10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Vardar
    Mert?:D
  • Máté94
    Felejtsd el?!:D
  • Vardar
    Sziasztok!
    Max 20000-ért szeretnék valami miniUSB-s, jó kamerás, nem Nokia, ÚJ telefont(vagy jó állapotú használt). Független, nem független(T-mobile előnyben) mindegy. Ha az akku sokáig bírja és nem könnyen adja meg magát akkor az sem probléma.:D
  • thelifeis
    20k t akartam írni , nah 20000 ft ért:D
  • Benny04
    AS?D?AS:_DA?SD:_
  • Borg
    Valami régi tégla nokiát már biztos kapsz 20ft-ért.
  • thelifeis
    Sziasztok.
    20ft értékben szeretnék venni mobilt , használt bőven megfelel , ha lehet kártyafüggetlen vagy vodafone-s.
    Nokia xPress music ot tudtam volna venni 18000 ért , de elvitték előlem pár órával.
    Mit ajánlotok?
  • Dobronski
    Lemondtam róla.2m-es ugrás közben bmx-el leesne sztem:D
  • Dobronski
    Sziasztok!Lehet fejhallgatót dugni telefonokba?Arra gondoltam hogy nagyobb hangszóró nagyobb energia felvétel.És ha igen mennyire lesz kevesebb a lifetime töltésenként?nokia 3120 classic-om van.
  • Military
    Sokat hallgatok zenét. kössz a tippet de engem csak új mobil érdekel ha tudsz ilyet pannonost vagy kártyafüggetlent ennyiért akkor írj.Köszi előre is.
  • franc0
    Gondolom sokat hallgatsz zenét.
    Egyértelműen Nokia 5310 XpressMusic.
    Tudja amit írtál, plusz ultravékony és 3,5mm-es füles megy bele.
    Ha ügyesen keresel a 30-ból marad bőven.
  • Military
    Csáó mindenkinek! Most tervezem teló vételét és szeretnék tanácsot kérni hogy milyet vegyek. a lényeg: jó kép, jó hangzás, memória bővíthetőség. kártyafüggetlen vagy pannonos(kártyás) Ár: max.30 e
  • franc0
    GSM boltokban már kapható, kb. 135K.
    A magyar Voda forgalmazni fogja, ha jól tudom jelenleg a magyarosítással bajlódnak.
  • Easy Rider
    ha már látom a magic-et: nem tudjátok mikor jön magyarföldre, és előreláthatólag mennyi lesz az ára?
  • Máté94
    A jobb szélsőt kérem ide a kutyámnak rágcsálni.A G1 és a Magic kell csak.A Palm a tiétek lehet:)
  • GregSB
    Ezek közül most bármelyiket elfogadnám :D

• akyyy
    lol, ha most kiveszed telódbol simkártyát, akkor mi van? nem próbltad még ki?
  • akyyy
    Nem tudtok valami honlapot ami kilistázza, milyen teló milyen mp3-at szeret? pl 64 bites 128, 324...stb.
    ha márúgy is megvágom az mp3-at, olyanná metnsem amit szeret és legjobban lejátsza:D
  • mikszer
    #6839 - Valaki?
  • Ronny
    marha hülye kérdés: egy átmulatott éjszaka után a telefenom a puk kódot kérte, ilyenkor megérkeznek a nekem küldött üzenetek vagy feladói oldalon hibát jelez?
  • GregSB
    Velem ez a telefon útáltatta meg egy életre a Windows Mobile-t :))

Nem tudom pontosan milyen tudású telefonra vágysz, de 100e környékén én 1000x inkább egy N szériás Nokiát vennék mint ezt.
  • matyi0323
    Hali, mennyibe kerül kb. most egy ilyen telefon?Mert egy ismerősöm vett majdnem egy évvel ezelőtt és jócskán 100E fölött, de gondolom ( remélem ), hogy csökken valamelyest az ára. Esetleg ha valaki tud hasonló " tudású" telefont olcsóbb áron, akkor megköszönném a segítségét.:D
  • Eloldeszka
    Nem találtam hirdetés topikot, ezért bocs, de ide:

Hejj!
    Eladó LG KP500-as, teljesen új, alig használt, pesten kipróbálható.

vodafone-os kártyával vihető 30.000-ért, amúgy 39.990 a vodánál.

