Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hat amennyit en beszelgetek a 3310 birta 2 napig, a 6310i meg 1 hetig...
SE ott asta el magat h a T68i szetfagyogatott...volt h bekapcsolat utan egybol, nem is egyszer.
Nezopont kerdese h az N6310 nagy v kicsi. Szerintem epphogy kezreallo, sulyra nem nagy.

nállam meg a n6310 van hátul a sorban a mérete miatt
komolyan mondom egy dezodor spray kisebb:-)...legalább a SE az arany középutat választotta: 1 hét és még nem is nagy
meg érted a minõségnek ára van...ha jó képet akarsz akkor adj kráftot....valamit valamiért
Ha csak telefon kell akkor még a 3310 is isten....az is birja 4-5 napig....nem teccik?:-)
Jó én adok egy ezres, vágj már hozzám nokia és se adatkábelt és meglátod hogy nnem jön ki..
bluetooth: jó lenne, de akkora felár egy telefonnál hogy igazából eddig nem is érdekelt/nem is fog érdekelni, fõleg ha egy 30ezres telefonon van infra akkor minek adjak ki 60-at egy bluetooth-os telefonért...................
3650esen és SE telefonon mindent lehet csinálni, a többi gyártó meg akkor fos -tipikusan siemens amúgy ezért nem lesz SOHA siemens telefonom..-
szabálytalan megbíthatatlan: tévhitben élsz, ez már nem szabálytalan és végképp nem megbízhatatlan....függ attól is milyet forrsztassz...mert lehet szart is csinálni de lehet olyat is ami fél méterrõl is fogja a jelet...minden csak tõlled függ hogy milyen alkatrészekbõl forrasztassz...
Pheel:na igen aza kijelzõ fölött már eljárt az idõ...de annál alig szebb a 6230-asé
Mike:...én úgy emlékeztem hogy be lehet tenni csengõhangként is mp3-mat, nem csak lejátsza
Na akkor marad a P900 az tudja minden általad igényel szolgáltatást...sd-támogatásra meg ne építssok gyártó megy majd más vonalon...
HA 9210en gondolkozol, inkabb dobj hozza, es legyen 'i', mivel a simanak van par erdekes bugja...en szivtam vele eleget. 😄 De amugy baromi jo 😄

Nem hinnem h a rovid akksiido lenne a legnevetsegessebb. Egy telefonnal epphogy az akksiido az egyik legfontosabb szempont. Nezd, a 6310i is emiatt (is)a legjobb MINT TELEFON, egy normalis nokia akksival baromi sokaig huzza.
Mas dolog h most "multimedias kozpontot" akarsz hordozni a zsebedben v szimplan telefonalni. GX30nak a kepernyoje szepen lehuzza az akksit. Ettol meg mas szempontbol lehet jo a telcsi, de mint telefon, nalam elegge hatrebb all a sorban a pici akksi miatt.:o)

"inkább odfordítom hogy meglegyen egy ezresbõl"
Hany ezresbol? Annyibol kabelt is vehecc, vagy meginkabb bluetooth adot, es akkor nem kell szabvanytalan, megbizhatatlan infrakkal tokolni (arrol nem is beszelve hogy telefonon kivul sokminden massal is kommunikalhacc vele).

"Amúgy meg MINDENT amit adatkábellel meg lehet csinálni, azt meg lehet infrán is csinálni"
Assezm ebben a topicban irta regebben vki hogy netezni, vagy adatot letolteni, vagy mittomenmit nem lehet infran.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Pheel
És most mit csináljak veled? Nem tetszik, ne vedd meg. :-P

Más: ma közelebbi ismeretségbe keveredtem egy N7250-nel. Na annak tényleg ótvar a kijelzõje. Ugye ugyanez a kijelzõ van a 6610, 7210 szériában is. Nem találok rá szavakat, annyira béna. 😞
Mike at home
GX30 szep es jo, csakhogy mp3 csengohang nincs

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Taranov
Köszi. Azt hiszem akkor várok még, mert ezek közül nem jön be egyik se nagyon, a 9210 meg iszonyat drága.
POP3 van a 7210-ben is, de nem nagyon érdemes használni, mert egy e-mail küldése 1 sms árába kerül. Akkor már érdemesebb wapról küldeni a Pannon POP3 szolgáltatással.
Csak ugye nekem kéne még HTML is.

