Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én meg mondtam nekik, hogy áruljanak logó nélküli telefont +5e-ért, az igényesebbek azt fogják keresni...😊
http://gaborszantai.co.uk/
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
rohadjak meg, ez lesz a következõ - félemetesen tetszik😊
Már csak az Aston Martin DBR-9-et kellene megvennem mellé😊
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Motorolánál V66 asszem stb.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
amúgy nekem tetszik ez a mobil, de nekem nem lesz ilyen mobilom, mert a túl kicsi telefonokat mindig elhagyom 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
remélem lesz SMS memóriája:-)
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Lehet, hülyeségnek hangzik, de wap-os sms írásnál pl. sokkal könnyebb lenne billentyûrõl irni, mint a telóról, gprs-en meg szinte ingyen van!
De azt én sem tudom, hogy T-Mobilos elõfizetõknek jár-e valamennyi adatforgalom az elõfizetéshez. Vodánál asszem 1,5megáig még ingyen vagy, de itt nem tudom.
Vagyis 3300ft-ért beszélhetsz 100 percig, így jön ki a 33ft/perc díj!
így már ok, thx!
akár öt percet beszélsz akár százat 2640 forintot befizetsz havonta, de azt lebeszélheted
tehát ha az adott hónapban pl 100 percet beszélsz akkor pont lebeseszélted
ha ezen felül beszélsz csak azt fizeted külön
tetszik érteni?
de ezeket csak olvastam
kéne egy igazi Westeles
tehát befizetek 2640 ft-ot, és 100 percet ingyen beszélhetek?
asszem nem vagyok tisztába azzal a fogalommal, hogy lebeszélhetõ 😊 vagyis azzal nem, hogy ez ingyenes, vagy ugyanúgy fizetsz érte?
"A díjcsomagba foglalt lebeszélhetõ percek ellenértéke minden hónapban kiszámlázásra kerül."
mennyit?

Tehát az elsõnél 100 percet beszélhetsz alapdíjon 33 -ért és utánna 39 forint
És a havidíjjat lebeszélheted részben.
De errõl egy Westelest kéne megkérdezni
A telefont bekapcsolva egy Hellomoto felirat köszönt, ami gondolom animál. Utána kéri a PIN-kódot. Beírva már a T-Mobile animáció plusz zene fogad. Elég hamar megtalálja a hálózatot. Ezután már böngészhetem is a kicsikét. Nekem meglepõen kicsi a készülék, valamivel nagyobbra számítottam.
A menübe belépve 3X3-as kis animált ikonok vannak, amik megszokottan listás nézetre is válthatók, és akár teljesen át is rendezhetõ. Nem tudom milyen az "eredeti" verzió, de a T-Mobile-osban "csak" két kinézet közül lehet választani. (T-Mobile, Moto)
A kamera vakujába nem érdeben még véletlenül se belenézni, mert utána kis csillagokat lehet látni, annyira erõs. Alapból kivan kapcsolva a vaku, és ha a kamerában megnyomjuk a menüt, ott lehet bekapcsolni. Mind addig vilígít amíg nem fényképezünk, ha megnyomjuk a gombot villan egyet. Kicsit késik a képek készítésénél, mert miután megnyomtam a felvétel gombot, még egy-két másodpercig vár. Nem tudom miért...
Az MP3 lejátszó a Játékok között található, nem értem miért. Szépen megcsinálták, szép a felülete is és jól használható. Eddig egy számot töltöttem rá, azt is csak kipróbálás miatt. Szerintem jól szól a beépített hangszórókon is, és persze headsettel is jól használható.
Ami a headset bemenetét védi kis gumi egyik oldalon rögzívtve van, de szentem az simán elhagyható. Gondolom nem olcsó a pótlása, szal vigyázni kell rá. És ha nagyon feszegetjük megnyúlik és nem simul vissza a telefonra.
Majdnem minden funkció megegyezik az elõzõ Motorola készülékkel (V300, V525, V600).
A ritmikus világítzás szerintem jó ötlet, és jólnéz ki, fõleg a sötétben. 9 féle közül lehet választani. Amikor a töltõn van, akkor zölden villog. Néha lassabban, máskor meg gyorsabban.
A billentyûzete jól használható, és a joystic is. "
Érdemes a terminal fórumot és a telefonguru-t elolvasni
ott elég részletesen kivesézik
énis mindig kártyás voltam így csak idéznék
"A legnagyobb hazai mobilcég július 1-tõl minden Relax díjcsomagjában jelentõsen, a Relax 250 esetén pl. közel 40 százalékkal csökkenti percdíjait.
A T-Mobile július 1-tõl minden Relax csomagjában és azok nemzetközi megfelelõiben is nagymértékben csökkenti perc- és SMS-díjait. A Relax elõnye, hogy a nap minden idõszakában és minden belföldi elõfizetõ felhívására egységes percdíjat kínál, emellett a csomagban foglalt percek megvásárlásán túl külön havidíjat nem kell fizetni.
A Relax 1000-es csomag a benne foglalt percek felhasználása esetén a hazai mobilpiacon elérhetõ hasonló, meghirdetett megoldások között egyértelmûen a legolcsóbb lesz.
A T-Mobile elõfizetéses ügyfelei a Relax 100-as csomaggal bármely belföldi hálózatba bármely idõszakban mindössze 33, a Relax 250-essel 26, a Relax 500-assal pedig 23 forintos percdíjjal telefonálhatnak július 1-tõl. A Relax 100-as azok számára is optimális, akik eddig Domino kártyát használtak vagy csak keveset telefonáltak. Havi 3300 forintos összegért ugyanis 100 percnyi beszélgetés jár, ez a legalacsonyabb fizetendõ összeg a piacon meghirdetett, azonos elvet követõ konstrukciók között."
annyi a lényeg, hogy ahhoz képest hogy mobil szépen szól és sztereóban
Nem dizsizni kell, de úton jó
ez az elõfizetéses dolog ponotsan hogy müxik? mert én mindigis kártyás voltam
havi mennyit kell fizetni? +amennyit beszéltél? küldik a számlát?