AXELERO KábelNet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én hiszek Szánkó Katalin -nak. (fórum)
elég meggyõzõen adja elõ.
több forrást nem tok ajánlani.
ezeket probáld.
elég meggyõzõen adja elõ.
több forrást nem tok ajánlani.
ezeket probáld.
És gyakran semmivel sem tudnak többet mint a külsõsök. Kisebb nagyobb gondjaimat már megoldották párszor, de a csomagok dolgában nem õk a legkompetensebbek. Szal errõl vami hivatalos ajánlat kéne, ahol lefektetik nekem fehéren.feketén, hogy nekem nem fáj többe a magasabb csomagba migrálás. Tõlem a wlan szarjukat is megtarthatnák, helyette inkább adhatnák az axert a kölyköknek.
Nieleen
Errõl, mármint hogy nem kell a magasabb csomagba migrálásért többet fizetni, honnan szedtél pontos infót? Mert a mostani otthon csomagom 11990, a 2Mbites wlan pedig 12990. Ha nem kell ráfizetni, akkor talán nyakamba veszem a korlátot, egyébként elcsordogál nekem így is...
Nieleen
nekem megfelelne a 40giga korlát.
de ezzel az árral nem tok átmenni 2 mbitre.
nem szoktam olyan sokat tölteni, de ha töltök, gyorsan túl akarok lenni rajta.
de ezzel az árral nem tok átmenni 2 mbitre.
nem szoktam olyan sokat tölteni, de ha töltök, gyorsan túl akarok lenni rajta.
nézõpont kérdése :) fizethetsz 3-4 ronggyal többet a 2mbitért, de fizethetsz tovább 3-mal kevesebbet a korlátlan 1 Mbitért.
Nieleen
dehogynem. Kezdettõl fogva ezt csinálja. 2 hónapja kötötték be. Azóta 20 percenként szakad pár másodpercre...
Nieleen
2mbites korlátosra mehettek át, és ugyanannyit fogtok fizetni.
3-4 éves régi userekkel jól kibaxtak.
fizethetnénk 3 ezerrel többet, 2 mbitért.
3-4 éves régi userekkel jól kibaxtak.
fizethetnénk 3 ezerrel többet, 2 mbitért.
Nem mocskos én most is ennyit fizetek az 1MBitért és anno ennyit fizettem az 512-ért is.
Next PC upgrade: 2022
Köszi a választ. Még 1 kérdés. Az igaz hogy az eddigi 9900Ft-os havidíjat megemelik nekem? Ezt csak így megtehetik a szerzõdés ellenére? Még nem jött számla szóüval nem tudom h tényleg emelték-e az árat, de ha emelik az árat és még ráadásul mondjuk korlátoznak is úgy kiköttetem a netet ahogy azt kell.
Hi all. Lenne 1 kérdésem. Azt hallottam (nem tudom hogy igaz vagy nem), hogy a sima vonalas ADSL (tehát nem kábeles) otthon (ez van nekem, most a T-online nál nem tom mi az új neve)2048/198kbit-es csomagnál 40G-os korlátozás lesz. Ez igaz vagy aki ezt mondta nekem azt félre informálták. Aki tud segítsen lécci. Elõre is thx.
u.i: T-online, ezentúl T-elefon néven fut majd, azért hogy a T-isztelt felhasználók T-isztességesen, meg legyenek T-évesztve ! :)
u.i: T-online, ezentúl T-elefon néven fut majd, azért hogy a T-isztelt felhasználók T-isztességesen, meg legyenek T-évesztve ! :)
eddig teljesen abban a hitben voltam, hogy ha 2mbitre váltok, akkor ua fogunk fizetni mint eddig.
de NEM.
11990 kellene fizetni.
mocskos banda.
de NEM.
11990 kellene fizetni.
mocskos banda.
Én ráérek még szeptember elejéig akkor jár le a szerzõdésem.
Hát igencsak elértem már most is a 40GB-os határt. :)
No nem baj majd mellõzõm a demókat meg a trailereket meg a bétákat.
Hát igencsak elértem már most is a 40GB-os határt. :)
No nem baj majd mellõzõm a demókat meg a trailereket meg a bétákat.
Nekem nem kell DSL jó az a 40GB-os korlát.Ami kivül esik 40GB-on letölti haver.
Semmi ADSL lehetoseged nincs ?
Mert eleg hanyadekok a kabeles szolgaltatasok magyarorszagon.
