10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#5751 mért kapnál? gyakorlatilag mivel Symbian, úgy szabhatod testre, ahogy neked tetszik. -
#5750 Nokia csak akkor ha nem kapsz idegbajt a menüjétől -
#5749 Attól függ, mire kell. Ha zenére, akkor egy mutatósabb SE Walkman-t sztem. Ha fotóra, akkor pl N73. Ha nagy tudás kell (WLAN, Symbian OS, HSDPA, stb), akkor E51: ugyanolyan áron van, mint az N73 és csak a fotózásban gyengébb, sokmindenben nagyon csúnyán megbünteti szegénykét :) -
Daffchy #5748 Nokai N73 ME-t adtam el most.....:) -
#5747 ennyi penzert mar vehet N95 -ot is... -
#5746 Nokia N73 -
Daffchy #5745 Sziasztok! Telefonvásárlás előtt állok, 80-maximum 85E-ret tudok érte kiadni, ennyiért mit javasoltok??? -
#5744 Hát úgy néz ki 6120-at veszek. -
#5743 azt jelenti hogy minden keszuleknek van egy IMEI szama. ez be van jegyezve annal a szolgaltatonal amelyiknek le lett szallitva anno. mindegy hogy kozbe fuggetlen lett vagy nem, az IMEI az valtozatlan. tehat ok meg tudjak nezni egy kozponti szamitogepben hogy melyik szolgaltatohoz tartozott a keszulek. az hogy nyilatkoznod kell a telefonrol meg azt jelenti hogy nem lopott :D tehat van rola valami papirod ami igazolja hogy a Te tulajdonod a keszulek. -
#5742 Most van egy akció, hsznált készülék -10ezret jelent.
De mit jelent az, hogy:
"A kedvezmény további feltétele, hogy a leadott, használt készülék az IMEI-száma alapján azonosítható legyen, valamint a készüléket leadó ügyfél a készülék tulajdonjogáról nyilatkozzon."
Nekem függetlenítve lett a telóm, hogy tudom ezt megnézni, hogy beazonosítható e? -
#5741 Ok, köszi.
Nekem is a joy rossz, meg a kihangosítás nem működik. Ami ugye a rádió miatt rossz. :( -
#5740 na K700i -m nekem is volt :) pfhu nagyon-nagyon szerettem azt a telefont csak kimult a JOY total.
nem tudok neked okosat mondani mert en is csak azt tudom amit olvastam.
csinalj egy osszehasonlitast telefonguru -ban meg ajanlom a mobilarena -t. olvasd el mind a kettonek a tesztjet plussz telefonguru -n vannak epito jellegu normalis hsz -ok is az adott keszulekhez.
igy szerintem mar el tudod donteni hogy melyik is a befuto.
meg mondom oszinten hogy tudtam volna venni egy N70 es nokiat poton penzert de meg a boltos punci is azt mondta hogy ne vegyek Symbian -os telcsit mert minden ellene szol. nem tudom neked kifejteni hogy miert, de hallgatok ra mert eddig meg minden pozitiv volt amit mondott.
aztan irjal hogy mire jutottal mert erdekelne. amugy nekem a K700i ota volt > SEK700i/SEK750i/SD600/N6230/SEU600/N6234/SD900/SEK800i a sorrend nem teljesen biztos de valahogy igy volt. igazabol eddig a legjobb a D900 volt bar az buheralt FW -s volt igy tobbet nyujtott sokkal mint a sima gyari szutyok viszont. Nokia -kat meg mindig nem tartom tul jonak, nekem sok minden nem tetszett benne. Nem becsmerlem meg nem zavar ha bonyolult vagy ha nem de akkor sem nyerte meg a tetszesem. Viszont most hogy megint SE -m van valahogy feelinges es magasan veri mindegyiket. amugy lehet hogy neked is kell egy kis valtas hogy tudjad ujra ertekelni a SE -t. passz :) ezt mar neked kell eldonteni. viszont azert a teszteket, a hsz -okat olvasd el mert veszteni nem vesztesz semmit sem. -
#5739 Többet? Miben, mert akkor elgondolkodok rajta.
