10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
Davidsned #4789 Azért nem kell így elárasztani tanácsokkal... -
#4788 Sziasztok!
Munkatelónek szeretnék egy Motorola 550-t. Ennek is szarxik még a BT-je mint az 525-nek, meg mennyire megbízható? Mennyit bír az aksi meg hasonlók, akinek van-volt írjon. Köszi -
Davidsned #4787 A következő kérdésem lenne és kérek mindenkit, hogy ne elfogultan válaszoljon, hanem tényleg reálisan (thx:) :
Szal megbízhatóságban melyik gyártót ajánljátok inkább az SE-t vagy a Samsungot?
(konkrétan d750i és e720 között vacilálok, tudom, h egyik többet tud, de nekem a másik is nagyon tetszik és a kamera sem a legfontosabb dolog, így a minőség és megbízhatóság fog dönteni) Nagyon megköszönném a személyes tapasztalatokat. -
Pavlo #4786 Bocsi... Soldalról = SE oldalról -
Pavlo #4785 A segítségeteket szeretném kérni.
Nincs olyan ismerősötök, akinek SE Z200-asa lenne? Sehol nem tudom megszerezni az eredeti csengőhangjait. Sem az interneten, sem a dc-n nincs megosztva. Még a hivatalos Soldalról sem tudom letölteni.
Előre is kössz. -
#4784 hát igen kevés de nem költök többet pénzt telefonra -
izb #4783 Ennyi pénzért mit vársz??
Egyébként jó kis teló! -
#4782 ámbár a felbontása csak 128*128-as
-
#4781 szeretné venni egy új telefontolyan közép kategoriában gondolkodtam nincsenek nagy elvárásaim ami fontos lene szines kijelző (65000szin) infra szép külső olyan 30000 ft ig ..és én nokia 6020-ra gondoltam de szertném ki kérni a ti tanácsotokat is hogy ti még mit gondoltok eről ? -
#4780 hi
-
#4779 De ez egy konzol, ugy mint a gameboy vagy tökömtuggya mivan még ilyen. Playstation kézi verziója. Sznob gameboy :D
Egyébként másik oldalról nézve ezeket inkább gyerekeknek találták ki. -
#4778 Az csak az egyik baj, a másik, hogy szerintem tök gáz, ha valaki BKV-zik, vagy vár valamire és ezt nyomogatja.
Ugye otthon ott a számítógép, vezetés közben meg az ember úgysem nyomogat semmit, szóval eléggé fölösleges ez. -
#4777 És mire megyek vele? Nem lehet vele telefonálni... -
#4776 Ezek komolytalanok. -
#4775 vagy vegyetek psp-t
-
#4774 -
#4773 -
Demeter #4772 Hali!
Skacok van itt köztetek aki Mototola V3-at használ? Ha igen akkor írjon pls.
Thx!
D.e.m -
innovision1985 #4771 Helo mindenki egy nagy kérdésben fordulnák hozzátok szerintetek milyen telefon a NOKIA 6230 mert majd szeretném megvenni de elötte kikérném a véleményeteket hogy mit is gondoltok erröl a telefonrol?? Válaszotok elöre is köszönöm!:))
-
#4770 Köszönöm a segítséget. Végre sikerült döntenem: külön veszek mobilt és külön mp3 playert. A telefont még nem döntöttem el, hogy milyen legyen. A lejátszót már beszereztem (én nem bántam meg). Ő az:
-
#4769 De T-mobile-ról van szó és ott csak D750 van teccik érteni?
Hiába a lebeszélhetőség, ha ua sz@r saját menüs mint a vodánál is, meg ráadásul még másképp is néz ki mint a K750. Érti?
-
#4768 Visazont ha lebeszélhető havídíjas előfizuban veszed, sokkal jobban megéri, mivel a teló ára függetlenül 70-80k, és ha előfizuval vennéd, ebből a pénzből 1-2 évnyi beszélgetésre is futja(nekem Voda90-el majdnem a 2 éves forgalmam, havi 3000-el számítva) -
#4767 Nincs valakinek egy Ericsson R310ese? Sűrgösen vennék egyet, akár ramaty külsővel(készülékházam van hozzá), hétvégéig. -
#4766 Ha tetszik akkor vegyél függlen k750i-t, mert:
Új előfizu 10k+ 12*3333+ 24*min 1500 = durván 75k.
