10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Taranov
    Nem olyan különleges kívánság az az infra.
  • Tibor
    azt írják, hogy memória bővíthetőség x, pedig alapból van benne 1 32MBos rs-mmc kártya
  • izb
    Minek neked infra??
  • Dodo55
    Na végre a nokia.hu-n is megtaláltam, csak nem írták oda a részletes adatokba, hanem bele kellett mennem az összehasonlításba...

Hogy miért nem lehet oda írni a részletes adatokhoz...
  • stp4trick
    T-mobile

Középtájon írja az infrát
  • Dodo55
    Szeretnék venni egy Nokia 3230-at.
    A kérdésem az, hogy van e rajta infra.
    Mert olvastam róla egy tesztet aminek az elején ez van:

"...míg az oldalán a push-to-talk gombon kívül még a pici infra portot találjuk."

A végén meg ez:

"Amit érdemes lenne változtatni:

* Esetleg vakku beépítése jó lett volna
    * Egy jobb minõségû kijelzõ
    * Infra hiánya
    * Rádió hiánya"

És a nokia.hu-n a 3230 adataiban sem találom.
  • stupido
    sZIASZTOK!

Fontos kérdésem van (és egyben láma is, de mit lehet tenni? )

Hogy kell modemként használni egy vitamaxos telefont?
  • Cukros
    nokia 6600 szerimte ezt vedd neg
  • Tibor
    7610 helyett inkább a 3230ast vedd meg
  • Robogo
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek melyik mobilt érdemesebb megvenni ezek közül:nokia 6600,Nokia 7610,sonyericsson K700i vagy talán a sonyericssonK750i--->ez a pénz miatt lehet nem lehetséges.És leírnátok hogy ezt a 4 telefont mennyiért érdemes megvenni használtan és mennyibe kerülnek újonnan??Előre is thx!!!
  • Tibor
    megéri annyival többet fizetni érte?
    a 3230as hangszórói tényleg rosszak mert azt olvastam néhány helyen?
  • izb
    Nincs,de mindenképp az utóbbi.
    Király teló
  • Tibor
    szerintetek nokia 3230 vagy 6680?
    a 6680on van visual radio?
  • fifi
    köszönöm

baj hogy ez a véleményem???
    én kérek elnézést...
  • stp4trick
    sl 65

így se lesz jobb, de válogass kedvedre
  • stp4trick
    http://www.google.co.hu/search?q=sl+65&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:hu-HU:official
    válogass:-)
  • Cukros
    akkor semit memtutdtok sl65 röl
  • Mike
    sokáig siemenseim voltak, de amióta SE-m van a siemens felejtős
  • Cukros
    azt szeretném meg kérdezni hogy a siemens sl65-höz milyen .maga a telo
  • Cukros
    ..hátja... 30.-35. ft-ért nem nagyon találsz egy normális telotaz biztosde ha találsz akkor jo
  • izb
    Egészségedre.Ez nagyon okos hozzászólás volt.
  • fifi
    én 3650-et 10forintért sem vennék
  • fifi
    6230 nekem nagyon bevált, lassan egy éve...
  • izb
    Hát ha ennyi pénzért találsz,akkor hajrá:))
    Jó kis teló
  • deep
    Hmm a 6600-val én is sokat szemeztem régebben, és valami kisebb?Esetleg eltekinthetünk a symbiantól:) 6230?
  • izb
    Na akkor egy használt 6600 nokia lenne a nyerő,vagy egy 3650-es.
    Bár ezekben a kamera minden csak nem jó.
  • deep
    Hello!
    30-35 ropiért milyen telót vegyek?Most N-gage em van és már szeretnék kisebbet, de amugy a tudása bejön.
    Jó lenne, ha symbian-os lenne, és fotozni tudna:)
    Köszi
  • Cukros
    helosztok azt szeretném meg kérdezni hogy a siemens sl65-höz milyen véleménetek van és milyen maga a telo elöre is köszönöm
  • stp4trick
    Picit rábasztam, mert 7főtől 99.990lesz a Corában, most egy 10kval több volt, de későn láttam meg az újjságot.
  • izb
    Hol és mennyiért vetted??
  • stp4trick
    És megvettem a W800-t. Eddig minden ok, gyönyörű a hangja, gyors a szoftver is. A BT fasza tovább még nem jutottam.
    A D500-t jól összerakták kompatibilitási szinten, de az is szarxik szoftveresen.
  • Davidsned
    Mondjuk havernak d500-asa van és ha jól emlékszem motorolákkal simán tudott infrázni meg bt-zni.
  • Tufa
    Azért nézd meg mondjuk a csilivili e720 videófelvevőjét... Az mellékes hogy ki használ manapság már infrát amikor ott a BT...
  • Tikal #4796
    ja elég szar hogy az irda-t semmire nem lehet bennuk használni... és a szoftveruk is tényleg gagyi... csak csili vili a samsung :)
  • stp4trick
    Viszont a 2-es számú melótelcsinek szánt Motorola 550-hez még mindig kérnék hsz-t köszi
  • stp4trick
    A Samsumgok szinte összes példánya inkompatibilis más gyártók telefonjával. Ez értendő a Bt-re és az IrDa-ra is. Szervizes ismerős mondta, hogy szoftveresen is gyengécskék. Nekem K700-m volt, jó volt míg el nem lopták. Most SE 750-re vagy 800-ra pályázom,de lehet N3230 lesz a Symbian és a nagy kijelző miatt.
  • Taranov
    Hát a Nokiának nagyon különböző minőségű modelljei voltak, én az újakat már nem ismerem, mert leálltam a telefonvásárlásokkal már egy ideje, de nem lepődnék meg, ha a SE és a Samsung sokkal jobbak lennének a Nokiánál.
  • Davidsned
    Nah végre :) Ilyeneket vártam, thx!
    Nem sokat tévedek akkor, ha azt mondom, kb Nokia szintjén van mindkét gyártó?
  • HoTDoG
    Fogtam már E720-at is a kezemben, jelenleg D750i-m van. Utóbbit jobbnak találom szinte minden belső tulajdonságban.
    Hát a megbízhathóság... Eddig semmi gond nem volt a D750-el, Samsungom viszont még nem volt csak Nokiám.
  • Tufa
    nekem e720am van, tetszik..