40038
-
#36119 Köszke )
-
#36118 Segoe UI -
Micsu #36117 vagyis inkább fingom sincs melyik az eredeti betűtip amit defaultban használ a win -
#36116 Ismerkedj egy kicsit a rendszerrel, akkor megtalálod ! Vagy takaríts össze a szobádban akkor is meglesz !
( De hogy ne mondg hogy genya vagyok: Asztal jobbegér - Testreszabás - Asztali ikonok módosítása - LomtárPipaBe ) -
#36115 Hali
Én meg eltüntettem a " kukát az asztalról....de hol van ?
És hogyan tudom a " tálcára kitenni ?
-
Micsu #36114 hi
elállítódott a betűipusom, hogy tudom vissza állítani az eredetire? -
EK1TEP #36113 Köszi! :) -
#36112 Tedd a képet a C:\Windows\Web\Wallpaper\ - mappába.
És a Személyreszabás > Asztal háttérképénél válaszd ki. -
EK1TEP #36111 Ha hátteret rakok ki miért nem működnek az elrendezések?
Minden képet középre rak pedig én átállítom hogy "Képernyő mérethez igazít" és semmit nem csinál...pedig a kép nagyobb mint a natív felbontásom :)
Kisebb képet se nagyítja fel! -
EK1TEP #36110 köszi! :) -
#36109 Vezérlőpult -> Megjelenés és személyes beállítások -> Mappa beállításai -> Nézet -> A MENÜK MINDIG JELENJENEK MEG (innen kiveszed a pipát) -
#36108 Aha!
Értem! Köszi! -
EK1TEP #36107 A klasszikus menüt hogyan tudom eltüntetni a Számítógépből?
Valahogy odavarázsoltam a Fájl,Szerkesztés,Nézet stb. cuccost!
-
#36106 Ilyet nem lehet, mivel azt a részt nem lehet tesztelni ami épp használatban van. Javaslom a memtestx86ot. -
#36105 Sziasztok!
Tudtok vmi olyan programot ajánlani, amivel Vista alatt memória tesztet végezni?!
Nem úgy, mint a Vista memória tesztje, hogy gép újraindításakor.
Köszi! -
balcsi70 #36104 Köszöntem szépen. Akkor én is átadom ezt az infot az ismerösömnek.
-
dashed_ #36103 " 1. Click on the Start button and type in ‘netplwiz‘. This will open the Advanced User Accounts menu
2. In the Users tab, highlight the account you want to login to Vista automatically with, and then ‘must enter a username and password to use this computer’
3. Click on ‘Apply’. A new window will now popup asking you to enter the password of the account you’ve just highlighted. Do this, and then click ‘Ok’
4. Click ‘Ok’ on the Advanced User Accounts menu to finish"
magyarul, start menu, beirod hogy netplwiz. Az advanced user accounts menu megnyilik.Kijelolod a usernevet, felul kiveszed a pipat a "must enter a username and password to use this computer" elol. Apply. majd felugrik egy ablak ahova be kell irnod 2szer a jelenlegi jelszavadat, es kesz is -
balcsi70 #36102 Sziasztok.
Annyira nem vágom a Vista-t.Az egyik ismerösömnek az lenne a kérdése hogy amikor bekapcsolya a gépét akkor mindig bejön a neve és mindik rá kell okézni.Valahogy kilehet ezt iktatni,hogy amikor bekapcsolya akkor automatikusan töltödjön be? ha igen hogyan? (próbáltuk már a felhasználónév fiokonál de nem sikerült.
Köszöntem a választ. -
viral #36101 Nem vagy tisztaban a fogalmakkal,8 megas net eseteben kb teljesen jo ertek az 1 megas letoltes,a feltoltes pedig ertelemszeruen ennel joval kevesebb.A tobb szalon toltok pedig valszeg hamis erteket adnak. -
#36100 Sziasztok!
Lenne egy érdekes problémám: Mégpedig ez a letöltések közben jelentkezik. Amikor mondjuk simán probálok letölteni böngészővel kb 1Mbps-el tölt max (8Megás vonalam van) ellenben mikor vezérlővel töltök, több szálon akkor ki tudja használni az egész sávszélt. Amikor a sebességmerőt nézem a neten akor is csak 1 M körül hozza a mérést. AEz azért gond, mert nem csak a böngézős letöltésnél lassú hanem mindenhogy ami nem több szálon tölt. Pl. egy progi frissítése.... Nálam lehet a gond, ha igen akkor hol?
