Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mícs
sorry, mi a 6230i-rol beszeltunk, vagy tevedek?
amugy nem lattam, de biztos hogy szebb, mint a 6230i-je!
(nem is egy arban vannak 😊

a 200-as procirol csak annyit, hogy volt egy HP 6340-em, 172Mhz-s procival, a kollegamnak meg egy iMate Jam-je! Az enyem lenyegesen gyorsabb volt, pedig, ugyan az az oprendszer futott rajta, ugyhogy szerintem ez megint nem mervado, de a lassusagot amegint a 6230i-re ertettem!

6680-at meg nem lattam, de mostmar megnezem!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

Te láttad már a 6680 kijelzõjét??
Ha neked az csúnya akkor beutallak szemorvoshoz😊)
Egyébként meg egy 200 proci fut benne,és a menüje kb 4x gyorsabb mint a 6600 nokiáé vagy a 3650 telcsié.

Sok helyen ennyi az ára újonnan.

6 hónapos tényleg nem😊)

Jano
htx!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Tufa

Jano
5140i hazai megjelenésérõl ki mit tud?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Tufa
sry hogy közbe szólok de ezt a sort nem vetted figyelembe:
"Vadonatuj 0* perces"

Egy majdnem 6 hónapos telefon közel nem ennyibe kerül. Egyébként azért mert kivan rakva az ár, nem feltétlenül tudja eladni 😊) Aproneten pl van új már 100 vagy 110ért is, használtan meg azt hiszem 75 vagy 80...

Taranov
Ja értem, hát érdekes a párhuzam az RTL Klub és a Nokia között 😊
Nekem a legújabb Nokiám 7210-es, az sem valami új, de nekem nagyon tetszik, hogy mindenrõl tudom hol találom.
Már az is idegesítõ, hogy egy-egy menüpontot áttesznek máshová, mert egyszerre több Nokiát használok, és nem mindig tudom, hogy mit melyikben hol kell keresni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Zetorg
media markt? 😊
csak ott láttam ennyiért.

mícs
ez az en velemenyem, ami nem biztos, hogy helytallo!

a nokia azert a legnepszerubb marka, mert a vegtelen egyszeru, es egyesek logikusnak talajak. es igaz is, a 6220-6310i-g (hangsulyozom, SZERINTEM)
azota viszon egy kicsit furcsa, es idegen szamomra.
(ez persze nem jelenti azt, hogy masoknak nem lehet jo!
(el kell ismerni, hogy jol csinaltak, amikor kitalaltak, mert igy a hozzajuk szokott felhasznalok nem mennek sam markahoz, mert ott ujra kene tanulni mindent)
es akkor kanyarodjunk vissza egy kicsit az RTL Klubbra (mondhattam volna mas peldat is, de ezt utalom a legjobban)
a ketto kozotti kapcsolat, bar sokaknak egy kicsit logikail bukfencnek tunik, az hogy EN(!) ugy gondolom, hogy ez egy eleg egyszeru es kenyelmes userbutitas!
EN szeretem, ha mindenben van egy kis uj, amit fel kell fedezni, es meg kell szokni, es itt nem a tokom tudja hany megapixeles kamerara meg a ilyen-olyan jatekra gondolok!
butulunk az RTL Klub elott, es butulunk, mert automatikusan nyomjuk a menu 1-1-3-at a mittomen milyen menuhoz a Nokian! ennyi!
ez jo is meg rossz is, mert kenyelmes,csak EN nem szeretem, ert en vagyok a hulye, aki szereti az ujat, megmegraadasul kotoszkodom is!
😄

mícs
igen, jatszik, majdnem mindent!

mícs
ez sajnos igy van, de nem tudom megmondani, miert!
ahogy latom, a s700 jol tartja az arat, bar nem tudom, europaban mi van!

