Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
meg vagy egy nokia 3210-es, egy motorola T210-es és egy Ericsson R320-as régi készülékem is. azokra vki tudna irányárat? gondolom nagyon kevés, de azért biztos több mintha a kukába végezné. természetesen ezek is dobozzal tartozékokkal együtt, vagy akár kártyát is tudok bele adni
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ébresztõóra, számológép, valutaátváltó
Csengohangok meg a profile-nel
az elobbi programokat a CDjerol telepitsd fel ra. SIS allomanyok.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Biztosan nincs benne, mert már a Nokiánál is érdeklõdtem, hogy hol kéne keresni.
Mit lehet ilyenkor tenni? Szoftverfrissítéssel megoldható?
http://tavbeallitas.vodafone.hu/entry.aspx
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A tanácsotokat szeretném kérni. Hála istennek sikerült vennünk egy nyaralót Horvátórszágban és ha mennénk 1 vagy 2hétre akkor csak annyira kéne a net hogy leveleket olvassak meg küldjek mert ott nem állszándékomban sokat netezni 😊 Én GPRS netre gondoltam.
Néztem a Vodafone weblapját és "GPRS Roaming" nál olvastam hogy küldföl 1 250 Ft/MB
õszintén kicsit ledöbbentem hogy ilyen drága. Bár mondjuk E-mailezésre még talán jó. Azt szeretném kérdezni hogy valóban ez a GPRS net az eggyetlen módja ennek?
Légyszi segítsetek, most vettem egy vodafon live-os készüléket, de nem tudok a hálózatról letölteni, már elküdtem sms-ben a wap szót és a böngészõ menüje is megjelenik de nem tudok letölteni, mert csak azt írja ki, hogy hívja a 1270-es számot ott meg semmi újat nem tudok meg. Hogyan tudnák letölteni??? ha tusjátok légyszi írjátok meg!!!! elõre is köszi
Tudtok valamit errõl? Nekem még nem volt idõm bemenni egy üzletbe sem. 

Melyik éri meg jobban?
Nekem nem fontosak az extrák, jobbára a használhatóság miatt kérdezem.
Most, hogy megalakult a Mobil fórum, ez a topik át fog alakulni általános segítségkérõ topikká./Milyen mobiltelefont vegyek?/
Az egyes telefonokat érintõen itt már nyugodtan nyithattok külön témát minden típusnak, illetve akár márkánként 1-1 közös topicot is, az ilyen beszélgetéseknek.
Mindenesetre valamivel potolnom kell. Rövid nézegetés után Samsungék X450-e tûnik a legszimpatikusabbnak. Van valakinek bármilyen jó/rossz tapasztalata vele?
WWFSMD?
7610 meg egy uj forma...
a többi tényleg randa! 😊
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Na jó SE-ok se szebbek sokal de valami hasonulás a mai trendel legalább van
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
és bár nem topicbavágó, de egyszerû képnézegetõ progit, mint mondjuk az acdsee, de másikat, mert az állandóan vmi miatt összeakadnak a pluginok és döglõdik
Ez egyáltalán nem igaz
igaz hedset-em nincs P
A 398-as hangja nagyon jó akár külsõ hangszórokkal hallgatva is
http://gaborszantai.co.uk/
A 8910 tetszik, a 6310, 7210 pedig már 1 éve veretlen az én listámon design-ban.
Sonyericcson kijelézõileg már utolérte motorolát, S700-al már GX30-at is utol fogja érni, hangminõség meg eddig is fölötte volt...
Dizájnba meg télleg nincsenek gondok Motorolával, kár hogy nem design alapján veszek telefont...
Úgyhogy inkább veszek egy Nokia dizájn K700-at vagy S700-at mint egy Moto-t...kb olyan véleményem van a Motorola telókrol mint tajfun-nak minden másról...szar
Az tré titán és jó kemény lenne 😊
Egyébként milyen telefont tudsz mondani, ami úgy néz ki, mint egy tré Nokia, van benne rádió, mp3 és masszív viszonylag?