Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sanzik
en is vettem egy v600-at egy hete kb. ,de mar vissza is vittem a szervizbe,mert nem kapcsolodik be elsore csak 2. nekifutasra es az ebreszto nem mukodik ha a telefon kikapcsolt allapotban van
(ez mondjuk ennel a tipusnal gyakori problema,de azt mondtak szoftver frissites megoldja)
kivancsi leszek...

most kaptam cserekeszuleknek egy v300-at....
>"na hali megvettem a motorola v600 de ha rákötöm az usb kabelre csak modemként látja az xp"
Ez rendben is van.

>"mit és hogyan kell beállítani?"
Mihez??

>"Milyen program kell hogy a képeket lementhessem meg a telefonkönyvet átírhassam meg le fel töltögessek a telefonra etz azt(játék, mp3 stb)"

mobile PhoneTools

Taranov
No és milyen tarifacsomaggal vetted? 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

na hali megvettem a motorola v600 de ha rákötöm az usb kabelre csak modemként látja az xp mit és hogyan kell beállítani?
Milyen program kell hogy a képeket lementhessem meg a telefonkönyvet átírhassam meg le fel töltögessek a telefonra etz azt(játék, mp3 stb)
Kösz elõre is
Nekem sem volt meg vele bajom, de ki tudja, nala hogy muxik 😄
Tudtommal kartyat ki kell venni, kulonben nem tudod beutni a #pw-t...

Taranov
A T-Mobile-nak viszont szerintem csak a Relax csomagjai versenyképesek, a kedvezményekkel a Pannon árait lehet legjobban személyre szabni, de a percdíjak így is elég magasak 😞
Elõnye még, hogy 1 vagy 2 év után, azaz a hûségszerzõdés lejárta után lehet venni a Pannon Partnerprogram keretében olcsóbban új telefont új elõfizetés nélkül.
Én Pannonos vagyok, de asszem ha váltanék, T-Mobile Relax 100-ra váltanék, mert a Vodafone ügyfele semmiképpen sem lennék a www.vodafon.hu miatt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Mûszakilag mindegyik jó, roamingban is. Európai országokban a Vodafone-t és a T-mobile-t olcsóbban lehet használni.
Én most ha vennék, asszem relax 100-at vennék a T-mobile-nál, mert ott nincs külön havidíj. Hasonló árakat tud a voda is. A T-mobile a július 1-i árcsökkentés alapján tud alkalmazkodni a vodához, a pannon viszont nem hiszem, tehát azt ilyen szempontból nem ajánlom. A Pannon (beleértve djuice) elõfizetés mellett az az egy érv szól talán, hogy jó sok kedvezmény van, lehet, hogy van annyi, hogy jobban megérje, mint a többi.

traXion
De. 😄 T-Mobile 😊

Taranov
Ez nem ennyire egyszerû.

Pheel
Én anno a kártyát sem vettem ki és semmi bajom vele. Garos telefont nem ajánlott így kezelni, gar után meg csak arra vigyázz, hogy ha nem sikerül, nem nagyon érdemes sokszor próbálkozni vele.
Az IMEI alapjan generalt fuggetlenito kodra gondolsz? Kiveszed kartyat, beirod #pw+sokszam# aztan kilockolja. De h jo lesz-e, garanciat ne vallalj ra 😄

fifi
Hali! Lehet láma lérdés, de hogy mûködik az a progi ami kódot generál a függetlenítéshez, és így lehet kiütni kábel minden nélkül? Mennyire biztonságos ez a már nem garanciás telefonoknál?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tikal
#3436, tud vki vmit? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
tesom mmost vett iulyet, nagyon okos, sok mindent tud de nekem nem jon be mert kicsi a kijelzoje meg a gombok, kinyithatos telefonokat szeretem.. egyébként jo telcsi 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sony Ericsson K700
errõl mi a véleményetek
vodkafon

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

jaj még 1 kérdés holnap akarok telefont venni de nem tom eldönteni motorola v600 vagy samsung sgh-e700 as telefont vegyetek
Melyiket?
melyik a legjobb aszolgáltató?
T-mobil
Pannon
Voda
Melyeknek jobb a percdíja,
Hol érsemes inkább telefont venni elõfizetésre?
Tapasztalatok 1 2 3 szolgáltatónál
Lehet hogy hülyét kérdeztem de telefonvásárlás elõtt állok és fontos
traXion
Gyerekek, ez a 6230 király... Lehet kérdezni. 😊 (megvettem)

:o) Lehet, viszont mindkettoben az SMS az SMSt jelent. 😄

Tufa16
sztem a 6650 más kategória mint a 6600 vagy 7650... Az is okos de olyan más! 😊

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

N6650ben jol megoldottak. 😄 Ott normalisan megy

Tufa16
bár mondjuk én nem vagyok az az sms-ezõs tipus... 😊

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Tufa16
nem! 😊 nálam a 7650en és a 6600án is ez volt a probléma...

Munch
unicode-ot kapcsold ki...

Taranov
Egyébként még egy problémám van, ti biztos tudjátok a megoldást.
A 9210i-n az û, õ, á stb. betûk 90 karaktert foglalnak az sms-ben. Lehet ezen segíteni?

