Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Szerintetek újonnan mennyi a reális ára?
Mert hát nem gondoltam 200-ért venni vmelyik szolgáltatónál elõfizetéssel.
Én eddig 130-ért láttam.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A WLAN az csak annyit jelent, hogy Wireless Local Area Network.
Otthon is lehet WLAN-od, ha WLAN routered van, vagy a két számítógépben van WLAN kártya.
v600:

Semmi értelme a polifónikus csengõhangnak, csak gyerekes szórakozás. Haszna nincs semmi.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Amúgy télleg a bluetoothé a jövõ, de nem a PC miatt hanem inkább a hadset miatt
Tufa: ok ez az én felfogásom....azért polifonikus után elég silány a sima...
Ha így nézzük az R380-as Ericcson is szóba jöhet csak abban nem vagyok biztos hogy tud html oldalakat megjeleníteni.
Szines kijelzõ nélkül azért a html oldlak nem egy sztárak, a legdizájnosabb cucc sem fogja elérni a rossz 0-day warez dizájnt se.....emiatt szerintem nem árt a színes kijelzõ, bár lehet én látom ferdén a viágot
Beszállnék a vitába.
A két készülék lehet, hogy csak ennyiben tér el egymástól de az árakat nem tudom honnan vetted mivel pl. aproneten az összes hirdetõnél a v300 kb. 2-3 ezerrel olcsóbb, mint a v500 vagy v525.
Csak ennyit akartam. 😊
Akinek van már infrája a géphez az úgyis megpróbál infrásat venni ha nincs sok kidobandó pénze, ha meg nincs infrája sem akkor szerintem egyértelmûen bluetoth mert ez a jövõ, több minden támogatja és árban is hasonló a pc-s egység.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Anee hozzászólása tetszett. Nem tudom! Egy telefonba miért olyan rohadtul fontos a pólifonikus csengõhang? Fõleg egy ilyen okos mobil tipusnál?! Nem elég az érintõképernyõ mint extra... ha polifonik cshang kell akkor vegyél vmi 3510et, SÕT ha még szines is kell akkor kapásból ott van a 3510i... Abban van szines kijelzõ, polifonikus csengõhang, SÕT a mai kor divatja, az überultraszuper cserélhetõ elõ és hátlap...
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Te mar csak tudod mit is csinalsz...
én egy 256-os sandiskkel (mindkét szabványba benne volt a keze :-) próbáltam de nem ment, ja és az sd kártya gyakorlatilag vastagabb az mmc-nél.
Na mind1,végül is nem lényeges.

De ha nagyon tetszik, nezz utana egy Jornada728-asnak, teloval kiegeszitve kellemes...
GPRS nincs is a 9210i-ben? 😞
Mert ha nincs, akkor az ugrott sajnos, mert nekem az mindenképpen kéne a netezéshez.
WLAN, GPRS(EDGE), Bluetooth, nagyobb memo, 65k display kint/bent. Fenykepezogep mar beepitett, nem plugin...usb-s connect a PCvel. Symbian 7.0 (Series 90 v 80, passz most igy).
Alapveto mozgo iroda.
Akkor miért jobb pl. a 9500? Pl. az EDGE-n kívül? Mert az nekem asszem nem fontos.
A 9210i-be lehet rezgõ aksit venni? Vagy abban már van rezgõ? Mert én úgy olvastam, hogy nincs.
9500 tenyleg jobb, de nem a bovitheto memo miatt, mint mondtam az mar a 9110esnel is megvolt, az is MMCs.
A IV. negyedévben jön a 9500, amiben lesz bõvíthetõ memória, meg minden ami szemnek szájnak ingere, csak FM rádió nem. Jó, nem baj, az nem olyan fontos, de az meg drága lesz.
jó akkor nem kell nagyobb tudás vedd így, de ha megnézed V300 45 újonnan V500 meg 65 s a kettõ összvissz dizájnban meg bluetoothban tér el, utóbbi javára....
"Foleg hajat tepni, mikozben keresed hova is tuntettek el a megszokott helyrol a billentyuket"
az ilyenre meg tudod mit lehet csak csinálni:

ezt lassan amit folytatsz fanatizmusnak vagy lassan idiotizmusnak nevezik
a másik válaszodra detto....
Nem a bluetooth a felar, hanem a nagyobb tudas. Jobb kijelzo (felbontas, szinmelyseg - +kulso is), tobb memoria, kamera, ilyesmik.
"3650esen és SE telefonon mindent lehet csinálni"
Foleg hajat tepni, mikozben keresed hova is tuntettek el a megszokott helyrol a billentyuket.
"szabálytalan megbíthatatlan: tévhitben élsz, ez már nem szabálytalan és végképp nem megbízhatatlan"
Dehogynem. Eleg 1 kicsit megmozditani a telefont, maris viszlat kommunikacio.
csak megemlítem hogy az SD kártyán 1-el több csatlakozó van ... vagy szerinted az csak dísz ?

Anee:
6230 kijelzõje azért már nagyságrendekkel jobb, mint 7250-é.
Nem járok passzos gatyába mert akkor bevágna a combomba:-)
Egyszerûen zavar ha nagy cucc van a zsebembe, maxx oldalzsebbe férne
joy vs négyirányû -tény és való megszokás igénye, de könnyen megszoktam a joyt négyirányú után és nem akarok visszatérni...
A joystick helyett meg jobb a negyiranyu gomb de ez is izlestol fugg...eleg hulyen nez ki az a kis pocok ott kozepen.
A Voda Live meg tudtommal egy wap oldal, szal akkor ott a wappal lehet vmi.
T610 fél év alatt még nem fagyott.....bár a voda live! osokra mondják hogy fagy de az nem gyári szoftver..
a nagysága ellen kondizzak?Nem fér be a zsebembe....nyakba meg hülyén nézne ki:-)
"Ez olyan mintha a nokia ott ásta el magát, hogy nem fejleszti a kijelzõjét.....érdekes hozzááállás"
Figyeld, vegulis Te allitasz egy rangsort a keszulek tulajdonsagairol amikor veszel. Nalam ha telefon akkor akksiido...a kepernyo nagyon masodlagos. Ezert mondtam h 6310 mint telefon, a legjobb...ahhoz h telefonalhassak nem kell 65k kijelzo.
Amugy ha nehez es nagy a 6310es akkor tessek kondizni 😄 9210 sem a legkisebb sulyu, megsem szar...
2-3 naponta meg felõlem lehet 2 órát a töltõn a telefonom.
érdekes....t300-am kb 5x fagyott le eddig majd 1.5 év alat....
Ez olyan mintha a nokia ott ásta el magát, hogy nem fejleszti a kijelzõjét.....érdekes hozzááállás
végülis egy bramac tégla is tud kézreálló lenni

, súly még tényleg elmegy-méretéhez képest-