Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
nem tudom, szeretem, ha a telefonom sok mindent tud, mégha nem is használom ki.ezért vettem meg a p800-at, de a tököm tele van, hogy ekkora és megutáltam az érintõképernyõt is.
pl. ha buszon vagyok, csak úgy tudok beírni egy telszámot, ha elõveszem a kis ceruzát és két kézzel nyomkodom a telefont.busz fékez én meg pofáraesek 😊

fifi
Én most vettem pont tmobilnál, és nem bántam meg. 100%-ig megfelel és meg vagyok elégedve vele...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

mícs
es mire szeretned hasznalni a telefonalason kivul??

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

Taranov
Sajnos használtan egyik sem :-(

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Zetorg
P800 árával együtt lenne 60e.
szart se ér ez a teló, sajnos. 😞

mícs
ott a P800 add el, tedd hozza a 60e-t, es nezz valamit rendes aron!

Zetorg
6230 teccetõs, de nem tudom, hogy megéri-e.lehet, hogy kéz alatt tudnék venni jobbat, ennyiért, vagy olcsóbban.

Taranov
Passz, amelyik tetszik 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Zetorg
GRRR...offtopik 😊

szal, mit vegyek?

Taranov
Akkor utald át nekem a 60k-t, kapsz egy oklevelet, hogy megsegítettél 😄

Zetorg
az ingyen is megvan 😊

Taranov
elmehetsz belõle legalább 4-szer dugni 😄
Az aláírásodból arra következtetek, hogy ehhez áll közel az érdeklõdési köröd 😄

Zetorg
igen, de mit csináljak annyi pénzzel? <#idiota>

Taranov
Azzal tiszában vagy ugye, hogyha nem veszel semmit megmarad a pénzed? 😄

Zetorg
kérdezek én is.

sterintetek milyen telfont vegyek?most P800 van és kellene valami kisebb, de okos teló.csak t-mobile, elõfizetéses akció jöhet szóba, 60e-ig.

Buddy
no viszonylag szerencsésnek mondhatom magam...haver ismerõse ilyen gsm boltban dolgozik és így sikerül olcsón hozzájutnom a 6670-eshez és ráadásul drágábbért beszámítják a régit...és mivel ismerõs, a garancia sem lesz probléma...szerintem nem jártam rosszul

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Hali! Mi a véleményetek a Siemens SX45-röl?érdemes venni ilyen "kombi" készüléket?egyáltalán ez a tipus jó?

A név kötelez...!!!

Zetorg
P800 is tudja, csak ott nem pin kód van, hanem a görgõt kell tekergetni össze-vissza.

Promi
Asszem a Nokia 6600 tudja ezt.
Stann
És a wap/gprs-t ki lehet valahoyg kapcsolni? Mert néha véletlenül megnyomom az Online gombot, és mindig csatlakozni akar!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Stann
Végülis megvettem a SE k700i-t, eddig bejön, habár még nem volt idõm teljesen áttanulmányozni!
Viszont a Vodásokhoz lenne egy-két kérdésem: Elõfizus(Voda90) lettem, és érdekelne, hogy az egyenlegem hogyan tudnám INGYEN lekérdezni. Olvastam, hogy a neten le lehet kérdezni valahogy, de nem találtam meg, hogy hol!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

hívd föl a t-mobile-t, ott majd kérik a jelszavadat (az az öt jegyû, amit megadtál...), és ott az mms beállításoknál kell vmit xarakodni, pontosan nem tom mit, de ott kell beállítani, hogy letöltse neked automatikusan...

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Vajon mit csináljak has MMS képes a telefonom és valaki küöldött MMS-t és wapon kellene megnéznem 😄 már letiltattam a t--tones-t.
De régebben már küldtek MMS-t és mindegyiket megtudtam nézni a mobilon...lehet ez megapixeles kép volt és azért nem? 😄

Tökéletes..........

