10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#5631 ezt olvastad?
nem lehet rossz telefon a leirtak alapjan. bar amultimedia resze nem egy nagy durranas.
itt meg van par velemeny a keszulekrol. -
#5630 Hali skacok az lenne a kérdésem hogy a Sagem My850v-ről mi a véleményetek?
Mert ezt a telót néztem ki magamnak de azért meghalgatnám a hpzzá értők véleményét is.
Előre is köszi thx! -
#5629 Nekem egy Nokia 5500 Sport-om van és majd szeretnék egy Nokia 5610-est -
blitz88 #5628 video terén az LG wievty (Ku 990) csinálja a legjobb videot a most MO.-n kaphato telefonok közül.A telefon egy böl divX be feszi fel a videot ls van benne 120fps-s lassitott felvétel is és 5megapixeles a kamera.Képek terén nem ö a legjobb de eléggé jo azért ott de video terén messze odaveri az összes telefont és a video közben a rögzitett hang se szar,és mindezt 3"os kijelzön nézni nem lehet rosz,merthogy a telo kijelzöje ennyi és árba az n95alatt van olyan 100-110körül függetlenül.videot amit telefonnal készitettek tudok mutatni
itt:http://www.mobilport.hu/rusi/lgviewty.avi
-
#5627 Sony Ericssonnak vannak a legszebb képet cisnáló telefonjaik, ez köztudott. Ha ennyire fontos a kép minősége, akkor mindenképpen SE. Ezek a Carl Zeiss optikás Nokiak, nem olyan jók, mint ahogy gondolná az ember.
Azt is megmerem kockáztatni, hogy a 3.2es SE kamerák sokkal szebb képet csinálnak, mint az 5ös Nokiák. -
#5626 Értem... Köszi! :)
Sztem inkább a Nokiák körül nézek akkor szét! -
#5625 na ez megint kinek mi a jo kinek mi a szep :)
a samsung d600, d900, biztosan szepet csinal. meg is dicsertek hogy egy jo fenykepezogep videojaval vetekszik. ezt csak ala tudom tamasztani. azert a 352x288 -as felvetel meg mostansag is ritka. azt hogy pl n95 meg ilyen hiep telefonok milyet csinalnak azt csak magan a telefonon lattam gepen nem volt alkalmam meglesni. -
#5624 Sziasztok!
Melyik telók csinálják a legjobb videót? -
#5623 meg wap -on sem nagyon fogsz talalni ra jatekot :) -
blitz88 #5622 vett valaki közületek Sharp 880sh telót? ha valakinek van tudna válaszolni egy kérdésemre.
az igaz e hogy nem lehet rá java-s alkalmazásokat(játék)tenni csak wap-on keresztül letölteni.És ha ez igaz(ami elég nagy baj ) akkor nem lehet e valagyhogy még is meg oldani? -
shrike7973 #5621 Szerintetek meiket vegyem meg?
Sony Ericcson V630i Vodka 20 vagy T-mobile 25 k550i....? ÁR nem érdekes.
JElentős lenne: Játékok sebessége/kijelző/zene/kamera...szal minden:Dde összességében meik a jobb? Ha első helyre kéne tenni akkor a játékok a legfontosabbak... -
csabiks #5620 szerintem az egy mobiltelefon nem ? -
#5619 miert nem mesz be egy t-mobile -ba es probalod ki?! -
UTE1 #5618 mit tudtok a nokia n95röl elöre köszike -
UTE1 #5617 szeritem a nokia 6233 az jo kis telcsi -
UTE1 #5616 sziasztok a nokia n95 megéri karácsonyra kérni elöre köszike -
#5615 cs all karácsonyra kapok telefont az lenne a kérdésem hogy 30000-ig mit ajánlotok? -
Easy Csabesz #5614 HaliDay!
Most telefonvásárlás előtt vagyok. Kérlek segítsetek.
Kéne nekem egy olyan telefon ami SonyEricsson. A lényeg legyen benne memória kártya, 2megapixeles kamera, focus, alapon egy 256mb memória, legyen hozzá adatkábel, jó füles. Azért írom ezt mert nekem nem adtak a régebbi se telefonomhoz adatkábelt. -
#5613 Sziasztok, sajnos behalt a telóm és most újat kell hogy vegyek. Melyiket ajánljátok Nokia 5200 vagy Sony Ericsson Z310i.
