10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
Borg #6352 12mm :)
Amúgy nemtom melegszik-e, nem néztem tegnap. -
#6351 Az enyém mintha egy kicsit vékonyabb lenne de egyébként full így néz ki...
Érdekes lehet párhuzamosan használni két SIMet egyszerre.
Érintőképernyőt szoknom kell még nekem is.
A telefonkönyvből pikk-pakk kikeresem a neveket de ha egy számot kell bepötyögnöm akkor folyton a felette lévő számra nyomok.
Én inkább a GPS miatt választottam ezt mert már untam,hogy külön kell hurcolásznom telefont és navit...
Ha töltöd akkor a te aksid is durván melegszik? -
Borg #6350 Képek:
A kijelző pixelesnek tűnik a fotókon, de valójában nem az. Nemtom mit kéne állítani a fényképezőn, hogy rendesen látsszon... -
Borg #6349 Gyors review.
Pozitivumok:
Külső: Nagyon szép a telefon. Stílusos, dizájnos. Csillogó lakk fekete, és a gombok, képernyő is szépen illik az összképbe. Semmi kirívó elem nincs rajta, ami gagyivá, vagy vásári kinézetűvé tenné. Elöl és oldalt rendes HTC logó, mondjuk az oldalán a 4gb internal storage, meg a hátulján a kamera adatai kamuk.
Belső:
-Könnyen kiismerhető a menüje, egykét (elsőre) furcsaság után megszokottá válik.
-Gombokkal is szépen navigálható, meg touchscreennel is, bár azért sok dologhoz kell a stylus. (betudható mondjuk annak is, hogy én még elég béna vagyok hozzá, szokni kell)
-Telefonkönyv eszméletlen részletességgel testre szabható, csomó keresési opció stb.. szinte már túl is van bonyolítva.
-dual sim/standby funkcionalitás perfekt, külön és közösen is állogatható opciók, pont mintha két telefon lenne egyben.
-sms írás egyszerű, handwriting is kitűnően megy, nem is túl lassú
-kitűnő hangminőség, nagyon hangos is tud lenni ha kell, vibra is jó (bár szintén szokni kell, mert sokkal finomabb mint az EU telefonoké)
Multimédia:
-FM rádió kitűnő vételű, auto search is van (bár talált egy csomó semmit sem tartalmazó frekit is), antennaként itt is a headset szolgál.
-mp3 lejátszás szintén jó, eddig amit próbáltam mindenféle kódolású/méretű ment, wav is.
-Képnézegető is fasza, eddig bármilyen nagy képet megnyitott, tapéta méretűt is 2mp alatt a képernyőre varázsolta lekicsinyítve. Szépek a színei ha multimédiáról van szó, szerintem tökéletes a megjelenítője, noha a menüje ugye fekete fehér (illik a dizájnba).
-organizer is nagyon jó, todo lista, naptár, ébresztő mind jól működnek. Talán csak annyi, hogy az ébresztőt nem olyan könnyű lebökni, mint a sony ericssonomon, hogy csak úgy találomra odatenyereltem valamelyik gombjára
-én a kamerát sem nevezném szarnak. Persze nem AF-es többmegapixeles PR bullshit, de nem rossz. A maga méretében (max 640x480) jó képet csinál, és rengeteg effektet, meg opciót lehet állítani. Némi digit zoom is van rajta. Fényképezésre nem fogom használni úgy mint a K800i-t, de ha valamit sos le kell kattintani, arra jó.
-adatkom szintén flawless, bedugtam pc-be usb-n, vista egyből felismerte, és egyből lehetett nyomatni rá a cuccot. Működik webkamerként, modemként, háttértárként is. A progress bar nem valami pontosan mutatja a fájl feltöltést (néha 50%-okat ugrik), de viszonylag gyorsnak mondható. Semmi kibekapcs, meg ujrainditgatás storage módban, mint az SE-nél.
