10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Zetorg
    függő d600 szerintetek mennyit ér mostanában?
  • erdelyizoli
    ami most a legjobban megéri az a k700i az elég jó nekem is olyan van 41mb memóri igaz ez nem olyan sok de azért mp3 nak elég qrva jó a kamerája persze nem csak a telón a gépen is www.k700i.uw.hu itt lesz kép aki akar nézze meg nem i sorolom tovább aki akarja nézze meg a voda honlapján ott semmi nincs elírva nem úgy mint más helyeken ha valaki olyat lát hogy a legjobb felbontás 640*480 ez nem igaz kiterjesztett módban 1280*960-as szerintem megéri!sok olyan oldal van ahol le lehet rá tölteni dolgokat nem úgy mint másokra
  • kuttyesz
    bocsika,Motorola V975-öm van. 3G-s telcsi, igen. meg lehet bele memória kártyát tenni és akkor mp3lejátszókánt is műkszik.
  • Barney Tech
    500ftért adod?
  • matyi08
    Valakit érdekel egy Nokia 7610-es? Ár: 50.000 Ft. Ha érdekel írj privit, aztán majd tudok képeket is küldeni róla, stb.
  • Barney Tech
    mákod van!
  • Tufa
    :D:D:D
    mind a kettő az...
  • Taranov
    Jöjj rá, hogy pontosan milyen telefonod van, és akkor talán engem érdekelne.
  • Barney Tech
    jaja mert van több is az eggyik 3g-s.
  • PeeTeR
    de melyik 975? V975? C975?
  • kuttyesz
    tennék fel ide is képet, de nem enged, csak miniatűr méretűt.
  • kuttyesz
    és ha küldök képet nem akarja valaki megvenni? nincs kedvem a boltokban alkudozni, tutira átvernek és sokkal kevesebbet adnak, mint amit ér a telcsi.
  • Barney Tech
    én 20000ftért vesze qdt.
  • Barney Tech
    asszem van benne 3g.ugy kb 50000-60000ft
  • kuttyesz
    Sziasztok! Van egy Motorola 975 típusú készülékem. Kártyafüggetlen, alig használt, magyar menüje nincsen, mert olaszországban találtam. Szerintetek mennyit ér kb? A Vaterán megpróbáltam eladni, de nem licitált rá senki. hmm.
  • zolo
    Ha játék miatt veszi akkor jó választás.Ha symbyan miatt veszed,akkor én inkább a 3650-et ajánlanám,mert abba kamera is van.
  • freestyler8
    Hello!
    Kaptam 1 BLACKBERRY 7290-ast de sehol nem találok hozzá játékokat, programokat. Honnan tudok letölteni? (persze ingyeneseket)
    Csengőhangokat hogy tudok rátenni?
    Van 1 USB kábelem.
    A Messenger programmal tudok wap használata nélkül is csevegni vkivel? és az a vki lehet számítógép mögött is?
    Ha van 2 blackberrym akkor egymás között ingyen msnezhetünk?

Válaszokat előre is thx!
  • sylas
    Halistok
    Szal vennék telót pannonnál előfizetéssel és ebben a kategóriákban
    Ez a választék ami közül választanék
    Nokia:6020,6030,3220
    SonyEriccson:K300i,J300i
    Siemens:C75
    Samsung:X640,X660
    Motorola:C261
    LG:F2400

nokia 6020at tenném,bár nem tom miért csak 2.5mb van benne,mondjuk a 7650esemben 3.6mb van ;a siemens c75,a k300i is itt van a memória miatt, az lg f2400 a bluetooth meg kamera stb(azt nem tom mekkora memó van benne) majd a samsung x660 640,C261
    Szal mondjatok vmit vagy ti hogy választanátok?
  • Cukros
    hali
    venni akarnék venni egy nokia n-gage t hogy meg érné-e meg venni 32000ft ért (adat kábel,512mb mmc,stereo head szet.uj akksi meg töltö)
    elöreis köszi
  • Venom
    kerestem telóba de nincs ien opció :/
  • PeeTeR
    esetleg ilyen hogy alapbellitasok visszaallitasa?
  • kalvin_imarow
    sziasztok a segítségeteket szeretném kérni!!! Van egy Sagem my5-2v telcsim de sajna nem tudok hozzá szoftvert amivel tudok föl illetve le tölteni rolla cuccokat . A kábelem jó mert a wellphone softver működik de sajnos csak próba verzió és nincs hozzá megfelelő "törés" szóval ha tudnátok egy alternatív szoftvert ami működik annak örülnék. Előre is köszönöm!
  • Venom
    épp eza bajom hogy nemtudom vissza rakni mutatja kis ablakba hogy tölti a telóra de utánna ugyanúgy üres marad az audio mappa :(
  • PeeTeR
    lol :DDDDD
    fasza kis telcsi ez a V3...

