10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#4909 Márkától függ, de heteken belül, szerintem még idén. -
Peti1 #4908 csak azért kérdezem, mert kinéztem egy telót, de 80 ezer alatt nemigen kapom meg, de annyit meg nem szánok mobilra. -
#4907 mindig van!!! -
#4906 Ugyan annyi ide is meg oda is! Hogy miért? Mert ugyaazok a gépek ültetik be a panelt, emberek rakják össze, gépek tesztelik! 100 Nokia-ból 2 rossz szal akkor 100 motorola-bol is 2 rossz( pl). Nem mindegy hogy miből hányat adnak el!! Ez fontos és lényeges. Ha a világn vn 1 db valami(bármi) nincs hibája 100%-osan meg vannak vele elégedve, pedig 1 db és a másik dologból van 100 db abból 2 rossz, akkor már van 2 db ember aki elégedetlen azokkal szemben (98) akik mgvannak vele elégedve. a rossz dolgoknak , tapasztalatoknak mindig nagyobb hansújt ada az ember mint a jónak!!! -
Peti1 #4905 nem tudja valaki, hogy mikor rukkolnak elő valami új mobillal? :)
hogy a jelenlegieknek lejjebb menjen az ára! -
#4904 Nem értek egyet veled, én sosem voltam lenyűgözve azoktól a cuccoktól, amiket használtam, sőt, azokban jobban megtaláltam a hibákat.
Az mindegy egyébként, hogy hány Nokiát adnak el, és hány Motorolát. Az a kérdés, hogy 100 Nokiából hánynak van komoly hibája, és 100 Motorolából hánynak.
Egyébként a garancia általában segít ezeken a dolgokon. -
#4903 Egy szó mint száz! Mindenkinek az a elefon a jó vagy jobb amit használ és meg van vele elégedve és nincs vele rossz tapasztalata. A rossz hír jobban terjed mint a jó! Egy a lényeg ,Kinek mi jön be!!! Még annyit hozzáteszek míg 1 db moorolát eladnak addig 100 Nokiát adnak el(ez egy példa). Ha a 100 nokiból kiesik 2 rossz telefon, marad 98 jó. arány motorola:nokia 1:100. Míg 100 motorolából kiesik 2 db rossz telefon addig a nokából eladtak 10.000 db-ot. Az arányokra is figyelni kell, miből mennyit adtak el! amiből több van a piacon és az embereknél arról van több infó(jó és rossz vélemények). tömören ennyi -
#4902 Igazad van, nemcsak a Nokia lett populárisabb, hanem az egész mobiltelefon piac.
A Nokia viszont régen kifogástalan volt (és drága is), a Motorolának viszont csak az olcsó modelljei hódítottak pár éve Magyarországon, mára viszont kezdenek eltűnni a minőségbeli különbségek, sőt, véleményem szerint már a Motorola megelőzte a Nokiát ezen a téren.
A frankót senki sem fogja megmondani szerintem, válaszd talán, amelyik jobban tetszik :) -
#4901 Bocs, én nem vagyok ilyen nagy szakértő.
A komolyabb készülékeim mind Nokiák voltak. (2110, 5110, 3210, 3100 vagy 3300 nem tudom mi a pontos típusa, 3330, 6310, 7210, 9210i) Ezek közül csak a 9210i minőségével vagyok teljesen elégedett, a többinél voltak kisebb és nagyobb hibák is. Motorolát nem használtam, volt egy Panasonic meg egy LG játéktelefonom, de azt nem számítom igazán.
A V3 nekem komolyabbnak tűnik, mint a 6101, de nem használtam egyiket sem. -
#4900 Szerintem a nokia egyre populárisabb lesz, viszi le az árait is, és mindez a minőségének romlásához vezet. Nem leszólni akarom, de ez így szokott lenni mindenféle termékkel ilyen esetekben.
Ennek ellenére még mindig vacilálok a két készülék között és várom, hogy valaki végre mondjon valami kézzelfoghatót is ahelyett, hogy egyik-másik céget szidja. -
#4899 Kérdés?
Hány motorola-d volt? Nekem is sok nokiám volt, van. Semmi problémám nem volt velük( 3210,3310,6150,6210,6310,8210,9210i,6170,3100) Szal sok. Ja és 1 V50-em.
tehát 9:1 az arány. Sem a nokiával, sem a motorolával nem volt problémám. Én csak az árról beszéltem , a tesztek meg magukért + a felhasználók. Nokia em véletlenül ralja a mokil világpiac több mint 56%-át( nem azért ert rosszak, vagy "nem jó minőségüek" ! Motorola hányadik a sorban? -
#4898 Igen, ezért is kérdeztem rá, látom mindjárt két ellentmondó vélemény született. A nokia minőségével én sem vagyok megelégedve, én is túl vagyok 3 nokia készüléken. Viszont a motorola megbízhatóságát és szoftverét nem ismerem. -
RTW #4897 Hi! El tudnátok mondani, hogy mennyibe kerül a géphez venni egy infrát kezelő kütyüt? -
#4896 sony ericsson 8) sztem az a legjobb bár ze izlés dolga... -
#4895 Én biztosan a Motorolát választanám, stílusosabb, és szerintem szebb is.
