40038
-
TomBond #36079 Lejegyeztem:
STOP: 0X0000007E (0X0000005,0X8208B6E3,0X803FCBDC,0X803FC8D8)
Remélem ez kell. -
#36078 Rendszer indításnál F8 és a megjelenő menüben autómatiksu újraindíás tiltása rendszerhiba esetén. Majd ha megjelenik a kék képernyő lejegyezni rolla az adatokat. Úgy már van némi esély a hiba okának kiderítésére. -
#36077 Nem reagál rá semmit a laptop :( -
#36076 Tehát a gép MAC címet jegyzi meg, az a legtöbb eszközzel klonózható. Ha a laptopod tudja az N-e szabványt akkor N-est vegyél mert van sebesség különbség a javára. -
#36075 ha a szolgáltató a MAC számhoz köti a kapcsolatot, akkor ez így van. a MAC szám egyedi, a hálózati kártyához tartozó érték (minden egyes kártyának más a száma) - így oldják meg, hogy ne lehessen pl. megosztani a netet, hiszen a routernek is más a száma. De vannak olyan kártyák, amelyeknél egy programmal lehet módosítani/maszkolni a MAC címet, akkor a géped hálókártyájának a számát felírva és a laptopot olyannak maszkolva elméletileg tudsz csatlakozni.
a MAC számot a parancssorban kiadott
ipconfig /all
paranccsal tudod meg, itt fizikai cím / physical address néven fut, ilyesmi kinézettel:
Physical Address. . . . . . . . . : 99-AA-BB-CC-DD-EE-FF (tehát 6x2 hexa karakter)
-
#36074 Lehet hogy lefagyott neki telepités közben. Szerintem tegyétek újra a rendszert. -
TomBond #36073 Tudna valaki segíteni? Adott egy Acer Aspire 5315-ös laptop. A haver valamelyik nap a Windows frissítéseket akarta feltelepíteni és azóta folyamatosan kék halálozik a gép. a rendszer-visszaállítás sem segített. -
#36072 Nekem mutattak egyet az 13.999 és az G-s vólt azt mondta a krapek hogy a laptop om támogatja az N-st és azt érdemesebb vennem.
Nekem olyan kéne amin keresztül tudok filmet zenét nézni neten videótelefon és esetleg egy kis játék.(poker,WoW) De az utóbiról lemondok . Fontos dolog még hogy ne kelljen vele sokat szívóznom.
Ja meg azt mondta még a srác hogy azért nem tudok netet varázsolni a laptop omra mert hogy a chello úgy csinálta meg ezt az egész internetet hogy ahogy én felcsatlakozok az otthoni gépröl a netre megjegyez valamilyen sajátos számot és onnantól kezdve csak arról lehet csatlakozni. -
#36071 F8? -
#36070 Amit leírtál mind teljesíthető vele. 256kbyte/sec-et bármelyik wifi-s router teljesíti. Na meg azt is, hogy a kertből tudjál netezni. -
Gipsz75 #36069 Szvsz az ár jó, de felesleges n-s routert venned, jó a g-s is ami 54Mbitet tud csak, de ez netre bőven elég. És 1 jó linksys olyan 14e környékén van -
#36068 At egyik ismerősöm ismerősének a laptopja nálam van.Erre tettem fel próba képen a Windows 7-et.De most vinné el a srác és Xp sp2-öt tettném fel rá de XP telepítés közben állandóan kékhalálozik valami gumanca van szerintem windoiws 7-el.
Laptopoknál hogy lehet előcsalni a parancssoros indítást?? -
#36067 Igen igen mondták hogy ez jó csak nem tudom hogy megéri e azt a 20.000et.