Mert eleg hanyadekok a kabeles szolgaltatasok magyarorszagon.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Hát én még nem töltök ki semmit.
Az oldalukon miért nem javítják már ki a szarságokat?
Az oldalukon miért nem javítják már ki a szarságokat?
Letölthetõ dokumentumok
A szolgáltatáscsomag módosítása --> állítólag ezzel lehet váltani, de sztem hiányos a nyomtatvány, nincs rajta elég info.
A szolgáltatáscsomag módosítása --> állítólag ezzel lehet váltani, de sztem hiányos a nyomtatvány, nincs rajta elég info.
neeeem. Két féle csomag van. A light ("L"), ahol alacsonyabb a korlát, viszont olcsóbb. A rendes csomagnál 40GB a korlát és drágább.
Nieleen
Ja ezeket láttam meg azt is hogy oda van irva hogy 6GB korlát és nem 40 GB.
Lószar az egész megtévesztik csak a népet.
Lószar az egész megtévesztik csak a népet.
Hiszen minden ki van irva.
Szoval ne fuzz nagy remenyeket az olcsosaghoz, inkabb csinaltak ilyen felhasznalo megteveszto akciot.Kiirjak hogy 3250Ft-tol kaphato naluk az internet, igy is reklamozzak a teveben,csakhogy ez a 3250 Ft 3honapra szol utana lenyegesen magasabb az ar, raadasul a 3 honapos kedvezmenyes szolgaltatas nem szamitando bele az 1 vagy 2 eves husegszerzodes idotartamaba.
A Kábelnet Start 2005. május 23-tól érvényes akciós díjszabása:
Szerzõdés fajtája Belépési díj T-Online Webshopban történõ megrendelés esetén
Belépési díj egyéb értékesítési pontokon történõ megrendelés esetén
Kábelnet Start havidíja*
2 éves hûség- nyilatkozattal** 0 Ft
4 900 Ft
3 250 Ft (2005.09.01-tõl 6 500 Ft)
1 éves hûség-nyilatkozattal** 0 Ft
4 900 Ft
3 750 Ft (2005.09.01-tõl 7 500 Ft)
Hûségnyilatkozat nélkül 59 900 Ft
59 900 Ft
11 500 Ft
a nyár végéig már havi bruttó 4 100 forintért elérhetõ!
maximálisan 1Mbit/s letöltési sebességû internetkapcsolat
T-Online Vírusvédelemmel a biztonságos interenetezésért
telefonköltségektõl mentes havidíj
Megrendelem
Kinek ajánljuk?
Azoknak ajánljuk, akik számára fontos az internet sebessége és gyakran töltik idejüket a világhálón, legyen szó munkáról vagy szórakozásról. Használja ki gyors internet-hozzáférését, nézzen filmet, vásároljon könyvet és töltse le kedvenc elõadója új számát a netrõl! Mindeközben pedig ne aggódjon gépén tárolt értékei miatt, mert Kábelnet Biztonság csomagunk a T-Online Vírusvédelemmel óvja azt! Gondtalan szörfölés a világhálón, pillanatok alatt megjelenõ oldalak, gyors letöltések - ezek jellemzik a szélessávú internetet. A Kábelnet az eddigi hagyományos telefonos modemmel elérhetõ sebességnél közel tízszer, de akár ötvenszer gyorsabb letöltési sebességet kínál.
Akciós ajánlatunk
Rendelje meg most 1 vagy 2 éves hûségnyilatkozattal Kábelnet Biztonság szolgáltatásunkat, melyhekhez a következõ akciós feltételeket biztosítjuk:
0 Ft belépési díj, ha megrendelését a T-Online Webshopban adja le,
bruttó 4900 Ft belépési díj, ha megrendelését egyéb értékesítési pontjainkon adja le,
50 százalékos havidíjkedvezmény a hozzáférés kiépítése és 2005. augusztus 31. között.
Akciónk 2005. május 23. és július 31. között tart, a kedvezményes feltételek, csak az ezen idõszakban megkötött új elõfizetésekre érvényesek.
Mielõtt Kábelnetet rendelne, kérjük, kattintson az oldal alján található "Hol érhetõ el" linkre, ahol megtudhatja, mely településeken érhetõ el a Kábelnet!