Negativumok:
-a hangerő mindenhol alapból maxon, este a szar is kihűlt bennem párszor
-billentyűzárat nemtom hogyan kell manuálisan benyomni
-mp3 lejátszásba nem tud belepörgetni
-szerintem a hozzáadott headset csak mono (de BT-n stereot is támogat elvileg)
-slide to unlock hangeffektjét nem jöttem rá hol tudom letiltani
-a fekete fényes tokozáson, és az érintőképernyőn állatira meglátszik minden ujjlenyomat egyből
-a nem fogadott hiváslista valóban fura. Ha a sim2-ről van nemfogadott hivásom, akkor kijelzi hogy 1 missed call. De ha rányomok, a lista üres. És nem is jelzi sehol, hogy a sim2-n lenne a nemfogadott. Át kell mennem a sim2 call logba, és ott látni.
-ha mindkét simen rajta van egy szám, különböző néven, akkor híváskor a sim1-ről veszi mindenképp. Tehát ha valamit megtalál a sim1-en, akkor a sim2-n már nem keresi. Ez nem gond végülis, csak fura.
- +36 kell minden szám elé, mert különben nem tesz hozzájuk ID-t bejövö hiváskor/smsnél.
-afkorz a kamera nem túl jó. De azért szarnak se nevezném, lásd fentebb.
Toucht elsőre igen béna kezelni:D de ez nem a telefon hibája.. főleg a görgetősávokat nehéz ujjal eltalálni, vagy ha valakit gyorsan akarok tárcsázni az még nem annyira megy. Viszont azért belejövök lassan, csak nagyon fura a hagyományos telefon után. A legtöbb funkció elérhető a kurzorbillentyűvel meg a körülötte lévő 4-el is (pontosabban szerintem minden).
Tegnap USB-ről feltöltötte durván 1 óra alatt maxra, aztán még egy órát nyektettem, meg most reggel óta folyamatosan (kamera, mp3 lejátszás, telefonálás stb), és még 3 pöcök van a 4-ből. (BT off) Viszont azt írják róla, hogy már a második töltéssel többet fog bírni. Egy német sráccal beszélgettem, neki 4 napot is bír gyér használattal.
Szóval alapvetően elégedett vagyok. -
Borg #6348 Nem hiszem hogy sokkal tovább bírná, mert ez meg dual networkos :) -
#6347 Arra gondoltam, hogy ugye desigonak gondolom, eredeti diamondja van, neked meg nem, és ezért ugye ő mondta, hogy hamar lemerül az akksija, de neked nem az eredeti van, ezért gondolom tovább bírja -
Borg #6346 Azt vettem. (most nemtom leszűrni hogy poénkodni akarsz, mert vagy nagyon szarul megy, vagy nemtom mit akarsz? :D) -
#6345 jaa, én azt hittem, hogy valami gagyi kínai koppintást vettél -
#6344 első nap IGOzás nélkül 8 óra alatt lemerítettem
122 percet beszéltem...
de nem gáz kocsiban ugyis töltöm... -
Borg #6343 Az eredeti HTC is kínai... -
Borg #6342 Jah, ez is pont olyan :)
Külsőre 1:1-ben az eredeti HTC Diamond, csak a belseje más. Nem WM6 van rajta, hanem saját oprencer, meg a kamera csak 0.3MP.
Azon kívül igen, 900mAh akksi van hozzá (2db!) ami kb 3-4 napig bírja maximum. Heavy duty-ban 2 nap. De ez nem olyan nagy gond, max éjjel töltöm. Cserébe kurvaszép, pici, vékony, és jól használható - bár a toucht nekem is szokni kell :) -
#6341 de ez nem az igazi diamond -
#6340 már azt hittem, hogy valami japán vagy kínai -
#6339 loller
katt [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1212699762]#79[/URL]
aksija gyorsan lemerül sajna :/ -
Borg #6338 Ofkorz angol. -
#6337 és milyen a nyelve? -
Borg #6336 HTC Touch Diamond klón.
(DAXIAN J6)
Dual sim, dual standby, érintőképernyő, fm rádió, meg a szokásos minden ami kell... 100$-ért.
