Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
HÁt ezért utálom a MS-t mert egy op rendszernek nem ez lenne a feladata, hogy az rendszer eröforrásait szinte teljesen lefoglalja az oprendszer futtatása.Annak csak egy max 100-200mbos kis proginak kellene lenni ami a gép rendszereit osszefogja,de minden mást majd a felhasználo telepit magának ami neki tetszik igy nem lesznek felesleges duplikáciok.
Dzsini
Vistának 30, Ultimate változatnak 40 giga ajánlott. Kitölt bármennyi helyet, mert árnyékmásolatokat, biztonsági mentést meg ilyesmiket csinál.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

repvez
Az amugy normális hogy a vista 18gb helyet foglal mindenféle egyéb progi nélkül? egy 20gb-os particiora tettem és szinte fullon van az XP-nél még a feléig sem tellett be ugy hogy az összes felhasználoi progi is azon a particion volt.
Vagy lehet valahol leszedegetni a sallangokat hogy kevesebb helyet foglaljon
bon
Van topic-ja és még elég korai tszt változat. Én feltettem de még nem foglalkoztam vele.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Egyébként ugy láttam kijott a windows 7,gondolom ez csak olyan elõ változat. topicja van,vagy itt ?? egyébként feltette valaki ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

[HUN]FaTaL
talán használd a végleges, sp1es vistát... 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Ultimate verzióm van

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Csak ultimate veziónál lehet a nyelvi csomagokat telepiteni

Asus P5Q PRO, Intel Core2 E8400, 2GB Kingmax@800Mhz, GeForce 8600GT

Ez még nem is beta állapot mit csodálkozol.

Helo. Az miért van ,hogy a 32 bites vistára ( ninsc aktiválva) nem tudok nyelveket húzni ??? Egy havernál szeretném szlovákra tenni,ahoz le kell tölteni,de nem engedi. kiteszi hogy elérhetõ frissitések,rákattintipk kétszer és kijon valami kis tábla,meg a a vista hivatalos cime. Alul pedig nem lehet rámenni a telepitésre <#nemtudom>

Sziasztok. Egy Windows 7-es problémám lenne, de azért írom ide, mert ugyanez a problémám volt a Windows Vista Beta 1-el. A tegnap felraktam a Windows 7 Build 6801-et, van routerem és amikor ráakarok menni az internetre akkor megszakad az internet, és egy végbe szakadozik, mind váltakozik a Limited Connectionrõl a Local and internet connectionre. Ma reggel direkt köttem be a netkábelt és megy jól az internet csak az a baj, hogy így a másik gépen nem megy. Nagyon megköszönném a segítséget.

tötld=töröld

Vezérlõpult->Felhasználói fiókok->itt tötld a másik felhasználót hogy csak az admin maradjon meg.
És itt kapcsold ki a felhasználói fiókok felgyeletét is

repvez
Azt meg lehet oldani ebben a vistába, hogy ugy müködjön minden mint XP alatt?Hogy ne kelljen mindent kétszer megerösiteni ha el akarok inditani valamit és ez a rendszergazdás dolog is tunjön el végleg,mert amit az elöbb leirtak az müködik,de nekem olyan megoldás kellene, hogy nem 2 külön felhasználoi fiokként jelenne meg,mert igy mindig választanom kell hogy melyiket akarom inditani az indulásnál.Mert igy 2x kell minden beálitást megcsinálni.Azt szeretném ha automatikusan csak rendszergazdaként indulna minden.

Amugy meg van még problémám, nem ismeri fel a bluetootos adomat igy nem tudom csatlakoztatni a telefont.Honnan lehet drivert letölteni hozzá.Noname a cucc.
Nekem is az SP1-es változat van meg
Narxis
Nincs benne aktivációs crack, de mûködik. Én is azt használtam amíg meg nem szereztem a gyárilag SP1 integrált MSDN-es Vista telepítõlemezt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok! Ez a verzió mûködõképes: Windows.Vista.Magyar.64bit-REFRONTERED. Bár FAQ-ba nem láttam, de ettõl függetlenül szerintetek mûködik?
[HUN]FaTaL
Szerintem valamelyik betat, vagy valami buheraszart telepítettél 😄

Narxis
öööö legális rendszert használsz?