A Nokia többet tud (+5000Ft is), de sokaktól hallom, hogy nem érdemes nokiát venni! Mi a véleményetek? Előre is köszi. -
Taibi #5612 Szevasztok!
Az érdekelne, hogy van-e a piacon olyan mobil, amiben van jól használható gps? Mert csak abban az esetben cserélném le a jelenlegi telefonom (SEW810), ha létezik ilyen.
Pl. a Nokia N95 tetszik nagyon (bár rohadt drága), de a gps-éről egy csomó rosszat olvastam fórumokon...
Szóval tudtok ilyen telefont ami kapható vagy esetleg a közeljövőben jelenik meg?
Előre is köszi! -
#5611 Nokia 3110 -
#5610 Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem, röviden: Samsung E250 vagy Nokia 3110? Melyik a jobb, melyiket ajánljátok?
Köszi! -
csabiks #5609 V630i : 2megapixeles kamera, 3g , stb... az 5200 fele annyit sem tud szóval mindenféleképpem v630i -
papainlineteam #5608 jah, és itt az összehasonlító link:
http://prog.vodafone.hu/keszulekek/keszulek_osszehasonlito_hu.aspx?id1=145&id2=187 -
papainlineteam #5607 Helosztok.
Két mobilt néztem, a Sony Ericsson v630i-t és a nokia 5200-át. Ahogy néztem az infokat, a v630i többet tud, de mégis egy árban vannak.
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni, melyik a jobb?
-
csabiks #5606 a régi modelleknek vannak ilyen hibái w800-tól nincs -
kicsicsuti #5605 megvettem a sony-nak 1 autóját még pár éve, de joystickos volt a kormánya, ami később nem működött minden irányba, pedig előtte tanácsot kértem 1 fórumon. -
#5604 bazz csak dizeles van az nem joe?
fasze ke ennyire igenyeskedni (benzin suxxx)
-
csabiks #5603 Valaki ajánljon egy jó kocsit lehetőleg 2-4 millió forint között: legyen 4 kereke, legyen kormánya, jól nézzen ki, és benzinnel mennyen! -
kicsicsuti #5602 többet is mondjatok pls! :P köszz -
kicsicsuti #5601 hi!
tudnátok ajánlani 1 jó mobilt, ami 40-80 között mozog az ára és tudja :(mp3(zene),2megapixel vagy jobb kamera, jól néz ki, 3d-s jávákat is viszi, blutusz:D, infra)
előre is köszi! -
csabiks #5600 Sziasztok!
Sony Ericsson P1-est szeretnék venni, ha netezésre használnám wifin meg telefonálásra akkor jó vétel lenne?, mennyire nagy a a szoftverellátottsága, irták h lassu tényleg az ? van itt valakinek ilyen telefonja? P990től sokban nem tér, megéri az a plussz 28ezer? -
#5599 ezt a G600 Vs. G800 -as harcot en is olvastam. kicsit meg is dobbentem mivel van olyan ugymond fontossabb specifikacio amiben a 600 viszi a palmat. ez mondjuk nem teljesen vilagos foleg hogy ujabb kiadasrol van szo. na mindegy ezt ok tudjak... marketing - vigyek mind a kettot :)
Nokia temaban nem vagyok valami informalt mivel nem nagyon izgatjak a fantaziamat. bar amit linkeltel 6500 S. en is nezegettem mar es tetszik is de valahogy nem az igazi. az hogy mi lesz az S40 sorsa meg mar regota kerdeses. viszont szerintem ilyenre felesleges alapozni mivel rengeteg letoltheto anyag van jelenleg az S40 -es keszulekekre. raadasul mondhatni elegge kiforrott. addig mig jon az uj illetve arra is lesz megfelelo tartalom meg jo sok keszulek lecsordogal a Dunan :)
N73 -rol sokan azt irjak hogy nagyon jo keszulek. de software frissites nelkul bugos tud lenni. igazabol az ar/teljesitmeny eleg aranyos.
viszont ha tudas alapjan nezzuk a dolgokat akkor inkabb a Samsung mellett dontenek.
