AXELERO KábelNet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nagyon rosszul járok de nincs más sajnos várom a csodát hátha dupláz még valaha korlát nélkül, bár kétlem.
Igy kurva drága most nekem az 1Mbit de legalább korlátlan.
Igy kurva drága most nekem az 1Mbit de legalább korlátlan.
Next PC upgrade: 2022
Köszi szépen a választ. Most már világos minden, csak a keresõ végeredménye ijesztett meg, hogy a címemen nem érhetõ el adsl.
Amint lejár a hûségnyilatkozatom t-irpákéknál, meg is rendelem enternettõl az adsl -t. Köszi még1x.
Amint lejár a hûségnyilatkozatom t-irpákéknál, meg is rendelem enternettõl az adsl -t. Köszi még1x.
Bazinga!
nekünk telkábel csere volt, nem bírta a régi kábel, sztem nálatok is az lesz.
tehát.
be kell majd, hogy üzemeld a modemet, azaz csatlakozatsd a splitterbe amit majd kell, majd faxold el a megrendelõlapot.
aztán hívogatni kell õket (enternet), hogy emeljék meg a seggüket, és mondani hogy csináljanak végre vmit.
és remélhetõleg 1 hét múlva kijön a tcomtól vki és kicseréli a kábelt, díjmentesen.
ezután rá pár napra akár már netezhetsz is.
kérdez még, ha vmi nem stimmel.
tehát.
be kell majd, hogy üzemeld a modemet, azaz csatlakozatsd a splitterbe amit majd kell, majd faxold el a megrendelõlapot.
aztán hívogatni kell õket (enternet), hogy emeljék meg a seggüket, és mondani hogy csináljanak végre vmit.
és remélhetõleg 1 hét múlva kijön a tcomtól vki és kicseréli a kábelt, díjmentesen.
ezután rá pár napra akár már netezhetsz is.
kérdez még, ha vmi nem stimmel.
Serpa, nézegettem a csatlakoztasd magad díjcsomagokat enternetnél. És volt ott egy olyan link ahol meg lehet nézni hogy elérhetõ e vhol az adsl szolgáltatás. Ha a címemet írom be (amúgy bp-n lakom), azt írja hogy nem elérhetõ. Ha viszont a vezetékes telefonunk számát akkor aztírja hogy talán elérhetõ. Én ugy tudtam, hogy bármilyen t-comos (matávos) telefonvonal alkalmas adsl-hez, vagy rosszul tudom? Te mit tudsz errõl?
Bazinga!
12 ezer forint havonta egy éves szerzõdés esetén.
Ebben a 12ezerben benne van a telefonalapdíj is??
Mertha ige akkor valami istencheat-el rá kéne beszélni a szüleimet had kötessem be a telot.
Mert ez a 11900FT 1MBit már kezd nevetségesen sok lenni többi szolgáltatohoz képest 😞
Ebben a 12ezerben benne van a telefonalapdíj is??
Mertha ige akkor valami istencheat-el rá kéne beszélni a szüleimet had kötessem be a telot.
Mert ez a 11900FT 1MBit már kezd nevetségesen sok lenni többi szolgáltatohoz képest 😞
szerintem inkább a "csatlakoztasd magad" csomagok közül válasz, kedvezõbbek.
nekem is olyan van.
nekem is olyan van.
a 8900 ft-os egy teljes évre értendõ; a 10280 pedig januártól számítandó (oktobertõl decig 0 Ft)
Segítenél picit?
Itt az adsl csomagoknál 2 netto ár van, (ha feléviszem az egert mindkettõnél ír bruttot). De nem tudok rajta kiigazodni, most melyik a "normális ár", amit ténylegesen fizetni kell érte?
Pl 2mbites adslnél van egy 8.900 Ft -os meg egy 10.280 Ft-os ár, mindkettõ nettó...
Itt az adsl csomagoknál 2 netto ár van, (ha feléviszem az egert mindkettõnél ír bruttot). De nem tudok rajta kiigazodni, most melyik a "normális ár", amit ténylegesen fizetni kell érte?
Pl 2mbites adslnél van egy 8.900 Ft -os meg egy 10.280 Ft-os ár, mindkettõ nettó...
