, a gépre nem!!!
Lehet hogy csak a szoftver szar, vagy szimplán nem is lehet!!!
Patesz
Vodafone

Talan a szolgaltatot sem artana tudni...

Patesz
Vlaki tud SE T230 -hoz MMS beálításokat???
Aktiválni már aktiváltam!

Patesz
Most már minden progit (telefonkönyvszerkesztõ, SMS -küldõ, kép rárakó...... stb.) találtam az SE T230 -omhoz kivéve olyat amivel Témákat és Játékokat lehet rárakni!
Aki tud ilyet lécci ossza meg velem!

Mike
Siemens m65 szerintetek mikorra várható?
és vajon mennyire lesz elszállt ára?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Jovanna, megtalaltam csak a siemens baszta kirakni infolineba 😄

Kandurex
Ezek a JAD vagy JAR fileok miket kell velük csinálni?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

C62? Nem CF62?

Kandurex
Hali, skacok help!. Vettem egy SHARP GX10i tejbefont. Töltöttem rá ezt azt (képet, zenét stb.) viszont játékot hogyan lehet? Ugyanúgy, mint a zenét, hogy feltöltöm valahova és WAP-osan leszedem? És mi legyen a file neve? Hogy mûködik stb. stb. pls..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Siemens C62 pro és kontra valaki?😊
Taranov
Na, mûködik?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dj Révész
Köszi! Meg nézem.

Taranov
A Pannon SMTP szerverét kell beállítani.
Gondolom smtp.pannongsm.hu vagy mail.pannongsm.hu.
Ha ez nem jön össze, akkor az smtp.freemail.hu-t is meg lehet próbálni, de az nem biztos, hogy elérhetõ Pannon GPRS-rõl.

Dj Révész
Sziasztok! Nem tuja valaki, hogyan kell belõni az Outlokban hogy ne csak fogadni, hanem küldeni is tudjak freemailt a pannonos telefonommal(GPRS)Elõre is köszi

Taranov
Nem tudom, hogy Ericssonéknál mi a neve ennek a programnak, de gondolom, hogy a Sony Ericsson weboldaláról tudod letölteni.

Patesz
SE T230 -hoz keresek olyan progi amivel kábelen keresztûl lehet csatlakozni a géphez.

Csak kerdeztem. Eszembe jutott a 3210/3310rol h anno lattam egy nem epp gyari peldanyt infrasan.

Pheel
Természetesen nem, de nem igazán vágom, hogy ennek mi köze bármihez is...
Eh, akarom mondani PDAs progik kozt, nem 0dayben

Lattal mar 3210esbol infra'st? 😄

😄 Pal utcai feeling. Hat ha a srac mozog warez korokben, 0dayben biztos felfedezi :o) Amugy doomot jatszani egy mobilon eleg illuziorombolo 😄

Pheel
Nagyjából...
mennyi lehet egy pc-mobil összekötõkábel egy nokia 3210/3310-hez? még régebben olyan 10-120ezerért láttam, most meg hogy érdeklõdtem egy haveromtól, azt mondta hogy hoz nekem 1.500-2.000 ért.mondjuk õ telcsikkel kereskedik.reális az ár amit mondott?

Elnézést, hogy kis betûvel írtam... Tehát Zöldalmának. Bocsi

Szerintem megvan zöldalmának...

Tudtommal meg mindig shareware szal nem csoda h fagy. Bar en probaltam egy ideig, nalam nem jott elo fagyi...
Apropo, nehogy valaki elkovesse azt a hibat mint en, 6600bol visszarakta az MMC-t 3650/3660ba....

Én Nokia 3650-en láttam, de mindig lefagy... Túl sok már egy ilyen "komoly" program egy mobilnak...

Ericsson sorry😊
Sziasztok! Nem tudja valaki honnan lehet letölteni, a Sony Ericcson T610 re a doomot? Megvan valakinek? Köszi
Pheel
Fogsz egy webszervert, pl fw.hu, regisztrálsz, felrakod a txt fileodat, aztán fogod a telefonod, beírod a pontos címet (GPRS-WAP feltételezve van) és olvasol. Örülsz 😊
Blasta
Oks, kösze!
Akkor ha kérhetem kicsit részletesebben írd le plz!
Hogy oldhatom meg, hogy egy TXT doksi elérhetõ legyen?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Pheel
GPRS-WAP és egy WML weboldal...
Blasta
És még1 kérdés!

Létezik-e olyan Java progi N6610-re (vagy 7210-re) amivel apró TXT doksikat lehet feltölteni a telcsire és olvasni azokat??

(gondolom úccse, de megpróbálom) :-D

Blasta
Szasztok!
Szerintetek képes valaki SPV mobilt kikódolni itthon?

Egy ismerõsöm svájcban melózik és ilyen telója van. De jön majd haza és szeretné használni.
Van-e rá esély????

Sajna svájcban senki nem foglalkozik kikódolással, és egyelõre csak ott, francia o-ban meg angliában forgalmazzák azt a telót...

Szívesen, nem tesz semmit.

Taranov
Pl. számítógépes játékok még az Auchanban meg a Corában is sokkal olcsóbbak, pedig ezek nem mûszaki üzletek, és szintén multik.

Taranov
Na ja. A számítógép-alkatrészekrõl nem is beszélve.

Taranov
Ez tényleg profi bolt, még egy boltban ennyi márkát sosem láttam. Thx a címet!

Taranov
Köszi szépen, szétnézek az oldalukon!

Te'ny. 600 eves jatekokat is teljes aron adnak.

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

Taranov! A PPCom nevezetû bolt egy nagyon profi mobilárúsító kóceráj. www.ppcom.hu - Nézd meg!

Koszi, rendes vagy, de nekem nem kell meghackelni...de a lentebb levo kolleganak talan segitett az info 😄

Taranov
És nem csak mobiltelefon-alkatrészekben biztosítanak kétszeres árat.

Taranov
A Media Markt és a Fotex talán összes hely, ahol drágábbak a telefonok, mint a szolgáltatónál.
GSM-boltokban olcsóbbak szinte mindig, mint a szolgáltatóknál kártyafüggetlenül vagy kártyásan.
Nekem már van elõfizetésem, szóval elõfizetéseset nem akarok venni.