10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#5831 a kamerája jó de mégiscsak egy samsung... egyszer volt samsungom egy életre elment töle a kedvem
nemtom a mostani samsungok milyenek de kb egy éve még olyan menürendszerük volt hogy az ember csak tépte a haját... semmi sem ott volt ahol lennie kellet volna
kb ugy mintha kerdezned az asszonyodat hogy hé drágám hova tetted a távkapcsolót? - A hütöbe, ott van a helye nem? :)
( ékezetek miatt sry csak az iphoneom volt most kéznél arról írom ezt a hszt) -
#5830 Közbe rájöttem hogy mostmár inkább olyan mobilt veszek ami ér is valamit
és egy használt Samsung G800 nál maradok inkább
valahogy nekem bejön meg azt mondták baromira ott van a szeren :D -
#5829 köszi ha kinézet terén döntök akkor biztos hogy w580i lesz :D -
#5828 ha fontos a fotózás akkor k800, de az egy bumszli féltégla, én w580 -re szavazok, persze az nem cybershot hanem walkman... igazából ez alapján dönts, hogy kell e egy viszonylag türhető mobilos kamera (autofocus, miegymás) vagy annyira nem fontos, és akkor inkább a w580
mondjuk a w580 se csinál annyira rossz képet:
link -
#5827 Oké valahogy énis igy gondoltam
marad két játékos :D
Sony Ericsson W580i
Sony Ericsson K800i -
#5826 Hát mondom a sorrendet ezt tom ajánlani
1 K800
2. W580
3.D900-W350 -
#5825 vagy még egy játékos szóba jöhet
Sony Ericsson K800i -
#5824 w350i megéri a 25 ezret??
vagy érdemesebb w580i-t?
esetleg samsung d900i?
köszi a válaszokat
-
#5823 Semmi bajom nem volt az eddigi motoroláimmal pedig volt sok és most is az van igaz ez más őskövüllet.
-
#5822 ne vegyél motorolát... nekem volt anno kölcsönbe v3 de hihetetlen sokat szívtam vele. persze ez 2 generációval újabb, de nem bízom benne. -
#5821 Samsung F330 -
#5820 PLESE HELP
két telo közül meliket vegyem?
Motorola V3XX
Samsung F330
az ár nem befolyásol engem a tudás a lényeg meg melik a jobb? -
zinnat #5819 Eléggé jól néz ki ez a telefon, de inkább nőknek. Az oldalt meg rosszul linkelted:) igy lesz ez jó: motorola -
mámászítá #5818 Ja igen egy nyereményjáték is zajlik az oldalon.
-
mámászítá #5817 milyen kétéségeid vannak ? -
#5816 Remélem nyerek már egy motorolát is. :)
Jó lenne ! -
#5815 Tetszik az új motorola oldal.
Nekem is motorolám van. -
#5814 Efelől vannak kétségeim de mindegy:D -
mámászítá #5813 Szerintem a legjobb telók a Motorolák !
Most van egy új oldal www.teszinde.com !
Nézzétek meg ! -
KaLóZ14 #5812 Hali!
szeretném lecserléni a régi telómat egy újra, amiket kinéztem az egy Sony Ericsson W910i vagy egy Nokia 5610. Szerintetek melyiket érdemes megvenni?? -
#5811 Előfizetésest soha nem veszek. Nekem nem drágák azok a boltok pl egy Samsung G600-ért 46990FT semmi.
Én azt kérdeztem mennyire megbizhatóak? -
Demeter #5810 Hát most feladtad a leckét rendesen. :) De azért thx! -
#5809 Mostanában volt egy ijen kérdés valamelyik mobilos oldalon, a hozzáértők fele azt mondta, hogy fölösleges formázni az akksit, a másik fele azt, hogy nem :)
Egyébként ha 3* feltöltöd, majd lemeríted teljesen, az az. -
Demeter #5808 Üdv srácok!
Lehet nem ennek a topiknak a témája a kérdésem, pls nézzétek el de ez a topik a legnézettebb mind közül. Szóval csak az érdekelne, hogy adott egy 0 perces LG KE800-as teló mely még nem volt használva. Ebből kifolyólag az aksija sem lett "megformázva". Kérdésem arra irányul, hogy miképp kell az aksit "megformázni", hogy hosszútávon is bírja. Előre is köszönöm és sry ha nagyon OFF lettem volna.
