10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Davidsned
    Azért nem kell így elárasztani tanácsokkal...
  • stp4trick
    Sziasztok!
    Munkatelónek szeretnék egy Motorola 550-t. Ennek is szarxik még a BT-je mint az 525-nek, meg mennyire megbízható? Mennyit bír az aksi meg hasonlók, akinek van-volt írjon. Köszi
  • Davidsned
    A következő kérdésem lenne és kérek mindenkit, hogy ne elfogultan válaszoljon, hanem tényleg reálisan (thx:) :
    Szal megbízhatóságban melyik gyártót ajánljátok inkább az SE-t vagy a Samsungot?
    (konkrétan d750i és e720 között vacilálok, tudom, h egyik többet tud, de nekem a másik is nagyon tetszik és a kamera sem a legfontosabb dolog, így a minőség és megbízhatóság fog dönteni) Nagyon megköszönném a személyes tapasztalatokat.
  • Pavlo
    Bocsi... Soldalról = SE oldalról
  • Pavlo
    A segítségeteket szeretném kérni.

Nincs olyan ismerősötök, akinek SE Z200-asa lenne? Sehol nem tudom megszerezni az eredeti csengőhangjait. Sem az interneten, sem a dc-n nincs megosztva. Még a hivatalos Soldalról sem tudom letölteni.

Előre is kössz.
  • Kövesdi A
    hát igen kevés de nem költök többet pénzt telefonra
  • izb
    Ennyi pénzért mit vársz??
    Egyébként jó kis teló!
  • Kövesdi A
    ámbár a felbontása csak 128*128-as
  • Kövesdi A
    szeretné venni egy új telefontolyan közép kategoriában gondolkodtam nincsenek nagy elvárásaim ami fontos lene szines kijelző (65000szin) infra szép külső olyan 30000 ft ig ..és én nokia 6020-ra gondoltam de szertném ki kérni a ti tanácsotokat is hogy ti még mit gondoltok eről ?
  • Kövesdi A
    hi
  • Tufa
    De ez egy konzol, ugy mint a gameboy vagy tökömtuggya mivan még ilyen. Playstation kézi verziója. Sznob gameboy :D
    Egyébként másik oldalról nézve ezeket inkább gyerekeknek találták ki.
  • Taranov
    Az csak az egyik baj, a másik, hogy szerintem tök gáz, ha valaki BKV-zik, vagy vár valamire és ezt nyomogatja.
    Ugye otthon ott a számítógép, vezetés közben meg az ember úgysem nyomogat semmit, szóval eléggé fölösleges ez.
  • Tufa
    És mire megyek vele? Nem lehet vele telefonálni...
  • Taranov
    Ezek komolytalanok.
  • peteragoston
    vagy vegyetek psp-t

• peteragoston
  • peteragoston
  • Demeter
    Hali!

Skacok van itt köztetek aki Mototola V3-at használ? Ha igen akkor írjon pls.

Thx!
    D.e.m
  • innovision1985
    Helo mindenki egy nagy kérdésben fordulnák hozzátok szerintetek milyen telefon a NOKIA 6230 mert majd szeretném megvenni de elötte kikérném a véleményeteket hogy mit is gondoltok erröl a telefonrol?? Válaszotok elöre is köszönöm!:))
  • Son Ice
    Köszönöm a segítséget. Végre sikerült döntenem: külön veszek mobilt és külön mp3 playert. A telefont még nem döntöttem el, hogy milyen legyen. A lejátszót már beszereztem (én nem bántam meg). Ő az:

