Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szerintetek melyik a jobb?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Megéri az árát??
Lehet még kapni újonnan nokia N-Gage-t?
ha igen hol?? merrre?
Inkább ilyen online boltokat irjatok..htx
6230i - valóban a Nokia egyetlen olyan telefonja, mi elég jól össze lett rakva. Számomra viszont ugyanaz a baja, mint az elõd (6230) esetében. Elég jó árban van, és hetente esik 1-2 ezret a beszerzési ár, így elég sokan megengedik maguknak, mert az árához képest igen is jó telefon, csakhát, ennek az a hátránya, hogy lépten-nyomon ugyanazt látom (a 6230-ast is többek köztt azért nem vettem meg anno, mert a Westel-nél...ööö...T-mobil, 0 (!!!) forintért lehetett venni elõfizetéssel, meg meglévõ elõfizetéseseknek, ami akkora mennyiséget engedett ki az utcákra, hogy megjelent a néptelefon effektus, utoljára a 3310-es volt ilyen...). A 6230i-nek az az elõnye, hogy egyelõre nincs belõle nagyon sok, és bízzunk benne, hogy egyik szolgáltató sem adja 0 forintért! Mert, ha ez is néptelefon lesz, akkor egy normális telefonja nem marad a Nokianak, amit érdemes lenne megvenni!
Üdv!
Prime
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
most vettem az ocsemnek, nem annyira rossz, mint a nokiak altalaban!
jo a formaja, kezbeallo!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
nokiát, vagy samsungot vennék szivesen, de nokiából talán a 6230i az egyetlen, ami normális.SE-t nem szeretem, kivéve a P sorozatot, a többi gyártó meg szóba se jöhet. 😊
Amiket a közelmúltban mutattak be, azokról egyelõre semmi hír, már ami a hazai forgalmazást illeti. Pedig az elforgatható kijelzõs Z130 igazán érdekelne! :-)), de a P860 messze jobban mozgatja a fantáziámat! :-P
A D600 _elméletileg_ 2005 elsõ negyedében jelent meg..., hogy idehaza miért is nem jutnak el olyan gyorsan a telefonok, azt sûrû homály fedi, hiszen mondjuk a NOKIA 6680 - 81 villámgyorsan jöttek át, jóformán egy idõben az európai premierrel. Érthetetlen. De az tény: a D600 egyelõre nem kapható idehaza, hacsak nem szürkeimportból, de akkor is csak Ausztriából lehet beszerezni, ha lehet...
Üdv!
Prime
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
D600 meg ezek, amiket most mutattak be.
mikor jönnek hozzánk?
nyárra kell egy kisebb telefon 😊
Sztem a 6630 marad
6260most 60k kártyafüggetlenben
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Nekem tettszenek ezek a fajta telefonok(7270,6260) Egyik haveromnak 7270-e van és hiába nagy ugyanúgy elfér a zsebébe mint pl: egy k700i
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
az ilyen emberkék mint te meg forduljanak föl éhen nyugodtan
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Vegyek egy Sharp gx-30-at a Vodánál 60-ért, akkor számhordozás, stb, vagy egy Samsung SGH-E330-at 42-ért a t-mobile-nál?
Követelmény lenne, hogy tudjon elõre felvett hangokat csörgésként használni, amit pl mmf formában kapna.
(mondjuk a sharp-nál a kamera, kijelzõ, kártyaolvasó hármas igen nyomós érv lenne)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Mondjuk így is megvenném a 8910i-t, ha nem kerülne annyiba.
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
mert az nem vodás
a voda széjjelbutitotta a készüléket
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)