Thx! -
#5807 drágák. legolcsóbb, ha eleve a szolgáltatódnál veszel telót.
előfizetéssel nagyon olcsók.
Ha sokat tudó készüléket szeretnél, akkor a Sony Ericsson K800i-t ajánlom. Remek készülék, és most akciós a T-nél 7000 ft előfizuval(használt-telefon beszámítással).
Mellé egy Eko díjcsomag. 1600 ft és 100% lebeszélhető.(bár a percdíjak nem túl jók, de ha sokat beszélgetsz vannak más csomagok.)
Ha voda párti vagy, akkor ott pl a Nokia 6234 olcsó(15k), bár az kicsit ronda.
Nekem 1 hónap múlva jár le az előfizum, akkor hosszabbítok, és K800i lesz nekem is, ha minden jól megy.
ha mindenképp feltöltőkártyás akarsz maradni, akkor nem szóltam. -
#5806 Ez nem ide tartozik de nemtudom hol kellene kérdeznem!
Az olcsogsm.hu és a ott lévő hasonló oldalakról rendelt már valaki?
Korrektek megbizhatóak? Mert most szeretnék venni új telefont! -
#5805 én külföldi fórumokon rákérdeznék először (pl. ipmart), hátha van otthoni megoldás.. kölcsön telót "flesselni" sztem nem egy okos dolog :) -
#5804 persze budapesten -
#5803 Hát nagyon úgy néz ki, tönkretetem egy Motorola V3-at. flasheltem, és most nem indul el.
Nem ismertek valami olyan boltot, ahol olcsón meg tudnák javítani? Mert ha csak úgy beviszem valami mobilos boltba, akkor a gatyám is rámegy.
a legrosszabb az egészben, hogy ellopták a telefonom, és ez volna a kölcsöntelefonom, amíg veszek egyet. Ergo: muszáj megcsináltatni mert nem az enyém.
Szoval, nem ismertek valami jó helyet? -
#5802 Köszi, akkor marad a d900i. :)
(W810 sajnos elég drága..) -
#5801 Na akkor van remény. Úgy 3-4 Sony Ericsson telóból össze is lehet rakni 1 olyat ami elmegy, barkácsolni szeretők előnyben. :) -
#5800 wegyél w810-et. a w610 kamerája hulladék, a gombjai hulladék kell még? wagy vegyél k550et rakd ráő w610 szoftot és a k550 kamera driverét:) K550@W610 -
#5799 http://mobilarena.hu/teszt/sony_ericsson_w610i_uj_lemezborito/kulso.html
Ha fél év alatt nem könyököl ki, nem hullik szét, akkor jól jártál.
Plusz ha számít mondjuk a kamera felbontás akkor nem. Érdemes elolvasni róluk 1 tesztet és összehasonlítani hogy neked mik a fontosabbak. Ez szubjektív vélemény, kinek mi tetszik, mondjuk d900i-t erre leszerélni... -
#5798 Az egyik hazai mobilszolgáltatónál most meg lehet venni a Sony Ericsson W610i-t 23.000 FT-ért. Mivel az mp3 lejátszóm nemrég elromlott, és amúgy is régebb óta nézegetem ezt a mobilt, gondoltam lecserélem rá a mostani D900i-met. Szerintetek megéri? Van valakinek negatív véleménye róla? -
atihtml #5797 js és az miért van h a w630i-ben egyszer csak minden jááték megduplázódott 5 ször! és nem tudtam öket kitörölni! formataltam a memoriakaryát de ottmarattak piros lakattal! és most se lehet letörölni de használnise! mit tegyek? -
atihtml #5796 hali!
Azon gondolkodok h lecserélem a sony ericsson w630i met egy lg salim K970-re!
csak azt hallotam h mivel a képernyöje olyna mint a tükör és attol alig lehet látni a képernyő! ez igaz?? -
#5795 -
#5794 Oké. Most pedig veregesd meg a válladat, igyál 1 kakaót(nehogy alkoholt mert még felbátorodsz tőle és további remek beszólásokkal ámítod a nagyérdeműt) meséld el vigyorogva minden ismerősödnek(főleg a lányoknak, hátha valakit meghatsz vele) és örülj magadnak! Majd ha a "válsz" után a te nickneved lesz, akkor várni fogom a reakciódat, de akkor sem az ilyen "sziporkázókat". Ez már szakállas "beszólás"! -
#5793 köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk -
#5792 Én sem vennék Nokiát sem!