10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#5029 SE k750i esetleg?egyik haveromnak tmobile verzsön van,jó a kamerája csak a joystickja már 3 hónap után szarakodik,van amikor nem veszi be az irányt csak egy idő után javul meg.Mp3-kat jól szólaltatja meg,adnak hozzá adatkábelt,stereo headsetet+64 megás mem.kártyát. -
Kenarf #5028 Legyen tetszetos adjan minosegi erzest. Hasznalhato menuvel megbizhato szoftverrel. Megjegyeznem hogy Nokias vagyok de nyitott vagyok jo dolgokra. A telefont masod telefonnak hasznalnam a 6630 melle de azert ne legyen buta. Mar annyit irtak a D600-rol hogy majd nem vettem amikor rabukkantam arra hogy szoftver problemai vannak ,meg hogy olyan alap dolgot sam tud hogy szam hozza adas a meglevo nevjegyhez ,meg hogy gyorsan merul de termeszetesen nem tudhatom. -
#5027 Ha megmondod mik az igényeid akkor tudunk segiteni. -
Kenarf #5026 Egyebkent uj ev uj telefon dukal mit vegyek szerinted?
-
Kenarf #5025 A PDA-s is hivatalosan nezzuk inkabb. Mert ugye hivatalos terkepeket szinten illene frissiteni meg fizetni ertuk. Akkor viszont nem biztos hogy megeri. Egyebkent 500.-Ft fizetek 5Megaert hevonta azt meg nem sikerult tullepnem.
Az Aren havernak pedig kivonat a D600 forumabol:
Minden sajnálatomra de visszavittem a telefont!Este feltöltöttem eggelre lemerült,Feltettem a töltöre egyszercsak kikapcsolt!Nem mentett könyveljőzet és egy kétszer lefagyott(IGEN LEFAGYOTT)!Elegem lett belőle és aztmondták a helyen hogy egyre többen viszik vissza őket mert 1-2 hónap használat után alami nyűgje mindegyiknek van!Idáig mindig megúsztam a telókkal hát ezt most kegyetlenül be****tam!Megy a hercehurca hogy javítják vagy pénzt adjanak vissza!SOHA TÖBBÉ SAMSUNG és elnézést mindenkitől!Gyönyörű telefon,de egy rakás sz**
Egyebkent tenyleg nagyon szep darab kar erte. -
#5024 Milyen telefont vegyek?
Az mindegy, de ha már + van és kamerás nefelejtsd el a képeidet (ami szerinted publikus) feltenni IDE vagy IDE
Ezen felűl Boldog új évet kívánok mindenkinek.
[center]Akkor hát B U É K! @:o) -
#5023 Nem tudod, hogy hány kB lenne elmenni pl. Budapestről Debrecenbe?
Az európai díjszabást nem tudom, de ha 10 kB-onként számláznak, akkor lehet, hogy a 245kB elég drága, de az is igaz, hogy én nem utazom 12 órát Európában többször, legfeljebb évente kétszer-háromszor.
A PDA-s GPS megoldások hosszú távon azt hiszem gazdaságosabbak, de ott meg a térképek kidolgozottsága nem tökéletes Kelet-Európa szinten. -
Kenarf #5022 En evi 32000.-Ft fizetek a szolgaltatonak es napi frissitessel hasznalom a terkepeket mondjuk en Europaban utazok (Nemet, Szlovak, Lengyelorszag) es ezert a mondjuk egy peldat 12 ora mire oda erek osszesen 245 kb letoltes nem hiszem hogy foldhoz vagna valakit? En a telefon adta lehetosegekrol beszelek nem arrol hogy mindenki hasznalja. Egyebkent csak az utvonal tervezeskor eltelt idoszakert kell fizetni. Ja es tobb keszuleken lehet uzemeltetni a szoftvert termeszetesen nem egyszerre. -
#5021 Az megint egy más dolog, hogy a WayFinder GPRS-en tölti le a térképeket, ami miatt -főleg külföldön- nagyon drága a használata. -
#5020 Persze, abban igazad van, hogy külső GPS modullal lehet használni, de én ezt soha nem is vontam kétségbe. Csak azt mondtam, hogy nincs meg beleépítve minden, ami a GPS használatához szükséges, ebbe viszont nem kéne belekötnöd. -
#5019 Nekem van igazam, csak Te nem tudod -ismételten- felfogni, hogy marhaságot írtál le, aztán meg nekiálltál fölényeskedni az "olvasás mévészete" vagánydumával...
