10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • gomoo
    szevesztok!!

v.ki tudja meddig huzható a nokia n70????
  • doubleW
    Sziasztok!

nagyon rég keresek jó állapotú 8910i telefont.Ha van vkinek eladó, vagy tud egy helyet, ahol beszerezhető, kéremszépen, mindenképp irjon.köszi
  • fzoli990
    Az igazság az hogy egy hónapja vettem, és az első okostelefonom ez a 6630:D! De egy rossz szavam se lehet rá. Egyedül a kamera az ami egy nagyon kicsit gyengébb a többi 1.3mpixeles kamerás telóhoz képest, de ezzel sincs gond, szép nagy felbontású képeket lehet csinálni vele. A Nokia Series60-as telói között ma ár/érték arányban egy hihetetlenül jó vétel ez a 6630 (60ezer FT)! De az vitathatatlan hogy a 3250 (mivel most jön ki) biztos sokkal jobb, de annyival biztos nem hogy 10ezreket fizessél érte pluszba (én még nem fogtam a kezembe nemtudom milyen)! Hogy miért is éri meg inkább a régebbi okostelefonokat megvenni, arról itt van egy fórum, olvasd el végig ezt a topic-ot:
    http://6600sector.field.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=808&postdays=0&postorder=desc&start=45

Filmeket kitűnő minőségben (AVI formátumban!!!!!) csak okostelefonokon láthatsz (pl. 6630on:)! Lehet az összes többi telón is filmet nézni (ha van minimum egy 512 MB-os kártyád is:), de a többi sima JAVA-telefonokon (SE K700, K750, W800, meg rengeteg van még) eléggé rossz minőségben lehet nézni (3GP, MP4 Formában, de ezek messze nem olyan szépek mint az AVI formátumúak).

A TV-t, rádiót online-on lehet nézni/hallgatni (6630on, de N70 pl. beépített FM rádió van). De bármilyen hihetetlen én ingyen csinálom az online rásiózást és tvzést. Méghozzá úgy hogy lementettem a rádió és TV adások webcímét és így nemkell felmenni az internetre és elindítani a tv-t vagy rádiót, hanem közvetlenül a telóról lehet indítani, és így nekem eddig egy forinot nem vett le a kártyámról!!!
  • Uly
    Hello!
    Látom jól értesz a 6630hoz. Én egy nagyon jó telót szeretnék venni amivel sokmindent lehet csinálni. A fő, hogy Mp3, rádió, film nézésre tudjam használni. Leírtad itt, hogy rádiózni is tudsz. Ez pontosan milyen rádiózás, internetről vagy norál vevője van?
    Kinéztem a 3250-es telót magamnak. Szerinted ez milyen, és esetleg mennyivel jobb? Vagy valóban jobb, mint a 6630-as?
    Ciao,
    Uly
  • gergő992
    köszi szépen!!!!nem akkarok egy naon drága telát most motorola l7esem van!!!!tudom kezelni a bunyolult menüt is :D:D:D!nokia nem igazán fekszik azt mondják a szimbiános lasan tölt igaz?????akkor vagy w800 lesz vagy d750i
  • Snecie Smicie
    Motorola V235 SL-ről vélemény?
    Ma vettem, de eléggé új készülék.
  • fzoli990
    Nafigyelj! Én pár hónapja gondolkodtam új telón. Akkor énis W800/D750-re gondoltam, de megtutdtam mire is képes egy Symbianos okostelefon... Így lett aztán N6630. Lehet rajta ugyanúgy MP3-at hallgatni (több symbian telóhoz van füles, ami kiváló minőségű!), tudsz rajta játszani (nem JAVA játékokkal, hanem király N-Gage meg sima Symbian játékokkal), ottvan a Bluetooth, az 1.3 MPixeles kamera, vehetsz hozzá bármilyen memokártyát (max 1gigásat - 10.000Ft), TV-zni és rádiózni is tudok ingyen persze, és ha leszedsz AVI lejátszót akkor kitűnő minőségű filmeket, videókat is rárakhatsz (AVI formátumba!!!)... Mindent meglehet vele csinálni. Persze érteni is kell hozzá.
    És pl. egy ilyen N6630 60ezer FT, a W800 meg 80ezer, a D750/K750 is asszem 60ezer körül van.

