10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Barnabyka
    hát szvsz már elégidősek lehettek ,h ne ilyen ovodás szinten legyetek ,h jajj a koppintós..megtetszett akkor vedd azt..én is az 5310-re szavaznék a kettő közül
  • icepick16
    Nah a nagy kérdés: 5310 vagy 5220. Előbbit 3 napja vett a szobatársam, ha olyat veszek, akkor az olyan, mintha koppintanám, de az utóbbi gyengébb. Na?
  • hellobello
    igen ez az :)
  • mámászítá
    Ez az a telefon ami egy kicsit ferdére van megcsinálva ?
  • dragon11
    Nem sokkal régebbi, de ennek ugrásszerűen jobb képe van, de az sem ronda..^^
  • RozmarGyik
    Most néztem meg az egyik oldalon, és abban is a jobb kamera van. Ezt a telefont még nem is láttam elég egyedi a kialakítása, nagyon tetszik:)
  • kicsikacsa23
    Olyan kamera van a 5220-ban is? Mármint a jobb fajta.
  • lac556
    értem és kösz
    és menyivel régebbi technika?érdemes megvenni?menyivel gyengéb a kép amit készit?
  • dragon11
    ez egy kamerarendszer féleség.. úgy van, ahogy RozmarGyik is mondta, élesebb képet készít.. de az már más kérdés, hogy vlami adódik és hirtelen fényképeznél és bemozzan minden.. ->Xenon vaku-> Sony K800i ;-)
  • RozmarGyik
    A CMOS kameráknak jobb a felbontásuk, meg újabb tecnológia.
  • lac556
    most filozok h vegyek e egy samsung d900i t
    bár kicsit meglepődtem mikor lecsekkoltam hogy a kamerája nem cmos os hanem CCD-s? jelent ez vmit??jobb roszab? tud vki olyan holnapot ahol a telo által készitett képen vannak fenn
  • Salalalaj
    Olvastam a Nokia N78-ról egy két infót egy zenei website-on. Valaki ismeri ezt a telefont?
  • Szikla Szilárd
    Vagy csak úgy az utcán mikor mész... Hadonászol jobbra, balra:D:D:D
  • Coldplayer
    A játékoknál ez elég érdekes lesz. Pl a buszon vagy a vonaton mikor neki állsz dartsozni. Néznek majd rád mint a hülyére hogy mit hadonászol .

Mint régen, mikor valaki hedszettel beszélt és mindenki azt hitte bolond.
  • LoDMaSt
    Érzeékeli a telefon elfordulását/döntését, stb, nokiáknál mindenféle dolgot lehet a tel döntéséhez/forgatásához rendelni, pl profilváltás, híváselutasítás, stb, meg játékokhoz is hasznos dolog.
  • MrJampec
    Lehet hogy hülyének fogok tűnni:P de mi is az a giroszkóp? És mikre is jó?
  • Coldplayer
    A szokásos dolgok. Bluetooth, zenelejátszó, két kamera, 5 megapixel, autó fókusz, 3 sávos, a2dp, 160 Mb belső memória stb stb. Ami extra az a giroszkóp, és a dvix támogatás.
  • MrJampec
    Valami pontosat tudtok írni? Érdekelne milyen extrákat takar ez a kütyü.
  • Coldplayer
    Nagyon masszív kialakítású a kf750 és amikor a kezedbe fogod olyan jó érzésed van mert egy kellően súlyos de kellően könnyű telefon van a mancsaid között ami igényesnek tartósnak és stabilnak tűnik.
  • RozmarGyik
    Látom itt is szóba került, az LG secret, nemrégen volt egy ilyen a kezembe. nagyon pozitívak róla a véleményeim:)
  • analfa
    Ja hogy ez nálatok így működik??? :O Haverom magának vett telefont (asszem pont ezt az LG KF750-et), kipróbálta otthon, aztán visszacsomagolta, és majd karácsonykor bontja csak ki... Beteges...
  • 5c0rp330n
    ha Symbian-ban gondolkodsz: E66 v. E71. mondjuk 2,4 colos kijelzőjük van csak, nem 2,5 :)
  • GAthersw
    Valóban jó készülék, de sajnos a kijelzője kb. ugyan akkora mint az N70nek, hiába tud nagyobb felbontást. Legalább 2,5 inches kijelző kéne.
  • JGTC
    Nokia E51! Mindent tud amire szükséged van, és sokkal okosabb/gyorsabb a jelenlegi telefonodnál. Árban pedig elérhető, egyáltalán nem drága főleg ha a többi hasonló E szériáshoz nézzük.
    Viszont csak is gyári softwerrel szabad venni!!! Többi hulladék, és butább is!
  • desigo
    Érdemes lenne teszteket olvasnod mert az okostelefonok annyira nincsenek még elterjedve és ha van is valakinek az csak azt az egy típust ismeri...

Ha kinézel egy szimpatikus darabot akkor írd le a típusát hátha van valakinek itt...
  • GAthersw
    Sziasztok!

