47
  • Pöty
    #47
    Zeb ezt az oktondi-pocok stílust már elég jól elsajátítottad de azért a helyesírást még gyakorolni kell! Javaslom az általános iskola éveinek ismétlését (vagy befejezését). :P
  • MuERTe
    #46
    Zeb aranyköpéseit >>>IDE<<<
    Kerüljenek méltó helyükre és örződjenek meg az utókor számára eme örökbecsű hozzászólások!! :))
  • G.Freeman
    #45
    nekem is AMD-m van es nagyon meg vagyok vele elegedve, nem huzom (mert minek igy is jobban meg ymint haverom p4ese 2Ghz, enyemmeg Athlon XP 1600+) nem fagyott még le

    Zebet meg hagyjátok, van akin már nem lehet segiteni...

    Zeb: mielött megkerdezned, egyetemre jarok es nem olajos a kezem

    Mellesleg szvsz inkább forditva van, aki kicsit is ért a gépekhez az AMD-t vesz
  • MuERTe
    #44
    Gumiszoba, Zeb aranyköpései :)))
  • MuERTe
    #41
    Az a szép, hogy az ilyen zeb féle sutyerákok hogy be tudnak nyalni a meleg szerig ez ilyen olajoskörműeknek, ah meg kell csinálni valamit :))) Szerintem nyitott motorháztetőt még nem is látott :))
  • 3P
    #37
    Hogy mekkora allat fazonok vannak, mint pl. ez a Zeb...
    Bocs nem allat, nem akarom szegenyeket megseteni.
    De ez politikai - processzor parhuzamtol kifekudtem :)))
    Hogy is van ez, akkor most en egy AMD-t hasznalo olajokormu, gyarimunkas, taho volnek?
    Ha az lennek sem szegyenlenem, de valoban AMD-m van, ja es meg egy aprosag, a szabalyodban en vagyok a kivetel. Ugyanis van diplomam, megpedig nem is egy, es megis AMD-t hasznalok. Talan meg abban kulonbozok toled, hogy nem vonok parhuzamot az iskolai vegzettseg es proci kozott, illetve politikai vilagnezet es proci kozott.

    Egy kerdest engedj mar meg, a zartosztalyon mindennap a gep ele engednek? Igen? Ha igy van akkor kimeld mar ezt a forumot, mert mint olvashatod nem igen kernek felsobbrendu gondolkodasodbol!

    Hiszen mi nem vagyunk veled egy "kasztban", akkor miert is alacsonodsz le hozzank? :)))

    Mindenestre jot rohogtem rajtad :D :D :D

    Na pa, csak aztan nehogy maszatos legyen az a monitor! :) :) :)
  • Pöty
    #35
    Szegény Zeb! Egy diplomás vagy majdnem diplomás ember ennyi idős korára hogy ekkora fasz maradjon ahhoz csak gratulálni tudok! Elképzelem zebet ahogy ül a fotelban és két ilyen hozzászólás között magára élvez! :D

    Te Zeb hol akarsz elhelyezkedni? Mert ekkora faszkalapot páros lábbal fognak kirugni az első napon bármely valamirevaló cégtől! Az ilyen barmokat állatkertben vagy cirkuszban kéne mutogatni hadd röhögnek a "sudribunkó AMDs kőművesek rajta".

    Gratulálok ekkora faszkalapot életemben nem láttam, pedig láttam már párat! :P Hogy sikerült idáig jutni?
  • Laci73
    #33
    Érdekes a politikai párhuzam. Mert ha igaz az állítás, akkor nálunk győzött az AMD :)))))))

    Komolyan szólva: nem kell félteni az Intelt az AMD-től. De azt meg kell értenie mindenkinek, hogy a 32 bites x86 struktúrák ideje lejárt.
    A jövő a 64 bité, és az Intel cserben hagyta sok tízmillió Pentium vásárlóját. A P4 valóban jó prockó - jelenleg. De az óra ketyeg... Vagy talán az Intel is a MicroSoft politikát követi, és azzal áll majd elő, hogy aki 64 bitet akar, az vegye meg az Itanium2-őt. Az I2 valóban előrelépés volt, de van egy apró hibája: NEM kompatibilis az x86-al. Ezért tartom jó ötletnek az AMD politikát. (x86 és 64 bit egyben, majd ezt követi jó öt év múlva a valódi 64 bit) Az Athlon processzorokkal kapcsolatban pedig annyit: ezek eleve tuningolt processzorok, az AMD rákényszerült erre a lépésre. Ezért van, hogy leég egy-kettő, és a P4 sokkal stabilabb. De. Jövőre a P4 már a Clawhammer-el néz szembe, és nagyon nehéz dolga lesz. (Ha ki nem dől addig anyagilag az AMD :)) A jövő év zajosabb lesz, mint az idei. 2002 unalmas év volt sajnos. Hajrá 2003!!!
  • MuERTe
    #31
    Ezzel meg, mint lumpenproli, nem is akarok :DD
  • MuERTe
    #30
    Hát ezzel én, mint leendő informatikus, nem tudok vitába szállni :))
  • verti.go
    #26
    Alátámaszthatom Mixyboy érvelését: nekem 700as duronom van, és volt már úgy, hogy 2 napig folyamatosan be volt kapcsolva, mert ment a winmx.
  • verti.go
    #25
    Alátámaszthatom Mixyboy érvelését: nekem 700as duronom van, és volt már úgy, hogy 2 napig folyamatosan be volt kapcsolva, mert ment a winmx.
  • Yeti
    #24
    az opteron aramfelvetelerol/holeadasarol: http://www.sg.hu/cikk.php?cid=24454
    Roviden a lenyeg: a Google azert nem akar itanium2 procikat venni, mert 130W(!) korul mozog a fogyasztasa. Ugyhogy inkabb megvarjak az Opteront, vagy SUN procikat vesznek.
    Ennyit az Opteron magas aramfelvetelerol.
  • MuERTe
    #23
    Ez nem igazán áll fenn szuperszámítógépek esetén :)) Nagyon rossz poén lenne, ne az asztali gépekből indulj ki.
  • MuERTe
    #22
    Apró kiigazítás. Az AMD processzorok teljesítménye nagyobb és hőtermelése kisebb mint az inteles prociké.
  • Mixyboy
    #19
    ez az üzi foleg zeb-nek, rly-nak, es a tobbi embernek szol, aki az AMD-t szidta!
    A teljesitmenye nem kicsi! csak kisebb mint intele!
    Hotermelese nagyobb... ES? max. kicsitt tobb teljesitmenyt kell felvenni, mint intel...

