10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Vardar
    Sziasztok!
    Karácsonyi ajándékként megajándékoznám magamat egy mobillal. MP3 lejátszót helyettesítsen, kibírjon jó sok évet(mint pl az én 3-3,5 tán 4 éves Sony Ericcson k300i-m) és a géppel összeköthető legyen(mit tudjam én, hogy miféle eszközök, szabványok vannak ilyen téren), esetleg egy jobb féle kamera. Kb ennyi lenne, max 30000ért. Ilyen bluetooth, infra meg egyéb mobil-mobil adatátviteli izék nem feltétlenül szükségesek. Memória pedig jó sok legyen, elsődlegesen telefonálás/zenehallgatás lesz a feladata.(fülhallgató csatlakozó is legyen rajta, of korsz:D)
  • desigo
    Miért butítaná le?
    Max belerak egy két saját menüpontot...
  • Dobronski
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni hogy a vodafone tényleg lebutítja a telefonokat?És ha igen a Samsung SGH-F480V mennyivel rosszabb mint a Samsung SGH-F480?
    Köszönöm a válaszokat!Bye
  • desigo
    én ezt(Samsung L700) néztem ki fateromnak karácsonyra
    igaz csak 28k
  • asdasdas
    Jövőhéten szeretnék megejteni egy telefonvásárlást,ehhez kellene nekem egy kis segítség.

45K-m lenne a készülékre, és ha lehet, független legyen :]

Zenei oldalon korrekt legyen a készülék, szeretném az mp3 lejátszómat is helyettesíteni vele.

Ne legyen szétnyitható, csúsztatható teló még belefér, de a legjobb, ha nagyományos lenne :­D

Szoftver ne legyen lassú :|

Kamera nem annyira fontos, ritkán használom, túlélem, ha nincs AF. (=

Nem hátrány a strapabíróság sem, jólenne, ha 1-2 évet kihúzna mellettem. :]

SE telókat favorizálom leginkább, de Nokiára, esetleg Samsungra is vevő vagyok.
    SE W890-t néztem ki walkman családból, ami design, tudás alapján megfelel, illetve Cyber shot családból K810-et.
    Bár gondolom W890-nel jobban járnék, mert zene nekem pöppet fontosabb, mint a fényképezés.

Akinek van javaslata, h milyen telefont vegyek, az legyenszíves jelezze felém, köszöntem :­)
  • Máté94
    5320-at:)
  • ramerone
    Na igen. Ez. nem rosssssssszzzzzzzzz... adnak hozzá mindent gondolom.
  • alexandra232
    Ez a telefon amiről itt eddig szó volt?
  • Szikla Szilárd
    Ez ilyen, engem az egyedi megjelenése fogott meg nagyon!
  • ramerone
    uhhhh jól néz ki:D ennek tényleg ilyen kajla a formája, vagy csak a kép torzít?
  • Szikla Szilárd
    Ezt érdemes megvenni?
  • ramerone
    kaptam egy emmilt valakitől mikulásra, tinivideókat ajánlgatott:D
  • Szikla Szilárd
    Dobjuk fel a fórumot valamivel!!!!
  • ramerone
    Bocs én most el vagyok foglalva, bámulom a feltöltött dolgokat:D Ráhangolódtam a telefonnyerésre, de azért beszélgessetek, ha van valami érdekes írok rögtön:D
  • giffon
    dobj fel valami témát:)
  • desigo
    uncsi már az oldal...
  • giffon
    vannak hasonlók:) nokia.hu/zenemindenekfelett
  • ramerone
    :D:D:D:D:D nagyon jóóó:D Ezt ki csinálta?:D Ilyen a többi is az oldalon? Megnézném azokat is. Mi a címe?
  • giffon
    alapvetően arra van hogy magadról tegyél fel képet, meg énekelj, és ha jó vagy, akkor nyerj:) a szívatás az csak egy plusz opció, amivel vagy élsz, vagy nem:) de a pákós videót nézd meg mindenképpen videán vagy youtubeon! iszonyatosan durva! írd be a keresőbe, hogy pákó a rocker!
  • Szikla Szilárd
    Én egy Jimmy számmal próbálkozom épp:D
  • ramerone
    csak hogy az a célja az egésznek, hogy szívassuk a haverokat, vagy van valami mögöttes tartalom is?
  • giffon
    hogy érted hogy mi a poén benne?
  • Sissy0
    nekem pl az a poén,hogy haverok fejével nézegetem melyik a legidétlenebb és majd beteszek hozzá valami herceg delhussa gjon számot vagy valami hasonlót :D
  • ramerone
    ohhoohoohhh ez aztán az oldal:D Hát nem aprózzák el:D Gyerekes, de jól megrángattam a vezetékeket a képernyőn:D:D:D Hang az itt nincsen, de otthon majd megnézem mégegyszer őket:D nem mondhatnám, hogy túl sokan vannak fönt:D
    Amúgy mi a poén abban ha feltöltök?
  • rozver
    hát ezekből a kategóriákból nálam három alapból ki van lőve. csapassam a rapet aztán rávakerálok valamit;)
  • giffon
    hát az a lényeg hogy 4 zenei kategória van és akkor te döntöd el hogy melyikben indulsz.

