Lord Of The Rings A Gama

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Játszik valaki az amerikai verzión,és ha igen melyik szerveren?
Hy csak azt szeretném kérdezni hogy megvan a Király visszatér eredeti cd.-be oszt a telepítõkód beírása után megpróbálom elindítani a telepítést de valamiért beszarik az egész azt írja hogy az "Autorun.exe. hibát észlelt ezért leállt ."
Nem tudtok rá valami megoldást?
Vagy ez a cd.-hibája?
Tower Guard
Az én haveromnál is ugyanez volt komolyan.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Lui76
Korábban sem volt az sp2 fenn (meg sincs) .
Az egyedüli ujdonság talán a grafikus kártyám (G6800).
Emiatt telepítettem mindent frissre.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

BBird
SP2 fenn van? Hátha... ;-)
Lui76
Na ideírok még1x,hátha vki erre jár.Szal miért nem indul el egyáltalán a játék??????????????

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Lui76
Ugyan én már anno végigjátszottam a Fellowship-et,de most,hogy újra elõvettem,sajna telepítés után nem indul el.Fekete marad a képernyõ és ennyi.Fent van a patch is, a codecet is telepítettem.Volt vkinek hasonló problémája?Plz help

És ezt miért nem lehetett a Return of the King topicba írni? Amúgy meg 3as CD DEVIANCE változata kell, azzal jó.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Hát.. nekem nem jött be.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

hen-tes
mozs szejtem le a war of the ringet azt nemtom megéri-e felrakni
sztetek ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

A haveromnál próbáltam feltenni a Return of the kinget de a crack fájlt nem olvassa neki (nálam semmi baja nem volt), és ha cd-n akarom vinni, a másolásnál adatot veszt, nem mûködik. Ha valakinek van crack-je, vagy Url-je írjon a [email protected], (vagy bármiféle segítséget nyújthat). Elõre is köszi (küldd el légyszi és hálánk a sírig követni fogGGGG)
NF
Amikor a fa lecsap az öklével csapkodd a kezeit, ezt egy párszor ismételd meg, ennyi.

One bike rule them all-Aprilia RS125

mindegy már megsereztem

Senki se segít??

Valaki segítsen honnan tudnám leszedni(egyebkent hány CDs?)

nekem tetszett és még minig kéne!
és nekem megér annyit

Sztem hagyd a francba... hidd el nem éri meg szenvedni... személyes tapasztalat

War. War never changes.

Hi!! HONNAN TUDNÁM LESZEDNI A JÁTÉKOT??? NAGYON KÉNE!!!!

A sárkányt csak egyszerûen le kell szedni az íjjal?
A balrogos résznél hogy jussak tovább, mert állandóan tüzet köp,én meg kinyúvadok?
Jöhet akkor az angolnyelvü leírás
bocs négy kõlap
Tudsz valahol valami leírást? Nem emlékszel, a többiek azt mondják keressem meg a kivezetõ utat, addig õk feltartják a két kõgólemszerûséget. Aztán megyek elõre ott egy szobor, amellett két kõlap és ha az egyikre rálépek behoz egy kis bejátszást, hogy a kék fénycsóva az egyik kristályról áttükrözõdik a másikra. Ha így sem emlékszel rá, akkor má nem tudom jobban elmagyarázni
Amikor a többiek két kõgólem szerûséggel harcolnak, te pedig mész elõre, van ott egy szobor mellette négy kõ. Attól függ melyikre lépsz rá, mert oda megy az a kék fénycsóva. Az a küldetés hogy szabaduljak ki a 21. vagy a 23. emeltrõl. Már morionban van, abban a barlangban. Na milyen sorrendben lépjek rá a kõlapokra?
Milyen barlangba.Ilyen rész nincs is.Mond már el értelmesen hogy hol is vagy valojában.
Hogy kell megoldani azt a részt amikor a 21. emeleten vagy a barlangban gandalffal, és rá kell lépkedni a kövekre? Mliyen sorrenben kell a kövekre rálépni?
Na most végre tovább jutottam.Kinyuvadt a Balrog és utána végigvittem a játékot.Kifujt.
Egyébként sirály.
B-Bird a villám az melyik.Mi a neve?
1:Nem kell megölni õket hanem addig kell hadonászni a fáklyával amig le nem lépnek.Elég sok idõ.
2:Állj Frodó közelébe.
Amikor megsebesül frodo, és aragornnal mész,hogy kell megölniazt a 6 dark knightot? Mert énnekem míg egyet sikerül megölnöm, addig kinyírják frodót
haha.
De nekem nem adagolja.Vagy egyáltalán csak leteszi a földre és nekem kell felvennem?
És hogy gyõzzem le.Mert ha közel megyek hozzá akkor a kardjával kinyír.
Aha csak az a baj hogy a mannám is elfogyott.
B-Bird.Itt vagy?
Egyébként nem ismerjük mi egymást?Mondj már pár olyan honlapot ahol te a forumba is sokat irsz.Érted?
Viszont van egy kis probléma.Gandalffal majdnem hogy minimumon vagyok és olyan varázsitalom sincs.Tehát a Balrog 2 olyan tûzbombával kinyirt.
Most mit tegyek?Csak azt ne mond hogy kezdhetem elõrõl Moriát.
kössz.
itt tudod hogy mit kell csinálni?
Na most ott vagyok hogy Moria közepén kb.
Most Frodóval megyek és Gimli követ.És van egy ajtó ami csukva van.Akkor visszamentem és rááltam a platformra vagy mire.Arra a kõre ami besüpped.Akkor kinyilt.De ahogy leszálltam róla rögtön becsukódott.És itt nem tudok tovább menni.Tehát mivel lehet kitámasztani?vagy valami
én is kb.
De most ezt a részt átvittem.Most azt mond meg hogy Gandalfnak mivel lehet felnyomni az életét mert ott az elején az a troll simán kinyir.Fõleg hogy elötte 3 farkas majdnem a 0-ra levitte az életemet.
Egyébként ha van valakinek olyan mentése ami pont ez után játszódik az küldje már el nekem légyszi(freemailemre).
Igen.Ezeken már rég túl vagyok.Most a Troll-os résznél vagyok.Amikor jön Arwen.Tudod?
Kössz.Az nekem is van.De én 5-ös vagyok angolból de komolyan de ez olyan nehéz szöveg meg olyan össze-vissza.
akkor tetted volna idézõjelbe és akkor megértem.
Egyébként a játékban a Sírbuckáknál mennyi ideig kell nyirbálni azokat a hülye szellemeket?
Mi van?
Én imádom az akció játékokat.
Tetszeni tetszik.Csakhogy én Unreal Tournament 2003,Unreal 2,Alien vs Predator 2, Soldier of Fortune 2, Medal of Honor,Battlefield 1942,Quake 3-mal és ilyenekkel szoktam otthon játszani.
Hello.
Tudna valaki segiteni.Elakadtam az öregerõben.Pippint és Trufát már megtaláltam.Most egy olyan résznél Vagyok ahol az ut egyik végében egy nagy köhalom van.Elindultam visszafelé de ott meg egy fa nõtt ki.Mit kell csinálni?
Mért törölnék a topicot?
Hello.
Erre az oldalra már senki sem jön be.Pedig jó lenne.
Oldal 1 / 7Következő →