Magnum PI
Sziasztok!

Találkozott valaki már olyan hibával hogy telepítés után elsõ bootbál annyi jön be hogy egy fekete desktop bal alsó sarokban egy verzió szám és kész?

Hát izé😄 Nekem az a bajom a legújjabb ventrivel h ahhoz nincs szeróm amúgy ez a jelenség jelentkezik ts-nél is:S és idegesítõ
[HUN]FaTaL
keresõbe beírod hogy cmd és enter

nekem start menü -> kellékek -> parancssor

Bartn73
Hali Szerintetek az mitöl van hogy néha az asztal egyszerüen lefagy nemtudok sehova kattintani az egeret tudom mozgatni de semmi más nem reagál és kb 10-15 másodperc mulva helyreáll mintha semmi se történt volna ,a játékok mennek szuperül ott nincs baj Ez a hiba vagy nemtommi ma reggel jött elö eddig tökéletes volt Most telepitettem ujra(32bit) csak alapdolgok vannak fenn(msn,daemontools,nod,idm,utorrent+2 játék)és megin ujrakezdte Valakinek nemvolt hasonló problemája?Köszi ha tudtok segitteni

Örm
Hello!
Tudnátok abban segíteni, hogy hogy lehet aktíválni a Windows 7-et? Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

repvez
Ezt a parancssort hol találom mert a startmenüben nincs mint XP-nél.Most van fenn elöször a vista tegnap raktam fel és még nem mindent találok benne meg
-Nyiss egy parancssort admin jogosultsággal
-Ird be: Net user Rendszergazda /active:yes
-Kijelentkezés után már be tudsz lépni mint admin

repvez
Tudja valaki hogy hogyan lehet állando jelleggel rendszergazdaként jelen lenni a gépen?Hogy ne kelljen minden proginál külön beállitani?Csak én használom a gépet akkor minek 2 felhasználo rá és igy minden proginál bekavarodik, már nagyon tele a törpöm vele.
32-bites ultimate rendszeren
lck
háát - szóval nemmondújat.
gurubefree
Sziasztok

Szeretnek veletek valamit megosztani .... Lehet mar sok mindenki tisztaban van vele ( nekem uj volt ) de jovore nezve talan valakinek jo segitseget nyujt amit most leirok.

2 gepem van .... 1 asztali + 1 noti. A noti csak 1 hetes ( Sony Vaio VGN-FW11E ) es VISTA HOME PREMIUMmal kaptam , ami persze tele szemettel ... a VISTA 22GB emeszt fel a meghajtobol !!!! Semmi lemez nincs mellekelve.
Az aztali gepen VISTA ULTIMATE 64bit amit Floridabol sikerult beszereznem ( 64bit + 32bit ) Sokat gondolkodtam rajta hogy tudnam a notim megszabaditani a szemettol . Azon is agyaltam hogy tudom a mar meglevo VISTAm telepiteni a notira . Kerdesek ... es kaptam ra valaszokat ... De mint kiderult sajnos nem tudom telepiteni a meglevo ULTIMATEm masik gepre ( csak 1 gepen hasznalhato )

Vettem a batorsagot es leformaztam a notiban levo meghajtot , es a gep aljan talahato termekkod es a 32bit-es ULTIMATE DVDvel neki alltam VISTAt telepiteni.

Es mukodik ..... A notimon egy tiszta alltalam beallitott sony etc. szoftver mentes VISTA HOME PREMIUM talalhato.
Ez mukodik minden tipusu VISTAval a Home-tol az Ultimate-ig , csak megfelelo kod kell hozza es akarmelyik VISTA DVD hasznalhato.

Ha ez nem mond ujat senkinek akkor elnezest es torolheto.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Narxis
Frissítsd a ventrilot.

Na köszi szépen felment simán😊 Csak annyi gondom van h ventrilo-n gombnyomást használok de amikor játszok hiába nyomom a gombot nem veszi.... Szal ha erre tud valaki valamit írjon pls😊
Sajnos nem vissza a funkció...
Megnézek más fórumokat is, hátha választ kapok.

