10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#5791 ár? mire használnád? -
#5790 Hellósztok!
Telefont szeretnék vásárolni, szempontok:
-alap tégla forma
-szép kijelző
-jó kamera
-kb mostani középkategória legyen, esetleg régebbi felső
-
#5789 én meg nokiát nem. szubjektiv. -
#5788 k700i-k750i-k800i eddig meg egyikkel sem volt semmi bajom -
#5787 Ez már közvetlenebb tapasztalat, bár én ezek ellenére sem vennék Sony Ericsson-t. De biztos jó, ha ki nem könyököl fél év alatt. -
#5786 közvetlen tapasztalat. Az én Se W810-emmel miota megvan semmi baj nincs (nem uj) soha nem kelett szervízbe vinnem. K800 detto. Azt is használom és szerintem igen stabil, és ha jo szoftver van rajta még gyors is. Nem beszélve a kamerárol. V640. Találkoztam már ilyennel de én nem vennék ilyet. Nagyon le van butitva a vodafone miatt.az akku ikontol kezdve a betütipusig minden más. nokia. nem is beszélnék rola..
Én K800at vennék mert most elég jo árban van! Üdv -
#5785 Amit most leírok nem személyes tapasztalat, inkább úgy mondanám "másodkézből" kapott infó: eddig 2 Sony Ericsson teló is meghalt,a közvetlen ismerőseim között, szó szerint egyik pillanatról a másikra, és az egyik egy "komolyabb" darab volt. -
#5784 hellosztok
új telefont tervezek venni jövőhéten ,kérdés:
Melyiket vegyem?
-Nokia 6120 Classic
-Sony Ericsson K800i
-Sony Ericsson V640i
-
Rihi87 #5783 Nekem k810i-m van 2gb-s kártyával. Nagyobbat nem ismer fel a hivatalos honlap szerint.... Független szerencsére, így nincs rajta a t-mobile. Onnan lehet tudni hogy voda menüs hogy az árlistán oda van mellé téve a live felirat. -
#5782 Helló!
Azt honnan lehet tudni, hogy melyik vodás telefonokat árusítják live-os ronda menüvel? -
#5781 Ámen! -
coyote55 #5780 A joghurtosdobozt most talán hagyjuk, de rengeteg embernek hiányzik a D900i-ből a PicselViewer a másik kérdésem, hogy hallgatsz rádiót, ha Bluetooth headsetet használsz?
A gyorsabb proci meg használat közben nem látszik, sajnos... -
#5779 Egyértelmű. MInden telónak vannak "hiányosságai" de ez egyénfüggő is. -
#5778 Én is 1-2 hónapja vettem D900i-t, és a kisebb-nagyobb hibái ellenére (pl. nem lehet beállítani saját sms hangot) aztmondom, hogy megérte. -
#5777 Akik esetleg gondolkoznának benne: nemrég vettem 1 Samsung SGH-D900i tipusú telót és nagyon okéss.
Azt a sok ökörséget hogy a D900i rosszabb lenne mint a "sima" D900 el kell felejteni, ugyanis az "i" a D900-as továbfejlesztett változata pl.:gyorsabb proci, rádió stb. Szóval aki olyasmit állít hogy valamiben is rossazbb mint a "sima" D900, annak inkáb két joghurtos pohár egy hosszabb spárgával ahhoz talán érteni fog. -
G18XM8 #5776 Most vettem a vodától 29900ért kártyásan egy 2 mpixeles 3g-s sonyericson v640i-t habgfallal, mocskosul megéri, nagyon jó telefon, ajánlom. -
#5775 ez a kérdés viccnek is rossz,huzzál már... -
mörde #5774 Hello Ti lecserélnétek egy Nokia6600 6260-ra? -
#5773 ha azt mondom h én is talma rajongó vagyok,akkor beújítasz nekem is egy olyan telót?:))
tudod,különben nem mehetnék utcára:)) -
#5772 vagyis nem nokia, hanem LG, nem összekeverendő:) -
#5771 sziasztok!szerintem most a nokiának vannak nagyon durva dolgai. amit például itt mondtatok, a KU990, na azzal most az van, hogy motoros/talmácsis dizájnban nyomják az egészet. és sztem nem is olyan drága...én valszeg beújítók egyet. talma rajongók mással nem mehetnek utcára:D -
makpadi #5770 én születésnapomra kaptam most egy olyat!
megvagyok vele elégedve nagyon!jó nagy kijelzője van csak ugy hasitanak rajta a videok :)) -
#5769 Egy reklámban láttam az uj Lg ku990-t.Mondhatni megtetszett...van valakinek itt már ilyen telója,aki tudna mondani róla egy rövid élménybeszámolót?:) -
#5768 ha nincs hozzá töltőd akkor azt hihetik,hogy loptad.
