AXELERO KábelNet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
így már jobb.(250G😎le
Van 1 Webstar kábelnet(T-online) modem ami az usb-én csak 5 megát tol(utp ok) ki a 8 helyett.Találkozott már valaki ilyen problémával?
Viszont van ilyen t-kábeles netem, és rá kéne heggeszteni a routert. Konkrétan egy Zyxel wireless csodát. Van vmi ötlet, hogy mit kellene beadni neki a setupjába,mert több mindennel próbálkoztam már, de nem szereti sehogy. :-(
Elöfordul,hogy a Tonline lecsökenti a sebbeseget 40gbite letöltés utánn?
(forgalommentes a csomag )
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Igaz csak 3.2x lett a sebesség a feltöltést még nemtudom hogy mennyi lett de szerintem maradt a régi 😞, de örülök igy is.
Nieleen
Nieleen
Fórum
Instabil azt meghiszem mert amilyen mértékbe emelnek sajnos az a minõség rovására fog menni mert fos a hálozat 😞
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nem tudom mit csináltak rajta, azt meg fõleg nem, hogy mi tartott eddig. <#zavart2>#zavart2>
remélem nem húzzák el nagyon, mert nem akarok pénzzel fizetni, ha már megvannak az utalványok.
Nieleen
😞
Nieleen
"Annak érdekében, hogy ügyfelünkként Ön a T-Online Magyarország nyújtotta online szolgáltatásokat minél egyszerûbben, és kényelmesebben vehesse igénybe, jelenleg számlázási rendszerünkön fejlesztéseket hajtunk végre. A mûszaki munkálatok miatt egyes online szolgáltatásaink ebben az idõszakban nem, vagy csak részlegesen lesznek elérhetõek és esetlegesen technikai hibák merülhetnek fel az internet szolgáltatásban is.
A korszerûsítési munkálatok az alábbi szolgáltatásainkat érintik:
* az Online Ügyfélszolgálat - így többek között nem válthat szolgáltatáscsomagot, nem rendelhet extraszolgáltatásaink közül, nem tekintheti meg forgalmi adatait, nem fizethet bankkártyával, illetve Sodexho Pass Internet utalvánnyal, és jelszavát sem változtathatja meg"
Nieleen
Kicsit bosszantó, hogy miattuk nem tudom kifizetni a havidíjat.
Persze kábelnetesek meg szédülnek a korlátozással meg a drága áraival 😞
Egyébként a szolgáltatás minõség közel sem baba, akik használják többnyire szidják mint a bokrot. Külföld sebessége csapnivaló mivel a román cégnek alig van nemzetközi kapcsolódása, de belföld felé is igen soxor csak töredék sebességet kapnak mint ami maximum szerint elérhetõ lenne. És ez már évek óta így megy. Hiába emelnek most rá PAPÍRON újra, ha gyakorlatban mit sem változik semmi. Rengeteg kiamardás, állandó csomagvesztés, ilyenek jellemzik a minõséget. A support pedig nulla, kvázi még a telefont sem igen veszik fel. Most mondjam azt hogy tipikus román színvonal? Sajnos olcsó húsnak híg a leve, ahogy a mondás is mondja.
Kérdésem lenne ki mit tud errõl hol lehet igénybe venni ezt a szolgáltatást mely városokban??
Ha ilyen netet köttetnék be akkor a mostani matáv kábeltv-t le kéne mondani vagy mi nem vágom?
Ha játszani is akarsz, akkor azonnal felejtsd el! Ha csak böngészgetni, meg letölteni, de ezt is akkor ha a neted éppen jó, akkor gondolkodj még egy kicsit rajta és aztán felejtsd el! Tapasztalatból mondom.
1 évig volt Axelero micróm és már az öngyilkosság gondolatával játszottam.
Az akkor még egy éves fiam azt hitte a szerelõkrõl, hogy rokonok vagy ilyesmi, mert sûrûbben látta õket mint a nagyszüleit... Szakadt, hatalamas, nem túlzok, néha 40%-os packetlossok, mindennapos volt a 2000-es ping. Ha nagyon szétnéznék, még shotokat is találnék róla. Gyakran órákon át nem is volt kapcsolat.
A fórumuk is teli volt a panaszokkal, de orvoslás helyett inkább a fórumot tüntették el.
Szegeden van egy kollégám, 1 évig szenvedett az ottani micróval és a 6000Ft-os netrõl most állt át a 10000-es kábelnetre. Ugyanez volt a baja neki is...
Nieleen
Mert most kaptam szórólapot pont a velünk szembe lévõ lépcsõházra tettek ilyem cumot.
1024/384-es csupán 7372 FT ami kicsit istenes lenne a 11900forintos mostani 1Mbitesemhez.
Mikrohullámú netrõl valakinek tapasztalat?
Lesz-e új kábelrendszer ami birja már a sebességet és nem kell köcsög korlát?