Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nokianak max 100 ft.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Es? Nem ez volt a kerdes. Otthonra nagysagrendekkel olcsobb 1 utp kabel (halokartya meg manapsag integralt alaptartozek az alaplapokon, akinek megse, annak +1000 ft) mint megvenni par wlan vezerlot. A sebessegrol, hatosugarrol ne is beszeljunk. Jelenleg 1eduli elonye az elobb vazolt "alkalmazasban" van.

Taranov
Kezdek ráhangolódni a 9210i-re 😄
Szerintetek újonnan mennyi a reális ára?
Mert hát nem gondoltam 200-ért venni vmelyik szolgáltatónál elõfizetéssel.
Én eddig 130-ért láttam.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sgtfathi
köszi az infot!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Taranov
WLAN 11, 54 vagy még több MBites, a Bluetooth jóval lassabb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Tévedés.
A WLAN az csak annyit jelent, hogy Wireless Local Area Network.
Otthon is lehet WLAN-od, ha WLAN routered van, vagy a két számítógépben van WLAN kártya.

WLAN arra kell hogy leulsz 1 bank vagy jobbfajta etterem ele notebookkal es ingyen netezel. 😊

Otthonra legjobb az utp crosskabel. O'cso' es finom. 😊

A kijelzovel nem lesz gondod, 65k szines, 176*208 felbontasu (a nokia meg mindig csak a gagyi 128*128nal tart), kamera a szokasos 640*480 vga, csengohang meg biztos jo, de ugyis mindig rezgesre van allitva. 😊 USB kabel nem hiszem hogy jar hozza, semelyikhez nem szoktak adni, bar anno a gprs net indulasakor a vodka kabellel osztogatta az r600as sanyi-erikfiat.

v600:

Taranov
Hát nem irigyellek, a WLAN azért otthonra is jobb, ha már wireless-nél tartunk.

Taranov
Ebben egyetértek veled.
Semmi értelme a polifónikus csengõhangnak, csak gyerekes szórakozás. Haszna nincs semmi.

Sgtfathi
Telefon vásárlásra készülök és a Motorola V-600as telora gondoltam ami árban 80-ezer ft- a Vodánál.Kérdés megéri -e vagy más telcsi után nézzek.Ami nekem fontos az USB csatlakozás ami ha jol tudom van hozzá (remélem kábelt is adnak);ami még számit a kijelzõ minõsége,csengõhang ja és a kamárája se legyen nagyon szar.Tehát aki tud jót vagy rosszat erröl a telcsiröl irjon 1-2 sort! Üdv.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

és nem kicsi a sávszél?

Tufa16
a headset elég régi dolog viszonylag, most viszont jönnek a pc-s bluetoothok. nekem pl itthon 2 gép azzal van összekötve...

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

debreceni gsmbolt új árak esetén... egy másik debreceni boltban csak 10 a kettõ között az eltérés...
Amúgy télleg a bluetoothé a jövõ, de nem a PC miatt hanem inkább a hadset miatt

Tufa: ok ez az én felfogásom....azért polifonikus után elég silány a sima...
Ha így nézzük az R380-as Ericcson is szóba jöhet csak abban nem vagyok biztos hogy tud html oldalakat megjeleníteni.
Szines kijelzõ nélkül azért a html oldlak nem egy sztárak, a legdizájnosabb cucc sem fogja elérni a rossz 0-day warez dizájnt se.....emiatt szerintem nem árt a színes kijelzõ, bár lehet én látom ferdén a viágot
BaLeeX
"de ha megnézed V300 45 újonnan V500 meg 65 s a kettõ összvissz dizájnban meg bluetoothban tér el, utóbbi javára...."

Beszállnék a vitába.
A két készülék lehet, hogy csak ennyiben tér el egymástól de az árakat nem tudom honnan vetted mivel pl. aproneten az összes hirdetõnél a v300 kb. 2-3 ezerrel olcsóbb, mint a v500 vagy v525.
Csak ennyit akartam. 😊
Akinek van már infrája a géphez az úgyis megpróbál infrásat venni ha nincs sok kidobandó pénze, ha meg nincs infrája sem akkor szerintem egyértelmûen bluetoth mert ez a jövõ, több minden támogatja és árban is hasonló a pc-s egység.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Tufa16
"még talán a régi motorola accompli volt ilyen, de azon se sznes kijelzõ se polifonik csengõhang"
Anee hozzászólása tetszett. Nem tudom! Egy telefonba miért olyan rohadtul fontos a pólifonikus csengõhang? Fõleg egy ilyen okos mobil tipusnál?! Nem elég az érintõképernyõ mint extra... ha polifonik cshang kell akkor vegyél vmi 3510et, SÕT ha még szines is kell akkor kapásból ott van a 3510i... Abban van szines kijelzõ, polifonikus csengõhang, SÕT a mai kor divatja, az überultraszuper cserélhetõ elõ és hátlap...

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

"ezt lassan amit folytatsz fanatizmusnak vagy lassan idiotizmusnak nevezik"
Te mar csak tudod mit is csinalsz...

