10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • oneal1
    ezt a nokiáknál meglehetne csinálni??
    mer ott a fülesnek ilyen lapos a dugasz része:)
    nekem van egy fasza sennheiser em azzal király lenne nyomni(px 100 as)
  • Tufa
    Nem tudom, nem igazán érdeklődtem utánna.
    Amúgy meg csak simán átkell forrasztani a fülesét egy másik, mondjuk Seinheiserre és kész :)
  • [NST]Cifu
    E720-hoz nincs valami normális fülhalgató? A gyári sztereó fülhalgató egy rémálom, kényelmetlen és nem akar az ember fülében maradni... :(
  • Tufa
    Hol marad a videó? :)
  • mícs
    sz@r,sz@r,sz@r!!!
    ha nem ragaszkodsz nagyon hozza, vagy ha nem vagy olyan aki direkt szopatja magat, akkor inkabb nem ajanlom!
    plane ha nincs tapasztalatod pda-val! akkor negyon bosszanto tud lenni, es 3 nap mulva a falhoz vagod!

nekem volt, es voltak benne jo dolgok, de telefonnak meg nem jok! ha okos telo kell, akkor symbianos! ha pda, akkor windows-os!

• Mipi
    Windows Mobile 2003 Alapban van rajtuk!
  • oneal1
    oké
  • Tufa
    Nem lehet rá tenni, rajta van... :D
    Okos de lassú...
  • Son Ice
    Elég láma vagyok a témában. Előre is elnézést kérek a hülye kérdéseimért.
    Hallottam, hogy egyes telókra Win oprendszert lehet tenni. Ezzel kapcsolatos tapasztalatok? Előnyei/hártányai az ilyen telcsiknek?
  • Tufa
    mutass egy 6630al készült videót, énis mutatok egyet az e720al és akkor majd jólmeglássuk! :P
  • oneal1
    nemis!:D
  • Tufa
    E720 jobb :P
  • Tufa
    Ha sokat hallgatsz zenét és igényed van a jó minőségre, vegyél egy olcsóbb telót és külön egy mp3 lejátszót. Mobilokba nincs valami jó mp3 lejátszó, sajnos(mondom ezt úgy hogy e720am van...)
  • oneal1
    aki akar venni telefont mostanában az 1 percig se késlekedjen!!
    nokia6630 a best
  • Easy Rider
    nekem van egy eladó Motorola E398-am...

ha érdekel bővebben dobj egy privit
  • Son Ice
    Szeretnék venni egy normális telefont, a 3310-est el kéne már dobnom (dögledezik az aksi, néha semmit nem lehet hallani). Akarok venni mp3-playert is, és arra gondoltam, hátha megoldható 2in1. Vagyis olyan mobilt keresek, ami mp3 hallgatásra is kitűnően használható. Persze nem a legdrágább modellt keresem. Van valakinek ilyen téren tapasztalata? Milyet érdemes venni? És főleg hol?
  • GozHuszar
    Sziasztok. Egy Samsung x480-as megmakacsolta magát és sms-írás, illetve a telefonszám kiválasztása után mindenáron egy Hívószám nevu őrületet akar. Mi ez és hogyan lehet eltüntetni? Tudtok segíteni?
    Köszi:
    GH
  • Adam5
    Thx, megkérdezem!
  • Adam5
    Na sikerult megoldanom hogy 8.0-ás wmv-t csinaljak és már lejátsza a mediaplayer a telón de közben felmerült egy másik probléma is, hogy a beta player nem hajnalndó lejátszani a wmv-t O_o, nem is tekinti médiaformátumnak. Ez csak azért baj mert a mediaplayer nem tud full képernyőn videót játszani míg a beta player elméletileg tudna.
  • oneal1
    max 40
  • mícs
    probald meg a www.pdamania.hu-n!
    ott van egy par szaki, ok tuti tudnak segiteni!
  • Adam5
    Hi! Kéne egy kis segítség. Ma vettem egy Motorola MPX 200-ast és az alapból rajtalévő WMV-k mennek faszán de ha gépről rakokrá akkor nincs képe csak hang van. Van valami ötletetek hogy mi lehet a baj? Ez olyan mintha codec problémája lenne ugyanis kézikönyv azt írta hogy csak a 7.0 és 8.0-ás wmv-ket játsza le és nekem van egy olyan érzésem hogy amik a gépen vannak azok 9.0-sak :S. Nem ismertek véletlen olyan progit amiben ha videót konvertálok akkor a 7.0-át és a 8.0-át is választhassam ne csak a 9.0-át? Vagy esetleg a neten elképzelhető hogy van a telóhoz codec frissítés?

A válaszokat előre is köszönöm ^_^
  • izb
    Ennyiért ha elmegy,akkor sirály vagy.
    Én durván fél éve adtam el 45-ért.
  • Easy Rider
    khm... esetleg érdekelne egy csere motorola e398-ra?
  • space marine
    Most akarom eladni a Nokia 6600 telomat és kéne valamit helyette....Ötlet?
    Eddig nekem a 7710 és a 6680 tetszik. Mennyit lehet elkérni a telóértt? 50000.- ?
    Elöre is thx.
  • Mike
    olcsót, amit ha ellopnak, akkor sem ér nagy kár
  • oneal1
    LOOOOOOOOOL
  • Zetorg
    tényleg :)
  • Taranov
    Egy MSN-ért én is viszem.
    Bocs, ez szar poén volt.
  • Zetorg
    MSN!
  • oneal1
    hogyér adod?:)
  • Zetorg
    új üzenetben ment :)
  • Tufa
    Törölj ki valamennyit az üzenetből, vagy küldj egy totál újat. emléxem még miről beszéltünk :)
  • Zetorg
    nem tudok válaszolni, mert nem küldi el :\
  • Tufa
    Oks
  • Zetorg
    igen.
    írok egy privit!
  • Tufa
    A P910i?
  • Zetorg
    lenne egy telefonom eladó, gondoltam tudnál segíteni.
  • Tufa
    nekünk volt budafokon(illetve még a mienk de napokon belül eladjuk). miért?
  • Zetorg
    kinek van itt telefonboltja, vagy az ismerősének?
    emlékszek, hogy van ilyen ember itt, de nem tudom, hogy ki :)