Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balintka
Hi All! Az lenne a kérdésem, hogy ha vmilyen programot tennék egy Siemens S65-re, akkor le tudná játszani az mp3-mat? Mert nekem tetszik így a telefon, csak nem értem mért nem tudtak egy mp3 lejátszót rakni bele...

Csõd szélén áll....
Hát igaz nem annyira menõ telefen a Siemens...de ha a Sagem nem áll csõdre akkkor a Siemens miért???

Tufa16
Természetesen ez nem neked szólt Taranov 😊

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Tufa16
ezesetben viszont csak egy sima mmc-rõl van szó 😊 egy 128as speedshopban max 4ezer, de sztem annyi sincs.
A szervízrõl meg annyit, ha nem tudod kikapcsolni a mobilod, leszedni a hátlapot, kiszedni az aksit, kicserélni egy laza mozdulattal a mem. kártyát, majd visszahelyezni az eltávolított alkatrészeket, és a végén megnyomni a tetején azt a kis gombocskát(ne ijjedj meg 2-3mpig is nyomva kell tartani) akkor tényleg szervízben érdemes kicseréltetned 😊

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Taranov
Bizonyos esetekben elképzelhetõ. Pl., ha xD kártyát kezel, de neked CF kártyád van. Akkor már szerszámmal kell beleerõltetni a méretkülönbség miatt 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tufa16
"csak szervízben tudják beletenni a 64Mb-ost"

😊)
A Digit cam-ba is szervízben rakják bele az új memória kártyát? 😊

Taranov
Ja jó, akkor azt vesz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

datango
vegyé ericsson gh198 ast! <#nyes>

fifi
aha, ezzel közben felment...azért köszi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Buddy
én mindig a PCSuitot használtam, az mindenre jó, és azon belül attól függ, milyen alkalmazásra gondolsz, mindegyiknek megvan az indítóhelye....pl. alkalmazások installja, akkor oda fogja telepíteni a mobilra....erre gondoltál?

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

fifi
Vki írja már le pontosan a java alkalmazás telepítés lépéseit, mert a tököm tele van...
nekem ez új mert eddig a jó öreg 7110-el brékeltem... 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
6230-ra kéne?

Taranov
Ajánljatok jó programokat 9210i-re, mert már alig tudom mire használni.

Köszi elõre is.

Taranov
Szerintem gond nélkül bele lehet tenni a 64 MB-os MMC-t.
Egy bizonyos szint fölött már nem támogatja a szoftver, akkor tényleg buherálni kell.

alapból ha jól tudom 32Mb-os, csak szervízben tudják beletenni a 64Mb-ost
Taranov
Persze, le lehet.
Azt ne kérdezd honnan, nem warez center vagyok, bár ezt sokan nem tudják 😊
Ha letöltötted, a memóriakártyáján juttathatod be a készülékbe, talán e-mail-en, infrán, bluetoothon...

azt nem tudod hogy játékot le lehet-e rá tölteni?
Taranov
Gyakorlatilag igen, az EMS pl. az A50-en volt, de elég kamu dolog, már nemigen használják. Tehát az EMS továbbfejlesztett, gyakorlatilag kiforrott változata az MMS.

az ems meg az mms továbbfejlesztett változata?
Taranov
Lehet, hogy ezek egyre jobbak, a Nokia meg egyre rosszabb, de nekem csak kisebb hibáim voltak a Nokiákkal, nem komolyak. Ha meg rossz, kicserélik, ha újonnan veszed megbízható helyen.
A Siemens Mobile egyébként a csõd szélén áll.

Taranov
Az SL nem a Sim Lock-ot azaz a T-Mobile-os kártyafüggõséget jelzi? Legalábbis még régen, mikor az 5110-esemet vettem (régi szép idõk, akkor még nem volt sok színes szar telefon 😊
akkor még valahogy így volt.
Ha hülyeséget mondok, bocs 😊

Hát ez most jó...nekem a Nokiáim voltam mind szoftverhibás...
A Sony Ericsson telefonok pedig nagyon megbizhatoak.
Ez a Siemens is....ebben olyan dolgokat csináltam amit más telefonba nem enged...olyan mintha Windowsos lenne...intézõ is van benne.
Ez nagyon jó telo. Régi szériáknál lehet voltak hibák...
Ugyanugy a régi Motorolák is mind szarok voltak. most meg nincs velük ugy hiba.

