Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
a 6630 nekem jobbant tetszik, mert nem tunik olyan "csuszosnak"!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
6600-nak kifejezett utódja még nincs...az a szappantartó design lehet egyke marad😊
ez a 6670 az, amelyikbol kihagytak az infrat??
nekem tetszik, de inkabb egy rendes pda!
a 6670 a 6600 utodja, ugye??
bar en utalom a nokiat, es a SE-t reszesitem elonyben, a Symbian miatt mondom azt, hogy a 6670est megeri megvenni!
\':..:\'
Javits ki, de P910 nem touchscreenes? Mert akkor nem csak azzal a kis kerek 'ize'vel iranyitod. Masik, h Nokianal sem a sima Symbian van rajta, hanem felspecizett Series xy felulet.
Nanemg még valmai ami nem tetszik a P910ben, hogy nem sima Symbian van benne, és hogy egy kis kerek izével kell irányítani( most J70-esem van szal tudom hogy mien gagyi), Nokiák közül egyiket se ajánljátok?
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
P900assal dolgoztam egy kis ideig, kellemes csalodas volt (utalom az SE-t). Egy kepernyovedo foliaval kell kezdeni h ne karcolodjon a disp.
Ha nem akkor ezek közül meiket ajánljátok: SE S700i, SE P910i, Nokia 6670, vagy esetleg valami mást? Ami fontos, hogy legyen kamera( min VGA ), min 65k-s kijelzõ, memóriakártya, Bluetooth, mp3 se rossz, és ha lehet akkor valami igazi OP rendeszerrel menjen ( Symbian vagy ilyesmi). Remélem elég lényegretörõ voltam, várom a tanácsokat.( a pénz nem számít, na jó de azért nem kell Nokia 9500ás
)TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nokia9500arol semmi hir?
egy olcsobb flippesnel meg elviselnem, de egy ilyen hiper-szuper cuccban nekem ne lotyogjon ennyi penzert!
egy olcsobb flippesnel meg elviselnem, de egy ilyen hiper-szuper cuccban nekem ne lotyogjon ennyi penzert!
http://www.mindenamigsm.hu/motor.htm
189.900.- Ft
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Oktober-novemberre volt berharangozva v tevedek?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Samsung 5MP
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