De ha te egyszerű telefonokat tuod kezelni akkor vegyé SE-t, mer nem fogsz kiigazodni az okostelókon.
    ÉSHA SE-t VESZEL!!!!! Mindenképpen D750, persze ha több pénzed van W800-at, de K750-et semmiképpen se ajánlom!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • gergő992
    AKKOR TE MIJET ÁJÁNLASZ????ÉN MOST A SONY ERICCSON K750I ÉS A D750IN GONDOLKODOK
  • fzoli990
    ez se volt a legérthetőbb. Vannak írásjelek (pont, vessző, ! jel), ha őket is beveted talán megértjük egymást
  • Barney Tech
    most látom én is hogy irok ugy látom nem jó a bekszpész.
  • Zs0lt1
    ezt a mondatot ugye te magad se érted?
  • fzoli990
    A Samsungot se ajánlom, de ha neked tetszik....???
  • gergő992
    igazad van inkábbb veszek egy d600ast vagy ami most fog jöni szeptemberben d870es
  • fzoli990
    Egy ilyen motoroláér nagyon sok ez a pénz..... én 60ér vettem egy okostelefont (N6630) ez biztos jó lesz 2-3 évig, mert egy okostelón mindent meglehet csinálni. Én ha JAVA-s telefont vennék tuti SE lenne az!!!
  • gergő992
    sokallod a pénzt amit irtam????amugy inkább veszek egy komolyabbat pl:samsung d600
  • Barney Tech
    a motorolának nem lehet böviteni a senek nem lehet bővitáne a memóriáát de a motorolának pedig transzlas az elég drága az egész kártya akkor mint a a mutató ujjamön a körmöm.
  • PeeTeR
    SE -re voksolok
  • gamerman01
    Melyik teló jobb?
    Motorola E1(info)
    vagy SonyEricsson K510(info)
  • DecenS
    sziasztok,

