Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BADE
Köszönöm a segítségeket!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Breki33
Itt kérdezd meg

klikk

Mivel JUve-s vagy ha nem jön be mondok másik címet- bár sztem itt segítenek
Ja és egész olcsó az infra,meg jó lassú!
Bluetooth adaptert már lehet venni 7000ft ért a Bluefishben!

Taranov
Hát azt nem tudom, hogy ismeri-e a bluetooth-t, de ha veszel egy pl. USB-s bluetooth adaptert, akkor az fel fogja ismerni, ha az aktív bluetooth-os teló a közelébe ér.
Ha nem ezt a megoldást választod, még lehet venni hozzá adatkábelt, az a legegyszerûbb módja a dolognak, de talán nem a legkényelmesebb, illetve infrán is lehet csatlakoztatni, ahhoz infra adapter kell.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

bluetooth adapterrel mindenképp ha jól tudom!

BADE
Amiket letöltöttem a sz.gépre,hogyan tudnám átrakni a telóra?Ezt a BlueTooth-os megoldást valahogy nem értem. (állítólag az MSI alaplapom tud BlueTooth-t,de nem ismeri fel)

Taranov
Nincs, de ha mondod a kérdést, talán...

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

BADE
Nincs itt véletlenül valakinek Sony Ericsson T610-e?

Taranov
Még nincs 😞 Még nyár elején vártam infóra, de mivel nem lett vettem 9210i-t helyette

9500asrol van valakinek infoja? Megjelenes meg kb. a'r...

1 eve lattam utoljara, nem emlekeztem biztosan 😄 De kossz...most h mondot tenyleg a teteje az.

Tufa16
az más. Az azért van ha ki vagy hangosítva és a füledhez emeled akkor leveszi a kihangosítást.

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Tufa16
a teteje... az egész teteje az infra

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Ha meg jol emlexem, a keszulek elejen van, az a 8as alak. Az az infra "erintkezoje".

Punkerwork
talán telo boltban? vagy rendelsz neten.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

BADE
Sony Ericson T610-es elõlaphoz hol lehetne hozzájutni?

www.alvilag.hu/mobilgames

ShadowLord
tudja valaki hol jön ki az infra jel a Nokia 7650-bõl????Én a headset csatira gyanakszom!

Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont

Adam5
Panasonic X70-hez kéne szoftver plz, sürgõs!

Taranov
Szerencsére nem 😄

"De Enternet ügyfélszolgálata a legrosszabb"

Hehe, latszik meg nem volt szerencsed a sulinetes UFhez.😄

Taranov
Jól tetted 😊
Nekem a kis szolgáltatókkal (net és webhosting) - mármint a helpdeskjeikkel - jó tapasztalataim vannak, a nagyok közül csak az IW-vel nincs bajom, de õk se szentek azért.

Pheel
Elárulom, hogy egyetlen egyszer sem hívtam fel õket, miután fizetõs lett. Inkább lemondtam.
Taranov
Ezzel egyetértek, nekem is szörnyû volt az Axelero ügyfélszolgálata, mindig 7+ percet kellett várni az ügyintézõre.
De Enternet ügyfélszolgálata a legrosszabb, ezt garantálhatom a tapasztalataim alapján, majd HWSW-n visszakeresem és beszúrom 😊