Pápá -
#5018 Hát a 6630-cal magában nem tudod használni a GPS-t, csak külső GPS modullal. Egyébként annyira szánalmas ez az erőltetett belemagyarázás, amit csinálsz, kizárólag azért, hogy neked legyen igazad.
Maradjunk annyiban, hogy GPS modul nélkül nem tudod használni, és a 6630-ban nincs ilyen, oké, apa? -
#5017 Kisbarátom, NEKED tényleg felesleges velem vitáznod, de csakis azért, mert nincs elég IQ-d egy vitához...
És hogy irónikus legyek: ajánlom figyelmedbe a logikus fogalmazást!!!
Ha megpróbálsz úgy fogalmazni, akkor esetleg nem lesz olyasmi amibe bele lehet kötni! ("nem tudod vele használni a GPS-t." Márpedig tudod, mint az kiderült) -
#5016 Fölösleges veled vitázni, mivel minden szavamba belekötsz.
Szerintem, ha egy telefonban nincs GPS modul, akkor ne mondjuk rá, hogy van benne. Ha egy PDA-ban nincs GPS modul, akkor arra se mondjuk, hogy van.
Ennyi erővel minden Windowsos PDA-ban van GPS, nemde?
Minden számítógépben van Internet. (böngésző) -
"GPS modul pedig nincs benne, nem tudod vele használni a GPS-t."
-
#5014 Neked is ajánlom figyelmedbe az olvasás művészetét, azt mondtam, hogy nincs benne beépített GPS. Ahogy írtam, csak pár Motorolában van. Külső GPS modullal minden Symbianos telefonnal tudsz GPS-t használni. -
#5013 Nyilván, ha csatlakoztatsz hozzá GPS modult, akkor tudod használni, ezért mondom, hogy nincs benne GPS. -
#5012 Te nem hallottál még külső GPS modulról? -
#5011 "de mégis sokkal több embernek tetszik jobban a samsung.de erről nem beszélek többett mert hülyeség +magyarázni a tény dolgokat."
Az ilyenektől tudok kikészülni...
Ugyan mutass már olyan statisztikát, ahol kerek-perec, fehéren-feketén látható az a TÉNY, hogy VILÁGSZERTE az embereknek jobban tetszenek a samsung telók!!!!
Ellenkező esetben szimplán MARHASÁGNAK tekintem amit írsz (így is annak tekintem, mert ilyen felmérés, ilyen lista természetesen nincs)...
Nem értem, egyes elvakult emberek miért nem képesek felfogni, hogy A SAJÁT ÍZLÉSÜK nem a világ ízlése! És most az tökmindegy, hogy én milyen telefonokat favorizálok, ha samsung párti lennék (ami soha nem leszek) SEM írnék le ekkora marhaságot!! -
Kenarf #5010 Az nem valtoztatja a Tenyt hogy Navigacios rendszerkent hasznalom a telefont.
Attol hogy nincs beepitve GPS modul azert van hozza a Nokia GPS modul. Ugy hogy nem ertem hogy miert allitod hogy nem tudom hasznalni a GPS-t? A Symbian pedig sokan licencelik de leginkabb a Nokiak miatt fejlesztik. -
#5009 GPS szoftvert minden Symbianos telóra lehet letölteni. GPS modul pedig nincs benne, nem tudod vele használni a GPS-t. Én erről beszéltem. Csak a komolyabb Motorolákban van ilyen. -
Kenarf #5008 Egyebkent B.U.E.K mindenkinek!!! -
Kenarf #5007 Amit az ujagot illeti azert a 8800 jobban tetszik az embereknek mint a samsungod. Talan nem Samsungos ujsagot kene venni!!