Kábelnet Biztonság szolgáltatáscsomag:
Már a Kábelnet által kínált sebesség is elegendõ érv lenne használatához, de nézze meg szolgáltatáscsomagunkat és döntsön!:
1024 kbit/s maximális letöltési sebesség
128 kbit/s maximális feltöltési sebesség
1 db e-mail postafiók, 50 MB tárhellyel
10 MB webtárhely, mely a web.t-online.hu/azonosito címen jelenik meg. Erre a weboldalra önálló domain név nem irányítható.
havi 10 órás, telefonmodemmel elérhetõ biztonsági internetkapcsolat (a telefonmodemet az elõfizetõ biztosítja), a megadott idõtartamot túllépõ telefonmodemes internetelérés percdíja: bruttó 3 Ft/perc.
tartalmazza a T-Online Vírusvédelmet, mely hatékonyan óvja számítógépét a vírusok ellen! A program automatikusan frissül a háttérben, így nem zavarja a mindennapos számítógépezést. A szolgáltatás minden szükséges elemet tartalmaz:
- a vírusirtót,
- folyamatos, közel maximális védelemmel,
- garantáltan mindig a legújabb alkalmazásokkal védekezik,
- automatikusan frissül,
- könnyû telepíteni.
A T-Online Magyarország fenntartja a jogot, hogy a havi 40 GB letöltött adatforgalmat elérõ Kábelnet Biztonság szolgáltatásra elõfizetõk internet-hozzáférésének sávszélességét az adott hónap fennmaradó részére128 kbit/s-ra korlátozza.
A Kábelnet Biztonság 2005. május 23-tól érvényes akciós díjszabása:
Szerzõdés fajtája Belépési díj T-Online Web-shopban történõ megrendelés esetén
Kábelnet Biztonság havidíja*
4 900 Ft
4 100 Ft (2005.09.01-tõl
8 200 Ft)
4 900 Ft
4 600 Ft (2005.09.01-tõl
9 200 Ft)
59 900 Ft
13 200 Ft
A Kábelnet Család 2005. május 23-tól érvényes akciós díjszabása:
Kábelnet Család havidíja
2 éves hûség- nyilatkozattal* 0 Ft
4 900 Ft
5 200 Ft (2005.09.01-tõl
10 400 Ft)
1 éves hûség-nyilatkozattal* 0 Ft
4 900 Ft
5 700 Ft (2005.08.01-tõl
11 400 Ft)
59 900 Ft
15 400 Ft
Szoval ne fuzz nagy remenyeket az olcsosaghoz, inkabb csinaltak ilyen felhasznalo megteveszto akciot.Kiirjak hogy 3250Ft-tol kaphato naluk az internet, igy is reklamozzak a teveben,csakhogy ez a 3250 Ft 3honapra szol utana lenyegesen magasabb az ar, raadasul a 3 honapos kedvezmenyes szolgaltatas nem szamitando bele az 1 vagy 2 eves husegszerzodes idotartamaba.
A Kábelnet Start 2005. május 23-tól érvényes akciós díjszabása:
Kábelnet Start havidíja*
4 900 Ft
3 250 Ft (2005.09.01-tõl 6 500 Ft)
4 900 Ft
3 750 Ft (2005.09.01-tõl 7 500 Ft)
59 900 Ft
11 500 Ft
a nyár végéig már havi bruttó 4 100 forintért elérhetõ!
maximálisan 1Mbit/s letöltési sebességû internetkapcsolat
T-Online Vírusvédelemmel a biztonságos interenetezésért
telefonköltségektõl mentes havidíj
Megrendelem
Kinek ajánljuk?
Azoknak ajánljuk, akik számára fontos az internet sebessége és gyakran töltik idejüket a világhálón, legyen szó munkáról vagy szórakozásról. Használja ki gyors internet-hozzáférését, nézzen filmet, vásároljon könyvet és töltse le kedvenc elõadója új számát a netrõl! Mindeközben pedig ne aggódjon gépén tárolt értékei miatt, mert Kábelnet Biztonság csomagunk a T-Online Vírusvédelemmel óvja azt! Gondtalan szörfölés a világhálón, pillanatok alatt megjelenõ oldalak, gyors letöltések - ezek jellemzik a szélessávú internetet. A Kábelnet az eddigi hagyományos telefonos modemmel elérhetõ sebességnél közel tízszer, de akár ötvenszer gyorsabb letöltési sebességet kínál.
Akciós ajánlatunk
Rendelje meg most 1 vagy 2 éves hûségnyilatkozattal Kábelnet Biztonság szolgáltatásunkat, melyhekhez a következõ akciós feltételeket biztosítjuk:
0 Ft belépési díj, ha megrendelését a T-Online Webshopban adja le,
bruttó 4900 Ft belépési díj, ha megrendelését egyéb értékesítési pontjainkon adja le,
50 százalékos havidíjkedvezmény a hozzáférés kiépítése és 2005. augusztus 31. között.
