10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
Mikoto #6712 Szerintem ez személy függő hogy ki melyiket szereti! Én személy szerint jobban szeretem a billentyűzetet! Egy üzeletembernek szerintem elég fontos hogy gyorsan meg tudja írni az üzeneteit és a billentyűzettel ez azért még gyorsabban megy. -
hogycsinalmedve #6711 Én Asus párti vagyok, ha már "okostelefonokról" van szó, de az itt szóban forgó X1 sem rossz -
milu00 #6710 Hozzá lehet szokni az érintőképernyőhöz (én szeretem is), de egy e-mail írásnál vagy msn-nél sokkal jobb a billentyűzet. -
Bakonta #6709 hát Newborn...elég ellentmondásod a neved és a nézeted :)
Az érintőképernyő kezd egyre jobban elterjedni....szóval vagy elnyomogatod az Xperialodat még vagy 50 évig vagy megtanulsz haladni a korral.
Mi lesz veled ha majd a WC-det is touch paddel kell lehúznod majd?:D -
Newborn #6708 jó az iphone is de én mondjuk tehetetlennek érzem magam gombok nélkül...tudom,hogy mindent meg lehet vele csinálni ugyan úgy de én még ilyen kis maradi vagyok:P
az X1 mondjuk ötvözi a kettőt gombok plusz érintő képernyő.
Desigo mondjuk én pont az ellenkezőjét hallottam,hogy nem akadozik a GPS-t meg egyenesen dicsérik.
Bár én szerintem minden relativ.
Lehet Desigo te már túl felgyorsult világban élsz :) -
#6707 hát nem tudom, nagyobb felbontás szerintem több energiát is felemészt, telefonnál szerintem ez elég, bár igazad is lehet mert 3,5" azért elég nagy
szerintem határeset azért nem feltétlen pár cmről skubizod a gépet, az iPhone is elég jó és az sem túl nagy felbontásáról híres. -
#6706 Mio cuccok nagyon jók
szeressük
3"-nál nagyobb ugyan a kijelzője de a 240 x 400-as felbontás nem túl jó... -
#6705 hmm, fincsinek ígérkezik a Mio Explora K70 is. (végre hivatalos)
Én spec baromira örülök, hogy több új modellen is 3" feletti a képernyőméret. Régen még alig volt alternatívám, most meg már a bőség zavara van :))) -
#6704 akadoznak a videók,picik a gombok,lassú
nem használtam csak egy tulajtól hallottam aki több okostelefont is használ
Gondolom,hogy új Romokkal javítják folyamatosan a hibákat akár a HTCnél... -
dalosbalos #6703 Milyen gondok vannak vele (az X1-el)? Eddig annyit hallottam, hogy néha szaggat a GPS. Van más hibája is? -
#6702 Xperiával vannak gondok,sokan szidják,pedig külsőre nekem nagyon bejött.
Ha most vennéd akkor egyértelműen HTC HD
esetleg ASUS P565 800 MHz-es procival elég komolyság lehet
ha tudsz várni egy keveset akkor HTC Diamond 2 -
#6701 "persze az irodai alkalmazásokra is nagy szükségem van"
Üzleti felhasználásra a BlackBerry a legjobb. Legalábbis a szakik ezt mondják :)
Egyébként meg én is HTC Touch HD-t javasolnám, Xperiát és Omnia-t felejtsd el... -
#6700 Xperia=
http://www.argep.hu/product_711132.html -
dalosbalos #6699 A Blackberry-ről még nem is hallottam. Itthon hol lehet olyanokat kapni? Valaki tudna kb árat mondani az xperia-ra? Mert csak leírást találtam róla, árakat nem -
cimbalom85 #6698 Hát azért egy HTC-t vagy egy Blackberry-t nem hinném,hogy egy omnia vagy se fel tudna váltani. azok elsősorban a hétköznapi embert szolgálják ki a lehető legkényelmesebb módon.
Egy olyan cég ami kimondottan a nagy teljesítményű telókra specializálódott azért szerintem megbízhatóbb.
Nem akarok semmi rosszat mondani az se xperia-ról meg az omnia-ról sem.
De azok a gyártók számomra inkább néptelefonokat gyártanak.