    (amugy nemreg hallottam, hogy a nagyobb teljesitmenyu P4-es, vagy lehet, hogy 3Ghz-es rol volt szo, a becslesek szerint vhol a 70-90W-os tartomanyban mozog) Ahol AMD...

    A masik, hogy sokat fagy! Nemtom hanyat hasznaltal mar, de nekem qrva stabil a rendszerem! Csak par pelda: Nekem amd-m(Duron 750Mhz) van, egyik haveromnak intel P4( 1,6Ghz), masik haveromnak intel Celeron (800Mhz).
    Az utobbi kb. 10szer ujrarakta mar XP-t! En egyszer se! a masik srac, akinek P4-ese van, ugyan meg nem rakta ujra a rendszert, de az ugyanonnan letoltott szoftverek nala sokkkal inkabb fagynak, mint nalam!

    Remelem objektivve tettelek titeket!

    soha nem volt intelem (elotte Cyrix-om volt). de nem szoktam szidni! Vagy csak nem ugy mint ti!

    ennyit az okos dolgokrol! Mindenkinek tovabbi jo bongeszest! Csovi!
  • mir
    #17
    még flamen kívül semmit sem írt, csak mondta, hogy tudna írni, csak most éppen....
  • onoff
    #14
    Nem is ertem miert nem foglalkoztat teged a Cray Zeb !? Micsoda technikai, penzugyi, es hardware tanacsadojuk lehetne szemelyedben.. de annyira hulye az a par 1000 fos garda aki reszt vesz ebben az egeszben, hogy nem ertik mennyire okos is vagy te valojaban...
  • RpPRO
    #13
    Zeb, lecci NE irjal ide tobbet (SG), tundokolj a magad felsobbrendusegeben. Minden hozzaszolasod csak flame. gratula! :))
  • mir
    #12
    akkor próbálkozáál nekem mattot adni, meg leszek lepve.
    és ZEB: ezzel nem az AMD próbál reklámot csinálni, mert a CRAY jelentette ben, és ha kacsa lenne, az már kiderült volna, eddig még csak 40%al mentek feljebb tegnap óta az AMD részvények, és nyilván utána van nézve.
  • mir
    #11
    rly/zeb merthogy ti ugyanazok vagytok, azt gyanítom, na mind1. a lényeg az, hogy ezen a fórumon eléggé sok hülyegyerek van, aki játsza a jankót, hülyébbnél hülyébb mind, annyi kókler jár ide, hogy néha meglepődök azon, mennyi sok ilyen is van, illetve ezek milyen buták, volt itt már AMD, INTEL, IBM SUN HP COMPAQ szapulás, anyázás, meg minden. de a helyzet az, hogy ti ezzel most túltettetek mindenen. olyat már láttam, hogy hozzáértő embernek a fent említett cégek valamelyikével kifogása van. na de hogy valaki a CRAYről egy rossz szót szóljon... ez minden emberi butaságon túltesz.
  • zeb
    #10
    Ezt próbáld megértetni ezekkel a laikusokkal akik tömegével ontják a hülyeséget itt a fórumon.
    Nekem a laikusokkal önmagában nincsen semmi bajom amíg nem ütik bele olyan dologba az orrukat amihez nem elég iskolázottak. Én nem szólok bele az ő dolgukba, ők se akarjanak okosak lenni az enyémben, mert csúnya pofáraesés lesz a vége. Egy-két borotvaéles keresztkérdéssel bemattolom őket, és már mehetnek is a levesbe! Persze a legbutábbak azt sem veszik észre, hogy mattot kaptak, így le sem lehet őket égetni, mert azt hiszik, hogy partiban vannak velem pedig a köztem és köztük lévő tudáskülönbség alapján nem egy kasztba tartozunk.
  • onoff
    #6
    Zeb : Fogadjunk a suliban kornyeyetismeret oran megbeszeltetek a Pistikevel, hogy mennyire szar az AMD igaz ? Aztan technika oran gyurmaztatok egy amd "processzort", es a reszelovel ritualisan kivegeztetek es mondtatok "Eljen az INTEL"..
    Aztan ezen felpezsdulve jokedvuen indultatok testneveles orara, ahol az osztaly leggyengebb gyereke volt az AMD, ti az INTEL, es jol megtornazsakoztatok...
    jajjjj..:))
  • onoff
    #5
    Zeb : Idaig 2 hozzaszolast olvastam toled, de mindketto akkora baromsag, es annyira nincs alapjuk, hogy vagy nagyon hulye vagy, vagy a 12 eves fejeddel probalsz itt a forumon nagyokat hozzaszolni.. legyszives ne terheld a forumot a hulyesegeiddel..
  • tomcs
    #3
    mutassunk ma zebnek valami vallasi forumot mert marhara tele a tokom azzal ahogy itt nyomja a szent dzsihadot...