Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Melyiket ajánljátok:
Nokia 6230i
Sony Ericsson K750i
Köszi
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
De sztem Siemenset ne vegyetek. Nem véletlen h olyan olcsó...
For sale: thedronewebshop.com
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
úristen mekkorát hibáztam....így meg kell vitatni (?)....
Easy Rider: még ha olcsóbb is a 3250, akoris asszondom N70 100szor jobban megéri...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
De ha nemjáccasz akkoris N70, 3250 asszem drágább és az a "tekerõje" amivel a billentyûzetet lehet forgatni, állítólag hamar elbszódik, kikopik, meg ilyesmi...
Ez a te döntésed, de az utólsó szavam akkoris N70.
És ezeken az új Series 60asokon állítólag nagyon kevés N-Gage játék megy...
symbianos mind a 2 és a memória is ugyan addig bõvíthetõ szal ugyan annyi cucc van<#lama>#lama>
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Szóval N70!!!! 10000szer jobb!!!! Többekközött azért mert Symbianos!
Gergõ992: Azér ne vegyé K750et mer pár hónap múlva elromlik rajta a joy és viheted szervízbe (3-4havonta), sokszor szarakodik (nekem volt fél napig "próbaidõn" és 3-4 újraindulást produkált magától...), lefagy, újraindul meg ilyen szarságokat csinál.... abszolút megbízhatatlan, egy szar teló és kész!
Nokia N70 vagy Samsung D600?
melyikt jobb?
(menet közben dual-sim adaptereket már találtam de ezekkel csak felváltva tudnak online lenni a sim-ek, egyszerre nem)
Hogy miért??? Mert Sony Ericsson!!!
Van egy kis gondom.
Pénteken vettem egy N70-est, és nem tudom összehozni a számítógéppel.
Feltelepítettem a PC suite progit, a gép felismerte a telót, de ha rákattintok az N70-re a phone browserben, ezt írja ki: "A mûvelet nem fejezhetõ be"
Ez miért van?
Tudna valaki segíteni?
ThX bYe
Nem tudok még fórumot nyitni ezért itt kérdezem meg, hogy ti meik mobilt választanátok ezek közül:
Alcatel OT-551
LG B2100
Motorola V235
Siemens C75
Sony Ericsson J220i / Z300i
Nokia 3120
Köszi!
v.ki tudja meddig huzható a nokia n70????
nagyon rég keresek jó állapotú 8910i telefont.Ha van vkinek eladó, vagy tud egy helyet, ahol beszerezhetõ, kéremszépen, mindenképp irjon.köszi
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
http://6600sector.field.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=808&postdays=0&postorder=desc&start=45
Filmeket kitûnõ minõségben (AVI formátumban!!!!!) csak okostelefonokon láthatsz (pl. 6630on😊! Lehet az összes többi telón is filmet nézni (ha van minimum egy 512 MB-os kártyád is😊, de a többi sima JAVA-telefonokon (SE K700, K750, W800, meg rengeteg van még) eléggé rossz minõségben lehet nézni (3GP, MP4 Formában, de ezek messze nem olyan szépek mint az AVI formátumúak).
A TV-t, rádiót online-on lehet nézni/hallgatni (6630on, de N70 pl. beépített FM rádió van). De bármilyen hihetetlen én ingyen csinálom az online rásiózást és tvzést. Méghozzá úgy hogy lementettem a rádió és TV adások webcímét és így nemkell felmenni az internetre és elindítani a tv-t vagy rádiót, hanem közvetlenül a telóról lehet indítani, és így nekem eddig egy forinot nem vett le a kártyámról!!!
Látom jól értesz a 6630hoz. Én egy nagyon jó telót szeretnék venni amivel sokmindent lehet csinálni. A fõ, hogy Mp3, rádió, film nézésre tudjam használni. Leírtad itt, hogy rádiózni is tudsz. Ez pontosan milyen rádiózás, internetrõl vagy norál vevõje van?
Kinéztem a 3250-es telót magamnak. Szerinted ez milyen, és esetleg mennyivel jobb? Vagy valóban jobb, mint a 6630-as?
Ciao,
Uly
Ma vettem, de eléggé új készülék.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
És pl. egy ilyen N6630 60ezer FT, a W800 meg 80ezer, a D750/K750 is asszem 60ezer körül van.
De ha te egyszerû telefonokat tuod kezelni akkor vegyé SE-t, mer nem fogsz kiigazodni az okostelókon.
ÉSHA SE-t VESZEL!!!!! Mindenképpen D750, persze ha több pénzed van W800-at, de K750-et semmiképpen se ajánlom!!!!!!!!!!!!!!!!!