10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • nagylaci23
    A sonyericsson tényleg jobb választás szerintem is(több témát, játékot lehet letölteni, stb) csak az a személyes bajom vele, hogy sztem kicsit csúnya, és egyik haveromnak is olyan van mindennap látom tudom hogy milyen, mit tud, és egy ismeretlen telót kibontani megismerni, hogy hogyan működik stb mégis csak sokkal jobb érzés, és az ár/érték arány miatt nagyon sok mindenkinek ilyen van! Amúgy tudtok ajánlani olyan telefont ami hasonlóan sokmindent tud és nem kerül 30nál többe? csak SE és nokia jöhet szóba, de akár kárnyafüggetlen is lehet
  • banplz
    Nincs bajom a 3110-el csak a k550i jobban megérné :))
    igaz hogy drágább 25.000 de több mindent raktak bele pl :
    64 Mb belső memória,Nagyobb kijelző,2Mpixel-es kamera,....
  • Benny04
    nekem W300i-m van, és egy hétig lazán kibírja...
  • nagylaci23
    Szia! Jó ez a teló is csak az a baj, hogy nem igazán tetszik, amúgy van valami baj a nokia 3110 val? Köszönöm szépen a válaszokat! Amúgy azért szimpibb a nokia mert szerintem nevesebb cég és volt már sonyericsson telefonom, de nemtudom hogy ez mitől van, de nagyon hamar lemerülnek!
  • banplz
    Mivel én az N betűs cégnél dolgozom így bátran ajánlom neked, hogy Sony eRicsson-t azon belül K550i-t vegyél, mint azt Precision is elmondta jobban megérné
  • precision
    Kártyafüggetlen (ha üzletben veszed) akkor gyárilag kártyafüggetlen, nem kell parázni, hogy vmi utalógas hackelés miatt lett független. Szóval nyugdtan megveheted, és ha olcsóbb is akkor még érdemes is. Belerakhatsz bármilyen kártyát. Centrumgsm -nél szoktak jó áron lenni a kártyafüggetlen mobilok (centrumgsm.hu)

Amúgy most néztem t-mobilenál, a Sony Ericsson k550 (nem walkman :P) 25ezer forint. Szerintem egész jól néz ki, van benne minden amit írtál (mp3, fm, rádio, infra, kékfog) ÉS ami még e mellett szól az a 2 megapixeles autofókuszos kamerája. Jó jó, nem ezzel kell megváltani a világot fotós szempontból, de azért ha egy ilyen kis cucc lapul az ember telefonjában, akkor néha jó használni. Ilyesmi képeket tud csinálni amúgy:

link

Szóval szerintem ezt vedd. Persze a nokia sem rossz választás. De személyes szubjektív véleményem szerint a Sony Ericssont válaszd :)
  • nagylaci23
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy milyen mobilt érdemes venni? Ezek a kritériumok: mp3, fm rádió, infra, bluetooth, jól nézzen ki, csak t-mobile(egész családnak az van) és csak domino csomag, azaz nem előfizetéses, max 30ezer ft megbízható legyen,(ne úgy mint a régebben a siemensek, hogy 1 év után naponta tölteni kelljen miközben szinte nem is használtam) Nokia 3110 classic-ot néztem ki? (ilyen hogy nokia 5000 széria nem izgat, SE walkman sorozat sem)szerintetek jó vétel 19.890 Ft ért t-mobile nál? Amúgy légyszíves magyarázzátok el, hogy hogyan van ez a kártyfüggetlen , nem kártyafüggetlen mobil! Mert kártyafüggetlent láttam jópár ezer ftért olcsóbban (ÚJan persze) mint pl bármilyen kártyás csomagban! Légyszíves segítsetek!
  • tobias88
    Van valakinekerről a mobilról valamilyen tapasztalata? Most nagyon olcsón lehet kapni (40ezer) és 5MP-s kamerája van, nameg tévére köthető (720*480as videó)
  • Benny04
  • R3TR0
    én is ezt veszem mg hamarosan
  • atenza
    Szerintetek melyik a jobb teló, az LG Secret v. a Samsung U900?
  • Benny04
    jól néz ki, de nekem ez jobban kéne :P
  • iambg
    Na ha valakit érdekelne a téma, utánajártam.
    Megnéztem a Vodánál, hát, elég gagyinak tűnik a szerkezet, a gombok és a trackball lötyögnek mint árva dinnye a szekéren, a teljes ház vékony, gagyi(nak tűnő) műanyag, a beltartalmat persze nem sikerült tüzetesen megvizsgálni, de elsőre a telefon nem túl bizalomgerjesztő.
    Képeken tényleg nagyon szép, de kézbe fogva kicsit józsefváros-piaci csájníz hangulatot áraszt.

