Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
aha, hát az enyém is osztrák import telefon, de ez a cég nem új keletû, és nem Buddy által említett seggig kopasz merciseké a bolt, de inkább ne legyen baja a telefonnak
Taranov
GSM boltok közül a PPCom-mal jó tapasztalatom van, de elõre szólok, hogy nem a Nokia vállalja rá a garanciát, ezért minden GSM boltban rizikós telefont venni, én is vettem már, a 9210i-vel jól jártam, a 7210-zel rosszul. Az Electro World-öt ajánlom inkább.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Az egy dolog, hogy teljeskörû, csak nem a Nokia vállalja. Így van minden GSM boltban. Ezek a telefonok külföldrõl jönnek fõként, és nem viheted magyarországi Nokia szervizbe, a GSM boltok szervizei, pedig nem valami jók, mert nagyon spórolnak az alkatrészekkel a saját hasznukra, ezért nem szeretek ilyen helyen vásárolni.
A Drégelyvár GSM-ben vettem egy 7210-et 2003. augusztusában, folyton kikapcsolt, SIM nem állt készen, és a Drégelyvár GSM üzlete eltûnt, a Nokia szervizben meg csak pénzért javították. Szóval remélem nem lesz baja a telefonnak, mert onnantól kezdve baj lehet.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Buddy
a vodafont én is kerülöm egyébként, nem ok nélkül...aljas zsidópolitikát végzõ banda

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
melyik helyen érdemes a leginkább mobilt venni? értem ezalatt, hogy olcsó, új és megbízható legyen (mármint a hely) - voltam pár helyen, nem ritka, hogy csücsül a boltban egy ilyen sötétített üvegû mercibe való figura is...ez egy kicsit elveszi a kedvem 😊

és megéri a 6670-es az árát? mert ez a tervem
(érdekes, nokia boltban vmi 160000, szolgáltatónál olyan 120-130, ilyen gsm-cuccoknál 90 körül)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

robotnyk
ja, kb nálam is ez

de hogy van ez a garancia? teljeskürû van rá, szóval annyira nem aggódom, csak érdekel
Taranov
Eladnám talán, de a vodafonenál nem lennék elõfizetõ, túl sok szemétségüket olvastam már.

robotnyk
én akkor sem vennék vodafoneos telefont, ha ingyen adnák (na jó kis túlzással)
Taranov
Én személyszerint nem ajánlom a Vodát, mert nagyon aljas banda, de errõl bõvebben a HWSW-n olvashatsz, persze én is tudok pár esetet.
Nézd meg talán a Pannonnál Pannon 50 elõfizuval, az havi 1800 Ft, annyit meg ki tudsz fizetni nyilván. Bár meg lehet nézni kártyásban is a pannonnál vagy a playmobilnál.

Taranov
Csak ezekre nem a Nokia vállalja a garanciát, ellentétben a mobilszolgáltatók által árusított készülékekkel.

kössz a segítségeket!
robotnyk
én függetlenül vettem

adatátvitelt szokták butítani, pl infrát, hogy vodafone liveról töltsd a csengõhangokat pl. (jó drágán)
a tudása butítva? te milyen szolgáltatónál vagy és kártyás vagy elõfizus
robotnyk
attól függ hogy kell, mert csak a voda árulja kártyásan, szokásukhoz híven nyilván butítva.
nekem nem kell hogy független legyen inkább legyen függõ de olcsóbb
vagy szerinted hol kéne megvenni úgy hogy nem kell hogy független legyen???
robotnyk
itt most 73 függetlenül, én 66ért vettem.
én a vodánál függõen láttam 69-ért
robotnyk
azt mondod 70 ropit megér-e, hát annyiért függetlent lehet venni 😊
csak nem tom mostanában vegyek ilyet vagy esetleg várjak egy kicsit és csak késõbb ruházzak be bele.Meg az a baj hogy kártyásan csak a vodánál van
Taranov
Nem valószínû, de nem fogod jól eladni, a használt árak nagyon alacsonyak. Befeketetésnek nem érdemes mobilt venni, 1 év múlva talán úgy döntesz, hogy nem is éri meg eladni, inkább megtartod.

de ezt úgy értem megéri-e hogy egy év múlva nem lesz már túl elavult??
robotnyk
igen megéri.
a második kérésre ha tudék válaszolni, akkor valszeg qrva gazdag lennék 😊
szerinted megéri azt a 70 ropit?Ja és kb. egy-két év múlva mennyiért tudnám eladni használtan?
Taranov
Hát annyi, amennyi a gépeden elfér 32 megán.

