Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
kö9szzz

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
...

Zetorg
Zetorg
ne tõlem kérj bocsánatot 😊

akyyy
Java játékokat honnan lehet (gépre és onnan telóra) tölteni?

ami ingyenes is persze,

Taranov
Próbáld meg itt a bolhapiac kategóriában az oldal alján.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
sry, én azt még nem raktam fel.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

legensy
sziasztok. szeretnék egy olcsó telefont, amibõl nem lehet törölni a híváslistát és van benne sms számláló. sûrgõs, még ma. Bp. 3.kerület.

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

Zetorg
SP2-ben nem így van!
vezérlõpult/windows tûzfal/tûzfal kikapcs

Taranov
Kapcsold ki a tûzfalat. Star menü, hálózati helyek, a használt hálózati kapcsolat ikonjára jobb gomb, beállítások és ott speciális és tûzfal kikapcs.

akyyy
sikerült megcsinbálni, hála égnek, SP2 es tettem fel, és az meg blokkol minden szart, kérdés, hogyan kapcsoljam telesen ki? nekem nem kell ilyen, hogy blokkolok e egy progitvagy nem. ez benne van nortonba

Taranov
Bill Gates-et hülyézted, ebben az esetben csak õt védtem meg, mert ok nélkül szídtad.

1. Nem azt mondtam, hogy nem mûködik, hanem ezt: "...elfelejtette rendesen megcsinálni...". Fel tudod fogni a különbséget?
2. Legközelebb szólok neked ha telepítésre kerül a sor, eljössz, és megnézed magad, higy mi is történik valójában.
3. Ha jól emlékszem, én senkit nem hülyéztem le, kérlek te se tedd, ez gyerekes viselkedésre utal.
4. Befejeztem. Nem vívok szelemmi csatát olyan emberrel, akinek nincsen fegyvere, egyenlõtlen küzdelem lenne.

Taranov
Mindegy, akkor sem mondhatod, hogy az XP-n nem mûködik az USB 😊))))))
Ennyire hülye nem lehetsz.

Pheel
Öcséééééém! Ekkora hülyeséget is régen hallottam, mint amit most összehordtál! Az egy Win95 bemutatón volt, semmi USB, csupán a PlugAndPlay-t próbálták bemutatni sikertelenül. Lehet, hogy akkor te még csak anyatejen éltél, de az még nem ok rá, hogy elferdítsd a tényeket!
Fagyás

Barátom segített megkeresni a videót.
(Köszi A.A. )

Rosszul emlékeztem, Win98 volt ami lefagyott.

De már akkor is problémájuk volt az USB-vel!

Majd megkeresem a videót...

Nem azt mondtam, hogy rádugtam és kékhalál, hanem azt, hogy nem engedte feltelepíteni. Azt hiszem, hogy van különbség...

Taranov
Nem tudom, nálam nem fagyott le, pedig sok USB-s cuccot dugtam rá 😊
Egyébként mikor tesztelték, akkor nyilván nem volt kékhalál, akkor nem adták volna ki, ha ez törvényszerû lenne. Kivételes hibák meg mindig vannak. Nálam pl. az ATI driver miatt szokott lenni kékhalál, köze nincs a windowshoz.
Egyébként te ész nélkül szídod a windowst, valóban eléggé használhatatlan, de azért olyanokat én nem mernék állítani, hogy SP1 nélkül nem mûködnek az USB-s cuccok.
Mellesleg az SP1-et nem is rögtön a megjelenés után adták ki, tehát az sem lehetett, hogy a világon nem tudom hány számítógépen nem mûködtek az USB-s cuccok.

Akkor miért fagyott le az XP a bemutatón? Biztos sokat tesztelték. Rádugtak valamilyen USB-s cuccot aztán kékhalál... Videó is van róla.

Fogadjunk, hogy WIN '98 alól simán venne minden akadéjt a progi...

(Félreértés ne essék, én is XP-t használok, mint bárki más, de nem szeretem.)

