AXELERO KábelNet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a 6450 Ft csak a nyári kedvezmény 😊
nem éppen, mivel ottvan, hogy 09.01-tõl 12900 FT
Amugy meg ha most kötöd akkor amennyit aláirsz addig annyit kell fizetni nem???
tehát ha most mennél át erre akkor 1 vagy 2 évig 6500 vagy nem?
tehát ha most mennél át erre akkor 1 vagy 2 évig 6500 vagy nem?
Next PC upgrade: 2022
Most akkor erre lehet nekünk áttérni vagy mi?
Mert sima kábelnetnél én az axelero oldalán nem látok mást csak ezt a WLAN-os cuccot ami 40GB korlátos, meg a többit 6GB korláttal.
Mert sima kábelnetnél én az axelero oldalán nem látok mást csak ezt a WLAN-os cuccot ami 40GB korlátos, meg a többit 6GB korláttal.
ja szeptember 1-tõl meg 12900 😊
ezt hol találtad?
amugy vezeték nélküli hálózat, vagy valami ilyesmi
amugy vezeték nélküli hálózat, vagy valami ilyesmi
nem. Nem ismerem az ADSL szolgáltatókat, mert nem matáv területen lakom, hanem invitelesen és felénk még vezetékes telót se hoztak. Dectes szutykokkal fedték le a város nagy részét. 2 szélessávú lehetõségem van: Axeleró micro. (Eddig ez volt, az isten mentsen meg legközelebb az ilyen hulladéktól!) És kb 1,5 hónapja van nálunk kábelnet. Kábelben nagyon bejön pár szegedi havernak a tvnetwork. Gyors le és fel, és csak elvileg korlátos.
Nieleen
precision keresõje a kábelnet otthon csomagot dobja ki nekem, közben ezt a csomagot vezetik ki éppen. (ezt használom jelenleg is: 1024/192) Fura, hogy az új 1 Mbites csomag olcsóbb egy kicsit, de a korlát mellé lasabb feltöltés jár, viszont beletették az axeleró biztonsági cuccait. A 2 Mbites meg drágább lesz mint emelés elõtt, cserébe rálõcsölik az emberre ezt a wlan baromságot...
Nieleen
nekem szeptemberben lesz 2 éves, 512es csomag
remélem szépen át tudok menni a 2mbitesre 😊
remélem szépen át tudok menni a 2mbitesre 😊
Bazinga!
Bazinga!
Nekem majus 1-tól máig 25GB le 7GB fel és még csak a hónap felénél vagyunk.
sztem vagy a héten, de legkésõbb jövõ héten má kell hogy küldjék a számlát + a bõvebb tájékoztatást, esetleg a szerzõdést.
az lesz a perdöntõ.
az lesz a perdöntõ.
chellonál is ugy van hogyha átléped a limitet nem kell fizetned "csak" leraknak egy úgynevezett "parkoló vonalra" asszem 128k/sec -es vonal, szal nagyon lassu
Bazinga!
Akkor én akarni fogom.
Bár Ha csak és ismétlem CSAK sebességcsökkentés lesz 40GB után és nem számít bele a feltöltés akkor talán áttérek 2MB vagy ha nem lesz túl drága akkor 3MB-re.
Bár Ha csak és ismétlem CSAK sebességcsökkentés lesz 40GB után és nem számít bele a feltöltés akkor talán áttérek 2MB vagy ha nem lesz túl drága akkor 3MB-re.
Így akarják elérni hogy több telefon elõfizetés legyen. És hogy a net havídíja melett még fizesd a telefon vonal alaphavidíját. Ha meg van, ugyis használod beszélgetésre, szal csinálj számlát is. Ezeknek a világ összes pénze is kevés lenne...
Bazinga!