Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(ez mondjuk ennel a tipusnal gyakori problema,de azt mondtak szoftver frissites megoldja)
kivancsi leszek...
most kaptam cserekeszuleknek egy v300-at....
Ez rendben is van.
>"mit és hogyan kell beállítani?"
Mihez??
>"Milyen program kell hogy a képeket lementhessem meg a telefonkönyvet átírhassam meg le fel töltögessek a telefonra etz azt(játék, mp3 stb)"
mobile PhoneTools
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Milyen program kell hogy a képeket lementhessem meg a telefonkönyvet átírhassam meg le fel töltögessek a telefonra etz azt(játék, mp3 stb)
Kösz elõre is
Tudtommal kartyat ki kell venni, kulonben nem tudod beutni a #pw-t...
Elõnye még, hogy 1 vagy 2 év után, azaz a hûségszerzõdés lejárta után lehet venni a Pannon Partnerprogram keretében olcsóbban új telefont új elõfizetés nélkül.
Én Pannonos vagyok, de asszem ha váltanék, T-Mobile Relax 100-ra váltanék, mert a Vodafone ügyfele semmiképpen sem lennék a www.vodafon.hu miatt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én most ha vennék, asszem relax 100-at vennék a T-mobile-nál, mert ott nincs külön havidíj. Hasonló árakat tud a voda is. A T-mobile a július 1-i árcsökkentés alapján tud alkalmazkodni a vodához, a pannon viszont nem hiszem, tehát azt ilyen szempontból nem ajánlom. A Pannon (beleértve djuice) elõfizetés mellett az az egy érv szól talán, hogy jó sok kedvezmény van, lehet, hogy van annyi, hogy jobban megérje, mint a többi.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
errõl mi a véleményetek
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Melyiket?
T-mobil
Pannon
Voda
Melyeknek jobb a percdíja,
Hol érsemes inkább telefont venni elõfizetésre?
Tapasztalatok 1 2 3 szolgáltatónál
Lehet hogy hülyét kérdeztem de telefonvásárlás elõtt állok és fontos

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
A 9210i-n az û, õ, á stb. betûk 90 karaktert foglalnak az sms-ben. Lehet ezen segíteni?
Egyébként én a mindennapokban nem a 9210i-t akarom használni, arra van 6310-em, csak nyáron nyaraláson vagy máskor szabadságon megnézni az emailjeimet meg válaszolni rájuk és néhány fontos dolgot weben.
A N9210(i) a maga idejeben (sztem) nagyon is szep telefon volt, es meg most sem rossz, bar mar eljart folotte az ido. Ha szepet/nagy tudasut akarsz ott a 9500 😄
Egyébként én nem ismerem a Motorolákat, de régen a V66 tetszett nagyon, csak azért nem vettem, mert csak a SIM-kártyán tudta az SMS-eket tárolni, azaz csak 10-15-öt tudott tárolni, a Motorola V600 pedig azért nem keltette fel az érdeklõdésemet, mert kicsit vastag összecsukva és nincs benne MP3 lejátszó és FM rádió, mint a 6230-ban. A design-ja tetszik pl.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
A motorola telefonok jók ?
Érdemes megvenni?
menj az ajjára lent van 3 zöld gomb az 1 ken a level van ott megtalálod a választ
menj az ajjára lent van 3 zöld gomb az 1 ken a level van ott megtalálod a választ

Vettem egy Nokia 9210i-t, a böngészõt már meg is találtam benne, de a mailklienset nem.
Lehet, hogy telepíteni kell rá?
Kérlek segítsetek.
Köszi, Taranov
AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0
Nokia PC Suite-tal probaltam, 4.88 meg 5.00 verziok, bar utobbi nem hozza van irva, megis ment vele.
Esetleg a telefon software-t (firmware) nem art frissiteni, pl. 6310i elso software-ei irto bugosak voltak, 5.xx ami mar jo volt, foleg BlueTooth eseteben feltetlenul fontos a legujabb software, mert kezdetben irto sok gond volt vele.
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
6310-el még infra kapcsolatot se sikerült létesítenünk se t300-zal se géppel==> a 6310-nek vannak korlátozva a kommunikációs képességei
Vagyis a gép látta csak se java cuccot semmit nem tudtunk rámásolni...
AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0
[email protected]