De ha nincs igazam én annak csak örülök mert akkor a HTC is felköti a gatyáját és több finomságokkal tömi majd meg az új kütyüket ;) -
dalosbalos #6697 Én eddig omnia párti voltam, de az xperia nagyon meggyőző lett. Mpst én is dilemmában vagyok... -
#6696 A helyzet az, hogy a samsung telókkal nem vagyok kibékülve nagyon, a HTC pedig tök ismeretlen számomra. Esetleg valami ismertebb márkából? Nokia vagy SE? -
#6695 vagy omnia hd :) -
Borg #6694 Nemsokára lesz HTC Diamond 2 :) -
#6693 Ami nekem igazán fontos, hogy legyen benne GPS-s és persze az irodai alkalmazásokra is nagy szükségem van. Egy jó nagy tiszta kijelző sem árt. Ezen kívül a szokásos dolgok amik ma már alapnak számítanak. (mp3, film lejátszás, nagy memória stb stb) -
#6692 egy kicsit bővebben, hogy mire akarod pontosan használni, és ezeket mondjuk rakd preferencia sorrendbe, hogy melyik a legfontosabb, melyik kevésbé, stb. :) -
#6691 Üdv!
Mostanság készülök venni egy okos telefont, lehetőleg a csúcskategóriából.
A pénz annyira nem gond. Kíváncsi lennék mit ajánlotok? -
#6690 k770i, elnézést -
#6689 k700i -
ToM1113 #6688 oks kössz! -
lac556 #6687 danke -
#6686 Üzlettől függ, hívd fel őket, és megmondják. -
ToM1113 #6685 hi!
érdeklödni szeretnék hogy k800i teló dominó csomagban lehet e kapni? pontosabban arra lennék kiváncsi hogy az üzletbe van-e.
Esetleg tudásban ehez hasonló teló? hasonló áron.
elöre is kössz! -
#6684 5800:99.990FT
E51:nincs kínálatban. -
lac556 #6683 most reklámozza a media markt feb21-28 óriási akciot
mivel emailre nem válaszolnak telot nem veszik fel.
ezért tőletek kérdem hátha járt arra vki hogy milyen telok vannak akciosan és mennyiért?
nokia 5800 és e51 érdekelne? -
#6682 95.000FT -
szszteee #6681 hey valaki tud olcsón nokia 5800 ? privi pls ... :) -
#6680 Szinva park -
#6679 Miskolcon van vlhogy Nokia bolt?:C -
#6678 Vedd nokia boltban, és akkor tutibiztos, hogy eredeti, meg a gari is. -
lac556 #6677 jo tudom de ugy emlékszek kb 2 hete mintha a nokia honlapján kiválasztottam volna az üzltetet pl árkád, europark
akkor ott jobb oldalt volt olyan hogy árlista..
de most nincs. mind1
más
hogy néz ki a 2éves nokia garancia papír?
formátuma a4es a5ös? e51 et akarok de nem akarok proul járni ezért kell a garancia mivel életembe nem volt nokia gar papír a kezembe ezért bármit adhat a kezembe az elado nemtom hogy az az e! remélem értitek.
mielőtt megvenném nincs vhol egy oan publikus adatbázis ahol imei szám alapján meg lehetne tudni hogy 1 nem lopott e 2 magyar piacra szánták e és nem vmi kulfoldi szurkeimportos használt.? -
#6676 a nokia.hu -n nem fogalkoznak viszonteladással, közvetlenül a gyártótól pedig nem tudsz venni
Itt pl 51e -be kerül
de megnézheted pl xxlgsm.hu -n vagy google -n -
lac556 #6675 Nokia.hu honlapján csak én nem találom a telefon árlistát?
ha vki megtalálja közzétehetné mert érdekelne mennyibe kerül a e51es
kártyafuggetlen nokia garis! -
#6674 értem...
hát köszönöm valahogy kiprobálom majd őket...
a lényeg hogy nyáron elutazom amerikába ahol gyakorlatilag tök egyedül leszek szóval a GPS az kéne a többi annyira nem számít csak a pénzemért szeretném a lehető legjobbat venni.
de tényleg kösz mindent... -
#6673 360x640 pixelre gondoltam :) Egyébként ha van lehetőséged rá spaxZ, próbáld ki mind2-t, nyomkodd meg, kinek melyik jön be.