írások a telóról:
    http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_lg_KP500.asp
    http://mobilarena.hu/hir/lg_kp500_erintokijelzos_mobil_olcson.html

írj:
    sthc KUKAC vipmail PONT hu
  • amdopteron
    Halli egy kérdésem lenne Nokia 6300 szoftver frissités kellene de azt mondja a legfrisseb van rajta de vhol azt olvastam lehet azt is frissíteni hogyan?a nokia szoftver frissítő azt írja hogy...legfrisseb szoftver van rajta én ezt akarnám rajta lenyomni vhogymeglehet csak vki segítsen....fontos köszönöm
  • Benny04
    ha van garancia, akkor mindenképpen vidd vissza!
  • amdopteron
    hALLI következő a problémám vettem egy HTC touch diamondot.. és az a probléma ,hogy nem akkar menni az érintö képernyö de ha ráteszem az ujam érzékeli ha az elején kopíntok hogy indjuljon a touch flo 3d akkor az érzékeli és utána semmmi..de ha ráteszem az ujam érzi csak nem reagál semmit mit lehet ilyenkor tenni ??rakjam ujra a winfost rajta?
  • messzála
    w200 nagyon olcsó és memkari is 2gigái lehet bőviteni.
  • messzála
    ETEN X600 GLOFISH

Ja és még csak annyit ,hogy azt hiszem semelyik szolgáltató nem árulja.
    De bárhol meglehet venni gyárilag függetlenül. 400 mhz proci mozog benne.
  • messzála
    ETEN X600 GLOFISH

Érintőképernyős és gombokkal is lehet írányitani. Ja és van benne GPS és WI-FI. És Windows mobile oprencer van benne. Ja és vadunat új ára olyan 50000-60000 ft körül mozog. 2 megapixeles kamera és 2,4 es kijelző. De nézzétek meg a googlén ! Na pá. Szerintem nagyon megéri ha azt vesszük figyelembe hogy a GPS-eszes mobilok milyen árban vannak.
  • Máté94
    google.hu
  • maj5
    sokan hallottam erről meg a 705 ről meik a job??fontos lenne a gyors válasz
  • Máté94
    W595?:D
  • maj5
    Üdvözlet!

Nem igazán értek a telefonokhoz ezért egy 14 éves fiúnak milyen sony ericsson walkman moblit ajánlanátok?A lényeg:
    legalább 2 gigabájt hely kéne,ne legyen túl kicsi,és ne nőies legyen

előre is köszönöm a válaszokat
  • mikszer
    Sziasztok. Kártyafüggetlen Sony Ericsson telót keresek.
    Amilyen ne legyen: nem kinyitós, szétcsúszós,stb (szóval "Candybar" stílusú legyen), lehetőleg ne legyen rajta joystick
    Ami legyen benne: bluetooth, egyéni csengőhang, egyéni üzenetjelző és riasztási (ébresztő) dallam (lehetőleg mp3), csoportos/egyénhez rendelhető csengőhang.
    Kamera meg 3G nem szükséges bele. Ja, és ne legyen túl drága (25E alatt)
    Köszi a segítséget!
  • hitch
    sziasztok.SE P990i-t szeretnék venni.Szerintetek most mennyibe kerülhet használtan?
  • overdoz
    Megérné 5220-at venni?
    ha igen miért?Ha nem miért?Néztem róla képeket és ojan mintha ferde lenne direkt..miért csinálták ezt?Mennyibe kerülhet? A szolgáltató az Panon legyen.Én SE W800i,SE W910-re vagy egy nokia 5220-ra is gondoltam.Ti meiket vennétek?
  • desigo
    függetlenül kereskedőknél...
  • Endru37
    Sziasztok!

A HTC touch dimond 2 a Vodafone -on kívül máshol is kapható lesz?
  • dragon11
    Az független telefon és jóval, de jóval drágább.

Lehet neki az előfizetés is megfelelő, mert akkor T-mobile és Mobilarena által is minősített -legjobb- teló..:D

Meg jelentősen olcsóbb szolgáltatónál.:)
  • Máté94
    argep.hu
    google.hu