10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Cukros
    Nokia 6230i hogy miért mert nokia jah és a sony ericsson az takony szoval enyi
  • tothtozo
    Sziasztok!
    Melyiket ajánljátok:
    Nokia 6230i
    Sony Ericsson K750i

Köszi
  • Rusy
    Hi valaki segítsen legyen szíves ha találkozott ilyennel, felteszek egy bluetoothot, samsung sgh-e310, van rajta 2500 kép de a bluetooth progi nem lát csak 86-ot, a videokat sem látja, 2 mp3-mat igen, cell phone managerrel látja az összeset, csak az meg 3 percenként rak fel 40kb-ot, mintha várna a telefonra, a samsung pc studio meg nem ismeri fel az istenért sem a telefont, azt írja confirm com port com 9...
  • fzoli990
    www.mobilozz.hu

De sztem Siemenset ne vegyetek. Nem véletlen h olyan olcsó...
  • Zadeus
    http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_siemens_C72.asp
  • sufnituning
    tsá. Faterom most nézte az electro worldbe a siemens c72-t. Egész jó áron van, 19 000 Ft függetlenül, de sehol nem találok róla infót, ti tudtok róla valamit?
  • Easy Rider
    lol hagyjuk sztem is... nem felelősségre vonás volt, csak felelőtlen kijelentéseket ne tegyél, mert nem hoz neked ajándékot a télapó
  • fzoli990
    ha szép telót akarsz és a tudás csak egy mellékes dolog vedd meg! Végülis az alapdolgok benne vannak (Bluetooth, 1.3 Mpixeles kamera, nemtomhány mega memória, gyönyörűszép kijelző, stb...). Nemtommennyibe kerül, de hiába elegáns a megjelenése, sztem 30-40 ezernél többet nem ér meg...
  • fzoli990
    jóvan haggyuk má ezt....
    úristen mekkorát hibáztam....így meg kell vitatni (?)....
  • gergő992
    szasztok!!!véleményt a motorola v3iröl szeretnék
  • Easy Rider
    ezekután már tudod, h nem szabad mindig következtetni olyan dolgokból, amit te így meg úgy gondolsz, a tények fontosabbak és ez sem volt felelősségre vonás, csak jó tanács ;)
  • fzoli990
    igazad van nem tudom melyik mennyi a GSM shop-okba, de én csak annyit írtam hogy talán (!) egy kicsit olcsóbb. Csak azér gondoltam hogy olcsóbb, mer a 3250 most jött ki, azt N70 meg má egy ideje piacon van.
  • Easy Rider
    én ezt nem mondtam egy szóval sem, csak eddig nemtom hány hozzászólásban azt bizonygattad, h olcsóbb az N70, egy kicsit nézz utána a dolgoknak legközelebb...
  • fzoli990
    látszik nem láttá még N-Gage játékot... A One 1 is majdnem ilyen szép, úgyhogy ez a One2 tuti hogy legalább úgy néz ki, mint a videón... ezek nem JAVA-k