Csak az a baj, hogy hiába akrasz feltelepíteni másik programot a gépedre, tuti nem fog menni a vindózod van. Csak ennyit mondok: Májkrémszoft...

Mindenki ezt használja, mert ez terjedt el... (sajnos)

akyyy
memóriához is kéne illesztõ progi?

játékot tudtam rá tenni, meg a gépre leolvassa telefonkönyvet, de nekem a képek meg videok kellenek amiket rögzítettem, hogy rátegyem a gépre, hogy a telóra mp3-at tegyek, mer nincs hely rajta

Taranov
Az baj.

akyyy

Megjelenik ez a szar, és hiába ok, ujra és ujra megjelenik, még ujra nem indítoma gépet ( elég ctrl+del, és ujra belép, de akkor is!)

akyyy
hi. feltetem sp2 😄. fel is ment rá, de hiba error ujra. nemtom megnyitni a telefonon lévõ cuccokat. van kép róla pill és beszurom.

Taranov
Ezt én sem tudom, de lehetetlen, hogy ekkora hibát ejtsenek. Nyilván az USB-eszköz drivere volt olyan, ami csak SP1-el ment, de ez max. annak a hibája. Az én cuccaim, nyomtatók, egér, scanner, vinyó minden ment SP1 nélkül is, a windowst megjelenés elõtt tesztelik, fõleg egy olyat, amit arra szánnak, hogy minden régi windowst leváltson (XP), tehát ilyen hiba nem lehet benne, ez a multifunkciós készüléked driverének a hibája volt.

Akkor mi miatt lett hirtelen mûködõképes az SP1-gyel?

Taranov
Hát az szerintem nem az XP hibája volt, nálam SP1 nélkül sem volt semmi baj az USB-vel.

Jó, akkor nem nyomtató volt, hanem multifunkciós készülik. Amolyan All-in-one, fax, telefon, nyomtató, szkenner, másoló, stb...

Taranov
Nálam fellehet.

Azért kell neki az SP1, mert Bill Gatyesz bácsi és csapata elfelejtette rendesen megcsinálni az USB vezérléseket az XP-n.

Barátnõm gépén is ez volt a baj... Egyszerûen nem lehetett feltelepíteni egy nyamvadt nyomtatót sem.

Taranov
Ne mondd, hogy nem tudsz találni egy SP1-et.

akyyy
áhh, mind1 át passzolják mingyárt cd-n. remélem mûködni fog akkor vele.

akyyy
szoftwer bázíst nézem az origon, hátha yóó lesz

akyyy

Zetorg
keress rá

akyyy
közvetlen linket nem tudd adni?

akyyy
tetszik nagyon 😄

Zetorg
tudom, hogy milyen telefonod van, a kérdés az volt, hogy teccik-e!
sp1-et gúgléval találsz

akyyy
Nokia 6230. Hol lelek SP1-et? (hülye kérdés tom :S)

Zetorg
SP1 kell neki!
amúgy milyen a telefon?

akyyy

itt egy kép is amit kiír!

akyyy
helyes írásért bocsesz, de gyorsan gépeltem és pipa vagyok

akyyy
Nokia 6230 -as telefonba vettem DKU-2 -es USB adatkábelt, most van itt elõttem, és az elején vagyok, a gép felismerte, de ilelsztõ program kell. le is jött a nokia honlapjáról (bár a Nokia CD-n is rajta van) egy Nokia_Con_Cable_Driver_136_1_hun.exe nevû telepítõt, elindítom és egy hibaüzenetet kiír: Elõször telepítenie kell az 1-ös csomagot! :S:S ??? mívan mít? segítsetek. most ez mire gondol, windos service pack 1 es csomagra? vagy valami ilesztõ kéne még hozzá? help plz minnél hamarabb!!!!!!!!!

akyyy
hali segíytstek!

Zetorg
milyen telefont vegyek?
SE K700i,Sharp TM100 vagy Samsung E820?

traXion
nagyot