10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#6432 új,dobozos,független kb 43 ezer... -
#6431 csá all! mennyibe kerül egy nokia5320-as? -
#6430 Köszi! -
#6429 6300 topikban olvasgass
én szerettem nagyon
egyedül az aksi nem bírja sokáig :( -
#6428 Valaki erre valamit? -
#6427 Tud valaki a kameráról infót mondani? -
vizilou #6426 még van időd, ugyh csináld csak -
#6425 Hi everyone!
Jó: lányoknak poén az éneklés, nekünk szenvedés xD
Amúgy meddig lehet jelentkezni, mert nem vágom... =s -
bigyokaaa #6424 hehehe,és akkor tuti én nyerek! :) -
Accera #6423 Na ezt majd linkeljük a veresenybizottságnak:D Lebuktatjuk a csalókat! -
bigyokaaa #6422 jah,hány regről nyomod?jól nyomod -
annittaa #6421 :D én második regnél britneyt nyomom majd. -
bigyokaaa #6420 persze, youtube-ról mindenki fel tud tölteni zenét... remélem értékelik az egyediséget! -
annittaa #6419 sztem pont az éneklés a legnagyobb poén benne..;) -
#6418 Skacok: nem muszá énekelni, yotube-ról vagy mp3ról is lehet zenét föltenni hozzá, csak oda kell tartani a hangalhoz a telót ;) -
bigyokaaa #6417 kicsit nehézkes az oldalon a navigálás, mert elég sokszor kifagy,de lehet, hogy csak nagy a "gépigénye". Reméljük a fejlesztők kicsit dolgoznak még rajta! -
annittaa #6416 durva ez a nokiás oldal. nekem nagyon tetszett! fölénekeltem a Tattoo számot, de a képemet alig akarta betölteni. majd csináltatok ilyen profilt a haverokkal is. -
Accera #6415 Vizilou de szépre sikerült :D:D:D -
vizilou #6414 azért csak szavazzatok rám bátran :P -
bigyokaaa #6413 miért? úgyse lesz felismerhető! és megéri szerintem! :) -
#6412 juuuj én is csinálok ilyet!!!
pont kérdezni akartam az oldal címét, köszi Mikoto
bár az énekléses részével még barátkoznom kell -
Mikoto #6411 (annittaa:
spam)
vizilou: Beadja a kép, bár ez a goth nekem erős... x) -
vizilou #6410 -
bigyokaaa #6409 hát ez így van,meg tök jó élmény ha az ember nyer! :) sikerélménye tud lenni tőle! -
annittaa #6408 hol? én szeretnék nyerni? ingyen cucc mindig jobb mint amiért egy csomó pénzt kiad az ember..:) -
Mikoto #6407 Ez a kategória azért már eléggé jó hangot ad ki.
De: szerintem egy minőségi mp3 lejátszót, megfelelő fülessel nem tud helyettesíteni egy telefon se.
Azért nem mondanék nemet, ha nyernék egy 5220-ast...
Reggeltem is, hátha nyerek =P -
annittaa #6406 aham, megnéztem. elég jól néz ki. de milyen minőségben játsza le a zenéket? -
buger87 #6405 én ilyen zene őrült vagyok.
Nemrégiben vettem új telót és első szempont a muzsika volt.
Van a nokiának ez az XpressMusic szériája na abból vettem meg az 5310-est.Elég pöpec telefon szóval 1000000%-an meg vagyok vele elégedve.
Esetleg nézz szét ebben a szériában te is! ;) -
annittaa #6404 nekem mindig nokiam volt. sztem maradik is ennél. csak vmi újabb kellene. javaslat? -
#6403 1430 -
#6402 felhívod a 1230-at... -
rgrg1 #6401 t-mobilos vagyok és honna tudom hogy aranykartyas vagyok vagy sem? -
#6400 És hozzáteszem hogy ez vadi új...
nem vagyok feltétlenül az új dolgok híve, de telefonban úgy érzem azt érdemes.Ki tudja mit művelt vele az előző tulaj, és miért akarja 10 ezerért azt eladni amit más jóval többért hirdet a neten.Azt mondják nincs elszalasztott döntés, csak elhamarkodott(mondjuk ezt használtautó vásárlásnál hallottam, olvastam:D).Remélem itt is beválik... -
#6399 Nokia 6300 domino csomagban most 21k a T-mobilnál.Ezt néztem ki magamnak.
Sokáig volt egy K300i-m, de én hulye kint hagytam, beázott, meghalt.Megtaláltam anyám régi Siemens A50-esét, azt használom:D.Aztán nálam volt majdnem egy hétig egy Nokia 6280.Nagyon tetszett, de: az én gépem nem ismerte fel(igaz ez a PC hibája, máshol tökéletes volt), le volt zúzva az elő és hátlap(lévén használt, eléggé), + új akksi se ártott volna bele.Namármost a gyermek 10K-ra tartotta, mondtam neki hogy ötezerért megveszem...egy uj elő és hátlap 4 ezer forint, 2 ezer minimum az akksi, utánanéztem.Az már rögtök 16(+) ezer forint.Szóval visszaadtam neki.Pedig nagyon a szívemhez nőtt.Nyugtassatok meg hogy jól csináltam:D.+5k és kijön belőle egy 6300, ami újabb( megnéztem barátomét, neki ugyan ilyen van most) igaz ennek kicsit kiseeb a kijelzője, és nincs infrája(csak nem halok bele:D) meg nem 3G, de ezt pláne leszarom:).Remélem a gépemmel tud majd kommunikálni USB-n keresztül...szóval a célpont a 6300. -
#6398 igen. -
#6397 mej fel vmelyik mobilos oldalra, aztán hasonlítgasd össze azokat, amelyikek érdekelnek. ha nokiás zeneteló kell akkor lesd meg ezt is: http://www.nokia.hu/zenemindenekfelett -
granati #6396 Hát mondjuk ennek a nokiának az alakja tényleg jobban tetszik, de tudásban nem tudom mennyiben különböznek :) meg árban se nagyon, szóval egyenlőre még tanácstalan vagyok -
#6395 egyébként az 5220-asnál lesz jobb is, csak sajna az még nem jelent meg. -
#6394 szerintem a w350i se rossz, de mivel nekem is nokiam van már régóta, így inkább azt preferálom, meg is jelent abból most nagyon sok zene mobil. Remélhetőleg karácsony előtt még csökketnik az áraikat és akkor még vennék is vmi újabbat -
vizilou #6393 máshogy gondolod?