Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
a 3100-ásért szerintem lehet kapni 20-at, a többiért meg talán 5-öt/darab.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mennyit érhet egy dobozból két napja kivett és beüzemelt, nokia 3100-ás hibátlanul mûködõképes pannonos készülék? kártya és tok nélkül, dobozzal és tartozékokkal? a többit majd hozzáadom.

meg vagy egy nokia 3210-es, egy motorola T210-es és egy Ericsson R320-as régi készülékem is. azokra vki tudna irányárat? gondolom nagyon kevés, de azért biztos több mintha a kukába végezné. természetesen ezek is dobozzal tartozékokkal együtt, vagy akár kártyát is tudok bele adni

Taranov
Köszi.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nah, nekem a 9210ben ezek benne voltak:
ébresztõóra, számológép, valutaátváltó
Csengohangok meg a profile-nel
az elobbi programokat a CDjerol telepitsd fel ra. SIS allomanyok.

Tufa16
6230ról vélemények? mekkora a max memoria kártya amit belelehet préselni? 😊 tudom hogy van 1 gigás is, de állítólag nem kezeli azt... meg hogy szól benne az mp3 lejátszó a gyári fülesel?

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Taranov
Naszal vettem egy 9210i-t még a nyáron, de nincs benne az ébresztõóra, számológép, valutaátváltó, csengõhangok beállításai stb.
Biztosan nincs benne, mert már a Nokiánál is érdeklõdtem, hogy hol kéne keresni.
Mit lehet ilyenkor tenni? Szoftverfrissítéssel megoldható?

Taranov
Kérdezd Demszky-t 😊)

BADE
Ide látogass el:
http://tavbeallitas.vodafone.hu/entry.aspx

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Adam5
Hi!
A tanácsotokat szeretném kérni. Hála istennek sikerült vennünk egy nyaralót Horvátórszágban és ha mennénk 1 vagy 2hétre akkor csak annyira kéne a net hogy leveleket olvassak meg küldjek mert ott nem állszándékomban sokat netezni 😊 Én GPRS netre gondoltam.
Néztem a Vodafone weblapját és "GPRS Roaming" nál olvastam hogy küldföl 1 250 Ft/MB
õszintén kicsit ledöbbentem hogy ilyen drága. Bár mondjuk E-mailezésre még talán jó. Azt szeretném kérdezni hogy valóban ez a GPRS net az eggyetlen módja ennek?

Csõ!
Légyszi segítsetek, most vettem egy vodafon live-os készüléket, de nem tudok a hálózatról letölteni, már elküdtem sms-ben a wap szót és a böngészõ menüje is megjelenik de nem tudok letölteni, mert csak azt írja ki, hogy hívja a 1270-es számot ott meg semmi újat nem tudok meg. Hogyan tudnák letölteni??? ha tusjátok légyszi írjátok meg!!!! elõre is köszi
Bullshit. Legalábbis én 2 hónapja vettem, és a @-gombon lévõ 0.5x0.5cm-es T-mobil logón kívül csak a kilépõ képernyõ t-mobilos. Utóbbit még nem jöttem rá, hogy hogyan lehet lecserélni, de adatkábellel, meg valami szoftverrel azt is biztosan.
Abból mi igaz, hogy a T-Mobile-nál más menüvel adják ki a Samsung x450-eseket? Állítólag még egy gagyi rózsaszín csík is van a kijelzõ szélén... Tudtok valamit errõl? Nekem még nem volt idõm bemenni egy üzletbe sem.

Taranov
Ha azt már megszoktad, akkor szerintem érdemes.

Kösz a segítséget. Samsungom van most is, akkor márkahû maradok.

Taranov
Szerintem a Samsung. Én a T610 menüjét nem bírtam megszokni, bár csak másét nyomogattam.

SonyEricsson T610 vs. Samsung X450

Melyik éri meg jobban?

Nekem nem fontosak az extrák, jobbára a használhatóság miatt kérdezem.

Taranov
Nagyszerû.

Breki33
most, hogy megalakult, nem lehetne az SMS topic-omat visszarakni az általános témába? P

Most, hogy megalakult a Mobil fórum, ez a topik át fog alakulni általános segítségkérõ topikká./Milyen mobiltelefont vegyek?/

Az egyes telefonokat érintõen itt már nyugodtan nyithattok külön témát minden típusnak, illetve akár márkánként 1-1 közös topicot is, az ilyen beszélgetéseknek.

Taranov
Igen, ezek tényleg nagyon csúnyák 😞

6600 egy szappantartó 7610 meg billentyûzet ügyileg és szinileg eléggé távol áll tõlem
efti
Ugy tunik, hogy a telefonom (Alcatel 715) gyaszos modon masfel ev utan felmonda a szolgálatot. Igaz tul is van harom motoros esésen....

