10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Máté94
    Nokia 5500 Sport?:D
  • Z
    Sziasztok!

Én eddig zömmel Nokiát használtam, és nem vagyok valami nagy telefonbuzi (3510i, és 5140i van most), de a közeljövőben szükségem lenne egy bluetooth képes, relatíve jó telefonra.

Nem akarok hiperszupercsilivili Lamborghini dizájnt, legyen inkább konszolidált megjelenésű. Nem érdekel a médialejátszó, meg a kamera, viszont a bővíthető memória az jó pont lenne.

Márkák közül Nokia, Samsung, LG, Motorola tetszenek. A Sony Ericsson nem annyira, de ha van egy jó gép, akkor hagyom magam meggyőzni. :D

Pár tippet kérek a hozzáértőktől, hogy melyek közül lenne érdemes választani. Előre is köszönöm!
  • misterkrisz
    narancssárgával max.
  • Carp Hunter
    Szevasztok! Véletlenül nem tudtok egy telefont piros megvilágítással?
  • szitya01
    Nekem lenne, léci írd le a gyenge pontjait, szted kibír 2 évet? Mert bennem nem keletette azt az érzést. És te mióta használod, mik a tapasztalatid. Köszi
  • Máté94
    Nekem is 5500 Sportom van!:D
    Én majd egy Nokia 5610 Xpress Musicot akarok:P
  • roberto
    Sziasztok ! Most állok telefon vásárlás előtt csak nem tudom h Motorola V1100-at vagy SonyE.k800i-t vegyek ti melyiket ajánljátok?Előre is kösz!
  • GTheo
    Sonyericsson M600ról vki véleményt? Mennyit ér kb? 5500mat lehet eltudom rá cserélni... Bár nmtom megéri e nekem, mert 1 iPod Touchom, lehet nem férne el nálam 2 együtt... Mert 5500 viszonylag kicsi, és strapabíró...
  • roli613
    biztos 5000 körül van
  • norbi56
    mennyi az 1gb-s kártya hozzá?
  • desigo
    Nokia 6500 classic van valakinek?
  • Goruck
    nekem Nokia 5700-m van nemrég vettem, szerintem nagyon jó telefon és mostmár nemis annyira drága, jó hangja van és jó fülhallgatója!
    Ajánlom mindenkinek!!!
  • roli613
    Akinek kérdése van K550i-ről szóljon!
  • roli613
    Na én asszem fullon mindent megvettem a K550i-mhez. Memóriakártya: 1GB,
    MPS-75 hangszóró,a többi már gyári dolog,szóval ez egy hangos magnó rengeteg hellyel ,sok zenével,és még egy kis zseblámpa is egyben na meg kamera meg 40 mobiljátéknál tartok.
  • norbi56
    azt éis tudom ajánlani nekemis olyan van tmpbilnál 25 van rajta rádió bluetotth mp3 minden de hangszórón nem túl hangos hedszettel sokkal jobb
  • Shiwo
    nem fényképezőgép kell ,) szal a legkevésbé fontos, hogy milyen képet csinál..
  • roli613
    ja és www.mobile613.blog.hu
  • roli613
    ha ilyen 25 000 FT-tól gondolkozol akkor jó telefon a K550i mivel világosban gyönyörű képet tud csinálni
  • Shiwo
    hmm..okés, utánajárok, köszi

(szerelni szereltem már ilyet ugyis :D)
  • Csuhai G
    Talán a Nokia 3110 Classic-ot tudnám ajánlani.
  • Shiwo
    Hali !

