Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy nem lattam, de biztos hogy szebb, mint a 6230i-je!
(nem is egy arban vannak 😊
a 200-as procirol csak annyit, hogy volt egy HP 6340-em, 172Mhz-s procival, a kollegamnak meg egy iMate Jam-je! Az enyem lenyegesen gyorsabb volt, pedig, ugyan az az oprendszer futott rajta, ugyhogy szerintem ez megint nem mervado, de a lassusagot amegint a 6230i-re ertettem!
6680-at meg nem lattam, de mostmar megnezem!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
Ha neked az csúnya akkor beutallak szemorvoshoz😊)
Egyébként meg egy 200 proci fut benne,és a menüje kb 4x gyorsabb mint a 6600 nokiáé vagy a 3650 telcsié.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
"Vadonatuj 0* perces"
Egy majdnem 6 hónapos telefon közel nem ennyibe kerül. Egyébként azért mert kivan rakva az ár, nem feltétlenül tudja eladni 😊) Aproneten pl van új már 100 vagy 110ért is, használtan meg azt hiszem 75 vagy 80...
Nekem a legújabb Nokiám 7210-es, az sem valami új, de nekem nagyon tetszik, hogy mindenrõl tudom hol találom.
Már az is idegesítõ, hogy egy-egy menüpontot áttesznek máshová, mert egyszerre több Nokiát használok, és nem mindig tudom, hogy mit melyikben hol kell keresni.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
a nokia azert a legnepszerubb marka, mert a vegtelen egyszeru, es egyesek logikusnak talajak. es igaz is, a 6220-6310i-g (hangsulyozom, SZERINTEM)
azota viszon egy kicsit furcsa, es idegen szamomra.
(ez persze nem jelenti azt, hogy masoknak nem lehet jo!
(el kell ismerni, hogy jol csinaltak, amikor kitalaltak, mert igy a hozzajuk szokott felhasznalok nem mennek sam markahoz, mert ott ujra kene tanulni mindent)
es akkor kanyarodjunk vissza egy kicsit az RTL Klubbra (mondhattam volna mas peldat is, de ezt utalom a legjobban)
a ketto kozotti kapcsolat, bar sokaknak egy kicsit logikail bukfencnek tunik, az hogy EN(!) ugy gondolom, hogy ez egy eleg egyszeru es kenyelmes userbutitas!
EN szeretem, ha mindenben van egy kis uj, amit fel kell fedezni, es meg kell szokni, es itt nem a tokom tudja hany megapixeles kamerara meg a ilyen-olyan jatekra gondolok!
butulunk az RTL Klub elott, es butulunk, mert automatikusan nyomjuk a menu 1-1-3-at a mittomen milyen menuhoz a Nokian! ennyi!
ez jo is meg rossz is, mert kenyelmes,csak EN nem szeretem, ert en vagyok a hulye, aki szereti az ujat, megmegraadasul kotoszkodom is!
😄
ahogy latom, a s700 jol tartja az arat, bar nem tudom, europaban mi van!
Az RTL Klub és a Nokia hogy függ össze?
Az egy dolog, hogy az RTL Klub butítja a népet, de attól, hogy a Nokia a legnépszerûbb telefonmárka, még köze nincs ehhez. Eddig nem mondtam, hogy butaságokat beszélsz, de mostmár elszálltál egy kicsit 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
+azt nem értem,hogy az SE-nek láthatóan nagyobb a kijelzõje, a felbontás viszont a 6230i (208x208) -nek jobb,rgo nemlehet vmi csunya az a kijelzõ sem!
+kompatibilitásba melyik jobb? SE játcik mp3 -akat??
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
mondjuk egy 15-20k val drágább is<#szomoru1>#szomoru1>
1ébként nekem most SE T610-esem van (hát az se volt vmi sokáig értékálló)
2 eve nincs nokiam csak se!
amugy elso ranezesre egy kicsit csunyak az ikonok, van korulottuk egy fehet keret, ami nem tetszik!
azt mondtam mar, hogy szerintem lassu??
a k750iben ugy felpattannak az ikonok, meg olyan gyorsan jonnek a menuk, mint a szel! a nokianal azert ez nem igy van!
hiaba, ha nepnek nokie kell meg RTL Klubb...
Mobiltelefonok A- Z- ig EXTRA ÁRON ~~ www. mobilabc. gportal. hu ***Sony Ericsson P 900 105, 9 ; P 910i 118, 9 ; K 700 50, 9; K 750i 91, 9; K 300 47, 9; K 500 35, 9 Ft Vadonatuj 0* perces kártyafüggetlen gyári tartozékaival dobozolva eladó, cserélhetõ. További részletes információ és Gsm Tipusok széles választéka a *KATTINTS IDE* alsó linken található. KATT IDE ! ! ! ÉRDEMES ! ! !
Ha õ ennyiért árulja és elviszik,akkor neked is menni fog.
Ahol vettem a Nokiámat ott a te telcsid újonnan volt 169 ezer ft.
és még hátra van 64 rongy részlet...
gondoltam, hogy eladom, befizetem a maradék részletet egyben és a maradékból befizetem az új kezdõjét.de a 80 még arra se elég 😞
nem vagy semmi csávó<#guluszem1>#guluszem1>
Se kéz se szem ez vagy..........
Na nem, azért ez a Samsung élbõl jobbnak ígérkezik, mivel a 7050-nek csak a számlapja csúszik le, míg a P860-asnak a belseje jön fel, mondom, mint a Mátrix 2-ben! :-)) Nagyon más osztály az az LG! :-))
Üdv!
Prime
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Ha eljut hozzánk akkor fontolóra fogom nagyon venni, mert ha olyan jól össze lesz rakva, mint mondjuk a G7100-asom volt, akkor érdemes, és ez már ránézésre jóval többet tud annál, szóval nagy favoritnak ígérkezik! :-))
Üdv!
Prime
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Szóval én egy okból vennék új telefont, hogy laptopra rányomhassam bluetoothon, és tudjak netezni.
...ezt hogy érted hogy 2napig? azért ahhoz picit drágák ezek a dologok.....szóval jó darabig ez (vmelyik) lesz a telom...de melyik?<#vigyor2>#vigyor2><#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
a k750i gynyoru, es ha SE-s voltal akkor nem lesz gondod, amugy meg senkinek, aki hasznalja 2 napig!
(kb olyan ez, mint a Windows vs. MAC)
(nem kotekedesbol!)
...illetõleg nemtom a SonyE memóriája bõvithetõ -e mondjuk 512MB ra?
Egyébként értékállóságban,mindenképpen a nokia a jobb.
Nem tudom mely funkciókat használnád ki rajta stb.
Talán összeillesztési minõséget tekintve a Sony Ericsson jobb, de úgy látom csak a Nokiában van EDGE, így pl. nálam csak az jönne szóba.
Ahogy nézem kb. ugyanolyan szar fényképeket csinálnak 😊
mostanság tervezek uj telot venni és kettõ között nemtudok dönteni !
Sztetek: Nokia 6230i v. SonyEricsson K750i ????? Miért?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Next PC upgrade: 2022
nezzetek meg az operacios rendszeret! Symbian! hoho!
itt a akvetkezo kedves!
Samsung D730