10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • PeeTeR
    persze :)
  • Akos 001
    Egy kérdés...ha nem vagyok magyar állampolgár,akkor is vásárolhatok magyarországon,kártyafüggetlen telefont???
  • PeeTeR
    kijelzo tudom hogy jo mert Sharp GX30 megjelenesekor meg is vettem a telefont amiben ugyan nagyon csalodtam a specifikaciok vegett (mp3, kamera, bovithetoseg, jatekok - meg hasonlo). igy a kijelzotol el is varom hogy tokeletes legyen. mivel mar a GX30 -nal is az volt. ugye most D600 -am van igy nem sok kulonbseg van a ketto kozott de azert szoftveresen tobbet varnek tole mint a Samsung -tol :)
  • blitz88
    PeeTer, szerintem a sharp 880sh jo telefon én is ilyet akarok csak még várok vele karácsonyig mert akkor ugy is olcsóbb lesz :D
    lehet vele teljes kijelzön videot képet késziteni és nézni fm rádió mp3 megy rajta bövithetö 2megás kamera mi kell még??? :D (ja és A2DP-s bluethoot)a kijelzöje biztos hogy borotvaéles mert nekem van egy gx25-öm ez már 3 éves telefon és ezen olyan éles a kijelzö hogy sok mostani telóétol jobb szal a sharp kijelzö téren ott van :D
  • Mike at home
    vagy vmelyik Wxx csak figyelj arra hogy legyen rajta vaku
  • Mike at home
    mondjuk SE K800
  • akos919
    sziasztok
    szerintetek mijen telot vagyek
    mer nekem arra kell csak h fülessel zenét tudjak halgatni, memoriakártyát tudjak bele tenni, legyen rajt infra blutu,meg h jo hangos legyen, meg legyen rajt vaku,
    szerintetek mijent vegyek?
    irjatok majd köszi előre is
  • Pheaper
    Sony ez alap
    Motorola lassú és kevés progit támogat
  • Barney Tech
    Motorola v3 csigalassu , sony ericcson meg sony ericcson a neveshíres joystickárol.
  • Csuhai G
    Sziasztok!
    Lenne 1 kérdésem, röviden: SonyEricsson K510 vagy Motorola V3 ? Melyik a jobb, melyiket ajánljátok?
    Előre is köszi!
  • PeeTeR
    illetve bocsi ez lemaradt itt egy hivatalosabb honlap: Sharp 880SH
  • PeeTeR

SHARP 880SH

Sharp 880SH

van valakinek valami velemeny vagy tapasztalat a keszulekkel kapcsolatban? csak mert a D600 -at gondoltam lecserelni egy ilyenre specifikaciokat tekintve szinte mindenben egyeznek de mivel ez uj keszulek azert gondolom kiforottabb es gyorsabb a software is.
  • juve1127
    Nokia N70 szerintem
  • bodesz
    használtan szeretnék telefon venni.olyan 40e ft körül de 45 esetleg 50 :S is belefér.
    kéne:
    2megapixeles kamera,mp3 lejátszása JÓ minőségben,bővíthetőség,(és ez pluszba:sokoldalú programok :o )
    ha van ilyen ebben az árkategóriában nagyon megköszönnék 1-2 tippet mit is vegyek.
  • mícs
    akkor neked a nokiat talaltak ki!
  • GTheo
    N80 !
  • SASboy
    Hi
    Melyik javasoljátok? Nokia N80 IE vagy SE W850i?
  • Firerock
    hellosztok
    szerintetek milyen telfeont vegyek??
    előfizetésesen van rá 40ezer forint...(nokiát szeretnék.de ha más ennyiért jobb akkor jöhet olyan is.NEM SONYERICSON)
  • Mike at home
    :D
  • PeeTeR
    eszmeletlen kerdesek merulnek fel ebben a topciban.
    ilyet hogy google, telefonguru, mobilarena - senki nem ismeri oket. pedig mindegyiken van teszt, kep, osszehasonlitas, plussz ami a legfontosabb hsz -ok a telefonokhoz kulon-kulon. azokat a legjobb atfutni mert ott egyeni tapasztalatok vannak. segitenek ha kerdesed van, ha kell valami elmondjak hogy hol van hogy szedd le (ha maceras) hogy tedd fel a telcsire....
  • Taranov
    Többek között NYÁK, IC, ellenállás.
  • zritya
    Hali a D900 jo telo és mivan bene?
  • gtasok
    lopjál
  • Mike at home
    rém egyszerű, kikapcsolod a nemzeti karakterek használatát
    mondjuk így csomó szót ékezet nélkül fog irni, de nem 3 byte-on tárol egy karaktert