Sajna, mert egyébként meg tetszene.

Lehet, hogy hamar ítélek, de szerintem így van. Ja és azért akciózza a Voda, mert nem tudják eladni.

Üdv

BG
  • R3TR0
    nah mgvan már végre mgtaláltam elképzeléseimet mgvalosito telefont

W910 SE

• Máté94
    Én mondtam,hogy Motorola az nem jó:)
  • precision
    kinézetre elég jó
    működésről nemtok mit mondani, soha nem volt még a kezemben blackberry telefon
  • precision
    a továbbfejlesztett z10 -eset is eléggé lehúzták a mobilarena -n, szóval nem lehet egy nagy durranás... soha nem szerettem a motorolákat
    teszt
  • iambg
    Ja, és lemaradt: előre is köszönöm
  • iambg
    Sziasztok! A Vodafone-nál lehet kapni a Blackberry 8100-ás telefonját. Van valakinek tapasztalata róla?
    Vajh miért lehet ilyen olcsó a többi "okostelefonhoz" képest?

• desigo
    majd írd le,hogy milyen ha meglesz...
  • R3TR0
    Nah végül valszeg ezt veszem meg naon sokat tudo naon faxa motorola
  • GregSB
    Én tuti a HTC-t választanám. Vékonyabb, szebb, jobb :P

Nem vagyok tisztában az árakkal, de gondolom drágább is.
  • Psziho Apu
    Sziasztok két telefon között vacilálok de nem tudom eldönteni melyik legyen egy Asus p535 vagy HTC Touch Cruise P3650. Mind két készülékről jókat írnak de melyik éri meg jobban??????
  • Gyocsika
    Mamámnak Nokia 3410-se van, bőben elég neki(még sok is).
  • leonaprofi
    Sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy egy idősebb hölgynek 6-7 ezer forintért milyen telefont tudtok ajánlani?Előre is köszönöm.
  • 5c0rp330n
    az ár alapján ha ingyen le udod, akkor ja, megéri.
  • Csuhai G
    Szerintetek érdemes lecserélnem egy Samsung D900i-t egy Samsung U600-ra?
  • Metwork
    Sztornó, megnéztem jobban a méreteit, akkora mint 1 fél tégla majdnem :)
    Marad a 770
  • Metwork
    A K800 az újabb/jobb mint a 770?
    Van belőle fekete, olcsóbb és tud kihangosítani :)
  • 5c0rp330n
    msn, skype, youtube, wlan-on 3,5g net megosztása, böngészés, távirányító, mindenféle emulátor futtatása, flash, ftp, kamera, függvényábrázolás, szótár, kép/videónézegetés, zenehallgatás, intelligens hívásszűrő/beszédrögzító/hangposta ami a telefonon tárolja a beszédeket így ingyen van. gmail, email kliens, vnc, webkamera, google maps, nokia maps, zeneflismerő progi, internetrádió, sima rádió, vonalkód olvasó, pdf olvasó, office fileok nézegetése, ngage játékok.
    vagy akár az összes fenti egyszerre :)

jelenleg kb ezekből tudok válogatni és esetenként mindegyik funkciót használom, némelyiket minden nap. de ez csak egy kis szelete annak, amire képes lehet egy oprendszeres telefon.
  • precision
    nekem iphoneom van, youtube videokat nézek, böngészem a netet, zenét hallgatok rajta, netrádiót, játszani is szoktam, megnézem rajta az emailjeimet...stb.
  • Met
    Mit lehet még csinálni egy mobillal? Tudom mire képes de a való életben mire használjátok még?
  • 5c0rp330n
    ebben az esetben valóban jobban jársz egy egyszerűbb telóval. viszont mindenképpen nézz előtte teszteket a telefonról, itt például, rendszerint a kamerát is leszokták tesztelni, láthatsz tesztfotókat minden készülékhez.
  • precision
    vegyél k770 -et én azt mondom
    jó kis telefon az, itt pl 40 pénz, gyárilag független, garancia, stb.
  • Máté94
    Amúgy nem tud valaki valamit a Nokia 5320 XpressMusic-ról?Hogy mikor jelenik meg?:)
  • Met
    jaja, telefonálok, smsezek és reggel ez ébreszt :)
    arra nincs pénzem, hogy mobilon netezzek de szükségem sincs rá
  • precision
    k850ről azt olvastam hogy iszonyt bugos a szoftvere, fagyogat keményen a teló
  • Bai92
    üdv

Szerintetek egy használt k750i 1 gigás memóriakarival megér 20ezret?
  • Máté94
    59-ért sztem megéri ha igazán fényképezni akar.:D
  • precision
    drága