-
#6335 lolz
milyen? -
#6334 képet! XD -
Borg #6333 Megjött Hongkongból a telefonom :) -
#6332 Hát már , nem egy mai csirke -
#6331 egyik ismerosom szeretne venni egyet, ezert kerdezem :)
valami mas javaslat esetleg ilyen tudasban vagy kategoriaban?
amugy erdemes megvenni tenyleg? marmint jo keszulek, szemelyes tapasztalat? mobilarena -t elolvastam de hat azon semmi ertelmes nem derul ki... -
#6330 fasza. -
#6329 N80 -rol mi a velemenyetek?!
telefonguru -
#6328 haver most vett olyat sztem baszott jó (Y) -
Easy Rider #6327 Samsung L700-ról vélemények? Nekem nagyon bejön az egyszerű kinézete, és ennyi pénzért elég jó vételnek tartom, mellesleg belcseb szempontjából is megfelel az elvárásoknak, szerintem. Esetleg ha ennyi pénzért tudtok ajánlani hasonló mobilt (megjegyzem, ilyen megjelenéssel és belső tulajdonságokkal bíró telefont ennyiért nem találtam), akkor azt megköszönném :) -
kidboy #6326 A samsung omnia i900-ról mi a véleményed? -
kidboy #6325 Jah hát a GPS amit említettél kifelejtettem. :D Nekem édes mindegy van e vagy nincs benne. -
kidboy #6324 Én már nem tudom. Most olvastam végig mobilarenan a nokia n95 8GB tesztjét. Hát elgondolkodtató.:S A minőségi összeszerelés és a kamera se a legjobb, viszont a 8GB memo az elég jó. Az n82-nek, kiváló kamerája van, használtam a telefont, mert haveromnak ilyen van, de nekem valahogy a billentyűzet megoldása, meg úgy a telefon nem fog meg, meg a memória kártyát neked kell bővíteni, tudtommal. N96 visszafejlődés (lassú). Samsung az kiváló lenne, de hát az ára :S nagyon magas. -
#6323 ömm.. ezt a gps-el dolgot nem értem, hiszen mindegyik általad említett modellben van. N78 állítólag eléggé jól teljesít zenelejátszásban, ha az a fő szempont. -
kidboy #6322 Lehet az n95 8GB mellett döntök. GPS nekem nem kell, de olvastam, hogy lehet rá telepíteni. Inkább zenét szoktam hallgatni, de azt nagyon sokat. Köszönöm mindenkitől a javaslatokat. -
kidboy #6321 köszi, meg olyant is olvastam hogy az n96-nak lassabb a HSDPA adatátvitele, a samsunghoz képest. Most a samsung nagyon beerősített ezzel az új telóval. -
#6320 oké főnök -
#6319 pont ezért ne ajálgasd :) merthogy majdnemhogy ennyiben ki is merült minden előnye. és sok dologban nemcsak, hogy nem fejlődött, de visszafele fejlődött.. -
#6318 Csak annyit tudok róla, hogy 16 gigás a memóriája XD -
#6317 sztem n95 8gb -
#6316 ezekből vagy innov8, vagy n82.. az előbbi jobb képeket csinál, az utóbbira több program van, nem minden progi fut rajta, ami n82-n tudtommal. viszont fp2-es, vagyis van olyan progi is, ami azon fut, de n82-n nem.
Benny04: aki n96-ot ajánl, az nem ért semmit az egész témához, ez esetben viszont inkább ne is ajánlgass semmit. -
#6315 Sztem N82 :)) -
kidboy #6314 Akkor marad n96 és n82. De a samsung i8510-el mi a baj? Olvastam, hogy gyorsabb és a kamera is ugye 3MP-el nagyobb, de nem annyira tetszik. De viszont az n96 meg lassúbb és csak 5MP a kamera, de viszont sokkal jobban tetszik, mint a samsung. :D -
#6313 nekem ez a teló nem tetszik