Bármit bevesznek ha meg van rá az esély,hogy kereshetnek rajta még pár ezrest... -
zotja #5767 hello.. használtboltba bevesznek ugy telót h nincs hozzá töltöm? meg már a doboza sincs meg :( -
#5766 5610-et venném, N73 már kifutott jön az utódja lassan. 5610el nincs sok probléma, és nagy vonalakban ugyanaz mint a 65 Slide. -
vftsforever #5765 Üdv! Vodafonenál van most ugye ez a telefonbeszámításos okosság. Melyik telefont érdemes megvenni ha a beszámítással együtt szánok rá 25rugót, tehát kp csak 15 van. -
#5764 5610 szerintem.Mert nekem mondjuk egy 5500 van és nem nagyon szeretem rajta,hogy nincs automata billentyűzár:)
Attól függ mire kell:Zenehallgatás vagy egy nagy kijelzős netezős telefon.Rajtad múlik és a pénztárcán:D -
#5763 Hello!
Az N73 és az 5610-es közül nem tudok dönteni. Ti meilyket ajánljátok? -
#5762 hát figyelj attól függ mire kell. kinézetre tuti W910 az jobban bejön. majd irj miet vettél végül -
#5761 Hali!
Sztetek, w890i vagy w910i ??
köszi a választ -
#5760 szerintem ezt a kerdest Te sem gondoltad komolyan... -
#5759 2 colos valóban, nagynak nem nagy, lehetne kicsit nagyobb, de sztem egyáltalán nem gázos, nem vészesen kicsi. a felbontása QVGA, mint az összes többi mostani smartphone-nak, 16,77milla szín, a fényerő a környezet fényei alapján változik (van érzékelő a telóban). ha nem látsz közelre nagyon rosszul, sztem nem lesz vele problémád, de nézd meg élőben ha félsz tőle, az a biztos. P990-nél egyébként jóval erősebb jószág, ennek persze nincs QWERT billentyűzete, de összességében sztem sokkal jobb az E51. -
#5758 hmm... nem is rossz ez az E51...
Lehet, hogy megvan mire cserélem le az N70-emet, eddig egy P990-re akartam, de az túl komoly lenne, és nem használnám ki a benne rejlő képességeket. De most néztem, hogy csak 2 colos a kijelzője :/ Igaz ez?
Mert az nem valami nagy :( -
timantes #5757 Légyszi aki tud válaszoljon:
Vodafone-nál vettem egy vadi új telót , viszont beleuntam , kb egy hetes a teló. Létezik a vodafonál amolyan "visszavásárlási" lehetőség ???
Előre is köszi a választ -
#5756 hat mondjuk ebbol a listabol kapasbol lodd ki a D900i -t mert az "i" egy hulladek. komolyan mondom, rengeteg elegedetlen vasarlotol hallottam mar ezt. fizikailag ertendo hogy szar. akkor inkabb vegyel sima D900 -at es rakass ra uj FW -t. 6300 kimondottan jo es hasznalhato telefon (ilyenem is volt) annyi a gazos hogy 8MB a kezdo memo igy erdemes beruhazni gyorsan egy microsd -re.. mostmar nem huzos par fitying. amugy rosszat nemtok mondani rola. masik kettot azt passzolom... -
#5755 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Abszolult nem értek a telefonokhoz, de sajnos le kell cserélnem a mostanit. Amiket kinéztem magamnak: Nokia 3110, 6300 és Samsung d900i, e740. Olvasgattam értékeléseket meg stb, de nem nagyon tudom, hogy melyik érné meg. Ill a Samsungok közül a d900i ugye most 25k a T-mobilban az e740-et meg max sima gsm boltban tudnám megvenni (kártyafüggetlen vagy t-mobilos kellene ugye). Szerintetek melyiket/esetleg mást ebben a kategóriában és miért, ill mik a vélemények/tapasztalatok ezekről a telefonokról?
Elöre is köszönöm! -
Bakegér #5754 Samsungokról mi a véleményetek? Melyik amit érdemes lenne megvenni? -
#5753 te sem láttál még S60 3rd Edition, Feature Pack 1-es telefont :)
csak mert ez olyan. az ez előtti Symbian-ok valóban nem a sebességükről voltak híresek, ez viszont hasít, gombnyomásra gondolkodás nélkül reagál mindenre. nemhiába ketyeg benne a 369MHz-es ARM proci és van benne 96 mega ram (amiből alapból 50 mega szabadon marad lehetővé téve számtalan dolog párhuzamos futtatását vagy komolyabb dolgok futtatását). ez nem csak rizsa, ez így van, próbáld ki, ha nem hiszed. a bekapcsolási ideje kb 15 másodperc. -
#5752 ettol fuggetlenul meg egy rakas szemet es hiaba szabdalod akkor is lassu es gagyi.
bar ez szvsz :)