1, Mi a különbség a 6230 és a 6230 SL között?
2, mennyire bõvíthetõ a memóriája és mennyibe kerül?
Taranov
Nem, a SIM kártya megmarad, csak átminõsítik. A 900 Ft a legkisebb feltöltõkártya ára, HA muszáj venni feltöltõkártyát a váltáskor.

a 900 ft lenne a sim kártya?
Taranov
Ezt nem tudom, de max. pár ezer Ft. Talán az új elõfizetés díját felszámítják, de az max. 5k, de lehet, hogy csak egy kártyát kell venni, akkor az annyi, amennyi, a Pannonnál 900 Ft.
Nem tudok igazából pontosan válaszolni, kérdezd meg a szolgáltató információs vonalán. (T-Mobile: 1230, Pannon: 1220, Vodafone: 1270)

És ha átállnék elõfizetésbõl kártyásra az jár valami plussz költséggel??
Taranov
Á, nem megy át!

ja még az hogy ha az elõfizuba nem költöm el a havi díjat akkor az átmegy a köv. hónapba és akkor el lehet telefonálni vagy nem?
Taranov
Igen, mostmár át lehet, a számmegtartás elõtt persze megtehette a szolgáltató, hogy kártyásról elõfizetésre lehet vinni a számot, visszafelé már nem.

Ha veszek egy elõfizus telefont és lejár az egy év akkor át lehet váltani kártyásra vagy nem?
Taranov
"Aztán egy esetet írtak HWSW-n, hogy a fórumozó elõtt egy vak ember akart elõfizetést venni, és tõle 80 ezer Ft elõleget kértek, amit ha jól tudom nem kap vissza, csak lebeszélhet, bár lehet, hogy a szerzõdés felmondásakor visszakapja a maradékot, ezt nem tudom."

Persze azért kérték az elõleget, mert nem tudott jövedelemigazolást bemutatni, de ez egy fehér bottal/kísérõvel járó vak embernél nem tudom mennyire szokatlan.

Taranov
Ez a garancia elég gáz. Siemens márkakereskedésbe nem akartad vinni?
Van egy az Árpád Fejedelem útján az Árpád-hídtól nem messze.

Az, hogy figyelmeztetnek, az nem baj, de azt kell feltételezni, hogy tudod mit csinálsz, és ki fogod fizetni. Ezzel viszont, hogy hóközben küldik a számlát, egy határidõt szabnak neked, mégpedig bizalmatlanságból. Ahelyett, hogy örülnének, hogy sokat beszélsz. Másrészt egy ekkora cég nyugodtan hitelezhetne pár tízezer Ft-ot egy hónapra.
A 60 ezer forintos elõleg meg megint gáz, mert szintén bizalmatlanságot feltételez.

És mondom anyám munkanélküli és 2 Pannon elõfizetése van, volt már számlatartozása is, véletlenül. Nem kértek tõle mégsem semmilyen biztosítékot.

fifi
vakember? ez mi volt?

Stann
Én Siemensben már nem hiszem, folyamatosan mennek körülöttem tönkre Siemens telók, sajna 😞

Vodára visszatérve, a vakemberrel történt dolog elég undorító, de a másik eset sztem annyira nem visszataszító, ha én 10000 felett telefonálnék véletlenül, örülnék neki, ha jeleznék hogy már annyinál járok. Nyilván jövedelemigazolás is kell elõfizetéshez, habár nekem meg van olyan ismerõsöm, akitõl nem kértek.

Én a T-Mobilra a garancia miatt lettem mérges, mivel 4x volt a telóm (c55)-ös szervízben, 4x javítgatták 2 hétig(cserekészüléket kaptam), és mind a 4x ugyanolyan szar volt. 5-jére pedig lejárt a gari, és szevasz. A Garancia nem hosszabodott meg, mivel alkatrészt nem cseréltek(akkor nem tom mit ültek rajta 1 hónapig), és be sem számították más telóvásárlásnál, míg végül 1 hete teljesen meghalt a teló!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Én most Siemens CXT 65-öt vettem a T-Mobilnenál...szerintem érdemes megvenni Domino csomagban 24990 egy hónapja meg elõfizetésben volt 38990. És nagyon jó mobil...ameddig nem jön ki a Windowsos 3G-s mobil addig nem cserélem le.