-
Kenarf #5006 Taranov: My Way Finder de te honnan tudnal bar 4 csillag kotelez
Aren: Samsung mindent feltolalt csak egy hasznalhato menut nem sikerult
Mindketto: azert nem veletlen hogy felsobb korokben inkabb nokiat valasztanak az emberek
Egyebkent egy 7610 siman szebb fekete pirosban mint az osszes Samsung es lasd csodat meg a elolapokat lehet cserelni nahat. Es hol tartot akkoriban a samsung a mosogep kinezeto telefonokkal? Egyebkent a Samsung Europaban D500-kezdodot deha valakinek az jelent tudast hogy 5000 nevjegyet ir bele az megerdemli!!! Programok a telefonra? Te azt sem tudsz hogy milyen lehetosegek vannak aztan bele szolsz. Szerintem a gepeden sincs semmilyen program windowsom kivul. Ezert a samsung forumak arrol szolnak hogy: huu de bazi szep, de miert nem megy ra semmi?, ezt hogyan kell felrakni? -
#5005 ha a megbízhatóság fontos, akkor a nokiákat kerüld :D
na jó, nem általánosítok, 6230at ne. -
#5004 Én ahogy lentebb írtam, a minőségében egy kicsit csalódtam, de ettől függetlenül szinte csak Nokiát használtam. A külsejük nekem tetszik, de mióta ezek a kamerás, színes kijelzős játéktelefonok megjelentek, nem vettem új modellt. -
#5003 Nálam a megbízhatóság és a tudás a fontos és csak harmadlagos az,hogy hogy néz ki.Eddig még nem csalódtam a Nokiákban! -
#5002 Az egy dolog, hogy pl. 100 vagy 1000 megkérdezett emberből hánynak tetszik a Samsung és hánynak a Nokia, de ha valakinek pont a Nokia tetszik, akkor azt fogja venni. -
#5001 akkor olvass mobil híreket külföldi oldalakon ill. olvass mobil újságokat.
emberek véleménye megoszlik ez tény de mégis sokkal több embernek tetszik jobban a samsung.de erről nem beszélek többett mert hülyeség +magyarázni a tény dolgokat. -
#5000 tééééééééék -
#4999 egyetértek! -
#4998 Nincs statisztika a legszebb telefonokról, ahogy a legszebb autókról sem.
Ez ízlés kérdése. -
#4997 hali!
Én nekem az a véleményem hogy a Samsung csinálja a legszebb telókat és világ élvonal statisztikájában is ez van a nokiádat kidobhatod a kukába ha a szépségről beszélünk.nézd meg azokat a telókat a nokiánál ami nem symbian progis hogy néznek ki és mit tudnak.olyan telefonokat adnak ki egyfolytában ami ugyan azt tudja mint a másik csak ma kinézet msá ami szerintem ocsmány focizni jó vele másra nem.új nokiák jók azt aláírom de NEKEM A SAMSUNG a nyerő külsőre.kihasználom a tlót teljesen symbian minek nem vagyok igazgató ez az 1ik másik meg hogy sok hülye programmal tömni a telót minek bár te tudod.
na csá -
#4996 thx -
#4995 Sose volt a 6630-ban GPS. -
#4994 internet korbantartás? :DSADAS -
#4993 GPS??? -
Kenarf #4992 Hat AREN te nem Samsung parti vagy hanem elvakult. Meg ezek szerint nem sokra hasznalod a telefonodat, amit a szepet illeti akkor izlesek pedig vannak ott a "szerintem" megfelelo szo. De viszont az a kijelentes hogy minden Nokia "szar" kicsit eros. Igen en Nokias vagyok a munkahoz egy 6630 (GPS, TV, Office, Symbian adta lehetosegek, Internet korbantartas). Civilben pedig 6270-st hasznalom.A Desigonak meg ajanlonam a 6630-st. A www. nokiaprogramok. hu-n megnezheted hogy mi mindent lehet ra telepiteni. Udv mindenki -
#4991 amúgy milyen a telefon?
tapasztalat? -
kék #4990 Nokia6101-es telefonom van, és a "maxmob.sonnerie.net"-ről rendeltem meg.