10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#4709 Az e720 topicban az utolsó mondatom pont erre a D500 dologra vonatkozik. Nem jó nekem :(
Amúgy meg a fotóban lévő különbség elhanyagolható, de a videóban lévő pusz szufla, számomra az E720 mellet dönt :) (meg aztán d500ból sok van a baráti körömben, nem egyedi :D ) -
Easy Rider #4708 :D én a helyedben egyépként D500-at vennék, szvsz jobbak a flipes telefonok ;) de aztán ön dönt :D -
#4707 :) ellopták a mobilom(6230) és azért veszem ezt. Értsd, jelenleg a semmit cserélem le valamire :D
Egyébként nekem pont a kinézete miatt tetszett meg. Azóta tetszik az e700as széria mióta bejött, akartam is venni csak tudásra mindig más volt az ami bejött, de most ez sztem már eleget tud ahoz hogy megvegyem :) -
Easy Rider #4706 igen, alapjában véve nem rossz telefon... mondjuk nekem kinézetre nem teccik, de sztem rendben van a telefon, csak az a kérdés, milyenről cserélnél... mert nem biztos h megéri...;) -
#4705 E720-as videó -
#4704 Volt már élőben szerencséd hozzá? -
Easy Rider #4703 ZSÍÍÍÍR :D:D -
#4702 E720ról vélemények? :)
Azt hiszem jövőhéten beújítok egyre -
#4701 hm, mennyi az alap havi profitod, amikor csak normál forgalom van? -
#4700 Még nagyon kezdeti stádiumban van, direkt úgy kezdtem, hogy kis befektetéssel, úgy elég jól ment 1 évig, és most komolyabb szervereket vettünk, most azon fog múlni, hogy jönnek-e az ügyfelek a várakozásoknak megfelelően, de egyébként elvileg lehet vele jól keresni, de én még nem vagyok százmilliomos :) -
#4699 és megéri? Mármint lehet vele keresni? -
#4698 Nem nap, mint nap, de néha azért szükség van a 9210i-re.
A webhosting magyarul webtárhely, a lényeg az, hogy fenntartok pár szervert, amire cégek a weblapjukat helyezik el.
A domain regisztráció pedig az akarmi.hu címek (domainek) regisztrálása, ez egyértelmű, hogy mire való :) -
#4697 Najó de gondolom te is jársz suliba, szal annyira gyakran nem mész suliidőben olyan messzire hogy 1-2 napig ne bírd ki e-mailok nélkül :)
Én is melózok, nem is egyféle dolgot, amikhez igencsak szükség van telefonra, de mégis megvagyok 1el :)
Egyébként ez a webhosting szolgáltató és domain regisztrátor mit is jelent egészen pontosan? -
#4696 Ahogy te is, én is egyre idősebb vagyok, és kb. 1 éve van egy vállalkozásom (webhosting szolgáltató és domain regisztrátor), ami folyamatosan nő szerencsére, és lassacskán külön kell választani a privát telefonokat az ügyfelektől :)
Egyébként igazad van teljesen az e-mail dologban, ez csak arra a célra van, hogyha hosszabb időre elmegyek otthonról, pl. nyaralni, vagy hétvégére, akkor is olvasni kell a maileket. -
#4695 Megintcsak idióta kérdés, de miért nem ér rá hazáig, amikoris kényelmesebben eltudod olvasni :)
És mégegy a teljesség igénye nélkül, korod alapján, milyen ügyfelek? :) (nem kötekedésből, csak úgy érdekel) -
#4694 Kettő oka van:
Egyik, hogy a kommunikátorral tudom nézni az e-mailjeimet, ha nem viszem a laptopot. (mert ugye a 9210i-ben nincs GPRS, ezért laptop + 9210i nem megy, csak 8910i + laptop)
Másik, hogy a 8910i-n hívnak az ügyfelek, 9210i-n pedig nem :) -
#4693 és minek használsz kettőt? -
#4692 Nekem azért van sok, mert nem szoktam eladni a régieket, de csak kettőt használok egyszerre, egy 8910i-t, meg egy 9210i-t. -
#4691 ezek milyenek??
-
#4690 :)
cool!
hany telefonod van kulonben?
nekem 2 db maximalisan eleg! 1 ceges (P910i) 1 magam (T68i)
-
#4689 sorry, mi a 6230i-rol beszeltunk, vagy tevedek?
amugy nem lattam, de biztos hogy szebb, mint a 6230i-je!
(nem is egy arban vannak :)
a 200-as procirol csak annyit, hogy volt egy HP 6340-em, 172Mhz-s procival, a kollegamnak meg egy iMate Jam-je! Az enyem lenyegesen gyorsabb volt, pedig, ugyan az az oprendszer futott rajta, ugyhogy szerintem ez megint nem mervado, de a lassusagot amegint a 6230i-re ertettem!
6680-at meg nem lattam, de mostmar megnezem!
-
izb #4688 Te láttad már a 6680 kijelzőjét??
Ha neked az csúnya akkor beutallak szemorvoshoz:))
Egyébként meg egy 200 proci fut benne,és a menüje kb 4x gyorsabb mint a 6600 nokiáé vagy a 3650 telcsié.
