10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Benny04
    ez fake teló :|
  • matyi0323
    márközbe rájöttemXDXDXD hülye vok, najó ink csak fáradt..:D:D
  • Máté94
    Rá van írva a hátuljára.............
    -.-
  • matyi0323
    és esetleg amit a #6546-ban linkeltem annak mi a neve nemtudjátoik??:D és bocsi, hogy ilyen sokat irok, főleg külön hszbe..^^
  • matyi0323
    aham, megnézem, mert egyébként nem nagyon bízok az ilyen netes rendelésekben..:D főleg, hogy még ráadásul china is..:):):D
  • Borg
    Miért lenne kamu? Felmész a dealextreme.com-ra, aztán rendelsz.
  • matyi0323
    Mert am ez is P széria, de attól nem hinném, hogy csak 30E. ...:D:D:D
  • matyi0323
    Aham, értem, néztem ezt a P szériát, végülis elfogadható:D
    De az a kínás dolog valami kamu?? vagy van ilyen? esetleg hogy működik??
  • PeterGee
    Simán tudsz. Igaz használt, de pl. a Sonyericsson P szériájának régebbi tagjai beleférnek.
  • PeterGee
    Köszi a segítséget. Vettem telefont. Végül a K770i lett a befutó.
  • Borg
    Kínából, simán.
  • Benny04
    30-ért sosem veszel xD esetleg előfizetéssel...
  • matyi0323
    Hello, tudtok segíteni, hogy kb ( max :D ) 30 ezerért tudok-e venni érintőképernyős telót?:D:D köszi:)
  • dragon11
    Sztem pont, hogy még csúnyább.. bár kinek mi jön be.. ez a hülye gomb :SS
  • PeterGee
    Nem is azt mondtam, hogy dvd minőségű videót és tökéletes képet, hanem elfogadható minőségűeket.

Nokiával semmi bajom, csak nem szeretem. Samsung pedig szar szoftveresen. Egy munkatársamnak kettő is volt 2 hetente szoftvert cseréltek rajta már az első 2 hónapban. Új telók voltak. Típusokat most nemtom fejből.

A K800i-t is néztem, de akkor már inkább K810i. Ugyan az gyakorlatilag, csak jobban néz ki.
  • Gladiator
    jo, csak hat 5 perc fogdosas, meg tobb napos teszt, nem ugyanaz...
  • desigo
    Ha már 100 ezer felett veszel telefont akkor menj el előbb valahova és fogd a kezedbe és élőben teszteld!
    Én is olvasok sok mindent...
  • Gladiator
    azt, hogy az erintokepernyovel bajok vannak. tehat ha kepeket lapozol, akkor behulyul es tobbet lapoz, mint amennyit akarsz, vagy egyaltalan nem. a "manualis" gomboknak nincs hattervilagitasa, es raadasul mivel olyan nyomaserzekeny vagy milyen gombok, meg csak ki sem tudod tapogatni.

a hivast felvevo/indito gomb tul kozel van az sms irasa gombhoz, igy ha valaki hiv, es fel akarod venni, akkor veletlenul megnyomhatod az sms irasa gombot, erre kinyomja a hivast es felhozza az sms menut, raadasul jol be is szaggat ez a muvelet.

meg meg olvastam mast is, de most ezek jutottak eszembe.
  • dragon11
    Ne haragudj, hogy ezt mondom, de egy telefon nem arra való, hogy olyan videó minőséget csináljon, meg fényképet, mint egy kamera v. fényképező.:)

Attól függetlenül, Sony Ericsson K800i.. 3,2MP kamera xenon vakuval.:) nagyon drága volt, most levitték az árát.. szerintem megéri.

Nokiakkal és a Samsungokkal mi a bajod?

Amúgy igaz a Nokia 5320 XpressMusic, tehát hasonlít a Sony Ericsson Walkman szériákhoz, de nagyon jó telefon.:) és a Samsung D900i is.:)
  • PeterGee
    Sziasztok!

Telefon vásárlást tervezek, de nem tudok dönteni. Kb. 30-50e.-t szánok rá. Szeretnék ezért egy olyan telefont venni, ami minimum 3.2MP kamerás, elfogadható képeket és videot csinál.

Lehetőleg legyen benne Wifi és érintőképernyő. Bár ezek nem elsődlegesek.

Most két befutó van a SE K850i és a P1. Bár az SE videoban le van maradva. :(

Nokia-t semmi féleképpen nem akarok és Samsungot sem nagyon.

SEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTSETEK PLS!!! Nem tok dönteni, mert nincsenek ismereteim igazán.
  • desigo
    mert miket olvastál a HDról?
    nekem Diamondom van és hibátlanul megy rajta minden
    nem hinném,hogy a HD szarabb lenne...
  • Gladiator
    Helo

Most tervezek telot venni. A 3 lehetseges a HTC Touch HD, Blacberry Storm es a Nokia 5800 Xpress.

A HTC Touch-rol sok idegesito dolgot olvastam, en meg hajlamos vagyok felhuzni magam, ha szerencsetlenkedik egy telefon, ugyhogy az kiesett.