némi infót keresek olyan mobilokról, amelyek egyszerre két sim kártyát be tudnak fogadni.
    működik-e úgy is a dolog, hogy a két sim két különböző szolgáltatótól van?
    ha igen, melyek ezek a tipusok?
  • fzoli990
    moto....!?!?!? hát egy Motoroláér 30-40ezrest kiadni.... hát te tudod!??? Nemtom mi jó neked, de ajánlom a www.mobilozz.hu-t! Nagyon jó oldal csoportosítva vannak a telefonok (külön szedve a nokiák, SE-k, Motorolák...) és sokmindent lehet csinálni (összehasonlítani két telefont), meg ilyenek! Ott válogathatsz kedvedre!
  • fzoli990
    nincs semmi baj a joy-jal!!! A 6230i az könnyen kezelhető és jó a fényképező, meg az MP3, meg minden! Ami szar (a joy nyomáspontja miatt) az a sima 6230. Én tuom nálunk a faternak van 6230i és jó. Ez való a mamádnak:)))
  • gergő992
    olyan 30000-40000 közöt
  • gergő992
    segitsetek olyan tela kéne ami 1.3 mp camerával rendelkezik!Bluetooth van benne!Motorola legyen ha van ilyen motorola!Szép legyen ha lehet ennyi körülbelöl
  • Taranov
    Ha a Mamádnak ennyire fontos az idétlen fényképezőgép, akkor talán a 6230i lenne a megfelelő választás, bár a joystickjánál én bajban vagyok, a 6310-hez szoktam.
  • Bubbencs
    Lenne egy kérdésem a Mamám vett egy k750i de nem igazán tudja kezelni.
    Nokiát szeretne fő funkciója legyen minnél többet tudjon felvenni (hangrögzítő), jó képet csináljon és könnyen kezelhető legyen.
    Én a 6230i-re gondoltam...
    Mit gondoltok, ez legyen vagy egy másik?!
  • gomoo
    nekem is bejön a w800,de az a bajom hogy nem simbian-os ebben a világban jövedelmező nem simbianos mobilt venni, de ott van a 3250 ,azt mondják szépen szól és simbianos! és esetleg tudtok 1 olcsó gsm boltot?
  • fzoli990
    Viszont a W800fülese állítólag sokkal szebben szól, de te írtad hogy neked a beépített hangszóró számít!(de nehogy azhidd hogy a D750 fülese egy kalap szar, az is szépen szól, csak aW800ná mindent szépen kidolgoztak, végülis az a Walkman phone)!
  • kzalaba
    Sziasztok! Olyan kerdesem lenne hogy az eBay-en arult 20x nokia n80, 20xnokia n92, ... stb. telok atveresek?
    western unionnal kene fizetni(pontosan hogyan mukodik a western union)?
    Erdemes megprobalni?
    koszi
  • Bubbencs
    Köszi a választ meg néztem a D750-es telefont ugyan azt tudja mint a W800, K750i és azt mondod a D750 ugyan úgy szól mint a W800 akor nincs min gondolkodnom...
  • fzoli990
    hagyd má azt a szar 6680at, fos.... ott a 6630!!! 20ezerrel olcsóbb és annyival rosszabb hogy elöl nincs videocall camerája és "csak" 65ezer színes kijelzője van...! Én asszondom h a 6630 kijelzője is gyönyörű, álomszép, istenkirály!!! A hátsó kamera is ugyanaz mind2nek (1.3 Mpixel)
  • gomoo
    de mért csak azért mert 3g, mert azt különösebben én nem tudnám használni. Szóval ezt leszámítva is a 6680 a jobb?
  • fzoli990
    Képzeld végig olvastama a hsz-ed és tudom hogy kihangosítva gondoltad. És W800-at vegyél, itt már a joystick-ra is ügyeltek, nem romlik el könnyen, vagy egyáltalán nem, ez a tulajdonosától függ. Mer aki "durván" bánik vele annak elbszódhat. De mondom nyugottan vehetsz (ha van pénzed). Ja és én má hallottam ezt a phone-t szólni és nagyon ultrabrutálul, szépen szól. Füllhalgatóval meg állítólag még istenkirályabb. Ha kevesebb cash-ed van akkor D750 az is ugyanúgy szól, csak a gyári csomagba nincs hozzá 512 MB memokártya, de ha kevés neked a 100MB (telómemória+memokártya együttvéve az 100mb) akkor ebbe is vehetsz 512mb-osat.
  • Barney Tech
    6680
  • gomoo
    hy all szerintetek melyik a jobb telcsi a 7610 vagy a 6680?
  • Bubbencs
    Mit gondoltok ezelről a hangszórokról amik a w800i-hez is kaphatók?
    LINK 1
    LINK 2

Van valakinek tapasztalate ezekről a tertozékokról, hogy mienek is ezek?
  • Bubbencs
    De én úgy gondolom az mp3, hogy ha nem fűlhallgatón használom hanem kihangosítva...
    úgy melyik szól a legjobban?
  • gergő992
    mien telefont vegyek?JÓT!!
  • skristof
    jah, meg SE-knek is szar a joy-uk..
  • fzoli990
    Jófelé kapizsgálsz a Sony Ericssonok az elsők az MP3 megszólaltatásában, de inkább D750, de ha van pénzed akkor 1értelműen W800. A k750-el azabaj hogy halkan szól, és rengeteget szaraxik (fagyások, restartolások), nálam volt fél napot és 3szor indult újra!!! Szóval mindenképpen W800, ha nincs annyi zséd akkor D750!
  • gergő992
    aha