Mindenesetre valamivel potolnom kell. Rövid nézegetés után Samsungék X450-e tûnik a legszimpatikusabbnak. Van valakinek bármilyen jó/rossz tapasztalata vele?

WWFSMD?

Tufa16
6600 val semmi problem nincs design ügyileg...
7610 meg egy uj forma...
a többi tényleg randa! 😊

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Na ja Nokia desingben kicsit mellékvágányra tévedt...a 3650/60 6600 7600 7610 7200 eléggé dizájntalanok...vagy kezdõ finn mûvészek mûvei😊
Na jó SE-ok se szebbek sokal de valami hasonulás a mai trendel legalább van
infranview...kajak progi
A nokia meg a dizajn hogy kerul 1 mondatba? 😊

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Taranov
Nálam is, azért veszek Nokiát 😊))

tudna vki javasolni nokia 3210/3310-hez logoszerkesztõ, imeiszámszerkesztõ programot?
és bár nem topicbavágó, de egyszerû képnézegetõ progit, mint mondjuk az acdsee, de másikat, mert az állandóan vmi miatt összeakadnak a pluginok és döglõdik

Breki33
ezért nem veszel NOKIA-t
értem én :-)
Nalam szempont a kinezet is (mint a csajoknal 😊).

A másik telefonon is halva?
Breki33
"de a hangminõségre már nem mondhatom ezt....a hedset hangminõsége pedig még szarabb"

Ez egyáltalán nem igaz

igaz hedset-em nincs P
A 398-as hangja nagyon jó akár külsõ hangszórokkal hallgatva is
Taranov
Én 7250-et nem próbáltam bevallom õszíntén, bár masszívabbnak tûnt kívülrõl, mint a 7210, de az én értékrendem szerint csúnyább.

a 6310 tényleg frankó kis telefon, de nálam a 7250 akkorát ver a 7210-re, mint McLaren a Minardira...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Taranov
Eddig 2-t említettél 😊 a szappan nekem se tetszik.
A 8910 tetszik, a 6310, 7210 pedig már 1 éve veretlen az én listámon design-ban.

Taranov
Ez az a Nokia amit semiképpen sem ennék meg 😊 Egyébként a szines telefon sötétben nem néz ki olyan jól, mint a sötét telefon, szóval a kép is becsapód.

nokia sem kell nekem de pl motorola egyik telefonjába sem képes tenni pl infra portot...most érted van egy infrám csak motoroláért nem veszek egy bluetooth adaptert.A kijelzõje az tényleg penge ezt elismerem, de a hangminõségre már nem mondhatom ezt....a hedset hangminõsége pedig még szarabb....Jó ott van a Nokia 5210 ami a best of szar annál szarabb hangminõség nem volt😊
Sonyericcson kijelézõileg már utolérte motorolát, S700-al már GX30-at is utol fogja érni, hangminõség meg eddig is fölötte volt...
Dizájnba meg télleg nincsenek gondok Motorolával, kár hogy nem design alapján veszek telefont...
Sziasztok! Sagem myX5hoz szeretnek wap-cimeket, lehet kulfoldi is mindegy, foleg jatekokat szeretnek ra letolteni, de sehol se talaltam. lehet mas telefonra is kerni, ugy lattam ilyen wapcim-cserelgetos topic meg nincs. elore is koszi mindenkinek

Es mi a szar benne? Hogy a nokiaval ellentetben ezek dizajnosak, mindent tudnak, es nem olyan szarok? 😊

Teglatelefonokkal nem foglalkozom. Motorola vagy samsung ami altalan szoba johet.

Breki33

Hát az a jobboldali inkább no comment.PP
Breki33
sztem meg a szappan ocsmány P

kicsit veri képminõségben (is)
Breki33
sztem egyáltalán nem

aki meg nem ismeri kritizálja P
Taranov
E398 kívülrõl ocsmány szerintem, ezért kell nekem Nokia. Na meg a memória miatt, mert pl. egy sony ericsson menüvel nem békülnék ki.

Jah Breki ez nem neked hanem tajfunnak akart menni
Hát én attól az E398-tól mindent csináltam csak hanyatt nem estem......infra port?
Úgyhogy inkább veszek egy Nokia dizájn K700-at vagy S700-at mint egy Moto-t...kb olyan véleményem van a Motorola telókrol mint tajfun-nak minden másról...szar
Taranov
Milyen mobil?

Breki33
Moto zenemobilom

Ihgaz az egy "csöppet szebb" P

és filmet is lehet nézni rajta P
Taranov
Téged fejbe kéne vágni egy 8910-zel 😊
Az tré titán és jó kemény lenne 😊
Egyébként milyen telefont tudsz mondani, ami úgy néz ki, mint egy tré Nokia, van benne rádió, mp3 és masszív viszonylag?

Es ugy is nez ki mint 1 tre' nokia. Aze' gagyi. 😊