Amúgy kösz a képfeltöltõt.
[HUN]FaTaL
Business, 4GB ramhoz pedig 64bit.

Narxis
64

És még egy kérdés 32 bit-est vagy 64 bit-est érdemes felrakni illetve melyik tört verzió a használható? Elõre is köszi.
bon
Home Premium-ot érdemes feltenni, a Drivert meg neked kell kideríteni a gyártó oldalán. Alap szabály, mindnebõl a legújabbat kell feltenni és nem lesz gond.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

És melyik verziót érdemes felrakni vista-ból, home-ot vagy ultimate-et vagy melyiket? Én pl szoktam visual studio-t használni meg videószerkesztõket, gondolom van már hozzá mindenféle driver meg patch meg ilyenek?
bon
Újra kell instalálni, mert a regisztrációs bejegyzéek hiányozhatnak a játéknak. De lehetnek olyan játékok amik menni fognak újratelepítés nélkül is.

bon
LÁtom te nem szoktál warezolni, mert akkor tudnád, hogy Vista crack van.
XP és Vista lehet fent egyszerre, de külön partición (mellesleg Vista mellett felesleges az XP)
Támogatott memória mennyiségek:
Windows XP Home: 4GB
Windows XP Professional: 4GB
Windows XP X64 Edition: 128GB
Windows Vista Home Basic: 4GB
Windows Vista Home Basic 64 bit: 8GB
Windows Vista Home Premium: 4GB
Windows Vista Home Premium 64 bit: 16GB
Windows Vista Ultimate: 4GB
Windows Vista Ultimate 64 bit: 128GB

Narxis
Megoldható.

Még van pár kérdésem a témával kapcsolatban.Ahogy írtam már a 250es vinyóm lesz megosztva,ami most még egy partíció az XP alatt.A kérdés:az XP-s rendszerre installáltam játékokat,programokat.Ezek egy másik 750es vinyóra kerültek.Ha fölrakom a Vistát a 250es egyik felére,tudom használni az elözõleg XP-re telepített játékokat,amik ugye fizikálisan a másik 750es vinyón vannak?Vagy újra kell installálni õket?

Sziasztok! Nem tom szoktatok-e warezzal foglalkozni, de lenne pár kérdésem. Ha fennt van windows xp és felakarom tenni akkor tenni a vistat is akkor ezt megtehetem-e probléma nélkül? Vista-nak ilyen újfajta aktivációs eljárása van, megoldható már hogy használjam az idõk végezetéig és nem kell 30 nap után újraraknom? Ja és az xp 4 gb ramot tud csak kezelni, a vista elvileg mennyit tud? Elõre is köszi
Köszönöm! 😉

www.smart-bus.hu

Dzsini
a vágólapra, pl. egy paintet (vagy bármi képkezelõt) megnyitva és rányomva a paste-re máris megjelenik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tudom, hogy hülye kérdés, de ez a Print Screen dolog, hogy mûködik? 😊 Hova menti, milyen formátumban? 😊

www.smart-bus.hu

SgtChris
Na...meggyõztem magam...Feldobtam a Vistát. (Ultimate, 32bit, MSDN) Feldobom a pendrive-ot, erre leválasztáskor megint elkezd villogni a kép, elsötétül, majd visszajön az asztal. Ha kihúzom az USB kulcsot, akkor is folytatja, amíg ki nem jelentkezek, vagy újra nem indítok... Ez mitõl lehet?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

bon
Nem

Narxis
Ha nem értesz nagyon a rendszerhez akkor ne kapcsold ki, minden egyéb esetben ki lehet.

R3TR0
Érdemes kikapcsolni az UAC-t?

[HUN]FaTaL
Van Vienna topic. Egyébként szerintem van rá megoldás, bár nekem a scsi hddimet sem ismeri fel, adaptec 19160 kártyával. Próbáltam XP-s drivert, vistából kimásoltat de mindig azt írja ki hogy csak aláírt drivert fogad el 😞 Pedig próbáltam úgy indítani a telepítõt f8-cal hogy kikapcsoltam a driver aláírást :/