Taranov
Már súlyos, amit összehordasz 😄
Az RTL Klub és a Nokia hogy függ össze?
Az egy dolog, hogy az RTL Klub butítja a népet, de attól, hogy a Nokia a legnépszerûbb telefonmárka, még köze nincs ehhez. Eddig nem mondtam, hogy butaságokat beszélsz, de mostmár elszálltál egy kicsit 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Johnny23
1ébként mi az ábra játékok terén??

+azt nem értem,hogy az SE-nek láthatóan nagyobb a kijelzõje, a felbontás viszont a 6230i (208x208) -nek jobb,rgo nemlehet vmi csunya az a kijelzõ sem!

+kompatibilitásba melyik jobb? SE játcik mp3 -akat??

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
szóval SE nyert!?

mondjuk egy 15-20k val drágább is<#szomoru1>

1ébként nekem most SE T610-esem van (hát az se volt vmi sokáig értékálló)

mícs
nem tetszik na!
2 eve nincs nokiam csak se!
amugy elso ranezesre egy kicsit csunyak az ikonok, van korulottuk egy fehet keret, ami nem tetszik!

azt mondtam mar, hogy szerintem lassu??
a k750iben ugy felpattannak az ikonok, meg olyan gyorsan jonnek a menuk, mint a szel! a nokianal azert ez nem igy van!

hiaba, ha nepnek nokie kell meg RTL Klubb...

Itt egy hirdetés viszonteladótól.

Mobiltelefonok A- Z- ig EXTRA ÁRON ~~ www. mobilabc. gportal. hu ***Sony Ericsson P 900 105, 9 ; P 910i 118, 9 ; K 700 50, 9; K 750i 91, 9; K 300 47, 9; K 500 35, 9 Ft Vadonatuj 0* perces kártyafüggetlen gyári tartozékaival dobozolva eladó, cserélhetõ. További részletes információ és Gsm Tipusok széles választéka a *KATTINTS IDE* alsó linken található. KATT IDE ! ! ! ÉRDEMES ! ! !

Ha õ ennyiért árulja és elviszik,akkor neked is menni fog.

Szerintem simán el tudod adni 100 felett!
Ahol vettem a Nokiámat ott a te telcsid újonnan volt 169 ezer ft.

olyan telefon érdekelne amin van kamera, hangrögzítõs, nem kinyithatós és nokia.ki melyiket ajánlja. ár 30.000-ig, de nem érdekel a gyári független drága készülék, inkább vmilyen csomagos, majd úgyis függetleníttetem kétezerért és belerakom az igen jó díjszabású pannonos elõfizetéses kártyámat

Zetorg
ja 😞
és még hátra van 64 rongy részlet...
gondoltam, hogy eladom, befizetem a maradék részletet egyben és a maradékból befizetem az új kezdõjét.de a 80 még arra se elég 😞

Taranov
Mindennek lemegy az ára 😞

Zetorg
igen, csak azt nem értem, hogy az enyémnek mitöl megy le ennyire az ára, amikor nem is jött ki hasnló...legalább is én nem láttam ilyet.

Tufa
hát igen, sajna(illetve annyira nem sajna) most sokat mentek le az árak. Közel 40 új telefon jött ki nyárra... :S

Zetorg
igen

Tufa
ja és kevesled az árát?

Zetorg
mert le akarom cserélni és el kéne adnom.

Tufa
miért?

Zetorg
hát ez szomorú...

Szar a menüje .............. he he <#taps><#taps><#taps>
nem vagy semmi csávó<#guluszem1>
Se kéz se szem ez vagy..........

OptimusPrime
Jah, hogy az! ;-))

Na nem, azért ez a Samsung élbõl jobbnak ígérkezik, mivel a 7050-nek csak a számlapja csúszik le, míg a P860-asnak a belseje jön fel, mondom, mint a Mátrix 2-ben! :-)) Nagyon más osztály az az LG! :-))

Üdv!