Akciónk 2005. május 23. és július 31. között tart, a kedvezményes feltételek, csak az ezen idõszakban megkötött új elõfizetésekre érvényesek.
Mielõtt Kábelnetet rendelne, kérjük, kattintson az oldal alján található "Hol érhetõ el" linkre, ahol megtudhatja, mely településeken érhetõ el a Kábelnet!
Kábelnet Biztonság szolgáltatáscsomag:
Már a Kábelnet által kínált sebesség is elegendõ érv lenne használatához, de nézze meg szolgáltatáscsomagunkat és döntsön!:
1024 kbit/s maximális letöltési sebesség
128 kbit/s maximális feltöltési sebesség
1 db e-mail postafiók, 50 MB tárhellyel
10 MB webtárhely, mely a web.t-online.hu/azonosito címen jelenik meg. Erre a weboldalra önálló domain név nem irányítható.
havi 10 órás, telefonmodemmel elérhetõ biztonsági internetkapcsolat (a telefonmodemet az elõfizetõ biztosítja), a megadott idõtartamot túllépõ telefonmodemes internetelérés percdíja: bruttó 3 Ft/perc.
tartalmazza a T-Online Vírusvédelmet, mely hatékonyan óvja számítógépét a vírusok ellen! A program automatikusan frissül a háttérben, így nem zavarja a mindennapos számítógépezést. A szolgáltatás minden szükséges elemet tartalmaz:
- a vírusirtót,
- folyamatos, közel maximális védelemmel,
- garantáltan mindig a legújabb alkalmazásokkal védekezik,
- automatikusan frissül,
- könnyû telepíteni.
A T-Online Magyarország fenntartja a jogot, hogy a havi 40 GB letöltött adatforgalmat elérõ Kábelnet Biztonság szolgáltatásra elõfizetõk internet-hozzáférésének sávszélességét az adott hónap fennmaradó részére128 kbit/s-ra korlátozza.
A Kábelnet Biztonság 2005. május 23-tól érvényes akciós díjszabása:
Szerzõdés fajtája Belépési díj T-Online Web-shopban történõ megrendelés esetén
Kábelnet Biztonság havidíja*
4 900 Ft
4 100 Ft (2005.09.01-tõl
8 200 Ft)
4 900 Ft
4 600 Ft (2005.09.01-tõl
9 200 Ft)
59 900 Ft
13 200 Ft
A Kábelnet Család 2005. május 23-tól érvényes akciós díjszabása:
Kábelnet Család havidíja
2 éves hûség- nyilatkozattal* 0 Ft
4 900 Ft
5 200 Ft (2005.09.01-tõl
10 400 Ft)
1 éves hûség-nyilatkozattal* 0 Ft
4 900 Ft
5 700 Ft (2005.08.01-tõl
11 400 Ft)
59 900 Ft
15 400 Ft
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nekem tuti 2Mbites lesz ha áttérek mert a +mb az olyan 14-15900 körül lesz annyit meg adjon ki az aki megteheti.
axi fórumon azt írják, hogy többlet fizetés nélkül lehet magasabb (tehát 0.5rõl 1re vagy 1rõl 2re vagy 1.5rõl 3ra) csomagba migrálni.
ha triplázni akarsz, azt lehet, hogy nem lehet megúszni magasabb ár nélkül.
de a duplázás ua -ba kerül, mint amennyit most fizetsz.
persze akinek még érvényben van a hûség, azokra lehet más szabályok vonatkoznak.
ha triplázni akarsz, azt lehet, hogy nem lehet megúszni magasabb ár nélkül.
de a duplázás ua -ba kerül, mint amennyit most fizetsz.
persze akinek még érvényben van a hûség, azokra lehet más szabályok vonatkoznak.
12900 a 2 Mbites csomag. Oké, nem sokkal több, de nekem már az otthon csomag ára is túl van a lélektani határon. És az igazat megvallva, az 1 Mbites sebességet se tom mindig kihasználni, mert általában torrentezek vagy DC-zek, ezek meg nem mennek mindg maxszal.
Nieleen
nekem is. De én úgy döntöttem, hogy a plusz sebességért nem fizetek többet, fõleg, hogy korlát is jön rá.
Nieleen