501
Tapasztalatok, vélemények, technikai háttér az AXELERO KábelNet-tel kapcsolatban
-
#261 Mi az hogy megsem rendelhetők??
Bemész szósz azt csinálják. -
#260 na kérem! a T-banda után sorban jelentik be a sávszél emelést a szolgáltatók. Szal a T-online kábelent csomagjai még meg sem rendelhetők, de máris versenyképtelenek még invitel területen is. -
#259 -
#258 :D -
#257 te sem hagyod magadban a dolgokat.
kiírod!
helyes. -
#256 bocs! Igen. Lou... -
#255 mintha kérdeztem volna vmit. -
#254 gyanús volt már a múltkor is, most eszembe jutott, hogy megkérdezzem. -
#253 aha.
te is be vagy regelve? -
#252 effendi? -
#251 én hiszek Szánkó Katalin -nak. (fórum)
elég meggyőzően adja elő.
több forrást nem tok ajánlani.
ezeket probáld. -
#250 most csak ajánlod őket, vagy tőlük tudod, hogy mi a zzábbra? -
#249 1234 vagy online ügyfélszolgálat vagy [email protected] vagy [email protected] -
#248 És gyakran semmivel sem tudnak többet mint a külsősök. Kisebb nagyobb gondjaimat már megoldották párszor, de a csomagok dolgában nem ők a legkompetensebbek. Szal erről vami hivatalos ajánlat kéne, ahol lefektetik nekem fehéren.feketén, hogy nekem nem fáj többe a magasabb csomagba migrálás. Tőlem a wlan szarjukat is megtarthatnák, helyette inkább adhatnák az axert a kölyköknek.
-
#247 belsősök is szoktak oda írni. -
#246 Jójó, ide én is járok, de az axi fórum messze van a "hivatalos forrás"-tól. -
#245 Óbuda -
#244 itt szoktam érdeklődni/innen tok róla. -
#243 Hódmezővásárhelyen. És Te? -
#242 Erről, mármint hogy nem kell a magasabb csomagba migrálásért többet fizetni, honnan szedtél pontos infót? Mert a mostani otthon csomagom 11990, a 2Mbites wlan pedig 12990. Ha nem kell ráfizetni, akkor talán nyakamba veszem a korlátot, egyébként elcsordogál nekem így is...
-
#241 nekem megfelelne a 40giga korlát.
de ezzel az árral nem tok átmenni 2 mbitre.
nem szoktam olyan sokat tölteni, de ha töltök, gyorsan túl akarok lenni rajta. -
#240 te merre laksz? -
#239 nézőpont kérdése :) fizethetsz 3-4 ronggyal többet a 2mbitért, de fizethetsz tovább 3-mal kevesebbet a korlátlan 1 Mbitért. -
#238 ez nagyon jó ár. -
#237 dehogynem. Kezdettől fogva ezt csinálja. 2 hónapja kötötték be. Azóta 20 percenként szakad pár másodpercre... -
#236 nálatok nem szokott a cabel led kihagyni, villogni újabban? -
#235 8990 -
#234 neked mennyi most az otthon? mert nekem 11990 -
#233 2mbites korlátosra mehettek át, és ugyanannyit fogtok fizetni.
3-4 éves régi userekkel jól kibaxtak.
fizethetnénk 3 ezerrel többet, 2 mbitért.
-
#232 detto
nemtod ezzel a csomaggal melyikre mehetünk át ingyen? -
#231 Nem mocskos én most is ennyit fizetek az 1MBitért és anno ennyit fizettem az 512-ért is. -
Czegee #230 Köszi a választ. Még 1 kérdés. Az igaz hogy az eddigi 9900Ft-os havidíjat megemelik nekem? Ezt csak így megtehetik a szerződés ellenére? Még nem jött számla szóüval nem tudom h tényleg emelték-e az árat, de ha emelik az árat és még ráadásul mondjuk korlátoznak is úgy kiköttetem a netet ahogy azt kell. -
#229 szerintem adslnél nem lesz korlát
bár ezektől már bármi kitelik -
Czegee #228 Hi all. Lenne 1 kérdésem. Azt hallottam (nem tudom hogy igaz vagy nem), hogy a sima vonalas ADSL (tehát nem kábeles) otthon (ez van nekem, most a T-online nál nem tom mi az új neve)2048/198kbit-es csomagnál 40G-os korlátozás lesz. Ez igaz vagy aki ezt mondta nekem azt félre informálták. Aki tud segítsen lécci. Előre is thx.
u.i: T-online, ezentúl T-elefon néven fut majd, azért hogy a T-isztelt felhasználók T-isztességesen, meg legyenek T-évesztve ! :) -
#227 eddig teljesen abban a hitben voltam, hogy ha 2mbitre váltok, akkor ua fogunk fizetni mint eddig.
de NEM.
11990 kellene fizetni.
mocskos banda. -
#226 az igaz, hogy az Otthon csomag évekkel ezelőtt megszünt? -
#225 Én ráérek még szeptember elejéig akkor jár le a szerződésem.
Hát igencsak elértem már most is a 40GB-os határt. :)
No nem baj majd mellőzőm a demókat meg a trailereket meg a bétákat. -
#224 még egy xaros körlevelet se küldenek. -
#223 Nekem nem kell DSL jó az a 40GB-os korlát.Ami kivül esik 40GB-on letölti haver.
-
#222 Semmi ADSL lehetoseged nincs ?
Mert eleg hanyadekok a kabeles szolgaltatasok magyarorszagon.