• stp4trick
    De T-mobile-ról van szó és ott csak D750 van teccik érteni?
    Hiába a lebeszélhetőség, ha ua sz@r saját menüs mint a vodánál is, meg ráadásul még másképp is néz ki mint a K750. Érti?
  • Stann
    Visazont ha lebeszélhető havídíjas előfizuban veszed, sokkal jobban megéri, mivel a teló ára függetlenül 70-80k, és ha előfizuval vennéd, ebből a pénzből 1-2 évnyi beszélgetésre is futja(nekem Voda90-el majdnem a 2 éves forgalmam, havi 3000-el számítva)
  • Tufa
    Nincs valakinek egy Ericsson R310ese? Sűrgösen vennék egyet, akár ramaty külsővel(készülékházam van hozzá), hétvégéig.
  • stp4trick
    Ha tetszik akkor vegyél függlen k750i-t, mert:
    Új előfizu 10k+ 12*3333+ 24*min 1500 = durván 75k.
    Igaz két év alatt és csak d750i-d lett.
    75-80k-ért már vehetsz k750i-t.
    Én már végig játszottam uezt magamban és maradok a függlennél.
    Szebb is a k mint a d, a 6680 meg annyi mindent tud, hogy még ki sem tudod használni, tehát fölös annyival többet kiadni érte.
  • Tufa
    őő, te nem vagy tisztában a mobilszolgáltatók ajánlataival... Méghogy fele? :DDD
    Azt beleszámoltad hogy két évig fizeted a havidíjjat(amibe belenyomják a telefon árát).
    De nézd meg hogy mennyi az olcsó mobilszolgáltatónál egy E720(mondjuk a t-mobilenál). Segítek:
    "SAMSUNG SGH-E720/SL 121000"

És ez a függő verzió. Namost én vettem függetlenül 65ezerért. Akkor melyik is az olcsóbb?
  • Taranov
    Miért kéne új előfizu?
    Tartsd meg a mostanit, és vegyél egy telefont kártyafüggetlenül.
    Ha az drága, akkor menj át más szolgáltatóhoz.
    Ha ez sem jó, akkor én a 6680-at ajánlom.
  • HoTDoG
    A T-mobilnál nincs K750... De ezt a leírt szövegből sztem ki is lehet venni. Ha meg úgyis kell új előfizu, nem megéri egy telót fele annyiért megvenni, mint valahol kártyafüggetlenül kétszer annyiért?
  • Tufa
    esetleg vedd meg a K750et?
  • HoTDoG
    Szevasztok! Nos elég nagy gondban vagyok. Nemrég járt le a 2 éves előfizetésem a t-mobilnál, szal 1 új telóba szeretnék beruházni. Nagyon vártam a K750-et, de erre kiadták a t-mobilnak gyártott D750-et, a szép tucatszínével és az ocsmány menüjével.
    Úgyhogy most a D750-en és a Nokia 6680-on gondolkozok. Utóbbiről nem sokat tudok, ha van valakinek tapasztalata róla, kérem ossza meg.
    Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni? Esetleg várjak még 1 jobb telóra?
    Előre is köszi!
  • Stann
    A 2 készülék ugyanaz, cask egyik VOdás, másik T-Mobilos szoftverrel. Válassz inkább tarifacsomag alapján.
  • Gyovai
    Szevasztok én egy sharp gx 15 vettem és megvagyok vele elégedve ti mit gondoltok???róla??
  • Hunter of Deer
    Szerintetek melyik telót vegyem Sony Ericsson F500i (Vodás)
    vagy Sony Ericsson K508i (Tmobile)???
    THX
  • Taranov
    Kell hozzá blankoló vagy kés és forrasztópáka+ón szvsz, nem vészes.
    Egyszer megjavítottam így egy egeret, más haszna nem volt, hogy ezt kitanultam :)
  • Taranov
    Ez volt a N7210-ével is, de sajnos nem volt rá megoldás, kellett venni külön egy mp3 lejátszót.
  • Tikal #4755
    az uj samsungokban is olyan szar mégaz SMS irás mint a régiekben és az infrájuk használhato már??? :)

• Tufa
    ;)
    Tudtam ám előre :)
  • oneal1
    hát ez elég jól néz ki:)))
    és jó nagy is:)
    te nyertél:)
  • Tufa
    Jobbgomb, mentés másképp, majd átnevez mp4be és élvez :)
  • oneal1
    hát jah nem akarom szétbarmolni a király fülest!
    küldj egy videt elöször megnézem azt:)))))
  • Tufa
    Mindegyiknél meglehet. A lényeg hogy a mikrofon után ahol kijön a két füllhalgató, kivágod vagy kiszeded valahogy és a szétvágott sennheisert rakod a helyére. (persze ezekhez a dolgokhoz kellenek szerszámok is)

A videóra meg még mindig várok :)