Előre is köszi!
-
#36099 És ha ezt már ismered, Magadévá tetted!!!!
Akkor majd az lesz a gondod, hogy ott vannak az Msconfig-ban az inaktív automatikusan el nem induló alkalmazások. Nekem egy idő után ez több, mint amit elindítok ;) De ezzel szerintem nem vagyok egyedül.
Ezeknek a kigyomlált linkeknek az eltávolítására meg majd hívd segítségül az MS Config Cleanup programot.
Azzal nem csak "kiiktatod", de törölni is tudod a bennmaradt "szemetet".
Be careful ;) -
Fecy #36098 Köszi! -
#36097 msconfig -
Fecy #36096 Hali!
Tudtok egy parancssort mondani amivel elöhozom a vistaval együtt induló programok listáját ahol ki és be tudom kapcsolni öket?
Elöre is köszi a segítséget! -
marcokeceli #36095 Köszönöm a segítséget megpróbálgatom amiket írtatok -
#36094 Visszaállítottad gyári értékekre a BIOS-t, gondolom valamit át kell állítani. -
#36093 Steam hardver és szoftver statisztika 2008 november
Na ilyen gépeik vannak a Steamet használó JÁTÉKOSOKNAK. Egyébként már egy ideje nem kell a Steamnek engedély, hogy elküldje a user gépéről az adatokat...
Érdekes, hogy az XP még mindig nagyon népszerű, 68,67%-al győzött az op. rendszerek-nél. -
#36092 Helo,annak mi lehet az oka,hogy nem tudom a gépet alvó vagy hiernálási üzemmódba helyezni,mert egyszerűen újraindul.Eddig működött rendesen,de biost kellett "defaultolni" vagy mi...és azóta nemmüxik. Egeret kilehet venni a számításból az már nemjátszik közre.
Esetleg valakinél hasonló problema? -
#36091 Próbáld meg IDE módban, ahci helyett. -
#36090 Elolvastam azt a beszélgetést.
Annyi, hogy SATA HDD-re nem akar települni a Vista, de IDE HDD-re igen?!
(vagy nem teljesen értem....)
Én annyit csinálnék, ha még nem tetted meg, hogy visszatölteném a BIOS Default értéket és csak annyit változtatnék, hogy a SATA legyen a 2nd Boot Device.
Ill. BIOS Update?!
(ha még nem volt....)
-
#36089 Passz. -
marcokeceli #36088 lécci legalább annyit mondjatok már ,hogy huzzak el a picsába mert egy szótt se szóltok,vagy esetleg megmondanátok kihez forduljak vele.
Sziasztok hasonló a gondom lenne ,mint ennek a csávónak tudnátok vhogy segíteni? fontos lenne http://www.motherboardpoint.com/t152996-vista-sata-drivers.html A vista telepítő az utolsó pillanatba újraindul és nem tudom miért sata a vinyóm:S ata ra probaltam semmi gond nem volt vele ugyanezzel a géppel(és persze eredeti a vista) -
#36087 Jó csak így LAPTOP vásárlás után az a 20.000ft iszonyat sok. Főleg úgy hogy diák vagyok még és nincs keresetem. -
#36086 Attól függ, ezek még mindig olcsó routernak számítanak. A G-el is tudsz netezni még távolabb is mint 20m, de az N-es sebessége sokkal jobb mint a G-nek. De ez rádvan bízva, hogy melyiket veszed meg. Én N-est vettem szándékosan. -
#36085 Én 13-ért vettem az enyémet, ne médiába vásárolj. -
#36084 hát ja de 20.000 azért hogy 20m bellül tudjak netezni az elég sok -
#36083 Akkár több géről is tudsz egyszerre netezni. Szerintem megéri a többletett. -
#36082 Kösz a választ!
Szóval akkor router el fogok tudni mind a 2 gépen netezni? Mert ha nem akkor tök felesleges a router.
Szerintetek megéri azt a +6000ft ot a D-link router? -
#36081 Túl sok mindent nem találtam, de több cikben is driver hiba volt a ludas pl: link link2 -
exy1 #36080 Erre a 13 colosra lehet XP-t tenni szerintetek?
http://www.macbolt.hu/macbook/