nokia.hu/zenemindenekfelett
  • ramerone
    hol van ez pontosan? Mert még csak hallottam róla, de nem jártam ott. Nem nagyon vágom, hogy milyen eletrorol írsz:D Beszúrnád ide a helyet? Köszi
  • giffon
    még nem, majd az elektroba akarok, bár ez érdekes lesz ha felhívnak és úgy kell előadni:D mondjuk ez nem cheat? mert akkor egy számot is simán be lehet nyomni! most már tényleg kezd érdekelni a dolog:D
  • ramerone
    beküldtél már valamit? ha jó akkor szavazok rád:D
  • giffon
    nem, ilyen verseny, és csak énekelni lehet, tehát az mp3 alapvetően ki van csukva:)
    lehet megpróbálkozom vele, még úgy sincsenek sokan, max nem nyerek...
  • ramerone
    jaj tudom már miről írsz. zene mindinek fölött azt hiszem. Bár én szentül hittem, hogy az valami zártkörű művész klubb kezdeményezés:D
  • Szikla Szilárd
    Nekem kell énekelnem? Vagy egy mp3at is berakhatok?
  • giffon
    szokásos, egy nokiás oldalra fel kell töltened egy képet magadról, meg felénekelni egy számot, és ha te kapod a legtöbb szavazatot akkor nyertél. meg ilyen apró részletek, hogy 4 stílus van, és abból választhatsz. mondjuk az poén hogy felhívnak telefonon és úgy kell énekelni:D
  • ramerone
    ha csak úgy odaadják akkor megéri mindenképp:D milyen verseny?
  • giffon
    ezzel én is így vagyok:) olvastam most egy nokiás versenyről ahol 5220ast lehet nyerni, csak sajnos nincs tapasztalatom meg viszonyítási alapom, hogy megéri-e...
  • ramerone
    ne szidd a nokiát, nekem is az van. legyilkolhatatlan:D A tesztekkel kapcsolatban böngéssze aki nagyon unatkozik. Egyszerűbb kérdezni. Valaki úgyis olvasta, és a lényeget összefoglalja:D
  • tremore
    a motorolának mondhatni buta egyszerű menüje van:) (de ez nem azt jelenti,hogy rossz telefon:P )
    Ez előny is meg hátrány is.
    De van aminek egyszerű a menüje és emellett még nem buta. (pölö nokia)
  • giffon
    igazából zenelejátszósra gondoltam, mert akkor nem kell külön ipodot vagy mp3mat venni. igazából a tapasztalatokban jobban bízom, meg a tesztek pl nem írják le hogy a motoroláknak mennyire bonyolult a menüjük:)
  • desigo
    El kell dönteni,hogy mire szeretnéd használni és olyat kell venni ami neked megfelelő.
    Mielőtt választasz tessék teszteket olvasni...
  • giffon
    hm... az nem rossz. most akarom lecserélni a telefonomat, és azon gondolkodom hogy milyen legyen, csak sajnos nem vagyok túl kompetens a témában:) igazából az a cél, hogy árban meg tudásban is ott legyen, bár ez evidens:) tudsz ajánlani valamit?