Okostelefont szeretnék vásárolni, kíváncsi vagyok ti mit ajánlatok. Ami fontos: Nagy kijelző, .doc (Word), .ppt (Powerpoint) és Adobe PDF fileok egyszerű és gyors használata. Jelenleg egy Nokia N70es készülékem van, de sem a kijelző méretével sem a fent említett fájlok kezelésével nem vagyok megelégedve már. Sajnos a nagyobb fájloknál (6-10 MB felett) a fájlok megnyitása, bennük való keresés/lapozás nagyon belassul/néha fagy. Nem szeretnék százezreket áldozni a dologra, a legjobb az lenne, ha a fent említett funkicókat minél olcsóbban megúsznám. Ergo nincs szükségem 5Megapixeles kamerára és hasonlókra, csak a doc ppt és pdf fájlok gyors és kompromisszum mentes használatára.

Várom a válaszokat érveket az ajánlott készülékekről, symbian v. Windows Mobile pro-kontra álláspontokról. Előre is köszönöm.
  • bugbal
    Köszi, minden oldalt megnézek ahol erről a telefonról van szó, mert baromira tetszik. Karácsonyig meg azért még van hátra egy kevés idő, és még nem adtam le a rendelést XD

Ezekről a játékokról tudnátok valami bővebbet mondani, hogy mégis hogy néz ki egy ilyen, meg hogy hogy használjátok?

Meg még a kamera érdekelne... Oké, 5 megapixeles, de jó képeket csinál?
  • rozver
    egyetértek az előttem szólóval, egyértelműen az egyik legjobb választás ez a teló az ár-érték viszonyában. nézz utána mobilos site-okon is! ott megtudsz róla mindent
  • tudomhollaksz
    Szia!

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1227376265
    Írtam itt a giroszkópról, hogy világossá tegyem a dolgot.. A rezgés-t amit a wii csinál, az már évek óta a Nokia butított játékaiban megjelenik :).. Azért az LG most magasra tette a mércét.. Nekem előtte Nokia telefonjaim voltak, de ezzel a darabbal nagyon meg vagyok elégedve, amit írtál :)
  • bugbal
    Sziasztok!

Nekem most egy LG secret KF 750esre fáj a fogam. Nagyon-nagyon tetszik, állítólag nem kicsit karcálló, és ez a giroszkóp se lehet rossz, gondolom olyasmi lehet mint a Nintendo Wii.

Viszont LG telefonom még nem volt, szerintetek milyen az a márka? Sajna csak kevés ismerősömnek van ilyenje, ők mondjuk jókat mondanak róla. Szerintetek?
  • lac556
    Egyik haverom szólt hogy tud olcsóbban telefont szerezni nekem !!gyári!! Garanciával.
    Ez mit takarhat mármint a gyári garancia?milyen papírokra figyeljek? Ér vmit vagy ez is vmi humbug és kari alkalmából jól át akar baszni?sony ericson-nak mien garancia papírjai vannak?
    k850iről vélemények
  • harcsy
    Sziasztok!
    Két fajta telefont lenne lehetőségem 0 Ft-ért venni.Nálam nem gond, ha alá kell írni évet. Nem váltogatom a szolgáltatókat.
    Nokia 6233 és Samsung L700
    Nekem úgy tűnik, a Samsung többet tud, mégis a teljes árukban igen komoly eltérés van. A nokia sokkal drágább. Nem értem a különbséget.Tudnátok egy kis segítséget adni a választáshoz?
  • lac556
    tft és tcd kijelző közt van különbség? melyik a jobb?
  • yaman
    Kinek mire van szüksége, kezd erősen csereérett lenni a telom, és nekem az 5220as nokia tetszett meg, sőt a dizájnja se rossz:)! Merre lehet garival átlagnál olcsóbban kapni?
  • JGTC
    Vártuk már X1 után! Meg ugye N800-at nem terítik minden piacon, kellett vmi új, ami komolyabb lesz az 5800-nál.
  • desigo
    Nokia N97

beerősít a nokia is...
  • Barnabyka
    csáó!

Arra lennék kíváncsi ,hogy nekem megtetszett a SE c902i mobiltelefon és most 50ezer forintért beszerezhető, és ,h kinek miylen tapasztalata van ezzel a telefonnal kapcsolatban vagy esetleg iylen árban tudnátok jobbat megbízhatóbbat ajánlani?!
  • Met
    A Mandarina duck telefonok milyenek? Tudom, hogy Alcatel és női telefonok, vennék a páromnak csak arra vagyok kíváncsi, hogy nem e nagyon gagyi, sok hibája van stb.
  • Csabesz6
    20-25K körül milyen telefont tudtok ajánlani?Én a 6300-át néztem ki magamnak, de biztos van még más is.
    Kitételek:
    -kamera
    -memo kari
    -hangjegyzet
    -MP3(bár ez nem olyan fontos)
    Bár már szinte végleges a Nokia 6300, de azért kíváncsi vagyok:).
    Köszi!
  • Vardar
    kicsit nézelődtem és ezeket találtam: LG KC550, Nokia 3109, 3110, Sagem MY511-X, Samsung E250. Ezek közül melyik?