Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stann
Én kb. havonta szoktam veni egy 3000-es kártyát, és a Relax százas 26.6ft-os percdíja egész jónak tûnik, de persze percszámlázásos. Most efelé hajlok, de akkor ugye legalább 1 évre le kell kötnöm magam, pedig vodán is gondolkodtam. De ha kedvezményesen kapok uj telót, bevállalnám!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Taranov
A teló a tiéd marad természetesen. Én utálok feltöltõkártyát venni, szóval asszem nekem az elõfizu jobban tetszik, bár mondjuk a pannon praktikum perfekt kártyás a legolcsóbb, ha 14400-asat veszel. Csak 28 Ft/perc, ezek az új lebeszélhetõ havidíjú csomagok nem annyira olcsók, mint az, max. nagyobb csomagnál.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

FrezeR
köszi az infókat! szerintetek jobban megéri elõfizetéses telót venni, mint kártyásat? s még az a kérdésem lenne, hogy ha lejár a szerzõdés akkor a teló az enyém lesz vagy azt is vissza kell adni? vagy hogy történik ez?

Taranov
A régi kártyás számodat átminõsítheted elõfizetésesre, de ha nem akarod, az megmarad és kapsz újat a telefonhoz.
Ha lejár az 1 vagy 2 éves szerzõdés, visszadhatod nekik a kártyát és akkor nem kell fizetni a havidíjat.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

percdíj nem függ a szerzõdés hosszától, maxx ha többet beszélsz mint amennyi percet "veszel" akkor többe kerül mint ha nem léped túl...1 vagy 2 évre kell elkötelezned magad
Elvileg az összes elõfizus teló ára ugyanannyi, már nincs az a relax kedvezmény mint ami a bevezetésnél volt
Stann
Hali!
Jelenleg én is ezen gondolkodom, a Relax 100-as díjcsomagot néztem ki magamnak, mivel T-s vagyok. Szerzõdést mennyi idõre kell aláírni, és függ-e ettõl a percdíj?
És egy Relax 100-as díjcsomaggal is hozzájuthatok elõfizetéses áron az uj telokhoz?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Dizájnban nekem sem jön be a Nokia, de ami sokkalta bisszantóbb az 128*128as kijelzõ amit nyomnak....nevetséges
Úgy igazán tökéletes telefon számomra sincs, így próbálom az arany középutakat keresni -a következõ a K500 lehet számomra:-)
FrezeR
sziasztok. valaki megtudná nekem mondani, hogyha elõfizuval veszek telcsit az milyen kötöttségekkel jár? és a régi számom akkor ami most kártyás akkor nem használhatnám az elõfizus telcsivel? s mi lesz ha lejár az az 1-2 éve szerzõdés? bocsi ha láma kérdéseket teszek fel de nem tudok errõl semmit😊
szóval érdekel minden ami ezzel kapcsolatos
köszi!

Taranov
Én nem rühellek semmit, csak szerintem Siemenséknél túl sok a buta telefon.

Mike
az ritka

nekem pl. nem teccik a Nokia féle kocka design

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Taranov
De még olyan is elképzelhetõ, hogy valaki nem rühell semmilyen telót 😄

A 65ös szériával eddig semmi bajom nics:-)
Amúgy az ST55/60 csak egy kijelzõ+kamera minden másan még egy C60/62 is többet tud..
Általánosan: nem szeretem a siemens szoftverét, a hangminõségét meg a dizájnt...kb ennyi a bajom a siemensel...de hát ez magánvélemény, lehet másnak bejön s pl szívbõl rühelli a SonyEriccson telókat
Mike
mi bajod a siemens-kel?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

xj700t
sziasztok!

Lehet hogy off leszek, de nemigen van jobb ötletem.
Egy Motorola c350-nel usb-on keresztül próbálok netet varázsolni egy WinME-re. Sem a vodafone, sem a motorola oldaláról nem tudtam mûködõ szoftvert letölteni. esetleg ötlet vagy tapasztalat?

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

http://www.alvilag.hu/colorize/

és ott az ftp....ott van elég sok cucc....
Serpa
az mi is ?

Mondjatok inkább valami helyet, ahol csengõhangokat lehet szerezni ehhez a telefonhoz.
Gladiator
Na, a többi T-mobilosnál sem lehet telefonálni, vagy csak Gyöngyös és könyrnyéke van megáldva?

Én nemtom. Nem is nagyon érdekel. Ilyet az vesz csak úgyis, aki tudja hogy bullshit a kamerás telefon.
Serpa
nekem az lenne a kérdésem, hogy ebbõl lesz kamerás fajta is ?

Pheel
Ártani nem árthat, maximum nem használ 😊
Taranov
Ezeknél (Li-Ion) oknál már nem.