ReTeK
olvastam valahol hogy mire való az a külön láb (biztonság), na de most komolyan te kipróbáltad vagy csak elméletileg jó ?
én egy 256-os sandiskkel (mindkét szabványba benne volt a keze :-) próbáltam de nem ment, ja és az sd kártya gyakorlatilag vastagabb az mmc-nél.
Na mind1,végül is nem lényeges.

Nm. 😊 A keszulek lesz meg olcsobb is...
De ha nagyon tetszik, nezz utana egy Jornada728-asnak, teloval kiegeszitve kellemes...

Taranov
Kösz a segítséget!

Taranov
Igen, sajna pont rosszak az igényeim. Nem kell sokminden, de pont az kell, ami nincs mindegyikben meg. Szóval én eléggé beleszerettem a 9210i-be, de asszem várok tovább 😊

Akkor v P800/P900, vagy N9500 ill. van meg a PDA/HandheldPC + telo. Ha bill. szimpibb akkor N9500 ill. HPC a nyero 😊

Taranov
Azért is tetszik nekem ez a telefon, mert jó strapabírónak néz ki. Viszont az nem tetszik, hogy GPRS nélkül, HSCSD-vel minden perc netezésért sokat kell fizetni. 6310-em van, nem i, de azt nem vinném magammal akkor, ha ilyenem lenne. 6310 jó cucc, csak sajna nem tudok rendesen e-mailezni rajta, hisz nincs rajta olyan mailezõ felület, mint számítógépen. Meg ugye böngészõ sincs, szóval mégiscsak kommunikátor kéne 😊)

Lassu. 😊 Meglehetosen, de mint mondtam, 6310ivel muxik IrDAn keresztul. Vibrara nemtok mit mondani, nem beepitheto utolag (sztem). De eddig nem lattam szukseget, nem kis hangja van. Jaaah, es qrvara birja a zuzodast, parszor esett mar le eleg magasrol.

Taranov
Huhh, GPRS nélkül szerinted lehet rendesen használni a böngészõt?

Taranov
Mondjuk azért a vibra nem árt, mert akkor nem kell legalább hangot kiadnia hívásjelzésnél.

Attetelesen van. Programmal hasznalhatsz mas telcsit amiben van GPRS. Infran keresztul modemkent hasznalod, es ugy menni fog.

Taranov
Valóban, a WLAN nagyon jó.
GPRS nincs is a 9210i-ben? 😞
Mert ha nincs, akkor az ugrott sajnos, mert nekem az mindenképpen kéne a netezéshez.

Jah meg gondolom gyorsabb proc, ami rafer :o)

Nem, nincs benne, es nem is kell (egyesek szerint, es szerintem is eleg nagy hulyeseg egy vibra ebbe a bata'rba). Mivel is jobb? Hmm, ha jol emlexem a spec.re:
WLAN, GPRS(EDGE), Bluetooth, nagyobb memo, 65k display kint/bent. Fenykepezogep mar beepitett, nem plugin...usb-s connect a PCvel. Symbian 7.0 (Series 90 v 80, passz most igy).
Alapveto mozgo iroda.

Taranov
Aha, értem.
Akkor miért jobb pl. a 9500? Pl. az EDGE-n kívül? Mert az nekem asszem nem fontos.
A 9210i-be lehet rezgõ aksit venni? Vagy abban már van rezgõ? Mert én úgy olvastam, hogy nincs.

A memoriaja bovitheto :o) Alapban 16 megas MMC van benne, de persze ez cserelheto, szal a memo csak rajtad all. Alap memo 9210esnel 8Mega (asszem, nincs kedvem most megnezni), 9210inel 40MB.
9500 tenyleg jobb, de nem a bovitheto memo miatt, mint mondtam az mar a 9110esnel is megvolt, az is MMCs.

Taranov
Én 9210i-t láttam újonnan 130-ért, nekem bejön, csak nincs benne rezgõ hívásjelzõ, meg rádió. Ez hiányzik. Viszont MP3 van, ez jó, de a memóriája nem bõvíthetõ, ez rossz.
A IV. negyedévben jön a 9500, amiben lesz bõvíthetõ memória, meg minden ami szemnek szájnak ingere, csak FM rádió nem. Jó, nem baj, az nem olyan fontos, de az meg drága lesz.

Élj csak a Te beszûkült kitalált világomban emgem nem tudsz meggyõzni..ha nem naponta használnék infrát....
jó akkor nem kell nagyobb tudás vedd így, de ha megnézed V300 45 újonnan V500 meg 65 s a kettõ összvissz dizájnban meg bluetoothban tér el, utóbbi javára....
"Foleg hajat tepni, mikozben keresed hova is tuntettek el a megszokott helyrol a billentyuket"
az ilyenre meg tudod mit lehet csak csinálni:

ezt lassan amit folytatsz fanatizmusnak vagy lassan idiotizmusnak nevezik
a másik válaszodra detto....
"de akkora felár egy telefonnál hogy igazából eddig nem is érdekelt/nem is fog érdekelni, fõleg ha egy 30ezres telefonon van infra akkor minek adjak ki 60-at egy bluetooth-os telefonért"
Nem a bluetooth a felar, hanem a nagyobb tudas. Jobb kijelzo (felbontas, szinmelyseg - +kulso is), tobb memoria, kamera, ilyesmik.