mondjuk a szolgáltatóknak semmiből nem állna unicode-t tenni standardá
  • PeeTeR
    mobil hatteres muhelybe irtak, hogy egyik nokia -rol a masikra kuldtek egy temat ami nem teljesen volt kompatibilis a kettovel es a masik be sem kapcsol :D ezen meg akkorat rohogtem, igy mar csak megjobban lecsuszott a szememben a nagyra bucsult kacat nokia :DDDD
  • kalaposkan
    A tiéd megdöglött?
  • PeeTeR
    kavet is tudjon fozni? :DDD
    ennyire nem kene aze' igenyeskedni. vegyel N95 -ot aztan hatha megdoglik az is mert szar temat toltesz le ra :DDDDDDD
  • BIZ0906
    Ezen az lodalon válogathatsz. Klikk
  • rtfmZoli
    Szervusztok!
    főleg zenehallgatásra kellene 35.000.- alatt telefon
    -a lehető legjobb minőségű legyen a hangszórója,
    -mp3-at is tudjon csengőhang hangosságával torzításmentesen lejátszani
    -joystickos telefon kizárva
    -min memória: 256 MB/bővítőkártyával
    -strapabíró legyen
    -lámpának lehessen használni a ledjét(külön gombbal bekapcsolható)
    -fotózni ha már lehet vele, akkor jó minőségű legyen (min. 2 Mpixel)
    -szines kijelző
    -t-mobilos, nem szükséges a kártyafüggetlenség
    privát üzenetben is legyetek szíves elküldeni
  • NZiM
    Ilyesmit olvastam én is, de ebben nincs ilyen lehetőség...
  • Taranov
    Elméletileg a karakterkódolást kell átállítani az Unicode-ról. Sajnos a 9210i-ben nem jöttem rá, hogyan kell ezt, talán már nem is lehet.
  • NZiM
    Sziasztok. Nemrég vettem egy Nokia 6085 készüléket. A kérdésem csak annyi hogy ezzel és/vagy az új Nokia telefonokkal tényleg nem lehet ill. csak 3xos karakterhelyfoglalással lehet magyar ékezetes smst írni? Erre nincs valami "patch" vagy akármi?
  • Inquisitor
    Szerintem a W53s is durva teló, csak az S szériát sajnos csak japánban lehet kapni és használni. Jó persze a fix 8GB memória az sok, de nincs benne DVB-T tuner, meg pár extra ;)
  • MR SUGAR
    várok mindenkit a W960 fóromba
  • fertilio
    d
  • TothLaci
    Nokia 6234 több mindent támogat, és sok hasznos funkció van benne, míg Sony Ericsson W810i külseje szimpatikusabb, és kifejezetten zene lejátszására fejlesztették ki. Míg az egyik ezüstös forrás, és sokkal olcsóbb, addig a másik arany, de természetesen sokkal drágább is.
  • Taranov
    Ez csak azon múlik szerintem, hogy melyik a szimpatikusabb, melyiket kell kevésbé megszokni, melyik tetszik jobban. Én a Nokiát venném, mert eddig csak Nokiát használtam, de ugyanígy lehet, hogy neked a másik válna be jobban.
  • Csuhai G
    Szerintem W810i.
  • TothLaci
    Sony Ericsson W810i vagy Nokia 6234.
    Várom a véleményeket!
  • BIZ0906
    De leeht bőviteni úgyhogy már megéri.