10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#5349 hasonlitsd ossze.
igazabol csak abban kulonbozik amit leirtam de szerintem az eleg mervado.
dehat amelyik jobban tetszik :) de szerintem akkor is jobban jarnal a V360 -nal. viszont ez sajat velemeny :) -
#5348 Hát jó.De szerintem a V550-is kb. olyan.Csak régebbi fajta :) -
#5347 inkabb V360, sokkal jobban jarsz vele.
262K kijelzo, 176*220, 5mb mem + microsd bovithetoseg, nem korlatozott a live software es szebb is :)
ja meg nagyon jo az ara -
#5346 Motorola V550-ről mi a véleményetek?Szerintem jó kis telcsi :) -
mikusmate #5345 Köszi szépen... ez egyenlőre elég bíztató :) -
Neoncsoves #5344 háát. nem tudom olyan 30-40 ezer ha új és nem kártyafüggetlen. ha kártyafüggetlen olyan 45-50 ezer, de nem biztos. mivel most a 6230 kerül 50-60ba kártyásan. 80-90 kártyafüggetlenül. sztem 35-40ért simán rásózhatod vkire ugy hogy nem kártyafüggetlen -
mikusmate #5343 Sziasztok!
Nem vagyok benne biztos, hogy megfelelő topicba írok, de jobbat nem találtam, úgyhogy ha ezzel zavarok valakit, attól előre is elnézést!
Szóval: Nem rég vettem egy Nokia 6103 mobilt, de nem vagyok vele valami elégedett, és gondoltam lecserélném egy LG KG800-ra (ennek tisztában vagyok az árával). Igazából csak egy tipp kellene, hogy körülbelül mennyiért lehetne/érdemes eladni a Nokiát. Most jelenleg Pannonos, de arra is kíváncsi lennék, hogy kártyfüggetlenül mennyit érhet.
És mégegyszer bocsi, ha esetleg rossz helyre írtam... -
#5342 mármint a kártya függetlenné tevítése -
#5341 Értem,azért köszi.Apám telóját kapom meg és már van számla róla,4200 Ft.Pest megyében,Érden. :( -
#5340 hat menzesz naptar meg kaloriaszamlalo a samsung -ban van ha erre gondolsz :DDD
de kulso alapjan inkabb adnam egy holgynek mint vennem magamnak. bar izlesek es pofonok :) -
t256 #5339 Lenne egy kérdésem: Az LG KG-220 az női telefon ? -
#5338 elvileg annyi (legalabbis nalunk annyiert csinaljak.)
de ha van service kabeled akkor Te magad is meg tod csinalni :) -
#5337 Sziasztok.Ha egy telefont kártyafüggetlenné szeretnék tenni akkor az 3000HUF nem?Mert a Motorola V550-st szeretném kártyafüggetlenné tenni :) -
#5336 akkor ezt ajanlanam: Samsung SGH-X510
20.970HUF -ert van.
ennel lejebb ne nagyon menj mert hamar eldobhato telefon lesz belole.
info a telcsirol -
#5335 Motorola U6 telefon jó?16 980 Ft a T-mobilban :) -
t256 #5334 Ezzel csak az a gondom, hogy 20000 Ft alatt akarok telefont venni és nem vodásat.