D600 - nos olcso az tenyleg nem volt :) viszont tudasra meg most sem egy utolso. annyira nem lehet testre szabni mint a mostani keszulekeket de ha azt nezem hogy media akkor nem rossz egyaltalan. szepen szol, hangszinek allitasa, stilusok, gyors microsd kezeles, 2MP -es kameraval 352x288 -as videot tudok csinalni ami nagyon jo minosegu. szebb mint egy digitalis kameraval keszult video. ezt mar csak azert is tartom jo szempontnak mert egyes ujabb keszulekek nagyobb kameraval is csak kisebb felbontasu es rosszabb minosegu videot vagy kepet tudnak kesziteni. igazabol rossz dolgot nem tudok ra mondani.
kicsit hosszu lett, remelem ertelmezheto kicsit elfaradtam a sok temetoi maszkalasban :) -
#5598 Van egy másik teló, a Nokia 6500 Slide, ami szintén nagyon rokonszenves. Tetszik a telefon összeszerelési igényessége, stb. Viszont itt is dilemmába estem, mert olvastam olyat, hogy ez az utolsó modell, ami még S40-el operál. Kérdem én, érdemes-e egy "kifutó" modellre ennyi pénzt szánni? Mert bár a telefont dícsérik, de mégis?
Vagy térjek vissza az N73-hoz? (Ezzel kezdődött, kb. másfél hónapja a vásárlási dilemmám.) Mert az a telefon meg állítólag elég jó tudásilag, viszont mikor kézbe vettem az nem győzött meg...
A D600-as meg egy igen jó telefon volt akkoriban, mikor megjelent, és olcsó sem volt, igaz? -
#5597 Nekem most az a fő bajom, hogy pl. a Samsung most vált profilt kb., mert eddig inkább a külcsínyre fektették a hangsúlyt, de ha jól tudom folyamatosan a high-end 3G-s vonal felé tendálnak. A probléma ezzel csak az, amennyire nekem lejött, hogy Samsungéknál a dolgoknak nagyobb a füstje , mint a lángja. Tegnap elolvastam egy elég hosszű ismertetőt a G800-ról. Kiderült, hogy zászlóshajónak szánja a S, de sajna tudás szintileg még mindig nem vetekszik pl. egy N95-össel (holott az ára kb. ott várható, 700-850$). A leírásban a magasztalt 5Mp-es kamerát is tesztelték és kiderült, hogy a G600-as jobb képeket készít. Szólval úgy érzem, hogy a Samsung most próbál váltani egy jobb, minőségibb irányba, de még elég gyerekcipős a dolog, szal picit óckodom tőle, de a telóik megjelenése megnyerő, divatos - hogy ez jó-e? - ízlés kérdés. -
#5596 nekem D600 -as Samsung -om van, lassan kezdi betolti a 3. eletevet es meg mindig semmi baja nincsen a keszuleknek. gombok is rendben vannak semmi kopas. mondjuk ez biztos attol is fugg hogy ki hogyan vigyaz ra meg milyen szeriat kap ki. osszesegeben praktikus es jo. -
#5595 Hát a zenelejátszás meg a rádió fontos lenne, a kamera nem létfontosságú. Egyékbént vmiért nekem nem tetszik annyira ez az E950... Vhogy a szögletes OLED kijelzővel nem tudok megbarázkozni. De sztem bemegyek majd egy Samsung márkakereskedésbe és szétnézek, ha kijönnek majd az új modellek.
A másik fincsiség, ami miatt gondolkodóba estem, az a G800-as Samsung. Elég jónak ígérkezik, de acsúszkamechanika érdekelne, hogy hogy működik, milyen érzés használni. Vélemény? -
#5594 szerintem meg varnod kell vele egy kicsit. amugy jol nez ki a specifikaciok is jok bar lehetne jobb is egy-egy ertek /tudas/.
a kulso hat az meg egy kicsit osszelopott. LG, Sharp - de osszesegeben jonak tunik.
ha mar Samsung akkor az E950 -en nem gondolkodtal meg? nezz meg rola egy videot mert ugy elvezetesebb a prezentacio a keszulekrol. -
#5593 Tud már valaki valamit a Samsung SGH-F330-ról? Megjelent-e már, mert bár a mobilarénán még nem cikkeznek róla, és a pixmania-n sem kapható még, de a hivatalos samsung oldalon már fent van. Külsőre tetszik, bár picit nagynak találom, de van-e már valakinek ilyenje? Tapasztalatok, miegymás? -
#5592 nem, semmit sem vásárolhatsz, egy csomag papirzsepit sem
Akos hogy tudsz kérdezni ekkora marhaságot?