Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én arra gondoltam, hogy veszek egy új Motorola Pebl U9-est.
Mit gondoltok errõl a telóról ?
kérdés hogy te mire akarod használni... mert ha zenére, akkor szerintem ebben az árkategóriában is van már SE Walkman mobil... bár az 5310 szép, meg a 16 millió színû kijelzõ sem rossz... mégis azt mondom, ha kimondottan zenemobilt keresel akkor Sony Ericsson Walkman széria... báááár, hallottam ugye élõben is az 5310 -et és annyira nem rossz, igaz a fülesét nem próbáltam még
röviden a válasz, érdemes, jó kis telefon ez
Bazinga!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
esetleg szar a szoftver a telefonon, és kéne egy frissebb... passz
Bazinga!
Nem szoktam kamerázni vele, tehát csak most vettem észre. A mobilaréna tesztjében baromi jó, éles képek vannak, tehát nem értem. 😊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
én személyszerint nem szeretem a samsungot, de ez ne befolyásoljon a döntésedben 😊
Bazinga!
nemtom a mostani samsungok milyenek de kb egy éve még olyan menürendszerük volt hogy az ember csak tépte a haját... semmi sem ott volt ahol lennie kellet volna
kb ugy mintha kerdezned az asszonyodat hogy hé drágám hova tetted a távkapcsolót? - A hütöbe, ott van a helye nem? 😊
( ékezetek miatt sry csak az iphoneom volt most kéznél arról írom ezt a hszt)
Bazinga!
és egy használt Samsung G800 nál maradok inkább
valahogy nekem bejön meg azt mondták baromira ott van a szeren 😄
mondjuk a w580 se csinál annyira rossz képet:
link
Bazinga!
Next PC upgrade: 2022
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
két telo közül meliket vegyem?
Motorola V3XX
Samsung F330
az ár nem befolyásol engem a tudás a lényeg meg melik a jobb?
Most van egy új oldal www.teszinde.com !
Nézzétek meg !
szeretném lecserléni a régi telómat egy újra, amiket kinéztem az egy Sony Ericsson W910i vagy egy Nokia 5610. Szerintetek melyiket érdemes megvenni??
PSN: Feka420
Én azt kérdeztem mennyire megbizhatóak?
\" örökké nem eshet.... \"
Egyébként ha 3* feltöltöd, majd lemeríted teljesen, az az.
@ Hellomarci
Lehet nem ennek a topiknak a témája a kérdésem, pls nézzétek el de ez a topik a legnézettebb mind közül. Szóval csak az érdekelne, hogy adott egy 0 perces LG KE800-as teló mely még nem volt használva. Ebbõl kifolyólag az aksija sem lett "megformázva". Kérdésem arra irányul, hogy miképp kell az aksit "megformázni", hogy hosszútávon is bírja. Elõre is köszönöm és sry ha nagyon OFF lettem volna.
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
elõfizetéssel nagyon olcsók.
Ha sokat tudó készüléket szeretnél, akkor a Sony Ericsson K800i-t ajánlom. Remek készülék, és most akciós a T-nél 7000 ft elõfizuval(használt-telefon beszámítással).
Mellé egy Eko díjcsomag. 1600 ft és 100% lebeszélhetõ.(bár a percdíjak nem túl jók, de ha sokat beszélgetsz vannak más csomagok.)
Ha voda párti vagy, akkor ott pl a Nokia 6234 olcsó(15k), bár az kicsit ronda.
Nekem 1 hónap múlva jár le az elõfizum, akkor hosszabbítok, és K800i lesz nekem is, ha minden jól megy.
ha mindenképp feltöltõkártyás akarsz maradni, akkor nem szóltam.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Az olcsogsm.hu és a ott lévõ hasonló oldalakról rendelt már valaki?
Korrektek megbizhatóak? Mert most szeretnék venni új telefont!
Nem ismertek valami olyan boltot, ahol olcsón meg tudnák javítani? Mert ha csak úgy beviszem valami mobilos boltba, akkor a gatyám is rámegy.
a legrosszabb az egészben, hogy ellopták a telefonom, és ez volna a kölcsöntelefonom, amíg veszek egyet. Ergo: muszáj megcsináltatni mert nem az enyém.
Szoval, nem ismertek valami jó helyet?
(W810 sajnos elég drága..)
iPhone 3G
Ha fél év alatt nem könyököl ki, nem hullik szét, akkor jól jártál.
Plusz ha számít mondjuk a kamera felbontás akkor nem. Érdemes elolvasni róluk 1 tesztet és összehasonlítani hogy neked mik a fontosabbak. Ez szubjektív vélemény, kinek mi tetszik, mondjuk d900i-t erre leszerélni...
Azon gondolkodok h lecserélem a sony ericsson w630i met egy lg salim K970-re!
csak azt hallotam h mivel a képernyöje olyna mint a tükör és attol alig lehet látni a képernyõ! ez igaz??