Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SE G700 Business Edition - Bár ilyen business editiont nemtom hol lehet kapni, de ebben nincs kamera
vagy esetleg a nokia e60, e61, e62
több kamera nélküli okostelóról nemnagyon tudok
vagy esetleg a nokia e60, e61, e62
több kamera nélküli okostelóról nemnagyon tudok
Bazinga!
az a gond, hogy nagyon kevés olyan Symbian-os telsci van, amiben egyáltalán nincs kamera. mindenesetre a szempontjaid alapján a Nokia E széria tûnik a legmegfelelõbbnek, csak már jellemzõen ezekre is mind raknak kamerát. most jelent meg belõle 2 új darab: E66 és E71, de alapból biztosan van rajtuk kamera és nem tudom, hogy lesz-e anélküli változat. amit biztosan tudok, hogy E51-bõl létezik kameramentes változat, csak ritka. ha egy olyat találsz valahol, az sztem kielégítené az igényeidet: gyors és okos kis telcsi.
"A szép külsõ zord belsõt takar. Kissé lassú, kissé hiányos, alig lehet rá találni programot. A P990 jóval gyorsabb és fejlettebb volt. Üzleti telefonról lévén szó én beletettem volna a wi-fi-t is és egy gyorsabb e-mail kezelõ klienst.
"
ahogy olvasom nem is mostani darab meg lassú is szegényke <#szomoru1>#szomoru1>
valami más esetleg?
"
ahogy olvasom nem is mostani darab meg lassú is szegényke <#szomoru1>#szomoru1>
valami más esetleg?
Nah MGVAN!!! MGVANA VÉGLEGES DÖNTÉS CSAK AZT NEM TOM A 2 TELó közül melik legyen:
SE K810
vagy SE K770
a két telo naon hasonlo árban van melik legyen???
SE K810
vagy SE K770
a két telo naon hasonlo árban van melik legyen???
Sziasztok!
Telefont szeretnék cserélni és nem tudom mit vegyek gondoltam megkérdezem tõletek.
Szóval a fõ szempontok:
-kamera NE legyen benne
-lehetõleg symbianos legyen és amit lehet tudjon
-bõvithetõ mem
válaszokat elõre is köszi
Telefont szeretnék cserélni és nem tudom mit vegyek gondoltam megkérdezem tõletek.
Szóval a fõ szempontok:
-kamera NE legyen benne
-lehetõleg symbianos legyen és amit lehet tudjon
-bõvithetõ mem
válaszokat elõre is köszi
"melyik tudja a legtöbbet és persze nõi teló legyen"
ez a két dolog nem összeegyeztethetõ.
nõi telefon=rózsaszín kagylós samsung, ami csillog-villog, lehet vele telefonálni és sms-t írni. ennyi, semmivel sem tud többet.
ez a két dolog nem összeegyeztethetõ.
nõi telefon=rózsaszín kagylós samsung, ami csillog-villog, lehet vele telefonálni és sms-t írni. ennyi, semmivel sem tud többet.
szerintem az új motorola pebl U9-est vegyed !
az a tuti !
az a tuti !
szerintetek milyen telefónt vegyek ?
melyik éri meg a legjobban ?
melyik tudja a legtöbbet és persze nõi teló legyen 😊
melyik éri meg a legjobban ?
melyik tudja a legtöbbet és persze nõi teló legyen 😊
---life is a give me 5---
mármint úgy értem hogy 30ba kerül és ugye kapsz hozzá kártyát is
de monjuk a kártyafüggetlen mellett meg az szól hogy kártyafüggetlen, és nem vagy a T -hez kötve, és csak 6ezerrel drágább úgy
de monjuk a kártyafüggetlen mellett meg az szól hogy kártyafüggetlen, és nem vagy a T -hez kötve, és csak 6ezerrel drágább úgy
Bazinga!
Hát itt a kártyafüggetlen ára 36ezer. Ha weben keresztül veszed T-Mobilnál akkor 30 + kártya. Szóval megéri.
Bazinga!
helló!
érdemes ezt a telót így megvenni?
érdemes ezt a telót így megvenni?
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Én kb 5 napig használtam N95 8GB-ot. Nem szerettem. Nagyon hamar lemerül, és túl sok minden szar van benne.
Bár én inkább konzervatívan állok ezekhez a dolgokhoz. Internetezni számítógépen, filmet nézni TV-n szeretek 😊
Kicsit tárgyilagosabban...a slide lötyögni fog. Zsebben hordáshoz túl nagy. Ilyenek.
Bár én inkább konzervatívan állok ezekhez a dolgokhoz. Internetezni számítógépen, filmet nézni TV-n szeretek 😊
Kicsit tárgyilagosabban...a slide lötyögni fog. Zsebben hordáshoz túl nagy. Ilyenek.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Telefont szeretnék venni,és a következõkre gondoltam:Nokia N95 8GB,Apple Iphone.Vagy majd a Samsung i900.Nekem fontos hogy sokat tudjon,és aránylag tarts a meg az árát.Szerintetek melyik legyen?
épp ez az. ki nem szarja le, h hány színben lehet kapni? a jóéletbe már. ez már kezd olyan lenni, mint a múltkori lg-s köcsög a talmás videójával.
Mennyit fizet nektek a Motorola? 😄D
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
igen tényleg nói teló és 3 színben is lehet kapni !
csúcs kis mobil !
csúcs kis mobil !
EPIC... wait for it... FAIL!
csajmobil
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
ha telefon akkor szerintem sony ericsson, nokia, talán samsung, htc, meg iphone
motorolákat sosem szerettem, volt már pedig vagy 2-3 motorolám, de 1 hónap után idegbajjal mindegyiken túltettem
motorolákat sosem szerettem, volt már pedig vagy 2-3 motorolám, de 1 hónap után idegbajjal mindegyiken túltettem
Bazinga!
Hát ha érdekel a teló olvasd végig a tesztjét érdemes 😊
laza 10 oldal
http://mobilarena.hu/teszt/samsung_g800_fem-kepezo/bevezeto.html
laza 10 oldal
http://mobilarena.hu/teszt/samsung_g800_fem-kepezo/bevezeto.html
kösz a választ(<#wink>#wink>tippet), Én a samsung D880 as mellett döntök. Mit tud a g800 as amit te vettél?
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
hát én megvettem a Samsung g800ast és nagyon megvagyok vele elégedve ilyen fiatalos teló fõleg fiataloknak!
hy,
kinek milyen tapasztalatai vannak a :Samsung D880
-as telefonnal?
kinek milyen tapasztalatai vannak a :Samsung D880
-as telefonnal?
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Mellesleg van egy oldal, ahol nem csak megnézheted a telefont,de meg is nyerheted, hiszen egy nyereményjáték is mûködik az oldalon.
www.teszined.com
www.teszined.com