szerintetek milyen telót érdemes venni olyan 20-25e Ft-ból.. T-comost v. függetlent akarok, akár használt is lehet.. kritériumok: megbízható, nem túl nagy, blue thoot, mp3, rádió, lehetőleg jól bírja egy töltéssel... márka mind1, bár inkább nokiákat részesíteném előnyben (de csak azért, mert nokiához lehet tok 1-2 apróságot szerezni..)
  • PeeTeR
    hasonlitsd ossze telefongurun. igazabol specifikaciok alapjan a 6210c jobb mint az SE de a velemenyeket nem olvastam el rola. azt azert meg olvasd el meg esetleg mobilarena -n egy tesztet is olvashatnal.
  • PeeTeR
    akkor inkabb tedd meg azt hogy ird le egy txt file -ba kuld el aztan ha mar lesz tobb is akkor kirakom a java topic -ba.

igy masnak sem lesz gondja vele es egy helyen lesz tobb is
  • dbdadi
    hy
    valaki mondana nekem véleményt nokia6120classic-rol mert most akarok telót venni csak nem tudok dönteni h nokia v sonyericsson,nekem most seK750i van és eddig nekem gondom nem volt vele,a másik amit néztem az 1 seK770i.
    amugy mostén a nokiára szavazok
    szerintetek
  • roli613
    Most ennyire nagy divat a K550i? Nekem is az van . Nekem tetszik,most veszek bele 1 gigás memória kártyát. Ja és aki tudja hogyan kell K550i be játékot bemásolni annak itt ez a jó oldal:

www.mobile613.blog.hu

aki nem tudja annak elmondom
  • norbi56
    ezt keptam karira és tmobile nál 25
  • szitya01
    Érdekes h ez az k550i t-mobile webshopban 25000.
    Máshol meg 40 felett van kitéve, igaz h nokiás vagyok de érdekel ez a teló, de előbb meg kell néznem élőben. köszi a válszt
  • norbi56
    én k550i-t mondok igaz h se-de akkoris autofokuszos
  • szitya01
    Hár én elsősorban a Nokiákra esküszök, de köszi, lehet megnézem.
  • S8DJ
    Sony Ericsson K800i vodában 45.000ft
  • misterkrisz
    ffu erre a célra ne vegyél nokiát. csak sony.
  • piamania
    Hello!

Mi annak a programnak a neve,amivel a gépről Nokia telefonokra lehet feltölteni dolgokat?KÖszi
  • szitya01
    És ami úgy 50E alatt lenne?
  • LoDMaSt
    Fölösleges autofókuszos, nokia n70 körüli kamerás mobil jó, nekem az azzal készült képeket simán tudtam olvasni.
  • szitya01
    Csak autofókuszos mobilok jók erre, mert a tintapacákat nem akarom részletesen olvasni:), csak h lehessen gépen látni mit is fotóztam a lapról. Amúgy köszi a választ.
  • csabiks
    Erre a célra egy autófokuszos kamerás mobil kell , k750is megteszi, nokiábol nemtudom melyik lenne jó !
  • szitya01
    Sziasztok, olyan mobilt akarok venni, amivel lefényképezek egy A4-es lapot akkor azt számítógépen jól el tudjam olvasni. Csak nokia érdekel, bluetooth legyen benne. Jah és olyan 50000 alattiakat mondjatok köszi.
  • Mardwollk
    sziasztok msot akarok uj telefont venni igazábol 2 nyerte el atetszésem a motorlola v8 és a SE w880i csak nemtudom meiket lenn eérdemes megvenni, benne va még apakliban a nokia 6288 cask az személyes tapasztalat alapján hamar belassul..., szoval szerintetek meiket lenne érdemesebb?
  • TooKooL
    Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék, mert pda és gps témában nem vagyok otthon :) Szeretnék új mobilt venni, viszont szükségem lenne gps-re is, és ha már így alakult miért ne lehetne pda is egyben :) Valaki tudna ajánlani nekem pár gsm/pda/gps kombót viszonylag jó árban, ezalatt azt értem h 100.000 lenne a plafon :) Előre is köszi!
  • redbull0304
    Elég rosszakat olvastam/halottam róla! :S

Sztem maga a Sagem-et is felejtsd el! :)