10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#6312 Nokia N82 -
#6311 ok. -
#6310 a SE megbassza a kurva anyádat!!! -
#6309 n96. -
kidboy #6308 üdv. szeretném a segítségetek kérni. van 4 telefon amikről sokat olvastam már. Mindegyik kiváló telefon, és nem tudok dönteni: nokia n82, nokia n95 8GB, nokia n96, Samsung i8510.
Vélemények?
-
#6307 monnyonle!4 -
#6306 #6304 -
#6305 XD -
#6304 vigyázz a szádra... -
#6303 SZAR A NOKIA!!! -
#6302 Am az utálom kicsit túlzás :D
Csak egyszerűen ha telefonváárlás elé állok akkor SE-t nem választok. -
#6301 Jól van.:)
"Még jó h. nem azt mondod h. a Nokia le van maradva az SE-hez képest :D"
Nah e miatt, ez egy célzás hogy fos, nah de hagyjuk.;-) -
#6300 Túlságosan a szívedre vetted amit írtam. :)
Nem szeretem az SE-t ennyi.
Nem fikáztam egy SE-t sem,nem írtam pl. h. "szar az SE kamerája,szar az SE...",egyszerűen annyit írtam h. utálom az SE-t,nem pedig azt h. szar az SE. -
#6299 Am. most Te magadon röhögsz, mert rajtam akarnál, csak az a baj hogy a többiek meg rajtad röhögnek..? mint mondtam, Ti jöttetek ide SE-t fikázni.. ha annyira tetszik az Omnia senki nem fog vissza menj vedd meg, edd meg. Csinálj vele amit akarsz.
Nem kötelező ide járni. Főleg nem az ÁLTALAD nem kedvelt telefonokat.. tudod vannak szubjektív és objektív vélemények.;-)
Köszöntem.
-
#6298 jogos -
#6297 Omnia? kit érdekel több száz ezres telefon? Ti jöttetek ide SE-t fikázni, akkor meg még Ti vagytok fellázadva?
getlost.. -
Rég röhögtem ekkorát.
Még jó h. nem azt mondod h. a Nokia le van maradva az SE-hez képest :D
Amúgy a Samsungok szted buták??Ott van pl. a Samsung Omnia meg még egy rakás teló amire csak a hülye mondja h. buta telefon... -
#6295 Nem, de qrvára nem érdekel elhiszed? lehetsz Te itt tulajdonos is, akkor is fasságokat mondasz.
OK. akkor nem samsung, mondd desingbe mi olyan jó? bocs csak a samsungra gondoltam, mert az szép télleg.^^ -
#6294 te majom szted ki a fasz beszél itt samsungrol ha?
aki valamit is konyit a dolgokhoz és tudja kompenzálni a dolgokat az nem vesz se SE-t se Samsungot hanem máshol keresgél
"Álljatok lefelé az SE basztatásával,..."
kivel beszélsz nemtudod mi? -
#6293 Álljatok lefelé az SE basztatásával, a Samsung 2éve mikor adott ki 3,2mp-eles xenon vakus telót?
nah gg.;-)
csak mert a Samsung valóban szép DESIGNBE és buta mint a szar.. tehát szőke nő.. szép de, buta.:) -
#6292 sehogy -.- -
Borg #6291 Hiszen ez a menő, hogy leszel így a pajtásuk? -
#6290 énse -.- -
Én is!^^ -
Ezzel ugyanígy vagyok,egyszerűen utálom az SE-t :D -
#6287 #6285 -
#6286 :o -
#6285 ugyanolyan teló mint a többi SE semmiben nem jobb nem rosszabb én speciál utálom a SE telókat lehet h sokat tudnak viszonylag olcsón de egyik se elegáns.
biztos jó de én helyből nem veszek SE telot
-
#6284 Mi a véleményetek a SE G502-ről? :-o
Olyat akarok venni... -
#6283 Ez az LG Chocolate szúrt szemet nagyon.. Szépnek szép,csak telefonálásra kéne,de a tesztben nagyon lehúzták.. -
#6282 Azért, mert ezek használtak.. de azért nézz szét pl. a T-Mobile.hu-n hogy mennyibe kerül a teló újonnan és ha nincs sok különbség, vagy esetleg itt drágább, akkor értelemszerűen az újat vedd meg.:)
Pl itt az 5310 Xpress Music os Nokia 29k, igaz független és 3napot használt, de a T-Mobile-nál is 29k^^ és az új.:)
-
#6281 Ezek itt miért ilyen olcsók ? Lehet,akkor egy LG chocoleta-ra beruháznék,ha tényleg csak 20as.. Meg van itt D900as is. -
#6280 Nem tudom, valami GSM boltokba próbálkozz..
Amúgy ha design, de jó tudás is, Samsung Z400(alig kapni..) v, D900i. -
#6279 Látom megy a k800i.. Tényleg jó teló,csak az enyém kicsit strapa.. Húgom földhöz vágta egyszer csúnyán, kiesett a joystick és az oldalsó gombok,amik eltűntek.. Így elég haszálhatatlan.. A városban nem igen tudják javítani, szerintetek hova érdemes szervízbe vinni/küldeni.. Nem mindenképpen ragaszkodok új telóhoz,ha ez olcsóbban kijön
(nyiregyi vagyok) -
#6278 Remélem jó helyre jöttem :) Mivel lassan két éve nem követem a mobilpiacot,hozzáértőket keresnék. Lassan a k800i-m kezd strapára menni és új telót vennék.. Elsősorban most a kinézet a fontos,nem a tudás.. Szóval alap dolgok legyenek meg benne (bluetooth,kamera,mp3), de ezen kívül semmi különösebb igény.. Árban ilyen 20-40 körül mozogjon, és ha lehet, ilyen elegáns telefon legyen :) Persze,tudom,ahány ember,annyi ízlés.. De azért sok teló van,ami a nagyközönségnek bejön,ilyenekre lennék kíváncsi a kritériumok alapján.
Köszi előre is ! -
#6277 ? -
#6275 ezvan... :c -
#6274 Special nekem 3éve van Sharp GX 17em, akkor nekem kevés a lém, sajnos..:D -
#6273 -
#6272 Húha egy éve meg van,micsoda használati időtartam...
Látom túl sok a lé.