-
izb #4687 Sok helyen ennyi az ára újonnan. -
izb #4686 6 hónapos tényleg nem:)) -
#4685 htx! -
#4684 -
#4683 5140i hazai megjelenéséről ki mit tud? -
#4682 sry hogy közbe szólok de ezt a sort nem vetted figyelembe:
"Vadonatuj 0* perces"
Egy majdnem 6 hónapos telefon közel nem ennyibe kerül. Egyébként azért mert kivan rakva az ár, nem feltétlenül tudja eladni :)) Aproneten pl van új már 100 vagy 110ért is, használtan meg azt hiszem 75 vagy 80... -
#4681 Ja értem, hát érdekes a párhuzam az RTL Klub és a Nokia között :)
Nekem a legújabb Nokiám 7210-es, az sem valami új, de nekem nagyon tetszik, hogy mindenről tudom hol találom.
Már az is idegesítő, hogy egy-egy menüpontot áttesznek máshová, mert egyszerre több Nokiát használok, és nem mindig tudom, hogy mit melyikben hol kell keresni. -
#4680 media markt? :)
csak ott láttam ennyiért. -
#4679 ez az en velemenyem, ami nem biztos, hogy helytallo!
a nokia azert a legnepszerubb marka, mert a vegtelen egyszeru, es egyesek logikusnak talajak. es igaz is, a 6220-6310i-g (hangsulyozom, SZERINTEM)
azota viszon egy kicsit furcsa, es idegen szamomra.
(ez persze nem jelenti azt, hogy masoknak nem lehet jo!
(el kell ismerni, hogy jol csinaltak, amikor kitalaltak, mert igy a hozzajuk szokott felhasznalok nem mennek sam markahoz, mert ott ujra kene tanulni mindent)
es akkor kanyarodjunk vissza egy kicsit az RTL Klubbra (mondhattam volna mas peldat is, de ezt utalom a legjobban)
a ketto kozotti kapcsolat, bar sokaknak egy kicsit logikail bukfencnek tunik, az hogy EN(!) ugy gondolom, hogy ez egy eleg egyszeru es kenyelmes userbutitas!
EN szeretem, ha mindenben van egy kis uj, amit fel kell fedezni, es meg kell szokni, es itt nem a tokom tudja hany megapixeles kamerara meg a ilyen-olyan jatekra gondolok!
butulunk az RTL Klub elott, es butulunk, mert automatikusan nyomjuk a menu 1-1-3-at a mittomen milyen menuhoz a Nokian! ennyi!
ez jo is meg rossz is, mert kenyelmes,csak EN nem szeretem, ert en vagyok a hulye, aki szereti az ujat, megmegraadasul kotoszkodom is!
:D
-
#4677 igen, jatszik, majdnem mindent!
-
#4676 ez sajnos igy van, de nem tudom megmondani, miert!
ahogy latom, a s700 jol tartja az arat, bar nem tudom, europaban mi van!
-
#4675 Már súlyos, amit összehordasz :D
Az RTL Klub és a Nokia hogy függ össze?
Az egy dolog, hogy az RTL Klub butítja a népet, de attól, hogy a Nokia a legnépszerűbb telefonmárka, még köze nincs ehhez. Eddig nem mondtam, hogy butaságokat beszélsz, de mostmár elszálltál egy kicsit :) -
#4674 1ébként mi az ábra játékok terén??
+azt nem értem,hogy az SE-nek láthatóan nagyobb a kijelzője, a felbontás viszont a 6230i (208x208) -nek jobb,rgo nemlehet vmi csunya az a kijelző sem!
+kompatibilitásba melyik jobb? SE játcik mp3 -akat?? -
#4673 szóval SE nyert!?
mondjuk egy 15-20k val drágább is
1ébként nekem most SE T610-esem van (hát az se volt vmi sokáig értékálló) -
#4672 nem tetszik na!
2 eve nincs nokiam csak se!
amugy elso ranezesre egy kicsit csunyak az ikonok, van korulottuk egy fehet keret, ami nem tetszik!
azt mondtam mar, hogy szerintem lassu??
a k750iben ugy felpattannak az ikonok, meg olyan gyorsan jonnek a menuk, mint a szel! a nokianal azert ez nem igy van!
hiaba, ha nepnek nokie kell meg RTL Klubb...
-
izb #4671 Itt egy hirdetés viszonteladótól.
Mobiltelefonok A- Z- ig EXTRA ÁRON ~~ www. mobilabc. gportal. hu ***Sony Ericsson P 900 105, 9 ; P 910i 118, 9 ; K 700 50, 9; K 750i 91, 9; K 300 47, 9; K 500 35, 9 Ft Vadonatuj 0* perces kártyafüggetlen gyári tartozékaival dobozolva eladó, cserélhető. További részletes információ és Gsm Tipusok széles választéka a *KATTINTS IDE* alsó linken található. KATT IDE ! ! ! ÉRDEMES ! ! !
Ha ő ennyiért árulja és elviszik,akkor neked is menni fog. -
izb #4670 Szerintem simán el tudod adni 100 felett!
Ahol vettem a Nokiámat ott a te telcsid újonnan volt 169 ezer ft. -
steweee #4669 olyan telefon érdekelne amin van kamera, hangrögzítős, nem kinyithatós és nokia.ki melyiket ajánlja. ár 30.000-ig, de nem érdekel a gyári független drága készülék, inkább vmilyen csomagos, majd úgyis függetleníttetem kétezerért és belerakom az igen jó díjszabású pannonos előfizetéses kártyámat