AXELERO KábelNet

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
oszd meg velunk pls

Nieleen

grebber
Már megtaláltam tárgytalan!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Nem tudja valaki mire változott a régi http://pohly.adatpark.hu fórum cime?? Mert tegnap olvastam hogy kiteszik majd az új elérhetõséget és én lemaradtam róla a régi cim meg nem elérhetõ!

otto13
Kellem Karácsonyi Ünnepeket!

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

otto13
Most már csak azt kéne el érni,hogy az up sebességét duplájára emeljék.Aszinkron helyett szinkron legyen.

Yossarian
bizony jobb 😊

Nieleen

otto13
A Magyar Telekom Nyrt. fenntartja a jogot, hogy a havi 250 GB letöltött adatforgalmat elérõ Kábelnet szolgáltatásra elõfizetõk internet-hozzáférésének sávszélességét az adott hónap fennmaradó részére 128 kbit/s-ra korlátozza.
így már jobb.(250G😎le

grebber
Én már nagyon várom a következõ emelést😄
Igaz az 2-3 év de várom már 😄

otto13
Hi!
Van 1 Webstar kábelnet(T-online) modem ami az usb-én csak 5 megát tol(utp ok) ki a 8 helyett.Találkozott már valaki ilyen problémával?

Botond
Elõ, apróbetûs rész. :-)

Viszont van ilyen t-kábeles netem, és rá kéne heggeszteni a routert. Konkrétan egy Zyxel wireless csodát. Van vmi ötlet, hogy mit kellene beadni neki a setupjába,mert több mindennel próbálkoztam már, de nem szereti sehogy. :-(
teddymac
Hali
Elöfordul,hogy a Tonline lecsökenti a sebbeseget 40gbite letöltés utánn?
(forgalommentes a csomag )

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Yossarian
nekem még mindig nem...

Nieleen

grebber
Na emeltek végre!
Igaz csak 3.2x lett a sebesség a feltöltést még nemtudom hogy mennyi lett de szerintem maradt a régi 😞, de örülök igy is.

grebber
Torrent miatt jobb a juhász a nagy feltöltése végett!

Yossarian
megy már

Nieleen

Yossarian
ha játszol is, akkor azért jobb a kábel. De ha jól tudom, akkor már telefon elõfizetés nélkül is lehet ADSL-t köttetni, nem lenne jobb az?

Nieleen

grebber
Én megvárom lesz-e tényleg emelés kábelnél ,mertha nem akkor lejár a + 1 évem és irány a juhász antennás net mert ott 2Mbit/512-es net van és az jól jön nagyon mert torrentezek!

Yossarian
pár napja ilyen, de, hogy mi a gáz, azt nem tudom. 😞

Nieleen

grebber
Nemtudja valaki mi lett a fórummal amit linkeltem mert nem jön be 😞 ?

Yossarian
szoktam én ott olvasgatni, de valahogy ez a "haveromnak már emeltek Békésen" nem hangzik túl hivatalosan. 😊 És semmi hivatalos megerõsítés nem volt eddig sem ott a fórumon, sem a T-online ügyfélszolin. Pontosabban ügyfélszoli szerint nem lesz kábel emelés. bár ne legyen igazuk 😊

Nieleen

grebber
Olvasgassad a fórumát pár embernek már emeltek is kábelnetnél!
Fórum

Yossarian
hol írták le?

Nieleen

grebber
Emelnek kábelnél is ez már le van fixálva csak idöpont nincs!

Instabil azt meghiszem mert amilyen mértékbe emelnek sajnos az a minõség rovására fog menni mert fos a hálozat 😞

Loál János
Nekem pár napja tûnt fel, hogy 64k helyett 115 körül száguld, de eléggé instabilan.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Yossarian
nekem ugyan nem. Gyanítom, csak ADSL emelés lesz.

Nieleen

grebber
Valakinek emelték már a kábelnet sebességét ?

Xiaxtok! Az erdekelne,hogy Tkabelnel ez a 40 Gb-os korlát mennyire el a gyakorlatban.Thx
Loál János
Jaja, sokkal állatabb lett az egész!!!!!!!!!44 <#idiota>

Nem tudom mit csináltak rajta, azt meg fõleg nem, hogy mi tartott eddig. <#zavart2>

Yossarian
na látom már én is. szerinted változott valami? 😊

Nieleen

Yossarian
müxik?

Nieleen

Jano
Na, végre sikerült befizetni. :-|

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Yossarian
pontosan!
remélem nem húzzák el nagyon, mert nem akarok pénzzel fizetni, ha már megvannak az utalványok.

Nieleen

Loál János
Jaja htx, most már legalább kiírták, de mondjuk ha küldenének elõtte egy mailt, akkor olyan nagyot nõnének a szememben, mint korrekt szolgáltató...

Yossarian
a legnagyobb baj manapság az, hogy az utóbbi napokban nagyon magas a pingem. 25-35-rõl felment 95-100-ra a kedvenc szerveremen. A bix pingje meg 17-rõl 75-78-ra ugrott
😞

Nieleen

Yossarian
Én is azzal fizetnék, de nem lehet...

