10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#5871 én egy motorola pebl ajánlanék neked.
sokat tudnak, szépek, igazi kis női telefonok. -
#5870 szerintetek milyen telefónt vegyek ?
melyik éri meg a legjobban ?
melyik tudja a legtöbbet és persze női teló legyen :) -
#5869 mármint úgy értem hogy 30ba kerül és ugye kapsz hozzá kártyát is
de monjuk a kártyafüggetlen mellett meg az szól hogy kártyafüggetlen, és nem vagy a T -hez kötve, és csak 6ezerrel drágább úgy -
#5868 Hát itt a kártyafüggetlen ára 36ezer. Ha weben keresztül veszed T-Mobilnál akkor 30 + kártya. Szóval megéri. -
#5867 helló!
érdemes ezt a telót így megvenni? -
#5866 Én kb 5 napig használtam N95 8GB-ot. Nem szerettem. Nagyon hamar lemerül, és túl sok minden szar van benne.
Bár én inkább konzervatívan állok ezekhez a dolgokhoz. Internetezni számítógépen, filmet nézni TV-n szeretek :)
Kicsit tárgyilagosabban...a slide lötyögni fog. Zsebben hordáshoz túl nagy. Ilyenek. -
#5865 értem... :D
akkor ne tedd. -
#5864 Nincs kedvem felsorolni:D -
#5863 miért is? -
#5862 -
#5861 iphone -
Süti86 #5860 Telefont szeretnék venni,és a következőkre gondoltam:Nokia N95 8GB,Apple Iphone.Vagy majd a Samsung i900.Nekem fontos hogy sokat tudjon,és aránylag tarts a meg az árát.Szerintetek melyik legyen? -
#5859 épp ez az. ki nem szarja le, h hány színben lehet kapni? a jóéletbe már. ez már kezd olyan lenni, mint a múltkori lg-s köcsög a talmás videójával. -
#5858 Mennyit fizet nektek a Motorola? :DD -
#5857 igen tényleg nói teló és 3 színben is lehet kapni !
csúcs kis mobil ! -
#5856 igen az egy csajmobil, de széééééép- -
#5855 csajmobil -
#5854 szerintem az új motorola Pebl U9 azért nem rossz ! -
#5853 ha telefon akkor szerintem sony ericsson, nokia, talán samsung, htc, meg iphone
motorolákat sosem szerettem, volt már pedig vagy 2-3 motorolám, de 1 hónap után idegbajjal mindegyiken túltettem -
#5852 miért ? szerintem jók a motorolák ! -
#5851 egyiketsem? -
#5850 melyik motorolát vegyem ? -
#5849 Hát ha érdekel a teló olvasd végig a tesztjét érdemes :)
laza 10 oldal
http://mobilarena.hu/teszt/samsung_g800_fem-kepezo/bevezeto.html -
algor91 #5848 kösz a választ(tippet), Én a samsung D880 as mellett döntök. Mit tud a g800 as amit te vettél? -
#5847 hát én megvettem a Samsung g800ast és nagyon megvagyok vele elégedve ilyen fiatalos teló főleg fiataloknak! -
algor91 #5846 hy,
kinek milyen tapasztalatai vannak a :Samsung D880
-as telefonnal? -
#5845 :DD -
#5844 mellesleg ban... -
mámászítá #5843 Mellesleg van egy oldal, ahol nem csak megnézheted a telefont,de meg is nyerheted, hiszen egy nyereményjáték is működik az oldalon.
www.teszined.com -
#5842 Örükök, hogy ezt mondtad, mert a barátnőm is hasonló véleményen volt ezzel a telefonnal kapcsolatban.
Nekem nagyon tetszik, csak még nem tudom milyen színben vegyem. -
mámászítá #5841 Szerintem nem rossz kis telefon. A nőknek teljesen praktikus és ideális.
-
#5840 Hello !
Én arra gondoltam, hogy veszek egy új Motorola Pebl U9-est.
Mit gondoltok erről a telóról ? -
#5839 Nekem egy Sony Ericsson w810i-m van. Novemberben vettem, és egész jól bírja a gyűrödést. :) Még soha sem fagyott ki nálam -
#5838 unokatesómnak van olyanja, ő meg van vele elégedve
kérdés hogy te mire akarod használni... mert ha zenére, akkor szerintem ebben az árkategóriában is van már SE Walkman mobil... bár az 5310 szép, meg a 16 millió színű kijelző sem rossz... mégis azt mondom, ha kimondottan zenemobilt keresel akkor Sony Ericsson Walkman széria... báááár, hallottam ugye élőben is az 5310 -et és annyira nem rossz, igaz a fülesét nem próbáltam még
röviden a válasz, érdemes, jó kis telefon ez -
#5837 Köszi az ötleteket, kipróbálom máshogy, máshol. :) -
#5836 Nokia 5310-es az jo telo? Érdemes venni olyat? -
#5835 fényviszonyok rosszak, vagy a jónak hitt beállítások rosszak :)
esetleg szar a szoftver a telefonon, és kéne egy frissebb... passz -
#5834 Az mitől lehet, hogy a D900i-m a legjobb beállításokkal, kitámasztva, stb, majdnem olyan szar képeket csinál, mint egy MotoV3? :D
Nem szoktam kamerázni vele, tehát csak most vettem észre. A mobilaréna tesztjében baromi jó, éles képek vannak, tehát nem értem. :) -
#5833 jó kis telefon
én személyszerint nem szeretem a samsungot, de ez ne befolyásoljon a döntésedben :) -
#5832 teszt