Igaz két év alatt és csak d750i-d lett.
75-80k-ért már vehetsz k750i-t.
Én már végig játszottam uezt magamban és maradok a függlennél.
Szebb is a k mint a d, a 6680 meg annyi mindent tud, hogy még ki sem tudod használni, tehát fölös annyival többet kiadni érte. -
#4765 őő, te nem vagy tisztában a mobilszolgáltatók ajánlataival... Méghogy fele? :DDD
Azt beleszámoltad hogy két évig fizeted a havidíjjat(amibe belenyomják a telefon árát).
De nézd meg hogy mennyi az olcsó mobilszolgáltatónál egy E720(mondjuk a t-mobilenál). Segítek:
"SAMSUNG SGH-E720/SL 121000"
És ez a függő verzió. Namost én vettem függetlenül 65ezerért. Akkor melyik is az olcsóbb?
-
#4764 Miért kéne új előfizu?
Tartsd meg a mostanit, és vegyél egy telefont kártyafüggetlenül.
Ha az drága, akkor menj át más szolgáltatóhoz.
Ha ez sem jó, akkor én a 6680-at ajánlom. -
HoTDoG #4763 A T-mobilnál nincs K750... De ezt a leírt szövegből sztem ki is lehet venni. Ha meg úgyis kell új előfizu, nem megéri egy telót fele annyiért megvenni, mint valahol kártyafüggetlenül kétszer annyiért?
-
#4762 esetleg vedd meg a K750et? -
HoTDoG #4761 Szevasztok! Nos elég nagy gondban vagyok. Nemrég járt le a 2 éves előfizetésem a t-mobilnál, szal 1 új telóba szeretnék beruházni. Nagyon vártam a K750-et, de erre kiadták a t-mobilnak gyártott D750-et, a szép tucatszínével és az ocsmány menüjével.
Úgyhogy most a D750-en és a Nokia 6680-on gondolkozok. Utóbbiről nem sokat tudok, ha van valakinek tapasztalata róla, kérem ossza meg.
Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni? Esetleg várjak még 1 jobb telóra?
Előre is köszi! -
#4760 A 2 készülék ugyanaz, cask egyik VOdás, másik T-Mobilos szoftverrel. Válassz inkább tarifacsomag alapján. -
#4759 Szevasztok én egy sharp gx 15 vettem és megvagyok vele elégedve ti mit gondoltok???róla?? -
#4758 Szerintetek melyik telót vegyem Sony Ericsson F500i (Vodás)
vagy Sony Ericsson K508i (Tmobile)???
THX -
#4757 Kell hozzá blankoló vagy kés és forrasztópáka+ón szvsz, nem vészes.
Egyszer megjavítottam így egy egeret, más haszna nem volt, hogy ezt kitanultam :) -
#4756 Ez volt a N7210-ével is, de sajnos nem volt rá megoldás, kellett venni külön egy mp3 lejátszót. -
#4755 az uj samsungokban is olyan szar mégaz SMS irás mint a régiekben és az infrájuk használhato már??? :)
-
#4754 ;)
Tudtam ám előre :) -
#4753 hát ez elég jól néz ki:)))
és jó nagy is:)
te nyertél:) -
#4752 Jobbgomb, mentés másképp, majd átnevez mp4be és élvez :) -
#4751 hát jah nem akarom szétbarmolni a király fülest!
küldj egy videt elöször megnézem azt:))))) -
#4750 Mindegyiknél meglehet. A lényeg hogy a mikrofon után ahol kijön a két füllhalgató, kivágod vagy kiszeded valahogy és a szétvágott sennheisert rakod a helyére. (persze ezekhez a dolgokhoz kellenek szerszámok is)
A videóra meg még mindig várok :)