Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
EZEKSZERINT, CSAK KÉT ÉVESSEL LEHET!!!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

de ott csak olyat találtam hogy 1 vagy 2 éves partnerprogram. ez a partnerprogram lenne a hûségnyilatkozat? Bementem egy pannon boltba és azt mondták csak 2 évessel lehet
Taranov
Hát a 6230-ban sincs...
De hiába van, nem tudod lekérdezni a koordinátáit, csak ha létezne mûködõ szolgáltatás, ami ezen az elven alapul, de Magyarországon nincs ilyen.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Attól függ hány éves hûségnyilatkozattal veszed 😊 Nem egyszerûbb megnézni a Pannon oldalán, vagy felhívni a 1220-at? 😊

Egy ismerõsömét ellopták és biztos nem volt benne gps mert egy régi tégla-bunko fona volt
Ha a pannonnál vennék egy 6230-ast pannon 50 elõfizura akkor azt két évig kéne fizetni a havidíjakat vagy egy évig???
datango
vegyel , nokia 1610 est ... nembanod ... onvedelmi fegyver is lehet...!

Taranov
Ez a GPS-es telefon keresõsdi kicsit olyan, mintha tankkal lõnénk verébre, de az átlagembernek nincs tankja 😊

Taranov
A szolgáltató nem láthatja a telefont, olyan, mint a rádió. Nem tudják, hogy hallgatod-e, csak úgy veszed a jeleket. Ha van GPS a telefonban, és engedélyezve van, akkor a koordinátáit meg lehet nézni, ezt autóban használják is, de persze jó drága. Sok ezer ft havonta.

Taranov
Meg beporosodik a cserélhetõ elõlap alatt!

batman
ebben valszeg teljesen igazad van

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Stann
Létezik ez, csak annyira drága, hogy a rendõrség sem használhatja bûnügyek esetén(meg persze a használat jogosultsága). GPS ha van, akkor a telefonba van beépítve, és azt nem a szolgáltató nézi, szerintem.

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Tufa16
Máris elhagytad a telefonod?

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Tufa16
létezik csak megtalálni jóóóval többe lenne mintha vennél egy uj telcsit...

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

batman
én errõl csak a Discovery-n hallottam az FBI files c. mûsorban...de ezek szerint létezik ilyen

Én úgy tom, hogy ez csak vodánál van, de ez nem biztos, de igaz amit mondasz, mert úgy tudom, hogy amint bekapcsolod, bejelentkezik a hálozatba, és meg tudják találni.... de mondom ez nem tuti, én is csak hallottam...

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Azt hallottam, hogy van valami olyasmi, hogy ha valakinek ellopják a telóját akkor GPS-en meg lehet keresni, hogy hol van akkor is ha kiveszi belõle a sim-kártyát és így állítolag bármilyen mobilt meg lehet keresni mert bele van építve.Nem tudtok errõl valamit hogy pontosan hogy van ez?
batman
Mielõtt még szóvá teszitek, tudom, hogy szó sem volt cserélhetõ lapos Nokiákról, csak gondoltam én is hozzászólok a témához 😊

batman
Én csak azt utáltam a cserélhetõ elõlapos Nokiákban, hogy a szerkezet miatt kb. 3 hónap múlva nyekeregni kezdett, ráadásul soha eszembe sem jutott cserélni rajta elõlapot. Hogy miért nem tudnak beletenni 2-vel több mûanyag pöcköt a hátuljába, ezt soha nem fogom megérteni. Most T610 van, ezzel ki vagyok békülve, de elõbb utóbb úgyis visszatérek a Nokiához, mint ahogy eddig mindig...

Taranov
Szerintem csak a készülék árkategóriájától függ.

Tufa16
olyan nincs hogy melyik gyártó készülékeiben van a legtöbb hiba. Nokiában is van gázos rész. Nézd pl 8910et. Nyitómechanika eléggé gyengécske. De ezzel az erõvel pl az ericcson t28asa is gázos.
Minden gyártónak van jól összerakott és szarul összerakott modelje.
Najó. Talán a Vertu ezalól kivétel 😊 Azok pöpec telók... 😛

Buddy
tényleg, szerintetek melyik gyártó készülékeiben van a legtöbb hiba (szoftveres vagy fizikai, egál) és melyik mondható a legmegbízhatóbbnak? Én alapból mondjuk nokia-párti vagyok, de fogggalmam sincs, hogy mennyire megbízható.

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

fifi
megvan köszi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tufa16
1234-12345-123456-0000-00000-000000
Valamelyik verzió az...

fifi
hol találom a biztonsági kódot? vadi zsír új elõfizus telefon...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tufa16
de ahogy megnézik, találnak rajta hibát, és egy kis karc, máris -5k...

fifi
mi van ha elfelejtettem a mobiltárca kódot?

sorry.... elõfizuval 26ért kapod
Taranov: hol lax??? mert ha pesten ott elhiszem hogy nem is veszik be ennyiért, de gyere le ide dunaújvárosba, ma voltam eladni egy t310et, és megkérdeztem mennyit adna a motoroláért, azt mondta max 45 ha jó állapotban van!!!!

