10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Attila56
    Helosztok.Samsung SGH-X510-es telefon szerintetek jó teló?Állitólag van benne infra,ez igaz?
  • ajem kisa
    Hello!
    Akiknek samsungjuk van, tőlük kérdezném!
    Belehet valahol állítani a memóriát, hogy csak a telefonét használja?
    Mert nemhiszem, hogy ennyire béna lennék, de nem találom sehol!
  • Neoncsoves
    őő hááát nem tudom
  • kuci06
    telefon?
  • Neoncsoves
    akkor javaslom, spórolj. mivel a k750i:
    3 az egyben! Digitális fényképezőgép,zenegép, és az utcsót nem tudom XD
  • STALK3R
    Kösz a választ!
    Őszintén nem karácsonyra akarom hanem januárba akkor venni egy ujj telefont
  • FlyHigh
    Hellósztok!
    Én egy K510i-n gondolkodom, vodafone-nál szeretném megvásárolni, tudása árához képest nagyon jó, egy dolgot viszont nem értek, adatainál nincs piros pont a vodafone live-nál. Aki esetleg tud erröl vmit az legyenszíves írjon!
  • kuci06
    Nekem is k750i-m lett, és én is nagyon meg vagyok vele elégedve. A kamera gyönyörű képet csinál, nagyon szépen játssza le az mp3-mat, és sokkal jobban is néz ki mint a w300i ^^.
  • Neoncsoves
    Szia! Nos, azt mondom neked hogy: most T-Mobile-nál kapni Sony Ericsson K750i-t ( Igaz 43ezer de megéri ) Marha szép kép, video,mp3 lejátszás minden zsír rajta! Szerintem jó lenne spórolni még esetleg vmit karácsonyig vagy ha nem karácsonyra, akkor esetleg tovább halasztani! De nagyon jó telcsi 1 hetes már nekem, és eddig semmi hiba
  • STALK3R
    Üdv!

Egy tanácsra lenne szükségem tőletek. Szeretnék venni egy ujj telefont de, most tudtam, meg hogy a w300i nem jó képeket és videókat készít.
    Az lenne a kérdésem, hogy olyan 30000ft körüli telefont tudnátok ajánlani, ami jó képeket és videókat csinálni, meg nagy memóriája van? (az,az sok képet és videót lehessen készíteni)
  • ajem kisa
    Mindegy megvettem, nekem tökéletesen megfelel, bár 40 mb kevésnek tűnik, memokártyát nem lehet belerakni! A rádió zsír, az mp3-at nemtudom még kihasználni, mert nincs se kábelem, se blútúszom még!
    Ami furcsa, nem találom, hogy hogy lehet (mint pl a nokiáknál) beállítani a memóriát a telefonét, vagy a simét használja!
    Van egyáltalán ilyen a samsungoknál?
    A telóban van Magyar, de a könyve csak Angol, Német...stb!
  • ajem kisa
    Hello!
    Ezt a telefont néztem ki,mit gondoltok róla?
  • kuci06
    most olvastam, hogy nincs benne blútyúk!!
    (vagyis van benne, de csak a headset-et használhatjuk vele, küldeni nem lehet vele semmit sem)
  • Neoncsoves
    há a kijelző nem tuti hogy olyan, de zenére kiváló!
    Alcatel S853...
    2.1 hangszóró,nagyon szépen szól (csak olvastam:D)
    Infoo
  • kuci06
    Már nekem is le kéne cserélnem a jó öreg nokia 6600-ám, csak nemtom mire.
    Tudnátok ajánlani olyan telót, ami ezeket tudja?
    -240x320-as kijelző
    -mp3 lejátszás(Fm rádió is jöhet )
    -memókártya bővíthetőség
  • Neoncsoves
    ja csak a domino csomag tarifa elég drága xD
  • kuci06
    tré-mobilnál 20 000 ft a k750i!
  • Neoncsoves
    na karácsony előtt állunk, telefont kapnék... nem tudom milyet. először egy Sony Ericcson Z530i-t szemeltem ki ElectroWorld-ben, kártyafüggetlen 40ezer... de nem oly fontos hogy kártyafüggetlen legyen, és ha nem kártyafüggetlen akkor csak 26ezer. na most szüleim 40ezret vagy 45öt áldoznának rá. milyen telefont ajánlotok? Ezek fontosak hogy legyenek: MP3,Kamera (1,3 megapixel ha lehet),infra,bluetooth,legalább 10mb memória persze memóriabővíthetőség. szal gondoltam hogy 40ért már a z530i-nál jobbat tudnék venni. pannonosban szeretném. néztem a Sony Ericcson k750i-t, azt lehet előfizetés nélkül 40-45 körül kapni? mert az nekem tökéletes lenne...
  • kuci06
    szerintem egész jó teló
  • danyr
    sziasztok k750i jó telcsi?
  • Attila56
    Sziasztok.Szerintetek ez a telcsi jó??

