10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
Crazy Mate #5389 Sagem Myv 55 le tudja játszani a videókat? -
#5388 hmm...
nokia 3250 vagy 6680? előre is kösz, de sztem 3250 :D -
#5387 Megköveztek érte, de én pl. csak a Nokiák menürendszerében látom a logikát. A többi szerintem annyira bonyolult, hogy egy fiatalnak/érdeklődő embernek érdekes lehet, de aki csak használni akarja a telefont, annak az idegeire megy. Ez csak az én véleményem, nem tudom, hogy egyetért-e valaki. -
Neoncsoves #5386 sony ericsson k750i elvileg most t-mobilenál akciósan 43ért van -
Szonár #5385 Haverom szeretne telefont venni, de nem tudja melyiket: a kikötés nála csak annyi, hogy a teló 50.000 alatt legyen, és normál kialakítású legyen (nem összevissza meg ideodatologatós). Én egy K610i-re gondoltam, de kiváncsi vagyok van-e más javaslat is ?
kösz -
#5384 hivatalos oldalrol letoltott magyar nyelvu hivatalas update progival, ami magyar nyelven kalauzolt végig ezen a fantasztikus frissitésen amirol elfelejtették megmondani hogy ha frissitesz akkor adhatod a kinaiaknak a telodat, kköcsögök :) -
#5383 nem hinném
hogy frissítettél? -
csabiks #5382 Nokia 3250 és Nokia 6288 között gondolkodom!
Esetleg tapasztalap vkinek? a 6288 jó mert szétcsúsztatható, a nokia 3250 pedig a symbian 9.1 miatt tetszik, szerintetek? -
#5381 nem tudjatok véleltlenul hogy a master reset a frissitett szoftvert is törli? SE w810i-m van és szoftvert frissitettem, de most nincs magyar menu csak angol meg kinai, és visszakéne csinalni :) -
#5380 Pl
Mert nem tom melyiket vegyem -
#5379 mikor küldöd el priviben? :D -
#5378 lg l600v - 23.998 most! -
#5377 k510i -rol eddig csak rosszat olvastam es csak rosszat mondtak...
szal egyertelmu :) -
morfologus #5376 ? -
morfologus #5375 biztos hogy lehet hozzá mert megnézem vodafone oldalát de ott nem találtam sehol a kiegészítőknél se -
morfologus #5374 akkor király:D -
#5373 met a töltőhöz kell -
morfologus #5372 Emberek tudja valaki, hogy a K510i hez lehet fejhallgatót csatlakoztatni??
Mert ha lehet akkor holnap go ...-aztán veszem csak megnéztem és én nem láttam "lukat" ahova be lehetne csatlakoztani!
-
#5371 V300I vagy K510I
Melyiket? -
#5370 csak azt nem értem miért nem az SE Magyarországhoz fordulsz ezzel a problémáddal
van telefonszám is, hívd fel őket, nekem eddig mindig segítettek -
nemechek82 #5369 Sziasztok!Egy elég fontos kérdésem lenne.Vettem egy 1 gigás Memory stick pro duo memkártyát a Sony ericsson p-900-ba.De amikor bekapcsolom ezt a hibaüzenetet dobja ki:D:Lemez sérült.Másik telefonba azt hiszem egy k800-ba kipróbáltuk abban működik gond nélkül.Az lenne a kérdésem hogy ezt valamilyen úton meg lehet e oldani pl.szoftverfrissítés vagy vihetem vissza a boltba.A segítségeket előre is nagyon köszönöm.
Üdv mindenkinek. -
#5368 elmész vmelyik nagy multiba, áés megnézed
25k-ért nagyjából mindenki hasonló tudást ad, neked kell dönteni melyik veszed meg
fogd meg, nézd meg a menüt -
#5367 hi all
tudnátok segíteni abban hogy milyen mobilt érdemes venni max. 25ezerért? nekem tetszenek a szétnyithatósak de nemnagyon tudom melyiket érdemes megvenni.
lényeg hogy beleférjen az árba és hogy masszív, strapabíró legyen..
thx elöre is -
#5366 Jah értem...köszi.Tehát akkor üziben kapom meg itt az SG-n :) -
#5365 A pm a private message, tehát az üzenet. -
#5364 pm? :D
Az mi? :D
Sztem üzenetben beszéljük meg :) -
#5363 najo de azt a reszet mar ne nekem kelljen megoldani.
ha kell valami akkor azert tenni kell :)
holnap elkuldom pm -ben -
#5362 Adatátvivő a V550-re.Az kell hozzá nem?Egyébként érdekel a dolog :P -
t256 #5361 Pannonnál az egyedi ajánlatoknál most kapható az LG F2400 16980 FT-ért.
Ennyiért nagyon jó vétel az a teló.
Ugyanennyibe kerül a Samsung x650 és az x660 is. -
#5360 jo is ezt nem vitatja senki sem. -
#5359 mirol beszelsz?
ingyen csengohang kellett nem?
mondtam hol talalsz, ha erdekel leirom, vagy elkuldom a leirast hogy lehet lenyulni ingyen.
(igen leszeded es atteszed a telefonra)
mid nincs? mit akarsz venni? - ertelmesen, ne rebuszokban -
#5358 V550-re?Hogy? :D
Leszedem a gépre és áteszem telóra mi?
És ha nincs olyanom akkor meg vegyek :D -
davides222 #5357 k750i-t vegyetek, tök király , mindent tud és olcsó is
-
#5356 ingyen tudsz pl jamba -rol is szedni ha erdekel :) -
#5355 Sziasztok.V550-hez nem lehet leszedni ingyen csengőhangokat? :D :D
Mondjuk kettő gyári is jó azért,meg hülyekérdés az ingyen mert semmi nincs ingyen :( :) -
csabiks #5354 akkor nem ilyen lesz szerintem:P -
#5353 fenyeztesd le :P
en is azt csinaltattam anno -
csabiks #5352
Miért van az hogy sehol nem találok ilyet? csak a fekete szinüt, pedig nekem ez tetszik, léci segítsetek :) -
#5351 ha ram hallgatsz csak utolag mondod hogy van hozza mem kartya. jobban fogsz jarni hidd el. elosszor csak a telefont mond meg mutasd aztan csak utanna tedd ra a karit. -
csabiks #5350 Sziasztok!
Szerintetek mennyiért tudom eladni a Sony Ericsson D750i , nyári, garanciás, 1 giga memóriakártya van benne! Lecserélném egy Nokia 3250esre , szerintetek megéri? Igaz nincs autófókusz, meg fotófény dehát a symbian.. Ti hol vesztek telefont, vidéken lakom szal netes boltokra gondolok :)
köszi!