Na most annyira nem ertek hozza, de elmeletileg a Blackberry Stormban nincs WiFi, tehat mondjuk nem tudnek vele netezni. Vagy az tok mas?:D Mer az lenne az egyik legfontosabb, hogy eloadasokon tudjak bongeszni, es a Nokiaval elmeletileg lehet. Vagy el vagyok tevedve? Valaki kisegitene?:D
  • Csabesz6
    Most nézem ez olyan "akcióban" van mint a Nokia 6300 amit kinéztem magamnak.
  • Dobronski
    samsung f480 :)
  • RoR zsozso
    Múltkor gondolkodtam telefonvásárláson,és meglett a választás.Samsung L700.
    Ingyen hozzám vágtak kettőt a T-Mobile-nál,és ha azt nézem hogy függetlenül 30 000 akkor elég jó ár volt érte a 0Ft.
    Egyébként nekem tetszik,jó teló,a kamerája pedig meghazudtolja a 2Mp-t,egy-két kép van olyan éles mint az 5Mp-s digitális fényképezőnk.
    A zenelejátszás terén is meg vagyok elégedve,még hangszóróval is nagyon tisztán és hangosan szól.
    A memóriával sincs gond,hála a 4gigás memókártyának.
    Összességében nekem tetszik,egész jó telefon,a szálcsiszolt rozsdamentes acélborítás pedig külön tetszik.
  • kidboy
    üdv. samsung omnia i900 vagy nokia 5800? melyik a jobb?
  • rozver
    hát ezért drágább egy picit az 5310-es, de amugy olyan ordító különbségek nincsnek azért
  • tedmosbyisajerk
    jah és az 5220nak csak 256k színben van a kijelzője míg az 5310nek 16milliós.
    (ez mondjuk nem elhanyagolandó tényező:P)
  • tedmosbyisajerk
    ha jól emlékszem kevesebb zene és videó formátumot ismer fel az 5220 ,mint az 5310.
    Talán az 5220asban nincsen flight mód.
    De az 5220nak hosszabb ideig bírja az aksija.
  • vadvagyok
    Értem, és mennyivel tud kevesebbet? Mert lehet hogy azok nekem nem fontosak :)
  • tedmosbyisajerk
    Én csak olvasgattam a telefonról. Sok új információval sajna én sem tudok szolgálni.
    Én 5310est párti vagyok inkább mert az többet tud.De az 5220at most akár meg is nyerheted..szóval ezt figyelembe véve nem is tudom.Lehet nyerni kéne egyet mert az 5220 csak pöttyet tud kevesebbet az 5310től.Viszont masszívabb az akksija.
  • vadvagyok
    Én is most készülök telefont venni, az 100% hogy Nokia lesz mert az eddigiekkel nagyon megvoltam/vagyok elégedve. Nézegettem kicsit a régebbi kommenteket, hát tényleg elég szokatlan ez az aszimmetrikus formája az 5220-nak, de érdekes módon mégis annyira tenyérbe mászó :)
    Valakinek van tapasztalata a készülékkel, mert a gyári adatokon kívül eddig nem sok mindent tudtam meg róla.
  • Ármány
    Köszi a választ!
  • nbs86
    Gigabyte GSmart MS820

Van valakinek ilyen?
    Kíváncsi lennék a vélenyekre ezzel a készülékkel kapcsolatban.
  • Barnabyka
    többségük simán angol nyelvű..de szvsz ha elviszed egy telefon gyártó céghez(t-mobile,vodafone, pannon) akkor egy új szoftver atelefonra 1-2 ezer forintért és már magyar is:)
  • Ármány
    Sziasztok!
    Egyik ismerősöm nemrég ment ki Angliába... mondta, hogy egész olcsón lelet vásárolni mobilokat.
    Azon gondolkodom, hogy magyar nyelven is "tudnak" ezek a telók, lehet benne magyar menü?
    Valaki vett már külföldön mobilt?
  • nbs86
    Sziasztok!

Szerintetek melyiket érné meg megvenni?
    egy tapiszós nem bővíthatő htc diamond vagy touck prot vagy egy hp ipaq 614c-t? Navigációra is fontos lenne és telefonnak is.
    Egy PDA-t CF kártyás gpssel és egy mobilt akaroklecserélnie gyetlen kütyüre, ami megbízható és mindent tud, de nem tudok döntnei. Szeretem a telefonnak kinéző okos dolgokat, mint az sus p750, de arról nem hallottam jót, ezért hp ipaq 614c-re gondoltam, de a htc-k láttán meginogtam.. Vki segítsen! :)
  • icepick16
    Ebben van valami :) Bár van egyforma gatyánk meg pólónk is :)
  • Barnabyka
    hát azért annyira nemlehettek egyformák,h háttérnek témának..(stb..) ..ugyan azt állítjátokbe:)
  • icepick16
    Hát lehet, hogy az lesz. Csak nehogy majd egyszer elcseréljük és megnézzük egymás képeit/videóit. Aztán majd nézünk nagyokat