Na ma vettem egy X450-est. Kérdésem, hogy ezeknél az újabb fajta telefonoknál még mindig le kell meríteni egyszer teljesen az akksit, mielõtt feltöltöm? (elsõ alkalommal)
aha... majd probálgatom hátha valahogy jo lessz THX

Nállam azzal ment...
Bár nem vodafone hanem t-mobile és nem voda live hanem csutt gyári szoftver
te azt használod?

probáltam de azzal sem müxik

www.sonyericsson.co -ról leszeded a telefonkonfigurátornál az MMS beállítást telefonra....beállítod mely szolgáltató bla-bla megadod a számra s elküldi neked s arra kell lecserélni a benne llévõt s úgy megy
Nem hiaba nokia. 😊

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

a t610est (vodafonos) hogy kell beállitani h tudjak mms-t küldeni mer probáltam pannonos havernak de kiirta h:kommunikácios hiba ellenörizze a beállitásokat. és vmikor azt irja ki h: felhasználo nem engedélyezett. azota vodafone oldalárol letöltöttem 1 beállítást és azt irja h:üzenetküldés korlátozva.(de lehet azért nem jo mert 1000 ft alatt vagyok már) ez a beállítás jo? másik vodások milyet használnak? vagy valamit állítani kell rajta? elöre is thx és boccs a hosszú üzenetért

Gladiator
Most próbáltam ki a Nokia 7610-est, és kibaszott szar egy telefon. Ez a nokia egyre mélyebbre süllyed. Nem is tudom mikor láttam tõlük utoljára normális telefont. Kezdve azzal, hogy szar az illesztése a telefonnak, meg alig lehet kinyitni, meg a kártyát, mem.kártyát, aksit cserélni benne, aztán meg olyan nehéz benyomni a gombokat, hogy rendesen elfáradt a ekzem egy kis sms írásnál. Meg olyan közel vannak egymáshoz a gombok, hogy csak egy ujjal tudok gépelni. A telefon iszonyat lassú, és nincs hozzá semmilyen szoftver sem. szal, miután megvetted, még több ezer forintért töltögethetsz a wapról játékokat, háttérképeket, normális csengõhangokat, mert csengõhangokból is csak ilyen iszonyat fogyatékosok vannak. Hát, itt meg is untam a telfont, és szépen visszacsomagoltam.

Gladiator
Hát, ha a telefonon te nem tudod beállítani, be kell vinni a boltba. a kártyán, hogyha dominos vagy et magad is be tudod álíltani, hív fel az 1777-et, vagy 1778-t nemtom. Viszont ha elõfizetéses vagy, akkor csak az ügyfélszolgálaton tudják beállítani.

T-mobilnál vettem elõfizetéssel egy nokia 6230-ast és nemtom hogy lehet beállítani hogy tudjak küldeni mms-t!!Nem tudjátok hogyan lehet ezt megtenni??
nem tudja vki honnan lehet olcson nokia 3100hoz csatlakoztatható fényképezõt venni??? Fontos lenne!

Sziasztok vettem 1 motorola V600 as mobiltelefont és addtak hozzá 1 cd ami a köv progi van mobile PhoneTools
de sn számot sehol nem találtam tudna valaki 1 sn számot adni hozzá?
Tufa16
Képzeljétek! Haveromnak nézegetem épp a telcsiket és hát mit veszek észre a Vodkafonnál? 53 ezer forint a GX20as! Majdnem lehidaltam... K700as 70... Természetesen Vitamaxban... Nem is rossz!

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Taranov
Igen, meg szlovákiában.
Ide jön? És ha igen; kb. mikor?

Nekem van X450-em.

Adam5
Tud vki felrakni mégis T610-es képeket? Csak mert unokatesóm mondta hogy õ állitólag látta és hogy nem olyan szarok a képe. Hát nemtom... 288x352 az 288x352...
De megköszönném ha vki mégis tudna felrakni.

A kijelzõje egyiknek sem bajnok, ellenben a Samsung 9MB memóriával rendelkezik, a nokia 4-edével kb...
Ezenfelül azért a samsung fejlettebb már szolgáltatásaiban is...
Ha e kettõ közül kellene választanom én a Samsungot venném, bár ilyen áron már van jobb is -GX15, MyX-7 a nemsokára jövõ K/F500-
Hi all! Szerintetek melyik telót érdemesebb megvenni a nokia 6100-át vagy a Samsung X600-at? A kamera nekem nem fontos, van otthon digit fényképezõm.
cSuwwi
narancs elég nagy szolgáltató. van romániában, és hollandiában is pl.

shit happens

Tufa16
loool! 😄DD

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Adam5
Haverom be ment egy T-mobile boltba és vett ma 1 Siemens ST60-ast és a vásárlás végén mondta az eladó hogy "Köszönjünk hogy minket választott" erre haver elkezdi "Ezt a telót csak itt lehet kapni sajna, de már megyek is a Vodához"

LOL amikor ezt meghalottam majdnem le estem a székrõl 😄DD

Tufa16
nokia??? hogy jött ez most ide?

En minden nokiat lecserelnek k700ra. 😊

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Tufa16
a memoria annyira nem számít nekem... Bár tetszik hogy van benne mp3 lejátszó... Bluetooth használok itthon.
A Külsõ meg tetszik mind a kettõnél. a V600as már a 73. telefonom ééés ez volt meg eddig a legtovább...

mint a pinty úgy cserélném le a V600-as K700-ra
A memóriája 6x-rosa, van rajta infra, kijelzõje ugyanakkora
Bár ehez az is kell hogy neked külsõleg teccedjen
Tufa16
K700ról véleményetek mi?
Elég korrekt igy a képeken designra és tudásra is.

Ti a helyetekben lecserélnétek a V600at egy K700-ra?