Most K700i van, Nokia-m meg sose volt még.
Nekem a következő a lényeg:
- telefon
- rádió
- mp3 (lehessen bele vagy 2 GB karit pakolni)
- wap
- fényképezőgép
-
#5738 de meg is eri.
es rosszul tudod mert tobbet nyujt
amugy tenyleg ocsmany az a nokia. ehte noi phone.. -
#5737 Mert az is 45-50 HUF. És ha jól látom, még kevesebbet is tud.
Akkor meg inkább a tudást választom, mint a kinézetet. -
#5736 akkor miert nem veszel K800i -t? -
#5735 Én is ilyet szeretnék venni, de nem tudom ez lenne a jó, vagy sem.
Tudásra tökéletes, de külalak nem nagyon tetszik. -
Aniko13 #5734 nincs mit,szivesen -
T192 #5733 Sziasztok!
Szeretnék egy új telefont, de nem nagyon tudom hogy melyiket lenne érdemes:)
A következőkre kellene: (fontossági sorrendben)
1. Mp 3 lejátszás
2. Videó nézés
3. Jó/Jobb minőségű fotók készítése - az se árt ha videót is tud felvenni :)
4. Pdf kezelés
5. Telefonálás
(6. Wifi)
Árban max. 60000 körül kéne lennie újonnan.
Ha tudnátok segíteni, nagyon megköszönném!! -
#5732 kössz!...úgy mindent -
Aniko13 #5731 Habár nem is,a Samsung G800 szebb.Én azt venném,mert nemhiszem hogy mindem samsung rossz.Ja és jó a motorod. -
Aniko13 #5730 Meg amúgy is,ha elolvasgatom az infókat akkor az F330 biztos nem venném,a másik samsung és az LG közül az LG SOKKAL SZEBB. -
Aniko13 #5729 Samsungot szerintem ne,több ismerősömtől hallottam hogyha netán egyszer samsungot vennék akkor ne tegyem,úgyhogy marad az LG. -
Daffchy #5728 Sziasztok! Telefonvásárlás elött állok. 40-45öt szánok rá és 45ért néztem a NOKIA 6120 Classicot! Ti mit ajánlottok ebben az árban?
Elöre is Köszi!;) -
#5727 Hellósztok!
Lehet h vennék új telefont magamnak, de ne tudom melyik legyen, írnátok véleményt, ki mit venne, melyik jobb...
szóval a telók: Samsung F330, LG KU990, vagy Samsung G800
várom a véleményeket! -
#5726 Senki sem tud olyan telefont mondani? :( -
#5725 Legjobb! -
#5724 SE v630!
Legjob választás neked. -
faláb #5723 20 ezer forintot szánok rá és Vodánál akarok venni, van valami tippetek? -
#5722 Anyum is ilYet akar:D -
#5721 ez milyen?
Nyáron iylet tervezek venni -
#5720 Nem tudna valaki segíteni, nekem van egy nintendo dsem és egy pspm és egy wiim, mindegyikbe wifivel lehet eljuttatni a netet, olyan telefon kellene ami 3gs, és meg tudom osztani a telefon net előfizetését a konzolokkal multizni kellene. Nekem simán elég szokott lenni 200mega, és ezt a vodafone 2ezer forintért adja. Valaki régebben azt mondta az N95 témában hogy az a telefon csak fogadni tud netet wifin, de megosztani nem (meg drága is, de majdnem vettem egyet fölöslegesen). Valaki tud olyan telefont mondani ami jó lenne nekem, mert nagyon jó lenne. -
fittyfene #5719 Kamerától megfosztott üzleti telefon a Nokiától -
5716!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
fittyfene #5717 Új klasszikus készülékkel rukkolt elő a Nokia -
#5716 :O -
fittyfene #5715 Slim-Slider az LG-től -
#5714 reméljük hamarosan lehet majd valamelyik szolgaltatónál.. -
#5713 Nokia 5610
Nokia 5310 -
#5712 Még nem lehet kapni!:D.De online lehet rendelni.Sztem lesz a pannonál mert msot egy csomó nokia most már nem lehet kapni!:D