10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Sugam
    lehet naluk kapni? én tegnap mindent átnéztem és nemtaláltam semmilyen forgalmazót 5310re. latom hogy mast irtal 5610et irtal de arra se találtam.. ezt a 2 telót néztem ki magamnak, erre kártyafüggetlenül vannak úgy meg nemkellenek :p.. igazabol olyan telefont keresek amin folyton tudok zenet hallgatni [mp4lejatszó, pózer, nemkell :D .. ipod meg nemtetszik].. éshamár újat veszke tudjon fényképezni is 2.0 mpixel körüli.. max ár 40 45 körülre gondoltam aki esetleg tudna ajánlani valamit megköszönném. ami nagyon tetszik 5610 de nemlattam se pannonan se sehol : / lehet béna vagyok :D
  • PeeTeR
    itt van mellettunk 30percre :)
    szep hely, csodalatos a kilatas, csak baromi szeles :D
  • w77d
    az, én is jó sokat voltam már ott :D
  • PeeTeR
    Szigligeti var :D
  • w77d
    jah, de tudod és kint fogok vígan mászkálni a megvett telómmal, míg téged hátulról nyomkodnak majd
  • gtasok
    ne vegyetek telot hanem lppjatok ugy mint én
  • w77d
    nah beszéltem egy emberkével akinek viewty-je van és nagyon nincs vele megelégedve! azt mondja, hogy a kamerája és a készített képek minősége a gyengéje a telefonnak! szóval biztosra eldőlt, hogy a Nokia N95 8gb-ot veszem :)
  • w77d
    mondjuk inkább vállalkozónak ;)
  • Máté94
    Tehát gépjármű eladó ha jól értem:D
  • w77d
    autókkal foglalkozok, adok-veszek :)
  • Máté94
    Nem mintha rám tartozik de mi az állásod?:D
  • w77d
    nekem Lg F2400-am van már rég óta! nincs és nem is volt semmi baj vele, még azt is kibírta, hogy kijtettem a kocsiból 40km/h-nál :D

jó is lenne még egy darabig, ha nem kéne jó minőségű képeket csinálnom a munkámhoz, és nem akarok külön egy fényképezőt magammal hurcolni :)
  • Máté94
    Nekem is Nokiám van a szüleim csak ilyet vesznek nekem.Most egy 5610 Xpress Musicra fáj nagyon a fogam.Nagyon remélem,hogy lesz a Pannonnál mert akkor előfizetéssel olcsóbban meg tudjuk venni:D
  • w77d
    nagyon hajlok a Nokia felé :D
  • Máté94
    "A döntés a te kezedbe van!":D
  • w77d
    huhh, nehéz dönteni :D
  • Máté94
  • w77d
    nem rosszak! már csak az n95-re lennék kíváncsi mit produkál
  • Máté94
    MOBILARENA.HU ról van:D
    Plussz pár kép a kameráról.:)
  • Máté94
    Talán tuzás a DVD minőség mert a videózásra gondoltam:D
    Bocsi.De azért itt a videó:)
  • Máté94
    Viewtyről annyit tudok,hogy DVD minőséget tud produkálni mindjárt mondok letöltést.Egy pillanat:)
  • PeeTeR
    arra amire iranyult a kerdesed en csak ezt tudom irni. ez sajat tapasztalat nem tudom mennyit segit neked. tobbirol nem tudok neked okosat irni.
  • w77d
    tehát fényképező funkciót tekintve nincs eltérés??
  • PeeTeR
    szinte semmi kulonbseget nem fogsz erzekelni a 256K es a 16M kozott.
    en mar tobb telcsinel is skubiztam a kulonbseget alig van valami. az a pici kulonbseg az meg lehet attol is hogy egyes keszulekeknel tobb kijelzo beallitas van. vagyis kontraszt -al is lehet jatszani nem csak a fenyeroseggel. Nokia mellett meg annyi szol ha mar a ketto kozott kell vacilalni hogy tobb hasznalhato java & app van ra mint lg -re
  • w77d
    sziasztok! szerintetek melyik telefon éri meg jobban:
    Nokia N95 8gb vagy LG KU990 viewty? a lényeg nekem a fényképező használhatósága lenne, minél jobb képeket tudjak vele csinálni, mivel ez eléggé megkönnyítené a munkám! a nokia mellett nekem csak a 16 millió szín a vonzó, de megéri ezért a több pénz?
  • desigo
    30 ezer forint körül elég jó kis teló bár én inkább 38-ért a 6300-át választanám
  • szitya01
    És a Nokia 3500-ához mit szóltok?
  • desigo
    Ugyan mitől tudna többet?

nincs rajta usb csati
    262 ezer színű kijelző vs. 16,8 millió szín
    műanyag ház vs. aluház

egyetlen előnye,hogy tud 3G-t amit aztán gondolom sűrűn használtok...

Egyébként az ára tényleg kedvezőbb...
  • roberto
    Nokia 6234!Vodafonos, független után még nem néztem de ez többet tud és feleannyiba kerül mint a 6300
  • szitya01
    Sziasztok, a Nokia 6300-át hol tudnám legolcsóbban megvenni, függetlenül meg kártyásan is, /pannonos nem érdekel/, és ha van vinek akkor milyenek a tapasztalati, vagy van e olyan Nokia ami ugyanolyan mint ez, csak olcsóbb.
    KÖszi.
  • Klemice
    egy új független samsung f330at milyen jó fajta új független telóra lehetne becserélni?
  • Carp Hunter
    senki nem tud telefont piros megvilágítással?
  • Easy Rider
    lakótársamnak azon kívül semmi baja nincs, hogy a memórikártyára rakott dolgok ha túl hosszú a fájlnév, akkor megbolondul, villog a képernyő, és bekapcsolás után 10mp-el kikapcsol :S
  • GTheo
    Samsung X820ról vki vélemény?
    Most cserélem el a PS2met egy ilyenre, és nemtudom hogy az 5500t vagy az X820at tartsam meg, 5500 multimédiában jobb de ha filmet akarok nézni vagy zene akkor arra ott a touchom... X820 penge, az kurvárabejövős :)
  • Barny
    hogyan vazzee?????????
    hulye vok ehhez:D
  • kuci06
    próbáld újratenni rajta a szoftvert, az szerintem lenullázza a kódot :S
  • Shiwo
    kiegészítés a telóhoz..én úgy vettem észre, hogy a miniUSB-t védő/takaró gumilapot nehéz visszagyömöszölni, ha már 1szer kihúzza az ember, valamint az előlapot marhanehéz leszedni (pláne sérülésmentesen :), bár ez utóbbi sima tulajt nem érinti :D
  • Barny
    helotok.van egy sony ericsson W580i mobilom.egyik hulye haverom lekodolta(telefon vedelme)de a kodot elfelejtette.szoval nemtom hasznalni a mobilomat.help
  • Danny1987
    Hi
    Melyik telot választanátok samsung j600+1gb memoria vagy samsung z400?
  • Easy Rider
    3110 Classic