10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Benny04
    omg-.-
  • vizilou
    ki van csukva, annál a telónál mndjuk egy nokia 5220-as sokkal sokkal jobb, és még csak nem is olyan drága
  • vizilou
    akkor nézz magadnak vmi színes zenemobilt...a legjobbakat a nokiánál találod...csak mert nekem is tőlük van:P:)
  • Benny04
    Sony Ericsson W350i
  • granati
    Sziasztok

Elég laikus vagyok a témában , de mivel múlt héten elhagytam a telefonomat, sürgősen kellene egy új. Viszont az mp3 legjátszóm pedig hugomnál van, vissza kérni meg nem akarom tőle, szóval jó lenne ha normális minőségben zenét is lehetne rajta hallgatni, és az sem utolsó szempont ha kicsit nőies lenne. Az árat maximum 35 ezer forint körül gondoltam.

Előre is köszi a segítséget
  • Borg
    Ha egy filléredbe sem kerül, akkor igen.
  • Csuhai G
    Szerintetek érdemes lecserélni egy Samsung D900i-t egy Sony Ericsson K800i-re?
  • Pipör
    lg-t ne méri meg venni ....
  • Benny04
    nm
  • rgrg1
    akkor valószinuleg az lesz :)
    köszi a segitséget!
  • Benny04
    jaja:D
  • rgrg1
    ugye egy shine-rol beszelnuk?
    http://t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/telefonismertetok/ismertetok/keszulek_493.shtml
  • Benny04
    lg-t vedd meg, mert az nőies, a nokia viszont nem..
  • rgrg1
    köszönöm a válszokat!
    akkor el kellene donteni hogy lg shine vagy nokia 6300!
    én a nokiat akarom neki de a barátnőjének az lg van és oylat akar o is!
    azert nem kérdezhetem meg mert oda lenne a meglepetés hogy mégis melyiket szeretnéd drágám ?!:)
    egy lányka melyik lenne jobb? az lg aranyszinben kellene a nokiban miylenek vannak? szurke fekete pink?
  • Lui76
    Én magamnak keresem ebben a kategóriában a 6 éves motorolám utódját.
    Fontos nekem a 3G jó lenne ,hátha egyszer olcsóbb lesz majd a net mobilon...
    a GPS-t tartalmazók elég drágák sajna :( - tényleg elég gyengén dolgoznak a mobilos gps-ek van vkinek tapasztalata?
  • Benny04
    sájn, biztos tetszene neki :)
  • kraawz
    k800i-m van most, csak 1.5 év alatt strapára vágtam. Főleg a joystick miatt nem vennék ugyanilyet mégegyszer.
  • rgrg1
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni telefonvásárlás ügyben! Bnőmnek szeretnék karácsonyra kb 20000 pénzért venni egy telefont. Ezeket találtam:

LG Shine 970
    Samsung D900i
    Nokia 6300
    Samsung L700
    Sony Ericsson K800i

ezek kb 20ezer korul vannak. Szerintetek melyik legyen? kinek milyen tapasztalata van? vagy esetleg amst tudtok ajanlani?

nagyon köszönöm előre is a segiségeteket!
  • dragon11
    Fasza, de akkor már K800i.;-)
  • Pipör
    K770 az újabb + új funkciók de sztem k800i-t vegyél Elég jól lehet babrálni ;)
  • PeeTeR
    mar nem azert de akkor mar miert nem K800i?
    telefonguru -n hasonlits ossze, szerintem ertelmesebb valasztas, szinte 1 arban vannak...
  • Benny04
    jó telefon
  • kraawz
    Sony Ericsson k770i-n gondolkodok karácsonyra
    25k-t szerintem megér. Vélemények ? :)
  • Csabesz6
    Nem sikerült.Hulla.Halott.Én is, a gép is-_-
    Tök érdekes a teló felismeri hogy USB-t dugtak a seggébe, everest meg eza activesync is azt irja hogy tiszta a COM1 meg COM2 meg az USB.Billentyűzetet felismeri az USB meg minden mást...ennél meg kiírja hogy ...hiba lépett fel, a windows nem ismeri fel...blabla.Tököm televan már, ezer módszert kipróbáltam ilyen kábeldriverrel olyan pc suittal, ujranindítva, igy ugy amugy...mindegy, asszem nem veszem meg.Próbaidőre van nálam.Pedig tetszene, még a csapzott külsejét is elnézném neki...de ettől megőrülök.Bárcsak sikerülne.
  • Csabesz6
    thx, kipróbálom.
  • desigo
    Rakjál fel ActiveSyncet aztán a pc suitet...
  • Csabesz6
    Kicsit off, de hátha tudtok segíteni:|
    Van egy Nokia 6280-asom, és van hozzá CA-53 USB kábelem.Hiába telepítek neki bármit (pc suite, usb driver ca53) a gép cseszik felismerni...van valami ötletetek?
    Köszönöm.Jah SP2-m van...
  • torrik
    Mennyi az optimális? Akadozni fog rajta, vagy mi? És ha nem iGO-t használok, akkor is?
  • desigo
    jah azt hittem,hogy már megvan

itt egy teszt
    Nekem a kinézetével nincs is bajom csak hát az a 200 Mhzes proci nem túl biztató... hogy fog ezen futni az Igo8?
  • torrik
    Igen, azokra vagyok kíváncsi, mert elméletileg kedden veszem meg :)
  • desigo
    vélemények,tapasztalatok róla?
  • hallertos
    Sajnos egy kicsit sem tudok angolul :S. Valaki összefoglalná nekem a lényeget?
  • loál
    Látom itt is említésre került a windows mobile. Ha valaki tud egy kicsit angolul akkor itt egy cikk. Pro és kontra.
  • jagooo23
    Ez a P320 valóban nőknek lett gyártva, de szerintem nagyon relatív, mert kinézetre teljesen univerzális készülék. Kicsit visszafogott tudással ugyan, de ugyanolyan PDA, mint a többi.. Ennek ellenére ajánlható nőnek.. És ha már szeretnél venni, menj fel a Windows Mobile oldalára, van kis meglepetés PDA vásárlóknak.. Sok cseresznyét..
  • torrik
    Bizony :) Én is most ajándékozom meg magam egy új PDA mobillal. Elegem van, hogy mindig eltévedek Pesten :) Már meg is van a kiszemelt Asus P320
    Szerintetek elég nőies?
  • desigo
    majd karácsony előtt beindul a topik xD
  • dragon11
    Rájöttél Te magadtól is.
  • PeeTeR
    de nagy itt a qss :D

gazdasagi vilagvalsag idejen senkinek nem kell uj telefon van mi? :)
  • Benny04
  • desigo
    ez is 12...
    a kép becsapós kicsit

jah esetleg ha érdekel oldalak amiket nézegetni szoktam...
    xda speedshop kgp itcafe