Taranov
A 9500 meg nagyon drága, ehhez még elfogadható áron jutottam. Meg igazából nincs szükségem olyan nagy tudású telefonra egyelõre.

Taranov
Már rég rájöttem.
Egyébként én a mindennapokban nem a 9210i-t akarom használni, arra van 6310-em, csak nyáron nyaraláson vagy máskor szabadságon megnézni az emailjeimet meg válaszolni rájuk és néhány fontos dolgot weben.

😊 Mar reg lejohetett volna h nem epp Nokia fun, sooot... 😄
A N9210(i) a maga idejeben (sztem) nagyon is szep telefon volt, es meg most sem rossz, bar mar eljart folotte az ido. Ha szepet/nagy tudasut akarsz ott a 9500 😄

Taranov
Nagyon rossz véleménnyel van itt valaki a Nokiáról 😊
Egyébként én nem ismerem a Motorolákat, de régen a V66 tetszett nagyon, csak azért nem vettem, mert csak a SIM-kártyán tudta az SMS-eket tárolni, azaz csak 10-15-öt tudott tárolni, a Motorola V600 pedig azért nem keltette fel az érdeklõdésemet, mert kicsit vastag összecsukva és nincs benne MP3 lejátszó és FM rádió, mint a 6230-ban. A design-ja tetszik pl.

A legjobbak. A 3688 ota motorolam van, es eszembe se jutna fantaziatlan fe'lte'gla nokiara penzt pocsekolni. Nemcsak dizajnban, de tudasban is jobb, kepernyomeretrol, felbontasrol nem is beszelve.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Taranov
Szerintem tök jók, nem lehet vele baj, bár nem volt még kihajthatós telefonom, szóval nem tudom mennyire amortizálódik a kihajtásoktól.

és motorola V600 at akarok
A motorola telefonok jók ?
Érdemes megvenni?
Taranov
Na már sikerült böngésznem is vele. Nem egy szépség a 9210i, de jó kis cucc azért szerintem.

Taranov
Köszi szépen, megvan. Nagyszerû.

taranovnak akartam címezni
http://www.pannongsm.hu/keszulekek/nokia9210i.php
menj az ajjára lent van 3 zöld gomb az 1 ken a level van ott megtalálod a választ
http://www.pannongsm.hu/keszulekek/nokia9210i.php
menj az ajjára lent van 3 zöld gomb az 1 ken a level van ott megtalálod a választ
Taranov
Hellosztok!

Vettem egy Nokia 9210i-t, a böngészõt már meg is találtam benne, de a mailklienset nem.
Lehet, hogy telepíteni kell rá?
Kérlek segítsetek.

Köszi, Taranov

Mivel nem az enyém a 6310i ezért a software-je annyira nem érdekel.....ööööööö viszont talán régebbi volt a pc suite , megnézem majd egy újabbal:-)
jol bele van dugva többször is megnéztem, de semmi. Nem ad jelet se meg semmit. Valakinek ötlete?

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

Igaz, nem egeszen 6310, hanem 6310i, de gond nelkul ment az IrDA. Lehetett ra masolni Java programokat is, azzal sem volt gond, es modemkent is ment tokeletesen. BlueTooth-tal is sikerult rakuldeni (D-Link bluetooth dongleval).

Nokia PC Suite-tal probaltam, 4.88 meg 5.00 verziok, bar utobbi nem hozza van irva, megis ment vele.

Esetleg a telefon software-t (firmware) nem art frissiteni, pl. 6310i elso software-ei irto bugosak voltak, 5.xx ami mar jo volt, foleg BlueTooth eseteben feltetlenul fontos a legujabb software, mert kezdetben irto sok gond volt vele.

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

Nállunk is ment a T610 kékfoggal....
6310-el még infra kapcsolatot se sikerült létesítenünk se t300-zal se géppel==> a 6310-nek vannak korlátozva a kommunikációs képességei
Vagyis a gép látta csak se java cuccot semmit nem tudtunk rámásolni...
Patesz
Jól dugtad bele a gépbe??? Nekem is van bluetooth -om és nekem jó!

Taranov
Nekem meg a 6310-zel nem sikerült összehozni a T610-et. Ez a T610 fura, nem mondom, hogy hibás, de én se tudtam kiismerni.

Csá. Vettem egy x-micro bluetooth-t. 20m-est. és aza gondom hogy nemtom összehozni a t610-emmel. A bluetooth még világitani se világit. hiába csinálok vele akármit nem megy. valaki segítsen. köszi

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

Taranov
Írtam.

Tikal
van egy sharp gx-10i telefonom és irto halk a hangszoroja, egy forgalmas ut mellett már nem is hallok semmi, tulajdonképpen csak szobában vagy nyugodt kornyéken lehet vele telefonálni... egyedi probléma vagy ezek mind ilyen gynegék?

Tufa16
megkérdeztem. Na most csak a nokiatól tudnánk hozni azt is külföldrõl szóval már nem igazán érné meg! De ha mondasz nekem egy árkategoriát és/vagy elküldöd egyéb kivánságaidat mailban akkor keresek neked Megfelelõ készülékeket! Rendi?
[email protected]

Taranov
Köszi szépen, örök hálám