Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GX15-el meg semmi gond nincs, csak egy 10-essel több
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Annak a telefonnak a telefon funkciói is olyan buták, akkor már nézz szét legalább elõtte...
Az st55 az szar volt most ez tud javat és videot...de attól még trutty marad, lassú fagyós távolkeleti trutty siemens néven
Legalább a kedvemért olvasd el www.mobilarena.hu -n a gx15 vagy myv55 cikket....ha kell video akkor mge myx7
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
igen láttam hogy 288x352-as felbontás.
akko maradok a Siemens ST60-né, max veszek 1adatkábelt.
Mondjuk sajna nem tudom beszúrni, mert nem nekem van ilyenem, csak egy barátomnak.
Még a kis kijelzõjén is pixeles a kép, számítógépen egyenesen szörnyû.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Jön ide narancs vagy nem?
Egyébként jó lenne, ha bejönne. Akkor vagy 0610-es vagy 0650-es lenne 😊
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
A kijelzõje talán jobb egy picivel az ST60-nak de minden más a T610 mellett szól...
Jah amúgy ebben az árban van a My-V55 és GX15 ezekkel is számolj, mert kb egy szinten van a t610-el és st60-al...
mobilarena.hu -n van teszt róluk
Én a T610-et venném elektoworldbe kártyafüggetlenül, mert live! szoftver sokkal lassabb...szóval a válasz T610-et vedd
Siemens ST60 vagy Sony Ericsson T610 ?
Én a T610-et sok mindenben jobbnak itélem de a képekben sztem a ST60 jobb.
A 6230-as memoriakezelésérõl tudna valaki írni nekem valami összefoglalót? A 32 MBos kártyát mikor használja fel?
Szóval értitek.. mert én nem. 😄
Elõre is köszi.
Mert a weblapon 29900-at ír.
Mért van az hogy néha nem találja a mobilt initializin et ír ki 1 csomó ideig meg fent hogy nincs telcsi mi lehet a baj szar az usb kábel?
a köv kérdés hogy tudnám kitörölni a telefonbol a gyári csengõhangokat?
Hogy lehet szoftvert frissíten a telefonomon?
Hogy tudom megnézni a szoftver verziószámát a telefonnak?
bocs hogy ennyit kérdezek de amit adtak használati utasítás az sz*** se ér többet tud és kevés van leírva benne
Még mindig motorola V600 as ról beszélek