Köszi a segítséget.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

még talán a régi motorola accompli volt ilyen, de azon se sznes kijelzõ se polifonik csengõhang...de már 30körül megvan.DE nem vagyok benne biztos hogy megy minden
Pop3 e-mail még a T300-ba is van:-)Csak soha nem használtam
és talán a symbianos cuccokkal is lehet nézni rendes html oldalakat -3650/3660/7650/6600-
zoldalma: tudom jól hogy más sokkal nagyobb baja van a gx30-nak de te a legnevetségesebbjét hoztad fel, erre csak így lehetett reagálni:-)
Taranov
Hellosztok!

Van olyan telefon, amin lehet nézni HTML oldalakat, és el lehet érni pop3 és smtp szervert, és nem Sony Ericsson P900 vagy Nokia 9210 vagy egyéb drága kommunikátor szerû készülék?

Mert nekem pont olyan kéne, amin 1-1 weboldalt meg tudok nézni, és e-mailt is tudok küldeni bárhonnan.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nem engem kell meggyozni, lattam, hasznaltam, eleg volt....nem tudott meggyozni h osszehajthato telefont hasznaljak 😄

oda-vissza mukodik...hw specifikaciok miat mukodnie KELL!

Lehet h a megoldas szokasos de Te kerdezted mi vele a baj? 😄 Es meg lehetne hasonlo dolgokat sorolni ugyanis orokolt a felmenoitol egyparat...mindazonaltal a kepernyo nagyon korrekt.

inkább odfordítom hogy meglegyen egy ezresbõl, minthogy minden mobilhoz más kábelem legyen
Mivel nem csak T300-hoz használjuk, hanem T610hez és Nokia 3650-hez havernak ezért már két kábl kellene, ami pedig nem lesz, mert nincs se szabad usb-m s ha lenne se kötném rá mind2-t egyszerre, mert idiotizmus lenne, cserélgetni dett.....
Amúgy meg MINDENT amit adatkábellel meg lehet csinálni, azt meg lehet infrán is csinálni
Tufa16
A GX 30 nem tud kommunikálni Bluetoothon más telókal... Infra is csak dísznek van. Amugy azért mert a voda lekorlátozta. Bluetooth csak headsettre van...
Ezért nem cserélem le a V600amat...

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

ReTeK
sd belemegy, csak hát minek ha nem mûködik (sd cucc olvassa az mmc-t, fordítva viszont nem müködik a dolog), vagy a tied mûködik sd-vel is ?

Fe'ltegla suxx.

Vagy ez.

Nehez? Majd megnezed legkozelebbi polforumoson. 😊

"infra kivezetés:1000Ft"
+ infra port ki tuggya mennyiert...
Arrol nem beszelve hogy csak sajat magaval kompatibilis, jol megszakad a kapcsolat, csak 1mas fele forditva mukodik, meg ugye nem is mindent lehet rajta atlokni. Ennel szabvanytalanabb, gagyibb dolgot elkepzelni nem lehet. Inkabb kabel vagy bluetooth.

és a megoldás is a szokásos...veszel egy tartalékaksit és hordod magadnál
Azokbol az arakbol faraghatsz is le...sajnos arlista alapjan az MS a legdragabb.
Sharp GX30al a baj a szokasos, megpedig az akksiteljesitmeny...

Várj egy fél évet és Alcatel piacra dob ilyen modellt:-)
Shapr GX30-al mia a bajod?
És 6600,3650/60,P900,P800 vonallal...jó ezek nehezek sõt mp3-mat talán csak SE-ban lehet betenni..
mondjuk az SD helyett MS DOU:-)
De hát ez van gecossz vegyél egy sd-s hp kéziszámítógépet amibe van kamera is, 200ból talán megúszod
vagy 160-ért veszel gps-es pda szettet és legalább mindig tudni fogod hol vagy:-)
Mike
😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Nokia hajdan kedvenc telefonom volt, kb az 5110 idején
sajnos azóta sem tudtak ezen a design-on továbblépni

Belemegy SD is, amugyis kompatibilis. Ha tul kocka, csiszold le a sze'leket

Pheel
Megszoksz vagy megszöksz...
Mike
6230 nekem kocka
sajnálok rá ennyi pénzt
SD kártyám van MMC-m nincs

Ez hasonlo a kovetkezo ceges elirathoz:
Cegunk JOL, GYORSAN es PONTOSAN dolgozik, On a penzeert ebbol 2t valaszthat....