Pheel
Pannon fizetõs ügyfélszolgálata az Axelero __fizetõs__ ügyfélszolgálatára emlékeztet. __Már__ nem is vagyok Axeleros. Köszönöm szépen 😄
Taranov
Hát nekem a bemutatótermekkel csak rossz tapasztalataim vannak, nem akartam én tájékozódni, tudtam, hogy arra nem alkalmasak, de 7210-est sem tudtam venni, mert azt mondták, hogy volt kétszer (a vásárlás elõtt 10 hónappal) késedelmes fizetés, és emiatt nem vagyok jogosult a partnerprogramra, csak ha elmegyek a Petõfi S. utcába vagy vmi központba, ahol adnak igazolást arról, hogy vehetek partnerprogrammal.
Na no comment, nem is vettem náluk, hanem a Drégelyvár GSM-ben, ahol szintén megszívtam. (meséltem nemrég)
A helpdesk-kel meg volt gondom wap szolgáltatás megrendelésénél, mikor épp nem volt netem, mert költöztünk, ezért a pannononline használata nem jött szóba, de mivel nem voltak képesek megrendelni, meg utálom egyébként is nyomogatni a gombokat, hogy a megfelelõ menüponthoz jussak. Ráadásul az is _snassz_, hogy 20Ft az ügyintézõvel velõ beszéd.
Ez egy dolog, végülis internetklubból megoldottam.
Amikor megvettem a 9210i-met, a Pannondatát szerettem volna megrendelni, de nem szerepelt a pannononline-on, majd az ügyintézõ mondta, hogy már nem lehet elõfizetni a csomagra, de akkor kérdeztem, hogy a weblapon hogy lehet fent, és érdekes módon (!!!) megszakadt a kapcsolat, pedig sosem szokott hívás megszakadni, tehát letette szó nélkül a kedves kollégájuk.
Másodszorra meg egy technikust kapcsoltak, akivel sikerült megoldani a problémát.

Az apróbetûvel meg nem vertek még át, csak nem kellemes, hogy megpróbálnak

Pheel
Nekem van némi összehasonlítási alapom:

bemutató terem emberei: egyértelmû, hogy nem azért vannak, hogy ott tájékozódj. Intézd el neten, jobban jársz. Tapizni a telót meg lehet bárhol, csak ne kérdezõsködj 😊

helpdesk: Vodával volt már gondom, többször is, de mindig megfelelõ válaszokat kaptam, maximum másodjára. Egyszer volt az, hogy elsõre nem jött össze nekik, de szerintem ott én voltam túl problémás nekik.

minõség: a Voda még mindig szar a hegyek között és Isten háta mögött, de ezen kívül semmiféle problémám nem akadt a szolgáltatással az elmúlt 2 és fél évben velük, pedig tényleg mindenfelé típusú területen töltöttem közben huzamosabb idõt.

apróbetû: ha hülye vagy, mindenki átver. Ha van eszed, akkor nem veszel be semmit. No comment.

árak: 2-3 havonta át szoktam tekinteni a lehetõségeket és eléggé jól nyomon követem a változásokat, de ezzel együtt sem váltottam az elmúlt 2 és fél évben, mert nincs, ami nekem jobban megérné...
Taranov
Nem védem õket, csak ebben a tekintetben. Errõl a Praktikum Perfektes balhéról nem tudtam.
A bemutató termekben pl. iszonyat béna emberek vannak, a telefonos helpdesk emberei is használhatatlanok, szóval ezt a részt nem védem egyáltalán. A minõséggel és az apróbetûvel semmi panaszom nem lehet, az árakkal már inkább.

Pheel
Én konkrétan emlékszem még az utolsó Pannon Praktikum Perfekt módosításra, amikor meghirdették, hogy ingyen lehet átváltani rá, majd utólag, visszadátumozva kihozták, hogy mégsem. Persze jól orrba is vágták õket érte, de azt hiszem ennek fényében kár lenne arról beszélve, hogy a t. Pannon GSM Rt. gerinces és nem ver át, ellentétben a többi szolgáltatók bármelyikével.

Én elfogadom, hogy Pannonos vagy, de csak ezért kár lenne védened õket, ráadásul úgy, hogy az már-már röhelyes. Nem érnek ennyit. Hozzátenném, hogy anno én is Pannonos voltam, de azóta váltottam és csökkent a fizetendõ összeg mind rövid, mind hosszabb távon.
Taranov
T-Mobile-ról meg nem beszélek, annak az eddigi ajánatai apróbetû nélkül sem voltak átgondolásra érdemesek a számomra.

Taranov
Hát nem veszem be, ha bevenném, rég vodás lennék. Egyszerûen a pannon azért tûnik a legdrágábbnak, mert nem apróbetûben van írva a lényeg.