Taranov
Hát ja, azok a kampányok se valami jók, de akkor már a Pannon sem valami szellemes kampányokat folytat. Talán a djuice még jobb volt.

robotnyk
undorító kampányaik vannak, a bevezetéskor azt hittem hogy ennél komolyabb cég (adiemus zene, teljesen korrekt)

a másik véglet a t-mobile, az már irritálóan nyálas.
Taranov
Jaja, hajrá Bayern 😊)

Taranov
Pölö egy eset: a tagnak, aki megrendelõ akart lenni (elõfizetéssel) nem volt havi 100.000 Ft-os jövedelme, ezért 60 ezer Ft elõleget akartak kérni szerzõdéskötéskor, és hó közben is küldték volna a számlát, amint a csávó eléri a 18750 Ft-os egyenleget a hónap vége (és számlazárás) elõtt.
A Pannonnál anyám a 2. elõfizetését veszi meg úgy, hogy hivatalosan munkanélküli.
Szóval elég gáz.
Aztán egy esetet írtak HWSW-n, hogy a fórumozó elõtt egy vak ember akart elõfizetést venni, és tõle 80 ezer Ft elõleget kértek, amit ha jól tudom nem kap vissza, csak lebeszélhet, bár lehet, hogy a szerzõdés felmondásakor visszakapja a maradékot, ezt nem tudom.
Mellesleg az apróbetûs mondatok számában élen járnak, aztán az a reklámjuk is tetszett, mikor mondták, hogy van jobb, mint a Pannon Praktikum. Ezért a versenyhivatal meg is bünteti õket, de kifizetik nevetve persze, csak az állam és a Pannon jár ezzel rosszul.
Másik dolog, hogy nem tudom mennyire éri meg a régebben oly divatos "több percet kifizetek elõre" számlázás.
Az egyik tarifacsomagjukat úgy hirdették, hogy 6 Ft/perc a telefonálás, de az elsõ tíz percet, azaz 60 Ft-os ki kell elõre fizetned, tehát akkor nem éri meg, ha csak mondjuk 1 percet beszélsz, de biztos van akinek így éri meg.

Buddy
én sem vagyok értük oda...akkora placc van bennük, hogy belefér az Olympiastadion is 😊

még egyszer köszi a tippet, holnap megyek szaglászni 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Stann
A Vodafonos elõfizetéssel mi a baj?
Épp azon gondolkozom egy SE k700i-vel egyetemben.
De mi vele a para? Miért "hiénák"?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

fifi
épp most gerjesztettem be a Bluetooth kapcsolatot a 6230-on! Nagyon tetszik ez a telefon, monitoron nézve elfogadható képeket csinál/nem különösebben szép, de elmegy/.

Taranov
Az Electro World-ben rendben van. Egyébként nem szeretem különösebben az ilyen hodály áruházakat, de az biztos, hogy ott nem érhet baj, és olcsó is.

Buddy
köszi a tippet, ott rendben van egyébként a garancia?

(ha sikerül összehozni a telót, rápakolom a Stern des Südens címû klasszikust 😊 )

Taranov
A telefon lehet, hogy jó, de ha elromlana, akkor lehet, hogy nem lennél ennyire elégedett 😊 Én bizonyos tekintetben szeretem az arabokat, politika terén egyetértek velük, de azért a kereskedési módszereikkel nem vagyok teljesen kibékülve, kicsit írtózom tõlük.

Tufa16
nem tom mi a bajod az arabokal... Én az utolsó 6230omat ott vettem és semmi baja nincs. szept. óta megvan... 😉

fifi
most vetem Trémobilnál. Ingyé volt. havi 4ezer egynéhányszáz plusz elõfizetés.
Annyit megér...

robotnyk
se nem mercis, se nem arab 😊
Taranov
Reméljük te nem szívsz. Egyébként a mercisek se jók, meg az arabok GSM boltosok sem 😊