Bazinga!
de, 30 v. 40 giga asszem
de cserébe piszokgyors, és upc -s userek közti adatcsere nem számít bele az adatforgalomba
de több rosszat lehet hallani upcrõl mint jót, úgyhogy inkább lebeszélnélek róla ha lenne felétek...azért is volt ott a 2 szmájli 😊
de cserébe piszokgyors, és upc -s userek közti adatcsere nem számít bele az adatforgalomba
de több rosszat lehet hallani upcrõl mint jót, úgyhogy inkább lebeszélnélek róla ha lenne felétek...azért is volt ott a 2 szmájli 😊
Bazinga!
Menj az Enternethez.Nézd csak meg ezt.
Enternet
Ennyi pénzért dupla sávszélt kapsz enternetéktõl.
Ja és a második legkomolyabb cég magyarországon az internet terén.
Legnagyobb külföldi sávszél meg hasonlók.
Enternet
Ennyi pénzért dupla sávszélt kapsz enternetéktõl.
Ja és a második legkomolyabb cég magyarországon az internet terén.
Legnagyobb külföldi sávszél meg hasonlók.
Én meg 2 éve amikor kötettem az 512-es is 11900volt 😞
Mostmár mindegy, maradok az 1Mbitnél engem ne korlátozzanak.
Bár örülnék ha a hosszabítás után valamivel olcsobb lenne.
Mostmár mindegy, maradok az 1Mbitnél engem ne korlátozzanak.
Bár örülnék ha a hosszabítás után valamivel olcsobb lenne.
Én 3 évvel ezelött kötöttem szerzõdést az Enternettel.
Akkor egy 512-es kapcsolatért fizettem 8700ft-ot.
Most ugyanennyi az elõfizú,csak a sebesség lett 2,1Mbit😊)
Jó mi?
Akkor egy 512-es kapcsolatért fizettem 8700ft-ot.
Most ugyanennyi az elõfizú,csak a sebesség lett 2,1Mbit😊)
Jó mi?
Mennyi??
És milyen sebességü??
És milyen sebességü??
Na 3 hét és letelik a hûségszerzõdésem.
Megtartom a csomagom ha lehet csak ne lenne ilye drága 😞
Megtartom a csomagom ha lehet csak ne lenne ilye drága 😞
inkább interware
Bazinga!
Gondolom nem akarsz 1-2 évenként folyton hûséget fogadni valakinek, ugye? ezek meg látod hogyan becsülik meg a régi ügyfeleket, mint például téged!
És miért lenne futurisztikus? Nézd meg az UO mennyivel többet "eszik" a sima COD-nál. honnan tudod milyen lesz a COD2, vagy a stalker, vagy mittoménmelyik játék csoda? Az online TV pedig már itt van a nyakunkon, csak még bélyeg méretû képet kapsz. Viszont ahogy nõ a sávszél, úgy fog rohamosan javulni a minõség, ami ugye eszi a gigákat. Az online tékák is itt vannak, a netes zene shopok is, steam is. szal nem érzem túl futurisztikusnak.
És miért lenne futurisztikus? Nézd meg az UO mennyivel többet "eszik" a sima COD-nál. honnan tudod milyen lesz a COD2, vagy a stalker, vagy mittoménmelyik játék csoda? Az online TV pedig már itt van a nyakunkon, csak még bélyeg méretû képet kapsz. Viszont ahogy nõ a sávszél, úgy fog rohamosan javulni a minõség, ami ugye eszi a gigákat. Az online tékák is itt vannak, a netes zene shopok is, steam is. szal nem érzem túl futurisztikusnak.
Nieleen
én 2 évvel ezelõtt még belefértem a vodafone-os 200 megába, szal soha ne mondj olyat, hogy soha! Lehet 2 év múlva már csak elvétve találsz egy divx-et, mert mindenfelé DVD-k lesznek. Netes tékákból szedsz le filmet, a netrõl töltöd le az online shopból vásárolt zenéket... Egyre jobb minõségû TV adások lesznek elérhetõek, 1-1 játék egy teljes DVD lesz. (no nem warez, hanem online shopból vásárolt ;-) a kedvenc online játékod 10-20 gigát zabál majd havonta. (asszem a COD most is megvan pár giga havonta) Egy gagyi játékdemó mérete már most is közelít az 1GB-hoz.