és zenébõl?
robotnyk
a max minõségûbõl alapból 150 körül fér el a belsõ memóriában (7,2 mega), szóval ha áthelyezed õket a kártyára, akkor sokat.
és ez a 32-es memória hány képet tud tárolni?
robotnyk
tképp tud minden ami kellhet, infra, bluetooth, edge, gprs, 640*480as kamera, rádió, mp3 lejátszó stb. szabvány mmc kártyával bõvíthetõ a memória (alapból jár egy 32es hozzá, elvileg 128ig bírja, gyakorlatilag olvastam 1 gigásról is ami ment benne) (kár hogy szét kell szedni a cseréhez). amit még hiányolok, az valami kis villanó vaku szerûség és/vagy egy kis tükör.
kb 1 hete használom eddig bejön. a billentyûzet nagyon fasza 😊
Miben jó a 6230? mindenki azt mondja hogy szupi
Taranov
Menj el érte! Nem értem miért nem lehet, akárhol laksz, max. kifizeted az utazási költséget.

135.000 sok annyiért megvárom,hatha lesz aki leküldi és akkor postaköltséggel együtt lesz annyi.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

robotnyk
hát akkor next gsm 😊
igen látom,de a vagy itt link alatti 129.900 + afa azt azért sokallom.

robotnyk
nem azért, de a next gsm-es 135ért van áfával
127.000 és 135.000 között van ez meg behirdeti 129.900 plusz fa.

robotnyk
hát nem azért, de V3at te mennyiért szeretnél?
Jó csak magasak az árak :-(

robotnyk
Sziasztok.Motorola V3 szeretnék venni és felhivtam több telefonos boltot is,de egyik sem hajlandó a telefont postai utánvétellel küldeni.Tudtok olyan helyet ahol van erre lehetõség,hogy postén küldjék el a telefont?

fifi
már mind1. Vettem egy 6230-at. Remélem nem fogok csalódni benne...Eddig jónak tûnik.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Taranov
Nem hinném, hogy összefügg a januárral, most nem tudom milyen megjelenések vannak, de biztos lesz valami.

fifi
Vajon várható-e a Tmobilnál januártól új akciós készülékek bevezetése?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

oneal1
nah én is megvettem a sharpot(gx25)!!
kipróbáltam meg midnen de csak karácsonykorkapom meg😞(( 😄
nagyon durva a képe!!!!!! alig hittem el!!
egyszerû kezelni is meg minden!!
csak ajánlani tudom!!!!

!Forza Ferrari!

oneal1
thx!!

!Forza Ferrari!

Buddy
a haveromnak pont ilyenje van, ma volt a mancsomban....tetszetõs telefon, csak hát hogy néz ki, hogy olyat veszek, mint az övé 😊
jó a kijelzõje, szép nagy, éles képpel, és könnyen kezelhetõ....én ajánlanám

de nézd meg a www.mobilarena.hu-n ott van teszt is

oneal1
sharp gx 25 van valakinek???
irjato króla légyszi!!!

!Forza Ferrari!

Buddy
Tervbe vettem egy esetleges lecserélést, csak nem tudom, mit érdemes összekarmolni a mai piacon.

Buddy
Én azt szeretném megkérdezni, hogy milyen vélemények keringenek a Nokia 6670-esrõl? Jó cucc, vagy csak javítja a kuka kapacitás-kihasználtságát?

Taranov
Önállósítsd már magad egy kicsit 😊 Mégis hogyan kéne megrendelni a wapot? Egyáltalán melyik szolgáltatónál vagy?
Minden szolgáltatónak van telefonos ügyfélszolgálata, 1220, 1230, illetve 1270.
A Pannonnál a szolgáltatás megrendelõ telefonsám 1741 volt annak idején, lehet, hogy most is az, de a 1220-on megmondják. Ha Pannonos vagy, akkor meg tudod rendelni a Pannonline-on is, amit az online.pannongsm.hu-ról érsz el. A hang miatt meg legjobb lesz a szervíz, ha nem beállítási hibáról van szó.