Egyébként tényleg jónak tűnik a telcsi. -
#5333 ami a Telefonguru -n olvashato az 99% -ban megbizhato. LG -nel pl a Vodafone honlapjan el van kurva tobb adat is. Sot mar mas telefon specifikaciojat is kurtak el. Inkabb Telefonguru, GSM-Arena, Mobil Negyed -
#5332 nézd meg itt GSM Arena -
#5331 jaaa,bocs nem szóltam,csak vissza kéne olvasni :)
Ezer bocsi -
#5330 Sziasztok.Pont most a T-mobilnál kéne telót választanom és azt szeretném megtudni hogy a Samsung SGH-X510-es telefon jó?Ha igen akkor infrája vagy blouthoot-ja van.Mert a teleofnguru-n infra van,de nem hiszem hogy van egy kinyithatós telónak infrjá,azoknak csak boutheout-juk van...vagy hogy kell írni :D.Nah mind1,Szerintetek ér a Samsung SGH-X510-es16 980 Ft-t a T-mobilnál?? -
#5329 vegyel LG L600V -t. 29990 -ert nagyon jo keszuleket kapsz. megeri az arat (tapasztalat). ar teljesitmenyben max a Samsung Z400 veri a maga 39990 -es araval csak mar nem fellelheto nalunk :) (legalbbis en az orszag osszes nagyobb - egy ket kisebb - kereskedeset felhivtam es semmi...) -
t256 #5328 Sziasztok!
Le akarom cserélni a Sagem My-V56-os telefonomat.
Az igényeim: Kagyló formájú legyen, külső kijelzős(ez nem annyira fontos),
legalább 1 hétig bírja az aksija és legyen olcsó. A fényképező egyáltalán nem fontos.
Igazából az LG kg-220-ra gondoltam, de nagyon nőiesnek tűnik. Mivel sehol sem találtam róla tesztet nem tudok róla semmit.
tudtok ajánlani valamit ? -
#5327 Ha a zene miatt veszel telót, akkor a Walkman a neked való, ha kamera, pengeéles kép, bővíthető oprendszer kell, akkor válaszd a nokia n80-at.
-
lacaaa2 #5326 w 850i-re gondoltam csak egy bajom van mindkettő mocsok drága:) -
#5325 pontosan melyik walkman típusra gondoltál? -
lacaaa2 #5324 Sziasztok szeretném kérni a véleményeteket 2 telefon közt vacilálok nokia n80 vagy sony ericsson walkman melyiket vegyem? -
#5323 kene help, lg l600v -rol mik a tapasztalatok?
tudok ehhez jatekot talalni? vagy valamelyik masik telcsi tipus jateka jo hozza? -
#5322 Valaki nem vett magának nokia 6288 v 6280-ast?
Csak az érdekelne, akinek van persze ilyen csak az válaszoljon.
Hogy milyen kiterjesztésű, vagy formátumó fiulmet tud lejátszani, mondjuk amit gépről rakok rá, mert pl akkor szereztnék valami konvertálót. -
#5321 Pü ment! -
#5320 én most arról beszélek, hogy a voda egy időben nem enegedte hogy pc-ről, képet, hangot tölts fel a telefonodra, csak amit a vodafonlive-ról töltöttél le -
#5319 Voda?Nem néztem az ő oldalukat!
De amik vannak neten hirdetések, mintával, sms dijas hirdetések, azok!
Ha a vodának is van ilyen, ahol megtudod pc-n hallgatni az adott zenét, akkor igen! -
#5318 vodával? -
#5317 A pc-ről amik vannak csengőhangok, képek mintának, azok mind ott maradnak a számítógépeden,csak megkell keresned!!! Aztán bluetooth, vagy infra és ingyen volt a zenéd, képed...
Én igy csainálom, működik! -
#5316 hádde letud, csak pénzért
ingyen pc-ről nem -
#5315 Viszont ha nem tud csengőhangot letölteni, legalább megspórolta az árát.
Ennyi előnye van a dolognak. -
#5314 vodás vagy? akkor jó eséllyel megette a fene
a voda a live-ot imádja, meg szeret mindent pénzért adni, és semmi mást nem engedni -
Sz Matyi021 #5313 Sziasztok! Lenne egy kérdésem, most vettem egy samsung x510-es telót, végül is nem tud vmi naon sokat de nekem nem is az a lényeg, csak azért jó lenne egy-két dallam csengőhangnak, pár kép, és van géphez infra portom, de nem jó a telefonnal , nem kompatibilis, és a Vodafone honlapján azt olvastam h kell vmi szoftver hozzá vagy mi a fene. Nem tudjátok milehet az ? vagy h meg lehetne ezt oldani ? Előre is kössz. -
Neoncsoves #5312 Nos egy építő jellegű hsz-t szeretnék írni.