Amúgy ezzel tudnék nagy sávszéleségel netezni? Mert a netem elvileg 2mbt szóval 256kb/s el töltök le és 128kb/s fel. Ha csak a laptop om van bekapcsolva és azon megy a net akkor akár a másik szobába is tudnék ilyen sávszélességgel netezni? (gipszkarton falak vannak) A másik pedig hogyha kedvem támad a kertben netezni oda is kimegy a jel? -
#36066 Megéri, D-link elég jó márka és a router ismeri az N-es szabvány is. -
#36065 Elmentem az MM be és ezt a tipust ajánlották: (D-LINK DKT-410) 19.999ft
Szerintetek ez megéri? Álitólag adnak hozzá telepítő CD-t meg van leírás a beálitásához. Azt mondták hogy ezt megéri megvenni. Ezzel álítólag lehet a kertben is netezni teljes sávszélességgel. Szerintetek megéri azt a 20k FT ot? -
marcokeceli #36064 lécci válaszolnátok?
Sziasztok hasonló a gondom lenne ,mint ennek a csávónak tudnátok vhogy segíteni? fontos lenne http://www.motherboardpoint.com/t152996-vista-sata-drivers.html A vista telepítő az utolsó pillanatba újraindul és nem tudom miért sata a vinyóm:S ata ra probaltam semmi gond nem volt vele ugyanezzel a géppel -
#36063 Bakkkkker. Épp nézegettem Asus support oldalát, mert kijtt egy BIOS update laptopmhoz ami megszüntetett egy komoly hangproblémát és rákerestem poénból erre: VGA. Hát nem kidob egy külön könyvtárat ahol rendszeresen frissítik az ATi, nVidia és Intel VGA drivereket? Csak 6 újat adtak ki azóta amit én használok. De nem tehetek róla, én megadtam a notebookom modellszámát és ott még mindig júliusi van. Feltettem a legújabbat és kurva jó, kaptam egy rohadt jó Catalyst Centert, Power Play-vel meg mindennel. Nagyon zsír lett, átszabták rendesen.
Üzenem annak aki kereste az 1200x768-as beállítást, hogy ezzel a driverrel már beállítható!
Az Asus illetékesei meg elmehetnek az anyjukba. Legalább egy linket kirakhattak volna, hogy Hahó itt keresd a legfrissebb drivert! Hozzáteszem, hogy gugli se találta ezt az oldalt. -
#36062 Wifihez külön kell driver, én 4-et láttam, tudni kellene a típust.
Egyik
Másik
Harmadik
Negyedik
Az első link drivere b/g/n-es támogatással bír. -
#36061 Egyébként ahogy néztem Vista 32bithez és 64bithez vannak driverek, csak engedélyezni kell a felugró ablakot, hogy láthasd az összeset. -
#36060 Vezeték nélküli router-t írtam. -
#36059 Köszönöm mind a 2-őtöknek.
A drivert most töltöm felrakom aztán írok hogy hogy sikerült.(remélhetőleg már a laptop ról
Kösz a router tippet. Olyat szeretnék amin keresztül vezeték nélkül tudok netezni itthon. Gipszkarton falak vannak a házban úgyhogy elvileg megoldható. ja és 128kb/s adat forgalmat jó lenne ha bírná -
#36058 Linsys routert vegyél, két féle típust üzemeltem már be és nincs gond velük. Nekem WRT-160N-es van. Beállítás gyerekjáték volt, hozzá adott cd berak és követed az utasításokat. -
#36057 Vista 32bit LAN driver -
#36056 Tudom nekem is mindig azt dobja ki pedig itt van a dobozon amilo notebook Pa 3515.
Neten meg csak BIOS cucokat találok. -
#36055 KLIKK IDE!
Egyébként gugli nekem csak Acert talált ezzel a számmal. -
#36054 Nekem is azt kéri! De tudtommal CHELLO nál nincs ilyen.
Mert én ahányszór újra tettem a gépemen az XP felraktam az alaplap cd-jén található LAN drivert és vólt net.
Na most Laptopon VISTAN keresztül nem így megy. Vagy azért nem sikerül mert hiányzik vaéamilyen driver. Amiről fogalmam sincs hogy honnan tudnám leszedni. Vagy valamit elcseszek.
