10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • RoR zsozso
    Én most tervezek mobil vásárlást (ha összejön a pénz),és az LG K750Secret-et gondoltam.
    Van valakinek valamilyen tapasztalata LG-kel kapcsolatban??Milyen teló??
  • dragon11
    Tom tom, de az a Samsung elegánsabb..:) de 1értelmű, h a Xenon vakus az kell..

amúgy, most gyenge a forint és felmentek az árak.. nem lesz ez így jó.
  • Benny04
    K800i!!! :DD
  • dragon11
    Aha.:) de Nekem elég amire használom.

Majd lecserélem.. és valszeg Samsung D900i v. Sony K800i lesz.
  • Benny04
    lol :D
    az kurva szar teló XD
    memóriája egy mega?:SD:_ASD_A:S?D_A:S
  • dragon11
    Nekem meg már 3éve Sharp GX 17em van..
  • Benny04
    nekem is már kéne valami újat venni, mert már több mint egy éve megvan a w300i-m :/
  • Benny04
    biztos. :D
  • dragon11
    A pénz nagy úr.. Én már mióta akarok gépet újítani.. (igaz tavaly vettem.) de már akkor se volt csúcs, de még mennek rajta a gamek mediumon..
  • burg3r
    Gyerekek ez a Nokia 6650 nagyon komoly készülék....
    Kár hogy csak Motorola V8-ra futja...
    Nem baj a lényeg hogy elegáns az is meg némi üzleti alkalmatosságnak bőven jó lesz.

További szép napot
  • dragon11
    Halj meg gyorsan, békébe.
  • Benny04
    anyád :D
  • Benny04
    jaja
    én is szerettem volna ilyet venni témobiltól, csak mostmár megint visszament az ára :c
  • dev723
    http://www.hackthat.net/df/ddos/40832/index.hack Nézzétek meg.zz
  • dragon11
    Loál mindenki ezt ajánlja.. igaz top teló.. xenon vaku odavág..:)
  • Benny04
    K800i.
  • zritya
    Hali tudnátok mondani olyan telefonokat amik 20 000 és 40 000 közöt vannak és jók Köszi!
  • Pipör
    E51
  • Puhos
    Hi!

Telcsi csere előtt vagyok, az lenne a kérdésem, hogy valakinek van-e Nokia 6650-ese? Mi a véleménye a készülékről?
    Nokia 6650 vagy Nokia E51?
  • Pipör
    igen ráfokuszál és élesebb lesz a kép
  • burg3r
    kösz a választ

amugy a 2megapixeles kamerájában nincs autófokusz....
    maga az autofokusz csak annyi h tartom és ráfokuszál a képre vagy vmi bővebb dolog az???

• desigo
    mobilarénán tesztelték és nagyon jókat írtak róla
    kíváncsi vagyok,hogy meddig bírja az aksija
    apámnak lehet veszek egyet decemberben...
  • Nufy
    Én régen nagyon motorola ellenes voltam, de már két éve egy motorola L7-esem van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. igaz most vettem egy t 280i-t de szeritem továbbra is az L7-est fogom használni. üdv.
  • Pipör
    ilyet még nme mondtam Motorolára de egész jó kis tela de csak megapixeles kamera :(
  • burg3r
    Üdv mi a véleményetek a Motorola V8-ról mert nagyon ugy néz ki h olyanom lesz.
  • dragon11
    Értem!:)
  • Nufy
    W200i-vel az a bajom, hogy nincs rajta bluetooth, és ez egyből kilőte azt a telefont, és ez teljesen jónak nézz ki, igaz valószinű, hogy az motorola L7-est tovább fogom használni.
  • dragon11
    W200i legjobb.. de ezek nem olyan jó telók.

OK. akkor nem így van.. de annyit mondok a Samsung stílusosabb, drágább, butább, de szebb.. sztem a Sony jó lesz Nekem..:)
  • Nufy
    Üdv!

voltam ma bent a pannonba, és megvettem a sony ericsson t280i-t. igazad van kicsit buta telefon, de nekem teljesen jó, pláne azért mivel még 20 forintomba se került, csak 5 perces szabadidőmbe került és egy aláírásomba. és kaptam a telefon mellé egy bluetooth-os hedsetet, egy sima hedsetet, egy pannon sim kártyát, amiről 2500Ft lebeszélhető, jah és persze a telefon, és szeritnem ez 5 percemé elég jó üzlet volt. Annak ellenére lehet, hogy pár hónap mulva megveszem a mio a501-est amit kinéztem, de ahoz még gyűjtögetek.
  • Pipör
    ihh télleg :S
  • Nufy
    Sikerült végleges döntést hozni és ez nem más mint a sony ericsson t 280i. és ilyenkor szokott az lenni, hogy bemegyek a boltba kérek egy ilyent, és a következőt fogják mondani: elfogyott és akkor fog a kopasz fejemen a hajam az égnek fog állni, és akkor ezek lesznek:
  • Nufy
    pecsába. t280i nagyon megtetszett így hirtelen, de nem bővíthető. akkor megint végignézem a valasztékot, utálok műszaki cikkeket venni.
  • Nufy
    köszi erre a válaszra vártam. w200 kilőve, kamerája engem nem érdekel, mivel úgy-se fogok vele sokat fényképezni, mivel van fényképezőm, és amúgy se szeretek a telefonnal fényképezni. főként zenehalgatásra fogom használni vagyis rádióra, úgy-hogy most megnézem,hogy melyik rádiós, melyik bővíthető, illetve mennyivel bővíthető, és döntök.
    akkor a 20-at leszűkítettük kettőre. thx az infót.
  • Pipör
    W200-nak nagyobb a belső memóriája,de viszont csak infrája van :S és ezzel a w200 kilőve ,m620 jól nézki (sztem) de gyenge a kamja,így sztem a
    SonyEricsson T280 kell neked 1,3 kamera és bluetooth
  • Nufy
    akkor még egy olyan olyan kérdése feltennék, hogy a 3 alap, gagyi telefon közül te melyiket választanád? az egyik a samsung m620 másik sony ericsson T280i illetve a harmadik: sony ericsson w200i, igaz még egy negyediken is gondolkoztam, de azt a mérete miatt vetettem el ez meg nem más mint a motorola k1.
  • Pipör
    Sajnos mind alap kategóriás telefon
  • Nufy
    Először ilyenen gondolkoztem, tehát ha majd egyszer lecserélem akkor ilyenre fogom cserélni a telefonom: mio_a501 de aztán valjuk be eddigi telefonom: motorola L7 már 2 éves mult, és akár milyen gagyi telefont adnak 20Ft ért szivesebben adom ki a 20-ast, mint a 60.000-et a miora. Ha meg nem lesz jó, akkor még mindig megvehetem a mio-t. jah és lehet, hogy a motorolát még 10.000 ért el is tudom adni mivel kitünő állapotba van.
    tehát szerintem lesz egy m620-om. amúgy a sok gagyi közül melyik az ami nem annyira gagyi?
  • Pipör
    mind sz@r
  • Nufy
    Dehogy is, akkor nem vennék. egyszerűen 20Ft+az első havi számlaegyenleg, tehát 1990-ért elhozod a telefont, és kötsz egy 2 éves hűségnyilatkozatot, tehát, hogy a pannontól nem mész át másik szolgáltatóhoz. ezen kívül havonta csak a telefonszámlád fogod fizetni, külön telefon részletet nem kell fizetned. amúgy nem vennék telefont de hülye az aki ezt nem használja ki.
  • Máté94
    És fizetheted a részletet!Nagyon jó!