Akkor kezdem.
Samsung SGH-X510:
Nagyon jó telefon. Attól függ mire akarod használni. Ha csak telefonálásra, bőven megteszi. Ha fényképezni, kamerázni,zenét hallgatni akkor inkább a Sony Ericsson-ok közül válassz. spec, a K750i nagyon jó Sony Ericsson. PErsze van nála jobb.Meg persze attól függ mennyi pénzt áldoznál rá. a K750i 43 ezer T-Mobile-nál, az SGH-X510 meg 17ezer a vodafone-nál és a -T---Mobile-nál is.Ha 30ezer alatt akarsz maradni, nagyon ajánlom a Sony Ericsson W300i-t. Kamerája gyenkécske, de isteni ahogy szól.Meg bővíthető a memória. Nos, akkor Samsung SGH-X510 összehasonlítás következik a W300i-vel, tudom kicsit más kategória a 2 telefon, de szeretnék mindenkit felvilágosítani.
Samsung SGH-X510
Frekvenciasáv 900/1800/1900
Memória MB 3
Memória bővíthetőség Nincs
Magyar nyelvű menü Van
Flight mode Nincs
Operációs rendszer Nincs
Készenléti idő óra 264
Beszélgetési idő óra 4
Súly g 76
Méret mm 88*45*20
Akkumulátor Li-Ion
Grafikus kijelző Van
Kijelző pixel 128*160
Színes kijelző TFT
Színárnyalatok száma db 65 536
GPRS Van
EDGE Nincs
Generáció 2G
WAP v2.0
EMS Van
MMS Van
Infraport Van
Bluetooth Nincs
WLAN Nincs
Blackberry Nincs
Vibra jelzés Van
Kihangositás Van
Számológép Van
Óra Van
Ébresztés Van
Hanghívás Nincs
Hangjegyzet Nincs
Konferenciahívás Van
Hivószám kijelzés Van
Csengőhang letöltés Van
Dallamszerk. Nincs
Polifonia Van
MP3 Nincs
Rádió Nincs
Kamera CMOS
Kamera felbontása VGA
Video Van
GPS Nincs
Java MIDP 2.0
Push to Talk Nincs
Egyebek T9, naptár
Sony Ericsson W300 (walkman telefon)
Frekvenciasáv 850/900/1800/1900
Telefonkönyv db 1000
Memória MB 20
Memória bővíthetőség M2 (MS micro)
Magyar nyelvű menü Van
Flight mode Nincs
Operációs rendszer Nincs
Készenléti idő óra 400
Beszélgetési idő óra 9
Súly g 94
Méret mm 90*47*24
Akkumulátor Li-Pol
Grafikus kijelző Van
Kijelző pixel 128*160
Színes kijelző TFT
Színárnyalatok száma db 262 144
GPRS Van
EDGE Van
Generáció 2,5G
WAP xHTML
EMS eMail
MMS Van
Infraport Van
Bluetooth Van
WLAN Nincs
Blackberry Nincs
Vibra jelzés Van
Kihangositás Van
Számológép Van
Óra Van
Ébresztés Van
Hanghívás Nincs
Hangjegyzet Van
Konferenciahívás Van
Hivószám kijelzés Van
Csengőhang letöltés Van
Dallamszerk. Music DJ
Polifonia PlayNow
MP3 Mega Bass
Rádió RDS
Kamera CMOS
Kamera felbontása VGA
Video Video DJ
GPS Nincs
Java MIDP 2.0
Push to Talk Nincs
Egyebek Robbie Williams Limited Edition
Minden adatot a www.telefonguru.hu oldalról szedtem -
Neoncsoves #5311 khm. sztem jó telefon, minnyá utánanézek. de az infra sztem hülyeség, mert egyik samsungban sincs -
#5310 mit tudtok a mammutgsm-ről?