De már most félek mivel ma délután megyek el routert venni és azzal is biztos szenvedni fogok -
#36053 Na üdv srácok. Hát a fájlmegosztásról vitatkoznék, nekem Vista van a gépen, a hugom gépén meg XP, lan kábelen van megosztva a cucc a két gép között és hibátlanul mükszik. Nincs ezzel semmi baj, csak be kell állítani a megosztást, meg a hálózat felderítést.
A net: hát az érdekes tényleg, routerekkel nekem is meggyűlt már a bajom mikor másnál szereltem gépet, nekem is mobil internetem van, már ha nem is laptop a gépem, ez azért jó mert a telefonom a modem, igy a telefonomon is tudok netelni ha nem vagyok gép közelbe, 3G-vel nagyon is jó net ez. Na de mind1, ez nem lényeg most.
A másik, Vista nagyon jó nem kell fikázni, csak tudni kell kezelni.
Na de nekem lenne egy gondom, az én gépemen ha van gond megoldom, mert tudom mit csináltam és mit módosítottam a redszerben, de ez most nem nálam van. Két gépen jelentkezett ez a dolog. Telepítés után pár órával, sajna mikor már én leléptem onnan, az állt be hogy bármilyen művelet 3-4 másodpercbe telik a gépnek. Az explorer.exe (nem kell mondani, tudom milyen folyamat) 100% ra leterheli a procit, Megnyitok egy mappát és 100-ra feltolja, és 3-4 másodperc után nyitja meg. Ez mitől van szerintetek? A rendszereket mindig ugyanúgy állítom össze, eddig nem volt ilyen gondom. Vmi HELP? -
EK1TEP #36052 óóó...nah mind1 köszi!
Sok cucc van a winyón szal akkor marad így... -
#36051 Majd a következő windowsnál...
Akkor is lehet hogy csak úgy ha mindent letörölsz a vinyóról. -
EK1TEP #36050 Akadt egy kis probléma:
Windows telepítéskor csináltam a partíciókat pontosabban csak formáztam és amikor készvoltam mindennel nézem a sajátgépet és hopp a C: meghajtón nem a Windows van hanem az egyéb fájlaim filmek,zenék stb. és a D:-re került a Windows maga szal megcserélődött a partíciónév!
Ezt mivel tudnám visszacserélni?? A Windows-os Partíciom legyen a C: a programjaim,játékaim a D: . -
#36049 Simán működik... Biztos különleges lehetek :D -
#36048 Mondjuk kúrvára nem ez a topic!!!
NOD FOREVER
Basszus! Most kezdek örülni, hogy Nekem mobil NET-em van -
#36047 Hasonló helyzetben vagyok én is:S bedugom a kábelt a modembe, csatlakozás, jelszó+felhasználónév az ami a pc-n, de nem csatlakozik fel vmiért, driverek fent vannak, elvileg mennie kéne:/ -
Solt #36046 No igen... ez egy fontos alkotó elem! :D -
#36045 Nem tudja elrontani és elálítani a routert a Vista. Tehát nem a Vista miatt kezdett el a router rakoncátlankódni. -
#36044 Már ha van XP-s driver hozzá. -
marcokeceli #36043 Sziasztok hasonló a gondom lenne ,mint ennek a csávónak tudnátok vhogy segíteni? fontos lenne http://www.motherboardpoint.com/t152996-vista-sata-drivers.html A vista telepítő az utolsó pillanatba újraindul és nem tudom miért sata a vinyóm:S ata ra probaltam semmi gond nem volt vele ugyanezzel a géppel -
Solt #36042 Tudomásom szerint a garanciának semmi köze ahhoz, hogy milyen szoftver van a gépeden. Azért, mert vistával adnak egy gépet, még tehetsz rá xp-t. -
zutyu #36041 Nem lehet, mert garanciális ez a fos és gondolom szoftverral együtt. :( -
#36040 valaki nemtud egy oldalt ahol eset smart security serial kulcsok vannak? :D Üdv