Easy Rider: még ha olcsóbb is a 3250, akoris asszondom N70 100szor jobban megéri...
  • matyi08
    lehet, hogy csinálnak fasza kis trailereket, de ingame tuti, hogy nem ilyen...
  • Easy Rider
    3250 mindig is olcsóbb volt, mint az n70es nokia...
  • kuci06
    Biztos vagy benne?
    One 2:
    One - Who's next
    Ez azért már eléggé túlszárnyalja a ps1-et.
  • matyi08
    na azért ez nem kis túlzás...
  • fzoli990
    Kis túlzással, de az N70 felér egy PS1-el! Az N-Gage gémek kb olyan szinten vannak.
    De ha nemjáccasz akkoris N70, 3250 asszem drágább és az a "tekerője" amivel a billentyűzetet lehet forgatni, állítólag hamar elbszódik, kikopik, meg ilyesmi...
    Ez a te döntésed, de az utólsó szavam akkoris N70.
  • Vegas
    ha jáccani akarok PSP-t veszek D:
  • fzoli990
    bár akit nemérdekelnek az N-Gage játékok, meg más játékok az nyugodtan megveheti a 3250et, de neméri meg! N70 is tökugynaz csak talán egy kicsit olcsóbb és kompatibilisebb a játékokkal/programokkal....
  • fzoli990
    De Symbian 9 van rajta (a 3250-en)és arra eddig nagyon kevés cuccot írtak...
    És ezeken az új Series 60asokon állítólag nagyon kevés N-Gage játék megy...
  • Akos 001
    kevés progi meg cucc?:OOOOOO
    symbianos mind a 2 és a memória is ugyan addig bővíthető szal ugyan annyi cucc van
  • fzoli990
    Nem! N70-en is zsírul lehet musicot hallgatni és ugyanaz a kamera is!!! A 3250re kevés progi meg cucc van, neméri meg!!!! N70-et vegyé! Sokkal jobban jársz vele és olcsóbb is!!!
  • Vegas
    de N70 helyett akkor mar 3250.. nem??
  • Vegas
    jovan de én kurva hüJe vagyok ienekhez :-//
  • fzoli990
    Ez egy k*rva hülye kérdés volt...... a két teló ég és föld!!! a D600 egy ****!!!
    Szóval N70!!!! 10000szer jobb!!!! Többekközött azért mert Symbianos!

Gergő992: Azér ne vegyé K750et mer pár hónap múlva elromlik rajta a joy és viheted szervízbe (3-4havonta), sokszor szarakodik (nekem volt fél napig "próbaidőn" és 3-4 újraindulást produkált magától...), lefagy, újraindul meg ilyen szarságokat csinál.... abszolút megbízhatatlan, egy szar teló és kész!
  • oneal1
    egyértelmű hogy n70!!!
    én is azt akarok venni
  • gergő992
    csá!!mi bajod a k750ivel mert azt montad olyat ne vegyek nem is akkarok csak kérdem
  • Vegas
    Jövöhéten venni akarok telefont és e kettő közt vacilálok:
    Nokia N70 vagy Samsung D600?
    melyikt jobb?
  • Blacktom
    Kösz
  • fzoli990
    na.... mér küldte kéccer el amit írtam.....
  • DecenS
    valaki...?
    (menet közben dual-sim adaptereket már találtam de ezekkel csak felváltva tudnak online lenni a sim-ek, egyszerre nem)
  • fzoli990
    Nekem is gondok voltak eleinte a PC Suite-al (amit kaptam a telóhoz, azzal a verzióval).... én azt csináltam hogy felmentem a nokia.hu-ra és letöltöttem az ott lévő PC Suite-ot és azzal má össze tudom kapcsolni BT-vel meg kábellel is a telót a géppel!
  • fzoli990
    Nekem is gondok voltak eleinte a PC Suite-al (amit kaptam a telóhoz, azzal a verzióval).... én azt csináltam hogy felmentem a nokia.hu-ra és letöltöttem az ott lévő PC Suite-ot és azzal má össze tudom kapcsolni BT-vel meg kábellel is a telót a géppel!
  • fzoli990
    SE Z300!
    Hogy miért??? Mert Sony Ericsson!!!
  • MrAngelo
    Hi aLL

Van egy kis gondom.
    Pénteken vettem egy N70-est, és nem tudom összehozni a számítógéppel.
    Feltelepítettem a PC suite progit, a gép felismerte a telót, de ha rákattintok az N70-re a phone browserben, ezt írja ki: "A művelet nem fejezhető be"
    Ez miért van?

Tudna valaki segíteni?

ThX bYe

• Blacktom
    Helo!
    Nem tudok még fórumot nyitni ezért itt kérdezem meg, hogy ti meik mobilt választanátok ezek közül:
    Alcatel OT-551
    LG B2100
    Motorola V235
    Siemens C75
    Sony Ericsson J220i / Z300i
    Nokia 3120
    Köszi!
  • fzoli990
    1 giga! (egy 1 gigás kari 13ezer FT);)
  • gomoo
    memoriára gondolok!!