501
Tapasztalatok, vélemények, technikai háttér az AXELERO KábelNet-tel kapcsolatban
-
izb #381 Ezt a hetet még várd ki szerintem.... -
#380 csak az a kérdés, mikor?
nincs sok időm. -
#379 mindenkinél lesz ugyanez az akció, aki a t-sektől veszi a vonalat és a csomagokat. -
#378 Melóhelyemen Telindus eszközökkel soha nem volt gond. -
#377 a másik, hogy nekünk a falba, még a régi 3ágú csatlakozóajzat van (ebből megy a telefonba a kábel).
a képen viszont egy utpszerű alzatot hoz ki a falcsatlakozóból, és azt dugja a szűrűbe.
ez ellen mit lehet tenni? -
izb #376 Ki beszélt itt kábelnetről???????? -
#375 Tévedsz kábelnetnél soha nem lesz ilyen max korláttal de az meg kutyának sem kell. -
#374 viszont szept 1től nem lesz net.
aug 31ig kell találni vmit. -
izb #373 Mindegyik szép lassan átveszi.
A közeljövőben mindegyik nagyobb szolgáltatónál lesz ilyen akció.
Szerintem ha ADSL-re akarsz váltani,akkor ne a rózsaszín céget válaszd. -
#372 ezek minőségi modemek ? -
#371 na mivel a kábelnetet lemondtuk, gondoltuk, áttérünk másik szolgáltatóhoz (immár ADSL).
de tegnap elinditott egy kihagyhatatlan akciót a téónlány, amit nem lehet kihagyni (más szolgáltatónál még nem találtam ilyen akciókat). -
#370 ha aktuális még, akkor nézelődj, vagy kérdezősködj itt! -
#369 igen, ezért mondtam az elágaztatást. Úgy rémlik, hogy a netes kábelen van valami csillapítás, vagy mi a szentszar és így csak néhány TV adás jön, annak is nagy része fekete-fehér lesz. Dehát nem bonyolult az, hogy egy másik madzagot elvigyél a tuner kártyáig. -
#368 Nekem kábelnetem van, és mikor kijöttek bekötni, akkor a fazon a falban lévő kábeltv dugalj szétszedte, rákötött vmi elosztó és szűrőféleséget amiből két kábel jön ki, egyikből a net másikból a tvadás...amin a net jön azon nem megy adás...legalábbis a csákó azt mondta -
#367 Nem akarom én elágaztatni hanem ugy akarom ha lehetne hogy a Modemből ki Tv- tunerbe be és hadd szoljon a TV adás.
Ezt lehet ?? -
#366 nekem nincs, de a tréonline fórumán olvastam régebben, hogy műxik a dolog, csak nem mindegy, hogy hol ágaztatod el... -
#365 Akinek kábelnete van + TV tuner kátyája az irja már meg legyenszíves hogy a netkábel bele megy-e a TV-tunerbe ,mert akkor vennék egyet. -
#364 csatlakozást nem kell fizetni. csak új csomagot kell választani és újraindul a hűség is... -
TBALINT19 #363 Hello!
Kabelnetem van 512 és és át akarom kötetni 1000 re. Akkor ujra kell fizetniu minden csatlakozást vagy elég csak átmodositatni? köszi.. -
#362 patt ... -
#361 a mi városrészünkben nincs madzagos telefon. Csak kábel van és micro. A microval nem tudok játszani és csak 400/100-as. Szal én tétováznék... -
#360 jöhetne nekünk is egy ilyen 60napos.
gondolom te se tétováznál ...
-
#359 nagyon tetszik, hogy a nagy letöltők után a tréonlány vesztesége úgy keletkezik, hogy a T-Comtól drágán veszi az elérést. sírjak, vagy nevessek? De az nagyon tetszik, hogy az Externet azonnal lecsapott egy 6900Ft-os ADSL ajánlattal a kirúgott letöltögetőkre :D Neki ezexerint nem veszteséges az ilyen ügyfél. :) -
#358 Nekem meg már csak 1 hónap és meghosszabitom az 1mbit korlátlant. -
#357 úristen! :)
már csak 1 hónap és megyek el a t-irpákoktól hála az égnek... -
#356 én maradtam az 1MBites korlátlannál. De most úgy látszik, hogy 2 féle csomag van.
Korlátos és keveset használható korlátlan. -
#355 én már lexarom az egészet.
több mint egy hónapja küldtem egy PM et az egyik adminnak, de baxot válaszolni.
mocskos banda. -
#354 én leszopom magam, ha ez jót tesz a drága pénzen építgetett imidzsüknek. :-o -
#353 ne is akard. -
#352 nem kábel, de érdekes.
ADSL ügyfelektől vált meg a tré-onlány, mert "sokat használták" a korlátlan netet.
nem értem én ezt a céget.
a cikk -
#351 Akkor áttérek a 40GB-os-ra.
Nehezen de döntöttem max sporolok a GB-okkal. -
#350 Ha nem kéred, minden ugyan úgy marad. Ha változtatni akarsz, meg kell keresned a régi-újnak megfelelőt. -
#349 nem -
#348 Ha van egy 2éves hűségszerződés azt menet közben modosíthatják? -
#347 Nem, viszont a feltöltéssel vannak 2 hónapja gondok, csak upload egy idő után kifagy, de úgy hogy csak gép ki, újraindít. Még mielőtt... többféle FTP programmal, ugyanazokkal a beállításokkal. Aztán egyszercsak megjavul...
-
#346 Tegnap keményen 3percre elment a net. -
#345 nálad is voltak kb 80 perces kimaradások az elmúlt 2 napban? -
#344 van -
#343 van itt Óbudás? -
#342 Te nem olvasol.
Kábelnél is emeltek csak szólni kell és korlátos :(