10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#4749 ezt a nokiáknál meglehetne csinálni??
mer ott a fülesnek ilyen lapos a dugasz része:)
nekem van egy fasza sennheiser em azzal király lenne nyomni(px 100 as) -
#4748 Nem tudom, nem igazán érdeklődtem utánna.
Amúgy meg csak simán átkell forrasztani a fülesét egy másik, mondjuk Seinheiserre és kész :) -
#4747 E720-hoz nincs valami normális fülhalgató? A gyári sztereó fülhalgató egy rémálom, kényelmetlen és nem akar az ember fülében maradni... :( -
#4746 Hol marad a videó? :) -
#4745 sz@r,sz@r,sz@r!!!
ha nem ragaszkodsz nagyon hozza, vagy ha nem vagy olyan aki direkt szopatja magat, akkor inkabb nem ajanlom!
plane ha nincs tapasztalatod pda-val! akkor negyon bosszanto tud lenni, es 3 nap mulva a falhoz vagod!
nekem volt, es voltak benne jo dolgok, de telefonnak meg nem jok! ha okos telo kell, akkor symbianos! ha pda, akkor windows-os!
-
Mipi #4744 Windows Mobile 2003 Alapban van rajtuk! -
#4743 oké -
#4742 Nem lehet rá tenni, rajta van... :D
Okos de lassú... -
#4741 Elég láma vagyok a témában. Előre is elnézést kérek a hülye kérdéseimért.
Hallottam, hogy egyes telókra Win oprendszert lehet tenni. Ezzel kapcsolatos tapasztalatok? Előnyei/hártányai az ilyen telcsiknek? -
#4740 mutass egy 6630al készült videót, énis mutatok egyet az e720al és akkor majd jólmeglássuk! :P -
#4739 nemis!:D -
#4738 E720 jobb :P -
#4737 Ha sokat hallgatsz zenét és igényed van a jó minőségre, vegyél egy olcsóbb telót és külön egy mp3 lejátszót. Mobilokba nincs valami jó mp3 lejátszó, sajnos(mondom ezt úgy hogy e720am van...) -
#4736 aki akar venni telefont mostanában az 1 percig se késlekedjen!!
nokia6630 a best -
Easy Rider #4735 nekem van egy eladó Motorola E398-am...
ha érdekel bővebben dobj egy privit
-
#4734 Szeretnék venni egy normális telefont, a 3310-est el kéne már dobnom (dögledezik az aksi, néha semmit nem lehet hallani). Akarok venni mp3-playert is, és arra gondoltam, hátha megoldható 2in1. Vagyis olyan mobilt keresek, ami mp3 hallgatásra is kitűnően használható. Persze nem a legdrágább modellt keresem. Van valakinek ilyen téren tapasztalata? Milyet érdemes venni? És főleg hol? -
#4733 Sziasztok. Egy Samsung x480-as megmakacsolta magát és sms-írás, illetve a telefonszám kiválasztása után mindenáron egy Hívószám nevu őrületet akar. Mi ez és hogyan lehet eltüntetni? Tudtok segíteni?
Köszi:
GH -
#4732 Thx, megkérdezem! -
#4731 Na sikerult megoldanom hogy 8.0-ás wmv-t csinaljak és már lejátsza a mediaplayer a telón de közben felmerült egy másik probléma is, hogy a beta player nem hajnalndó lejátszani a wmv-t O_o, nem is tekinti médiaformátumnak. Ez csak azért baj mert a mediaplayer nem tud full képernyőn videót játszani míg a beta player elméletileg tudna. -
#4730 max 40 -
#4729 probald meg a www.pdamania.hu-n!
ott van egy par szaki, ok tuti tudnak segiteni!
-
#4728 Hi! Kéne egy kis segítség. Ma vettem egy Motorola MPX 200-ast és az alapból rajtalévő WMV-k mennek faszán de ha gépről rakokrá akkor nincs képe csak hang van. Van valami ötletetek hogy mi lehet a baj? Ez olyan mintha codec problémája lenne ugyanis kézikönyv azt írta hogy csak a 7.0 és 8.0-ás wmv-ket játsza le és nekem van egy olyan érzésem hogy amik a gépen vannak azok 9.0-sak :S. Nem ismertek véletlen olyan progit amiben ha videót konvertálok akkor a 7.0-át és a 8.0-át is választhassam ne csak a 9.0-át? Vagy esetleg a neten elképzelhető hogy van a telóhoz codec frissítés?
A válaszokat előre is köszönöm ^_^ -
izb #4727 Ennyiért ha elmegy,akkor sirály vagy.
Én durván fél éve adtam el 45-ért.
-
Easy Rider #4726 khm... esetleg érdekelne egy csere motorola e398-ra? -
space marine #4725 Most akarom eladni a Nokia 6600 telomat és kéne valamit helyette....Ötlet?
Eddig nekem a 7710 és a 6680 tetszik. Mennyit lehet elkérni a telóértt? 50000.- ?
Elöre is thx. -
#4724 olcsót, amit ha ellopnak, akkor sem ér nagy kár -
#4723 LOOOOOOOOOL -
#4722 tényleg :) -
#4721 Egy MSN-ért én is viszem.
Bocs, ez szar poén volt. -
#4720 MSN! -
#4719 hogyér adod?:) -
#4718 új üzenetben ment :) -
#4717 Törölj ki valamennyit az üzenetből, vagy küldj egy totál újat. emléxem még miről beszéltünk :) -
#4716 nem tudok válaszolni, mert nem küldi el :\ -
#4715 Oks -
#4714 igen.
írok egy privit! -
#4713 A P910i? -
#4712 lenne egy telefonom eladó, gondoltam tudnál segíteni. -
#4711 nekünk volt budafokon(illetve még a mienk de napokon belül eladjuk). miért? -
#4710 kinek van itt telefonboltja, vagy az ismerősének?
emlékszek, hogy van ilyen ember itt, de nem tudom, hogy ki :)