Pheel
LOL! 😊

N6230

SD helyett MMC
kocka design ízlés dolga
többit tudja
mondjuk kinek mi drága... én sokallom érte a 100+kHUF-ot függetlenül
Mike
kocak = kocka
grmnál = gramnál
onkey = Monkey

bocs

Mike
másik verzió inkább PDA
320x240-es felbontás és fusson rajta pl. Linux vagy DOS, SB16 emuláció, hogy tudjak pl. Civilization-ozni, vagy onkey Island-ezni
ja és telefonként is mûködjön

😊)

és ne 200e legyen

Mike
egyébként meg rájöttem

csak elbaszott (már bocsánat) telefonok vannak

amibe ugyanis bé lehet dugni pl. SD kártyát
az vagy nehéz, vagy drága, vagy nem játszik le wav/mp3-mat csengõhangként

kérdem én, miért nem lehet, egy olyan telefont csinálni, amibe betehetsz sd-kártyát, és azon tárolhatsz képeket, zenéket
+ csengõhanngnak is beteheted ezeket
és mindemellett van rajta usb
és 100 grmnál könnyebb
és nem kocak desing
és nem kibaszott drága
pedig szerintem nem olyan drága egy ilyen szart megcsinálni

Mike
aha

de a telefonhoz nem adnak mazzagot?

Pheel
Mert míg az egyik vége szabványos USB ugye, addig a másik vége - ami a telefonba megy - olyan sokféle, ahány telefon csak létezhet. Ezzel szemben egy USB-s infraport minden telefonnal képes kommunikálni, aminek IrDA kompatibilis az infraportja. Gyakorlatilag minden infrás telefon az úgy 5 éve 😊
Mike at home
usb miert nem jo?
az van minden gepen, mig infra nem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
V400 mar tud wav-ot is

de 123 gramm brr

Mike at home
nem rossz, csak kicsit talan nehez

de kossz a tippet

Mike at home
ja, de mar letettem rola, m65 talan jobb valasztas, ha mar siemens

a 37-es a V500-as...
V600-as nincs belinkelve....elõtte ami van az a V525/3235/
BaLeeX
V500-as és 525-ösben nincs infra csak bluetoth. Bár ez inkább csak elõny kivéve ha van már infrád a gépben blue meg nincs. 😊

Király kis teló, rengeteget utánaolvastam bele lehet tenni a 600-as szoftverét és tudja szinte ugyanazt mint az.
Én is ilyet veszek majd.

A #3236-os a V600-as? Ez jobban néz ki azért de nem ér +20k-t sajna.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

"Az adatkabel jobb es nem dragabb"
Jah tényleg sokkal jobb hogy majd minden telefonhoz vehetek új kábelt.-hacsak nem ragadok le egy gyártónál....-
nem drágább:
infra kivezetés:1000Ft
adatkábel legolcsób: 2500Ft
lehet hogy a voda a legolcsóbb csak sok ember ha fel akarna hívni akkor látná hogy gyáj vodás drágább....sajnos sokan még nem az uno/duo/d. nap/ és hasonló egységes díjcsomagokkal küldik BÁR mostmár lehetnék vodás úgy hogy a számom marad...megtévesztés:-)
Mindent ki lehet fuggetleniteni, de mivel a vodkafon a legolcsobb, nincs ertelme atmenni masik szolgaltatohoz.

Infra nem igazan van a motorolakban, mer minek? Az adatkabel jobb es nem dragabb, bluetooth meg alapbol van benne.

és sajna nincs benne infra
már van V500 is az talán???? rendelkezik infrával
jah és nem live menüs, mivel csak függgetlenbe kapni:-)
Ez a te embered.

Erre a barbitelefonra gondolsz?

árhatár?
Mike at home
nem kell kihajtos, barmi johet