http://www.teszvesz.hu/item143393978_motorola_mpx_200.html
  • Easy Rider
    egyértelműen motorolát, ha másért nem is, akkor az akksia miatt, meg vékonyabb ;)
  • atee20
    ajanlom a nokia 6100...mar 8000 lehet kapni hasznaltan...vekony..kicsi olcso....mi kell meg?
  • csocso14
    Sziasztok!
    Tudna nekem valaki segíteni, most éppen sonyericcson p910i és motorola a1000 között vacilálok, nem tudom melyiket vegyem meg, a segítséget előre is köszi.
  • Easy Rider
    fater v3mat vett, és nincs ilyen baja az akksival, de előre bocsátom, h a motorolák a gyartáshibában az elsők! tehát ha kikapod a normálisat, akkor csak ajánlani tudom ezt a telefont
  • Mersh
    :(
  • Taranov
    Úgy hallottam, hogy az akku üzemidő mindössze 1-1,5 nap, ami azért elég necces. (Ha ez igaz, persze használattól is függ)
  • Mersh
    Hi!

Szerintetek motorola v3 jó választás? Csak telefonálok, és sms-t írok, és pusztán azért szeretném azt venni, mert tetszik. Tud valaki jót, rosszat róla?
  • pasquale
    Hello nagy dilemmá-bna vagyok
    nem tudom eldönteni h egy
    Használt"jóállapotú" Motorola mpx200at vegyek 15.000ft értv
    Vagy egy ÚJ SonyE z530i-t 22.000ft (irányár) ért?
    moto ba sima sd kell ami van itthon sonyba M2 ami roh@dt drága.
    sztetek?
  • zoliii
    Sonyericsson W850i jónak tűnik
    www.telefonguru.hu
  • Barney Tech
    3410
  • ToCsEk
    Sziasztok!! Jelenleg 4 éves a Nokia 3310-em és teló újításon gondolkodok. Tudtok ajánlani valami jó, tartós telót?
  • bazza
    Hi all!
    Egy egyszerű, baromi olcsó telót keresek ami a szines kijelzőt azért már tudja, olyan 10k körül. Ami fontos lenne, hogy a lehető legkissebb és legvéknyabb legyen. Ilyen kategóriában van egyáltalán ilyen teló?
  • PszihoApu
    Sziasztok e két telefon közt vacilálok
    1T-Mobile MDA Vario
    2T-Mobile MDA Vario 2

Melyiket vegyem a T-Mobile MDA Vario 2 ár érték arányában jobb mint a T-Mobile MDA Vario sokkal többet tud a T-Mobile MDA Vario 2 mint a T-Mobile MDA Vario.
    Akinek van ilyen telefonja az legyen szíves megosztani tapasztalatait.
    Vagy ha tudtok jobb készüléket írjátok meg
    Köszi előre is
  • passatgt
    Hali!
    Telefont szeretnék venni,mert meghalt a gx20-om.
    A lényeg az lenne,hogy tudja mp3-at és lehetőleg bővítős.Használtra gondolok elsősorban,20-30e Ft között.Légyszíves mondjatok típusokat,de ha van valakinek ilyen telója eladó akkor is szóljon!Előre is köszi
  • alakulat
    hi

kinek mi a véleménye samsung z107 -s telorol?
  • tesó07
    Hali!Samsung e770 van vkinek?Mi a véleménye róla?
  • 22Barna22
    w600!!!!!!!!!!!
  • PeeTeR
    hat a regebbi tipusoknak igen. az ujjaknak mar valamivel idotallobbra sikerult
  • Barney Tech
    Lószart!
    6230i
    Az SEnek szarrámegya joystickja.