"3650esen és SE telefonon mindent lehet csinálni"
Foleg hajat tepni, mikozben keresed hova is tuntettek el a megszokott helyrol a billentyuket.

"szabálytalan megbíthatatlan: tévhitben élsz, ez már nem szabálytalan és végképp nem megbízhatatlan"
Dehogynem. Eleg 1 kicsit megmozditani a telefont, maris viszlat kommunikacio.

Multkor 80 korul ajanlottak az N9210 listan, volt v 10 darab a sracnal...sztem az az ar nem is rossz erte.

😄 Majd nezz utana tulkeppen mi is az az egy lab...nem hiaba SD (Secure Digital) a neve...de attol fuggetlenul kompatibilis.

ReTeK
mûködnie kell ?
csak megemlítem hogy az SD kártyán 1-el több csatlakozó van ... vagy szerinted az csak dísz ?

Taranov
A 9210i mindenben jó lenne nekem, csak az ára nem túl barátságos 😞

N6650ben is 5iranyi es nem mai keszulek, de ott nagyon jol megoldottak, a 6230e valahogy unfranko :o(

Pheel
Volt szerencsém többször is T610-hez. Hááát, nekem sokadikra sem volt egyértelmû a használata. A joystickos telefonokról még annyi kiegészítés, hogy még nem láttam olyan megvalósítását, ami tetszett volna. Mondjuk 6230-ban meg már 5 irányú a 4 irányú gomb, mert megnyomni is lehet középen. Az sem lett a szívszerelmem.

Anee:
6230 kijelzõje azért már nagyságrendekkel jobb, mint 7250-é.
voda live menü is létezik az nem csak portál...saját voda szoftvert töltenek telefonokra...sajnos, de mostmár T-Mobile is saját szoftverével fog adni egy pár telót.....
Nem járok passzos gatyába mert akkor bevágna a combomba:-)
Egyszerûen zavar ha nagy cucc van a zsebembe, maxx oldalzsebbe férne
joy vs négyirányû -tény és való megszokás igénye, de könnyen megszoktam a joyt négyirányú után és nem akarok visszatérni...
Passzos gatyaban jarsz v mi? 😄DD Sztem belefer siman egy normal gatyazsebbe.. nade mondom izlesek es pofonok
A joystick helyett meg jobb a negyiranyu gomb de ez is izlestol fugg...eleg hulyen nez ki az a kis pocok ott kozepen.
A Voda Live meg tudtommal egy wap oldal, szal akkor ott a wappal lehet vmi.

design/menu/hasznalhatosag szempontjából nekem meg a S40-es nokiák nem jönnek be...nem mitha a többi jól nézne ki..joystick meg majd úgy 2 év múlva talán már alap lesz minden nokiánál...
T610 fél év alatt még nem fagyott.....bár a voda live! osokra mondják hogy fagy de az nem gyári szoftver..
a nagysága ellen kondizzak?Nem fér be a zsebembe....nyakba meg hülyén nézne ki:-)
Jah meg annyit, nem egy telcsirol iteltem meg, design/menu/hasznalhatosag szempontjabol nekem nem jon be az SE

Masfel ora alatt megvan a 6310 akksi 😄 Ugyanugy van LiIon ill. LiPolymer akksi 😄

Hmm....az N6650em meg osszevissza 1szer fagyott szinten masfel ev alatt. :o))
"Ez olyan mintha a nokia ott ásta el magát, hogy nem fejleszti a kijelzõjét.....érdekes hozzááállás"
Figyeld, vegulis Te allitasz egy rangsort a keszulek tulajdonsagairol amikor veszel. Nalam ha telefon akkor akksiido...a kepernyo nagyon masodlagos. Ezert mondtam h 6310 mint telefon, a legjobb...ahhoz h telefonalhassak nem kell 65k kijelzo.
Amugy ha nehez es nagy a 6310es akkor tessek kondizni 😄 9210 sem a legkisebb sulyu, megsem szar...

amúgy meg nézd azt, hogy hogy az új aksik kevesebbet bírnak de legalább 1-2 óra alatt totál fel tudod tölteni......6310-nek emlékeim szerint több idõ kell.
2-3 naponta meg felõlem lehet 2 órát a töltõn a telefonom.
hát egy telefonról megitélni egy gyártót....érdekes....t300-am kb 5x fagyott le eddig majd 1.5 év alat....
Ez olyan mintha a nokia ott ásta el magát, hogy nem fejleszti a kijelzõjét.....érdekes hozzááállás
végülis egy bramac tégla is tud kézreálló lenni, súly még tényleg elmegy-méretéhez képest-