7
  • AtisH
    #7
    Hol késik ez a zeb isten??? Hisz ez 1 neki való cikk! Már kezdem hiányolni az Lmés hozzászólásait.:-DDD
  • Blackman
    #6
    Hehe... jól megmondtad! Erről van itt nagyba szó!
  • mir
    #5
    te valamit összekeversz.
    ezekhez a megoldásokhoz mindíg saját driverek vannak. a nagyobb programkohoz külön-külön. a nagy különbség,az, hogy ezek nem UTre, meg Q3ra,meg D3ra, hanem MAX5re, maya4re, cad2000re, meg PDMSre, meg hasonló programokra vannak optimalizálva.
    az, hogy profi, nem az árkategóriát jelöli, hanem azt, hogy milyen optimalizációkat tartalmaz.
    a pharelia nem profi.
    a wildcat az profi.
    lehet, hogy 3*annyiba kerül, de maya4 alatt meg is van legalább 2*es gyorsulás.
    és annak az oka, hogy valaki ilyet vesz nem csak az a 2* sebességtöbblet, hanem a minőségbeli különbség. az egyik arra van kitalálva, hogy otthon tudjál vele játszani, a másik meg rofiknak van tervezve.
    röhögni fogsz, de pl. van 1 nagyon régi 3Dlbs kártya, a neve VX1. a teljesítmény kb. 1 Voodoo2 és egy Voodoo3 között van. talán közelebb 1 Voodoo3hoz.
    de olyan képet amit ez a cucc ad, te még életedben nem láttál. kb. annyival jobb ez, mint 1 matrox, mint amennyivel jobb a matrox, mint 1 nagyon noname, és elcseszett GF2Mx. és ez a cucc vagy 80 000 pénzbe kerül. és van, aki megveszi.
    hogy még egy hasoonlatot mondjak neked 1 profi, és az otthoni grafikus kártyákról.
    ha a GeTi 4600as egy agyonhúzott 2Les turbófeltöltős Volkswagen Golf, akkor a wildcat egy Lotus Exige sportkocsi. a Lotus nem megy gyorsabban, de akkor sem hasonlítanám össze a kettőt.
  • MuERTe
    #2
    Mé', eddig kételkedtél benne? :))
  • Yeti
    #1
    Hat igen, zebnek mar Wildcat4 7210 van a gépében. Ahhoz képest hogy még egy hónap amíg elérhető lesz egész jól csinalja. Mostmár tényleg be kell látnunk hogy ő az isten.