Stann
26-ért elõfizuval jár, Dominoban nem lehet kapni!
Akkor még nyáron vetted 17.900-ért? Akkor én is gondolkodtam rajta, de akkor még nem volt szükségem telócserére! 😞
Annyit viszont simán megér!

Taranov
Ezt elszámoltad, mert egy 7210 kerül 17-20-ba, egy 9210i 30-35.
Egy Motorola a925 bluetooth headset-tel 60-65k stb 😊
15-ért adsz el egy ilyet, de ha dominoba 26, akkor lehet, hogy csak 12-13-ért tudod eladni 😊

Ízlések és pofonok 😄.... értékállóság meg annyi, fél éves a teló, 20ért vettem, most el tom még adni így is 40-45ért, úgy hogy most 26ért kapni dominoba (az más kérdés hogy a kiskereskedõ nincs tisztába az árakkal...😄)

Stann
Miért, azzal mi bajod van? Rossz SE tapasztalatok?

fifi
Azt messze kerülöm, tehát passz...

Stann
Ez tényleg inkább egy zenefon, mint egy komolyabb telefon, amit fél éév múlva megun az ember. Tudásilag lehet hogy jó, de nekem sem kéne. Maradok Sztem a k700-nál, remélem Vodánál lehet még kapni!

fifi
értékállóságot szvsz elfelejtheted... 😊
nekem a bill. ami nagyon nem tetszik benne...egy másik munkatársamnak😄 ilyen van, bluetooth-al el lehet szórakozni.

nekem nem kéne...

Stann
Én SE K700i-n gondolkodom erõsen, 30K-t szerintem megér. Elõször én is Motorolát akartam venni (E398), de végülis nemistudom miért, maradt a SE. Talán azért mert Motorola, és nem igazán értékálló. Viszont a bõvíthetõ memória az tetszett, dehát úgyis van MP3 lejátszóm!

fifi
saját kijelzõn nem is...de ha beletanulsz, tud szépet/gépen nézne 640X480-ban/lehetõségeihez mérten.

viszont a színei szerintem gyönyörûek, az egyik legjobbak a 65000-esek közül....

Havernak van 6230-a, de neki nem csinál szép képeket, meg a csengõhangjai nekem kicsit mélyek.... lehet hogy csak én vok vájtfülû, de akkor is....

fifi
Én most a 6230-al 100% meg vagyok elégedve...Már azt is megoldottam hogy puskázni tudjak vele/bookreader shell/

Taranov
Persze, ha valaki pont ilyen árkategóriában keres, elhiszem, hogy ez a legjobb, ebben az árkategóriában újonnan nem játszik a Nokia semmiképp.

datango
vegyetek nokia 2110 est ! szep és kívánatos ! 😛

teljes mértékben osztom véleményed..... 😊 de engem megfogott és kész, csak ajánlgattam....

nem valószínû, sztem nem müxik, de aztán lehet hogy én vok hülye 😛

Taranov
Kinek mik az igényei...
Nekem az egyik legfontosabb igényem, hogy nokia legyen, vagy valami okostelefon.

balintka
#4238 ???<#help>

Télleg a menük kicsit rosszul van elrendezve, kellet nekem is két hét, míg beleszoktam, hogy a pl. az összes extrát belenyomták a letöltések menüpontba, meg egy párat el tudnék képzelni más helyen is, de végülis csak megszokás kérdése... ami még teccik benne, hogy erõs vibramocival rendelkezik, és nem recseg-ropog, mint egyes társai.... kijelzõje is szép, és sztem 26eHUF-ot megér....

fifi
Egyik munkatársamnak van E398 eddig csak szuperlatívuszokban beszél róla... Én két dolog miatt nem vettem egyik az hogy elfogult vagyok Nokia irányba, másik az hogy nekem nagyon gatyának tûnik a menüje. Ennyi...
De a faszi elég régóta használja és azt mondta nem bánta meg...

Szerintem a Motorola E398 teló ár/értékben még mindig a legjobb (25.990.- T-Mobile-nál 2 éves hûségnyilatkozattal), mindent tud ami kell, sztereó polifónikus csengõhanglejátszás, bluetooth, 65000 színû TFT kijelzõ, MP3 lejátszás, 64Mb mmc kártya (bõvíthetõ!!), kamera 640*480-as képek (+4* VGA zoom)...

egyelõre ennyi.... mindenkinek nagyon ajánlom..... ha valakine van véleménye, írja le!!! 😄

Taranov
Mert túlköltekeztek. Ez üzlet, nem olyan egyszerû, hogy aki a legkevesebbet az el, az áll csõd szélén. Mikor egy gyárnak kevés haszna van, akkor két dolgot tehet, vagy beletesz jó sokat, és hírdet, illetve fejleszt, menõ designerekkel dolgozik, akkor vagy megnõnek az eladásai, és kilábal a csõdhelyzetbõl, vagy tönkremegy és odaveszik az a pénz is, amit beleraktak a legvégén. Hát a Siemens-szel nem tudni mi lesz, de persze csak a Siemens Mobile áll rosszul, a villamosgyártó részlegnél azért van esély rá, hogy lesznek új 4-es/6-osok <#vigyor1>