Nieleen
Ja még azt olvastam,hogy a 150GB limit csak a azokra vonatkozik,akiknek nincs már hûségszerzõdésük.
kit érdekel, hogy jövõre esetleg magasabb lesz?
Aki nyáron megkötötte a nagyszerû korlátlan netüket, az nem 150 gigás korláttal vette. Honnan veszik ezek a bátorságot??? Normális helyen úgy megy, hogy kivezetik az ilyen csomagokat és a régi elõfizetõknek a régi feltételekkel szolgáltatnak, de nem FELMONDANAK nekik. Elgondolkodtató, hogy ez csak a hûségszerzõdéssel nem rendelkezõ felhasználókra vonatkozik. Nem is értem, hogy hogyan nem sül le a bõr a képérõl a tréonline-nak, hogy az évek óta hûséges ügyfeleivel ezt teszi?
Aki nyáron megkötötte a nagyszerû korlátlan netüket, az nem 150 gigás korláttal vette. Honnan veszik ezek a bátorságot??? Normális helyen úgy megy, hogy kivezetik az ilyen csomagokat és a régi elõfizetõknek a régi feltételekkel szolgáltatnak, de nem FELMONDANAK nekik. Elgondolkodtató, hogy ez csak a hûségszerzõdéssel nem rendelkezõ felhasználókra vonatkozik. Nem is értem, hogy hogyan nem sül le a bõr a képérõl a tréonline-nak, hogy az évek óta hûséges ügyfeleivel ezt teszi?
Nieleen
kábelnél rendes korlát van, 40GB. efölött lekorlátozzák a sebességed. ADSL-nél meg a korlátlan csomag ellenére 150GB felett extrém felhasználónak minõsülsz és jól kirugnak. Korlátlanul. Szal nem ugyanaz a kettõ.
Arra lennék kiváncsi, hogy ha ezt beteszik az ÁSZF-be, akkor egyoldalú szerzõdésmódosítás miatt ki lehet-e farolni a hûségbõl?
Ja, ha már itt tartunk. kirúgják a nagy letöltõket mert veszteséget generálnak. Innentõl nem kell a hülye szöveg, hogy nekünk kábeleseknek azért van a 40GB-os korlát, hogy a hálózatot védje. Nem csodálkoznék, ha a Tré-kábeltõl is kis csomagokat venne a Tré-onlány és így akarnák megelõzni a túlfogyasztásból eredõ "veszteséget"
Arra lennék kiváncsi, hogy ha ezt beteszik az ÁSZF-be, akkor egyoldalú szerzõdésmódosítás miatt ki lehet-e farolni a hûségbõl?
Ja, ha már itt tartunk. kirúgják a nagy letöltõket mert veszteséget generálnak. Innentõl nem kell a hülye szöveg, hogy nekünk kábeleseknek azért van a 40GB-os korlát, hogy a hálózatot védje. Nem csodálkoznék, ha a Tré-kábeltõl is kis csomagokat venne a Tré-onlány és így akarnák megelõzni a túlfogyasztásból eredõ "veszteséget"
Nieleen
Azt írják hogy ez az évek alatt csak magasabb lehet.
Ez a kiinduló pont,ennél nem lehet kevesebb.
Ez a kiinduló pont,ennél nem lehet kevesebb.
Ez csak DSL-re vonatkozik?
Jó lenne ha kábelnetnél is 150GB lenne a 40GB-ból 😄
Jó lenne ha kábelnetnél is 150GB lenne a 40GB-ból 😄
ezt olvastad?
150Gigára csökkentik a korlátlan csomagjukat.
tudom én, hogy sok az a 150 Giga, de honnan tudhatnánk, hogy 1-2-3 év múlva mire lesz elég?
150Gigára csökkentik a korlátlan csomagjukat.
tudom én, hogy sok az a 150 Giga, de honnan tudhatnánk, hogy 1-2-3 év múlva mire lesz elég?
Nieleen