Asziszem ilyen Klikkk

Az nem gond, ha régebbi, csak telefonálni lehessen vele. Nem vagyok oda sem a fényképezõért, se az MMS-ért, sem a szines kijelzõért....

unokatesóm szímensze olyan hogy biztonsági kóddal lehet feloldani...de nem toom milyen tipus..maj megkérdem..de régebbi fajta

Taranov
Hmm. Sajnos nem tudok típust mondani, de apám régi Motorolája (2000-ben) ilyen volt, biztonsági kóddal lehetett feloldani a billentyûzárat.

Segítség kéne!

Olyan telefont szeretnék venni,márkától, tipustól függetlenül, aminek a billentyûzára "pin" kódos, mert a kedvesem elõszeretettel turkál benne, és sajnos olyan dolgokkal gyanúsít meg, ami nem igaz...
De ha tudtok a problémára jobb megoldást (azon kívül, hogy zavarjam el, bár megfontolható alternatíva) akkor örömmel halgatom....

Taranov
Jaja, jó a Pannon egyébként, csak volt egy idõszaka, amikor rablás szinten drága volt, de már nem.

mícs
a pannonnak meg nincs telcsigyilkos szolgaltatoi egyenszoftvere!

Taranov
Én csak Pannonos telót vettem a sim lock-osok közül és semmi bajom nem volt, nekem jó a kártyafüggõ, nem használok más hálózatot.

mícs
faszsag a SIM LOCK, utalom ezert a szolgaltatokat, bar nem nagyon erint, mert az utolso 3-4 telom mind fuggetlen volt, es ezek utan is fuggetlen telot fogk venni, megha dragabb is!

a masik amit utalok, hogy beleba...k azt a szar szolgaltatoi szoftvert, amitol csak meghulyul szegeny! azt hiszem, hogy a pannon a leg normalisabb ilyen szempontbol, mert neki meg nincs ilyen telefonlefagyaszto izeje!

mind1 nem kellene nekem függetleníteni..

Taranov
És a garancia is elvész.

fifi
amiért hûségszerzõdés mellett a szolgáltató le is lövet...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

nem tart semeddig kifüggetleniteni...

DeathMatch
Öcsém vett egy Sony Ericsson T230-at 10 ezerért(pannon) + egy kamerát
6 ezerért ez ugye 16 ezer, csak lestem milyen jó képeket csinál a kamera.Aki olcsón akar kamerás telefont annak ezt a variációt ajánlom!!

Warez 4ever!!

Taranov
Szvsz a listaáras az kártyafüggetlen, de erre nem esküszöm meg.

batman
kúl, de ha már sim nélkül vesz telót, akkor jobb a kártyafüggetlen, és akkor tényleg az electroworld

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Taranov
Sokféle konstrukcióban tudod megvenni.
Ha Pannonos vagy egy ideje és jogosult vagy a Partnerprogramra, akkor elõfizetés hosszabbítással tudsz venni új kártya nélkül készüléket elég jó áron.
Ha nem vagy jogosult, akkor talán nem érdemes a szolgáltatónál venned listaáron, akkor talán jobb már a Nokiánál, de legjobb az Electro World-ben, mert eléggé olcsó és a Nokia vállalja rá a garanciát a GSM boltokkal ellentétben.
Így a Pannonnál a 6220-as 82 900 Ft, ha elolvastad volna, amit leírtak, meg is találhattad volna.

Taranov
Pedig árul SIM nélkül is 😊

batman
hát azt szolgáltatónál ne is keress szerintem....miért adná úgy?

[...] Te romboló állat! Te sátán!

de nemtaláltam olyat h csak készülékek sim nélkül..vagy mi..

nézd meg a www.pannongsm.hu honlapot.... tudod minden mobilszolgáltatónak van honlapja...

hi..
a 6220-as készülék..SIM nélkül mennyibe van??(A Pannon-nál)
És részletre is lehet venni??

Taranov

Taranov
Így van.

úgy meg már 92 ropit kóstál a mobil
Taranov
A Partnerprogram csak a már meglévõ elõfizetõkre vonatkozik.