10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#4989 milyen telód van és honnan rendelted meg? -
#4988 átb@sztak ;) -
kék #4987 Bocs, nem ide vág a téma, de hirtelen nem találtam jobb helyet.
Interneten megrendeltem egy "screensavert" és miután felkerestem a megadott wapcímet meg is indult a letöltés, de a mozgó kép helyett csak egy sima háttérkép jött meg(nem indult el a motívum). Szerintetek mi lehet a hiba? -
#4986 az lehetséges hogy tud mindent elismerem de én samsung párti vayok mert szerintem ő csinálja a legszebb telókat és nekem a tudása megfelel.de most megnézem a neten jobban ezt a telcsit.:)
by -
oliverspy #4985 Ez az ún. WalkMan Mobil. Nekem ilyen van! Tud ez mindent. Mondjuk én PenDrive-nak is használom :-) -
#4984 igen nem rossz telefon de én soha nem veszek sony ericsson telefont!!! -
#4983 ez nem is walkman hanem telefon
nem csapsz be -
oliverspy #4982 -
#4981 zsír újat lehet venni 40-45 ezer körül
használtat pedig 32-40 ezer körül
itt nézelődhetsz
link -
#4980 hali.
én ha szétnyitható telefont vennék akkor csak is samsungot mert a nokia ronda és szar.én a helyedben vennék egy jó d500-at.ha meg nokiát szeretnél mindenképpen akkor ne legyen kinyithatós semmiképpen de választék lesz bőven.
jelenleg d600-at használok tökéletesen meg vagyok vele elégedve jó szép király SAMSUNG!
by -
#4979 kösz -
#4978 hali!
Hát ha apád is szereti a nokiát és nem akarsz nagyon sokat klteni de még is nézzen ki valahogy akkor vegyél 6600-t.igaz nem mai telefon de a célra szerintem megfelel neki.
by -
#4977 Nem találtam meg az aproneten.
Te nem tudnál segíteni? -
#4976 Hi
Szerintetek milyen telefont vegyek fateromnak?
Most egy Nokia 6100-ája van.Azt szeretném lecserélni.
Nem kell,hogy kamerás legyen.Inkább az lenne az igény,hogy jó sok játékot tudjak rátenni akár számítógépről,akár wapról.
Gondoltam veszek neki valami Symbianos telefont.
Én csak Nokiákat ismerem ezért írtam ide.
A Samsungokról is jót hallottam de nem ismerem őket. -
#4975 nézd meg az aproneten,hogy mennyiért mennek -
#4974 szerintetek egy sony ericsson k700i-t karcolás nélkül mennyiért tudnám eladni??? -
#4973 -
#4972 e720? -
#4971 kis segítség kéne. olyan telót szeretnék venni, ami kamerás, mp3at is tud lejátszani, lehetőleg szétnyithatós, és 50e ft alatt van! pl olyat, mint az e720as samsung. mit ajánlotok? -
#4970 de jó a link!! -
#4969 Hát ez a linkelés nem jött be
Elnézéseteket kérem érte.
A gond talán az, hogy a topic a "Saját fórumok"-ba nyitottam.
Ha kíváncsi vagy és érdekel keresd a "Saját fórumok --> Mobil fotók" c. topicot.
Még 1x bocs -
#4968 Talán téged is érdekel ez a TOPIC
1000 és 1 bocs az önreklámért -
BenceYCE #4967 És a winyó mennyi terhelés fog elbírni? Merthát fizikai sérüléstől jobban kell védeni mint egy mem. kártyát. -
#4966 Ha egyszer megjelenik vegyél samsung i300-at!Beépített 3 gigás winyó van benne és még kártyával bővíthető! -
NeOhu #4965 Sziasztok.
Egy Nokia N70 -es telefont szeretnék venni, eddig hallotam róla szépet is, jót is, de még rosszat nem. Valaki tudna róla mondani valamit ami hiba a telfeonba?
Jah és persze hogy megéri-e megvenni? -
BenceYCE #4964 Sonyericcson csak memori sticket mert a sony saját szabadalma. A 6230i ről meg azt írják, hogy csak 512-ig bírja. :( -
#4963 sonyericsson d750/k750/w800 talán nokia 6230(i) -
BenceYCE #4962 Tudtok esetleg olyan telcsit ajánlani ami lehetőleg sd vagy mmc kártyát elfogad 1 vagy 2 gigás méretben? -
#4961 P910i VOLT :(
nyáron eladtam. -
#4960 Én biztos nem cserélném le a P910i-t :) -
#4959 6680 vagy D600 vagy W800? -
#4958 milyen telefont vegyek?
t-mobile előfizetéssel lehetne, aranykártyás részletfizetésre...
P910i volt, szal valami hasonló kellene.mit ajánlotok?
jah persze, mp3 lejátszás, memória bővítés alap... -
Kovsebi #4957 Köszi! -
#4956 Igen, ez kamatmentes részlet. Fizetned kell a havi 2.500 Ft-ot 12 hónapon át plusz a havidíjat. -
Kovsebi #4955 Egészen pontosan a tmobil SE D750-re gondolok.
D750 akció -
#4954 Ha részletre veszed, akkor igen, de ha csak annyit írnak, hogy 19.990 Ft előfizuval, akkor csak a havidíjat kell fizetni (+a forgalmi díjat, ha van), ameddig szól a hűségszerződés.
Csak egy tipp, hogy figyelj arra, hol veszel előfizetést, mert pl. a Pannonnál mindenkinek adnak, viszont a vodafonnál hitelképesnek kell lenni hozzá, szerintem nevetséges. -
Kovsebi #4953 Sziasztok!
Még nem vettem elöfizuval telot. Hogy van ez? Pl. ha 50.000Ft egy telo, és azt hirdetik, hogy 19.990t elöfizuval, akkor havonta kell fizetni a részletet+az elöfizetés alapdiját+az esetleges percdijat? -
Easy Rider #4952 ha érdekel én eladnám a motorla e398omat... -
#4951 Köszi szépen a segítséget mégegyszer!
Használtban szeretném megvenni, leginkább függetlenül, ilyen vodás/tmobilos SW-t kerülni akarom, max majd frissítem az oprendszert. -
#4950 Igen! De ha lehet gyári SW tölcsé rá, ha megveszed, mert a vada + t-mobil kicsit butus sw rakna rá ami nem jó Neked!!!