"Annak érdekében, hogy ügyfelünkként Ön a T-Online Magyarország nyújtotta online szolgáltatásokat minél egyszerûbben, és kényelmesebben vehesse igénybe, jelenleg számlázási rendszerünkön fejlesztéseket hajtunk végre. A mûszaki munkálatok miatt egyes online szolgáltatásaink ebben az idõszakban nem, vagy csak részlegesen lesznek elérhetõek és esetlegesen technikai hibák merülhetnek fel az internet szolgáltatásban is.

A korszerûsítési munkálatok az alábbi szolgáltatásainkat érintik:

* az Online Ügyfélszolgálat - így többek között nem válthat szolgáltatáscsomagot, nem rendelhet extraszolgáltatásaink közül, nem tekintheti meg forgalmi adatait, nem fizethet bankkártyával, illetve Sodexho Pass Internet utalvánnyal, és jelszavát sem változtathatja meg"

Nieleen

Yossarian
sodexho?

Nieleen

Loál János
Nem tudja valaki mi a gyík van az online, utalványos fizetéssel? Lassan 3 hete nem lehet használni, most már a logint sem kínálja fel az oldaluk.
Kicsit bosszantó, hogy miattuk nem tudom kifizetni a havidíjat.

grebber
Juropnetrõl mi a véleményetek?

grebber
Fasz kivan nemhiszem el hogy csak DSL és kábelnet van ami jó 😞

Persze kábelnetesek meg szédülnek a korlátozással meg a drága áraival 😞

Serpa
errõl hol hallottál?

Ott tudsz rá elõfizetni ahol EMKTV a kábeltv szolgáltató és van hálózata, ami visszirányusított is. Ott a weboldalukon egy lefedettség térkép PDF-ben, nincsenek túl sok helyen. Pár Bp-i kerület egyes részein.

Egyébként a szolgáltatás minõség közel sem baba, akik használják többnyire szidják mint a bokrot. Külföld sebessége csapnivaló mivel a román cégnek alig van nemzetközi kapcsolódása, de belföld felé is igen soxor csak töredék sebességet kapnak mint ami maximum szerint elérhetõ lenne. És ez már évek óta így megy. Hiába emelnek most rá PAPÍRON újra, ha gyakorlatban mit sem változik semmi. Rengeteg kiamardás, állandó csomagvesztés, ilyenek jellemzik a minõséget. A support pedig nulla, kvázi még a telefont sem igen veszik fel. Most mondjam azt hogy tipikus román színvonal? Sajnos olcsó húsnak híg a leve, ahogy a mondás is mondja.
grebber
EMKTV-s net nagyon baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kérdésem lenne ki mit tud errõl hol lehet igénybe venni ezt a szolgáltatást mely városokban??

Ha ilyen netet köttetnék be akkor a mostani matáv kábeltv-t le kéne mondani vagy mi nem vágom?

grebber
Ennyi elég is köszi maradok ennél a drága kábelnél inkább.

Yossarian
Úristen, még a kezed is mosd meg a szórólap után, mert még az is halálos lehet!
Ha játszani is akarsz, akkor azonnal felejtsd el! Ha csak böngészgetni, meg letölteni, de ezt is akkor ha a neted éppen jó, akkor gondolkodj még egy kicsit rajta és aztán felejtsd el! Tapasztalatból mondom.
1 évig volt Axelero micróm és már az öngyilkosság gondolatával játszottam.

Az akkor még egy éves fiam azt hitte a szerelõkrõl, hogy rokonok vagy ilyesmi, mert sûrûbben látta õket mint a nagyszüleit... Szakadt, hatalamas, nem túlzok, néha 40%-os packetlossok, mindennapos volt a 2000-es ping. Ha nagyon szétnéznék, még shotokat is találnék róla. Gyakran órákon át nem is volt kapcsolat.
A fórumuk is teli volt a panaszokkal, de orvoslás helyett inkább a fórumot tüntették el.
Szegeden van egy kollégám, 1 évig szenvedett az ottani micróval és a 6000Ft-os netrõl most állt át a 10000-es kábelnetre. Ugyanez volt a baja neki is...

Nieleen

grebber
Mi a véleményetek a Mikrohullámú internet szolgáltatásról??

Mert most kaptam szórólapot pont a velünk szembe lévõ lépcsõházra tettek ilyem cumot.

1024/384-es csupán 7372 FT ami kicsit istenes lenne a 11900forintos mostani 1Mbitesemhez.

Mikrohullámú netrõl valakinek tapasztalat?

grebber
Nem tud valaki valami infot hogy lesz-e valami változás esetleg emelés a jõvõben?
Lesz-e új kábelrendszer ami birja már a sebességet és nem kell köcsög korlát?

grebber
Arról beszéltem lejebb.
De hát nem engedik szülök a teló beköttetését. 😞

Serpa
ha jól tom, lehet olyat, hogy csak fogadni tudj hívásokat, hívni pedig senkit.

grebber
Ha lenne teló egyirányusítanám mert még a telodijjal is jobb lennék mint a kábelnet 2Mbit és korlátos.

Serpa
pedig mondjuk egy 2mbites kapcs 8125ft bõl kijön.
továbbá sztem egy telefonvonal 4ebõl biztos kijön, sõt lehet hogy kevesebb is (nem is kell hogy telefonálj, csak a kábel kell neked)

Oldal 1 / 11Következő →