A minőségét is jobbnak találom, nekem eddig 8 Nokiám volt, és a 9210i kivételével egyik sem igazán jó minőségű. -
#4894 szia!
Több dolgot kell nézni: mire kell, meddig, megbízhatóság!
Ha a V3-ast nézed az ára elég hamar ment, megy lefele, eladni nehezebb mint 1 Nokia telefont( lehet hogy most is , de későb biztosan (mai napig veszik a 3310-et)). Ha Én vennék most telefont nem gondolkodnék azon hogy nokiát vagy motorola-t vegyek(nokia).
Bővebb infók a http://www.mobilkor.hu találsz!!!
Jó döntést! -
#4893 Motorola V3 és Nokia 6101 között vacilálnék, de nem igazán értek a műszaki mélységekhez. Valaki(k) tapasztaltabb, vagy a témában jártasabb melyiket javasolná, esetleg előnyök/hátrányok felsorakoztatásának is örülnék. Előre is köszi. -
wanteed #4892 a legjobb: SE K 750i!!!!
imádom!!! -
Realtibi #4891 50 ezerért milyen telot vegyek
megéri egy használtat venni??? -
#4890 Nekem is az van, szerintem nagyon jó a maga nemében, de őszíntén szólva EDGE és GPRS nélkül nem sokat ér rajta a net. GPS-em van hozzá. -
#4889 Köszike a választ.Kicsit akkor felturom a netet. -
#4888 Hi
kb.25e-35e-ig mozog az ára! Tapasztalataim szerint nem fagy legalább is ameddig használtam. Progik(at) a neten lehet találni ill. file cserélőn keresztűl. -
#4887 Szaiasztok!
Most vadászok egy nokia 9210i-re.
Az lenne a kérdésem hogy kinek mi a véleménye tapasztalata vele kapcsolatban?
Mennyire lehet hozzá különbözö progikat találni és mennyire megbizható (fagy e)?
Kb mennyit ér mennyibe kerül?
Válaszokat köszönöm. -
#4886 Szeretnék telefont cserélni
Két készüléket néztem ki.
Motorola V360 vs Sharp GX-25
-
#4885 hy mindenkinek!nem tudna nekem valaki segíteni?szép állapotú (lehetőleg karcmentes) siemens s65-öst keresek,olyan max 30 ezer körül!aki tud ilyet az feltétlenül szóljon!előre is köszi mindenkinek! -
RÓÓÓbi #4884 mennyibe kerül egy siemens cx75-ös teló??? -
#4883 nem!
az asszem a fényérzékelője -
#4882 A 6630-nak nem az a fekete pont a második kamerája az előlap jobb felső részén??? -
#4881 én spec sehogy:D
de lehet hozzá kapni vid állványt!
de a kamcsit kivéve full 3g-s..(adatátvitel sebessége)
tv-zni is lehet vele -
BenceYCE #4880 ezt nem értem...
akkor hogyan tolsz vele videóhívást? -
#4879 a 6630 is 3g-s!
annyivel tud kevesebbet hogy nincs rajta 2 kamera!
amúgy ugyanaz -
BenceYCE #4878 De a 6680-an 3g-s. És a pgsm-nél csak 10k-val drágább. Esetleg arról tud vki infót?
Most, hogy így nézegetem a szolgáltatók árlistáit rá kell jöjjek, hogy rettentő gagyi a választék. -
#4877 én a 6630 at tudom ajánlani, mer nekem ilyen van!!!
tökéletesen megvagyok vele elégedve! -
#4876 pl egy szerre küldesz infrán (képet) melette halgathatod az mp3mat és még wapozik -
BenceYCE #4875 és az említett 3 példány közül melyiket érdemes? -
#4874 persze hogy megéri!!!
bővíthetőség szempontjából (6630 v 6680 v 6681)ezekhez képest a 6230i hulladék:) -
BenceYCE #4873 jelenleg 6230i-n vacillálok és érdekel, hogy a nem kevés felárért megéri e 6630 v 6680 v 6681? -
#4872 megint csak a 6630 at tudom ajánlani!!
Symbian 8.0 power:) -
#4871 képszerkesztők, böngészők, videólejátszók, szövegszerkesztők, stb... baromi sok van, ami nincs javara. -
BenceYCE #4870 Mondj pls 1-2 komoly progit...