Pheel
Ahahahaha! Te tényleg mindent beveszel, amit a reklámban látsz? Méghogy csak a vodára jellemzõ!
Taranov
Jó, nem érdemes veszekedni, már nem fogja egyikünk sem visszakeresni az üzenetet.

Tufa16
végig néztem januártól márc. 15.éig és egyetlen egy hozzászólásom se volt akkor... Márc 15.én vettem a telefont...

Taranov
Az apró betû az általában a vodafone-ra jellemzõ, a pannonnál legalábbis nem láttam. A szolgáltatók nagyon is nyalják a seggem, bár csak reklámban, mert a bemutató termekben már bunkó amatõrök dolgoznak.

Tufa16
a szolgáltatók nyalják a segged? 😊 most komolyan... sok apro betü...

Tufa16
100% hogy én nem mondtam ilyet...

Taranov
Ezért nem szeretjük õket 😞

Taranov
A mit vásároltál legutoljára topikban van, de nem keresem meg, mert pár hónappal ezelõtt mondtad 😊

Tufa16
amikor kijelentettem hogy megveszem a telefont: #2959-53...
nem látok sehol se 106.ik telcsit...

Tufa16
nehogy azt hidd hogy a boltosok pont a te segged fogják kinyalni hogy megvegyél 1 darab telefont... Ha te nem viszed, viszi más...

Tufa16
😄 loooool! Ezt mutasd már meg mikor irtam én ilyet...

Csak ugy megsugom: az egesz kapitalizmus arrol szol hogy akinel a penz, az az u'r. Tehat ha vki el akar adni nekem valamit, akkor neki kell kinyalnia a seggemet a penzemert, es nem forditva. Ha boltos vagy, jo ha ezt az eszedbe vesed.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Az a'tbasza's nem kedv kerdese. Nehogymar az elado kedvet kene keressuk, esetleg ne vigyunk viragot meg bonbont neki? Aki igy all hozza, az ne is csodalkozzon hogy olyan a hire amilyen.

Ha tulajtol veszed, megolcsobb, es nem kell kiperkalnod meg1 gyerek haszna't.

fachox
Hi all
Valakinek nincs egy Samsung SGH-P510 mobilja mert annak kéne a magyar nyelvû leírása.És a neten nem találom sehol sem!

MSI K8N Neo4,AMD3200+(939),N6800GT,A-DATA 2x256,

Taranov
Múltkor még azt mondtad, hogy ha megveszed a V600-at, akkor megveszed a 106. telefonodat

Egyébként meg én már fürödtem be jól mobilboltból vett 7210-essel. Olcsóbb, mint elõfizuval vagy kártyával, de rosszabb is a garancia.
Egyébként szerintem nem nagy business a mobilboltoskádás, annyi van, mint csillag az égen. Azoknak jó talán, akik az elejétõl fogva csinálják.
Bravotel, Texastel stb.

Tufa16
Nem szeretem ha vki ugy fikázza a mobilboltosokat hogy szart se ért az egészhez. Nálunk a családban 3 darab bolt van, talán ezért is fog meg ez a dolog. Ezektöl az emberektõl akik csalónak, rablónak gondolják a mobilboltosokat azért megkérdezném hogy egy adott telefont hány helyen nézett meg... Nekem az ÖSSZES telefonom boltbol van. Egyikel sem fürödtem még be pedig ez a V600 a 72ik már. Ebbõl a 72bõl pedig max 10-15van a mi üzletünkbõl... mind1. Ha átvágnak titeket akkor ne csodálkozzatok... Azért van mert hagyjátok magatokat vagy pofátlanok vagytok velük...

Tufa16
hát egy "diler"nél még mindig olcsobb a telcsi mint elöfizuval... csak számold a havidijjat és ráfogsz jönni miért...

Mingya megsajnalom szegeny dilereket... Menjenek inkabb dolgozni. Nekem az a jo ha olcso a telefon, a dilerek meg bekaphatjak. 😊