Prime

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

OptimusPrime
Reménykedjünk! :-))

Ha eljut hozzánk akkor fontolóra fogom nagyon venni, mert ha olyan jól össze lesz rakva, mint mondjuk a G7100-asom volt, akkor érdemes, és ez már ránézésre jóval többet tud annál, szóval nagy favoritnak ígérkezik! :-))

Üdv!

Prime

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Taranov
Úgy értette, hogy egy új márkát meg kell szokni, ha eddig nem SE-d volt, akkor is megszokhatod 2 nap alatt.

Taranov
Mert eddig a GPRS nagyon lassú volt, gondolom árban az EDGE sem lesz kedvezõbb, de sebességben legalább megfelel.
Szóval én egy okból vennék új telefont, hogy laptopra rányomhassam bluetoothon, és tudjak netezni.

Johnny23
1ébkénmt nem utsó szempont nekem ,hogy hogyan(szaggatásmentes?),mennyi és milyen játékok futnak rajtuk!!<#buck>

Johnny23
hmm ,hát eléggé kiegyenlített a dolog, nemvagyok teljesen meggyõzve !<#ravasz1>

...ezt hogy érted hogy 2napig? azért ahhoz picit drágák ezek a dologok.....szóval jó darabig ez (vmelyik) lesz a telom...de melyik?<#vigyor2><#nemtudom><#fejvakaras>

mícs
az ocsinek most kuldtem haza egy 6230i-t, es meglepodtem, hogy tenyleg nem annyira rossz az osszeszereles, nem recseg annyire, viszonyt a menuje tobb mint sz@r!
a k750i gynyoru, es ha SE-s voltal akkor nem lesz gondod, amugy meg senkinek, aki hasznalja 2 napig!
(kb olyan ez, mint a Windows vs. MAC)

mícs
nalad miert fontos az edge??
(nem kotekedesbol!)

CsuTi
Igen, sõt 2GB is 😛

Johnny23
hát mondjuk érdekel a kijelzõ minõsége, kezelhetõség, konstrukció amblokk +mondjuk a multimédiás,audio lehetõségek (pl. ha jol olvastam a Sony Ericsson hangja nem vmi erõteljes, mono? ; viszont a 256k szinû a kijelzõje)

...illetõleg nemtom a SonyE memóriája bõvithetõ -e mondjuk 512MB ra?

Annyit a 6230i Nokiához,hogy már nem az a recsegõs mint régen volt.
Egyébként értékállóságban,mindenképpen a nokia a jobb.

Taranov
Én Nokia-párti vagyok, de vedd azt, amelyik jobban tetszik.
Nem tudom mely funkciókat használnád ki rajta stb.
Talán összeillesztési minõséget tekintve a Sony Ericsson jobb, de úgy látom csak a Nokiában van EDGE, így pl. nálam csak az jönne szóba.

Ahogy nézem kb. ugyanolyan szar fényképeket csinálnak 😊

Johnny23
Sziasztok!
mostanság tervezek uj telot venni és kettõ között nemtudok dönteni !

Sztetek: Nokia 6230i v. SonyEricsson K750i ????? Miért?

<#fejvakaras>

Tufa
Újjonan 115 körül(ahol ennél drágábban adják, nem éri meg megvenni), használtan 80körül is megkapod.

120 körül lehet

Zetorg
mennyit érhet most egy P910i, 128-as MS kártyával?
hibátlan, mindene megvan, januárban vettem.

grebber
Kiváncsi leszek most hogy a Siemens mobilrészét megvette a BenQ milyen telcsik kerülnek majd a piacra.

Next PC upgrade: 2022

Ámen füstös barátom....

mícs
ez a kiraly!
nezzetek meg az operacios rendszeret! Symbian! hoho!
itt a akvetkezo kedves!
Samsung D730

mícs
racseg ropog, szarok az illesztesek!
nokia!
a fustjelek hasznalhatoak lennenek, de a nokiasok nem ertnek!
😊