amugy miert nem rakod vissza progival azt a csengohangot amit letoroltel? hatha ugy megyeget a szitu
  • tomi1989
    Hali! Tudnátok segíteni? Szerintetek milyen mobil éri meg venni kb. 60eF-ig? sokat nézegettem, de nem tudom hogy mi lenne igazán a jó! Előre is köszi!
  • Venom
    Hali. Motorola V3al kapcsolatban kéne nekem egy kis help.
    Nemrég felpakoltam pár MP3-at gépemröl amik közül párat töröltem nem telefonon hanem progival gépen csak egyik bevolt rakva csengőhangnak amiröl megfeletkeztem és most nemtudok semmien csengöhangot rakni a telefonomra és telón a hangos beálitásokba sem tudok belemenni :( valakinek volt ien problémája és tudna rá helpet?
  • fzoli990
    Ja még hozzáteszem ha a C75 mellett döntesz fél év múlva dobhatod ki
  • fzoli990
    PeeTer ez egyértelmű! Azok a nokiák gagyik, alcatalt nagy hiba lenne venni, a Símensz még lejjebb van mint az alcatal, samsungok is szarok (menü, bonyolult kezelés... - kivétel talán a d600), éshát a ranglista tetején egyértelmű hogy ott a SONY ERICSSON!!! Azok közül a miket meg felsoroltá én asszondom (tapasztalat) a K700i-ben biztos hogy nem fox csalódni! Az árához képest hihetetlenül jó teló!
  • PeeTeR
    oh koszi szepen!
    ugy nez ki Siemens C75 lesz belole, mert inkabb az olcsobbat szeretne az anyagiak vegett. koszi szepen a valaszokat! :)
  • fzoli990
    Nálam most pont ez a kérdés: SE D750 (60ezer) vagy SE W800 (80ezer)??? Vagy vki nem tuggya kártyafüggetlenül mennyibe van egy nokia 6680as???
  • Akos 001
    -Alcatel ronda és buta is
    -Nokia6020-6030 egy alap teló
    -SamsungSGH-X490-SGH660 nem rossz,de lehetne erősebb az akuja
    -SiemensC72-C75-egész jók,nem egy okostelefon,de megfelelő
    -Sony Ericsson K300i-kicsi kijelző/ronda kijelző,rossz hangzás
    -Sony Ericsson Z300i-szerintem már nem "trendy"
    -szal a K700i mellett voksolok!
  • PeeTeR
    na kene egy kis segitseg. dontokepes vagyok de mivel probalom megorizni a szubjektivitasom (masnak kell a telefon nem nekem) igy ezert potyoreszek.

szoval 30.000HUF -ig bezarolag kene egy telefon, a lehetseges versenyzok:
    (egyenlore semmilyen szempont nincsen, csak ezek lettek megjelolve a katalogusva)

- Alcatel OT-C551
    - Nokia 6020
    - Nokia 6030
    - Samsung SGH-X490
    - Samsung SGH-660
    - Siemens C72
    - Sony Ericcson K300i
    - Sonz Ericsson K700i
    - Siemens C75
    - Sony Ericsson Z300i

en szemely szerint, valamint tudas szerint meg mindig a K700i mellett voksolnek, es nem azert mert nekem is az van, hanem mert tenyleg az a felsoroltak kozul a legjobb ar/tudas-teljesitmeny vetel.

valasz johet ide, privibe, mindegy csak egy ketten irjanak! :)

koszonet erte
  • gtasok
  • skristof
    hali

nemtudom hol nézted, én németből szerzem 10 alatt az 512est :)
  • skristof
    köszi szépen, utánajártam én is köben :)

ey baj van, a d750 baromi csunya sztem.. most azt nézegetem, hogy lehetne e vmi kis sufnimoddingot csinálni rajta, hogy szép fekete házat varázsoljak rá?!?

de ha jo áron megy el a telefonom, akkor w800-al lepem meg magam :)

köszi mindekninek a tippeket
  • zolo
    Tmobile d750 néven árulja a k750-t.W800-ra hajaz a külseje csak más színben és van a menüben 2 tmobile ikon.Ennyi a különbség a k750-hez képest.
  • Tufa
    az 512es 14990, 256os 10490, 128ast meg már 3-4ezer forintért kapsz...
  • oliverspy

Itt ez a kis drága sz*r: Asszem 128MB 15.000 Ft. Akkor lehet, hogy tényleg olyan drága az 512-es. Vagy drágább!
  • oliverspy
    Nekem W800i-m van. Magentájáknál 75-ért!!! Kamera jó hiszen 2MegaPixel, úgy fényképez mint az állat. AZ 512MB-os kártya kurva drága én asszem. Nem is tudom biztosan, de szerintem egy 512-es 30.000Ft. Javíccsatok ki ha hülye vagyok! Vegyél W800i-t énasszondom!
  • skristof
    sziasztok!

már egy éve használom a jelenlegi Motorola e398-asomat, ami már átesett egy pár házi szoftvertuningon is, mostanában azonban már gondolkozom a cserén, leginkább a VGA kamerája a szűk keresztmetszet. Egyébként nagyon szeretem a telot, főleg azért, mert most raktam rá fel az uj Motorola ROKR E1-es szoftvert, és jó gyors is lett tőle, csak az a fránya kamera...

Szóval azon filózok, hogy milyen telót vegyek a helyére? Most két nagy szerelmem van, a SonyEriccson W800i és a K750i. A bajom az, hogy csak a w800-ast lehet kapni tmobil-éknál, márpedig nálunk az egész család az, és nem is szeretnék váltani, szóval erről ne is vitázzunk. Ott ha jól néztem most 65ért meg lehetne vásárolni, 2 éves nyilatkozattal. A k750 viszont nem kapható magentáéknál, vodánál viszont csak 43ezer. A w800-ashoz ugye adnak 512 memóriát, ehhez gondolom csak 64-et. de ha minden igaz ilyen sony memory sticket 512est már 10ezer alatt tudnék szerezni, igy összeadva olcsóbban járnék. Van lényeges különbség a két telefon szoftverje között? Nemtudom ki mennyire jártas a témában, de a SE-okat is lehet jól buherálni otthon? :) Melyik telefont ajánljátok?